Follow:
Persoonlijk

UNBOXING SWAP | YANA MOELS

Via de blog van Yana Moels chaptersofmylife kwam ik erachter dat zij swap maatjes zocht voor een leuke winter/kerst swap. Ik had al een langere tijd geen swap gedaan, dus besloot ik om haar een mailtje te sturen dat ik graag met haar wou bloggen. Wie wilt er nou geen kerst cadeautjes krijgen? Al snel kreeg ik een mailtje terug dat ze graag met mij wilden swappen.

We bespraken in welke dingen we geïnteresseerd waren en welke dingen we liever niet wilden. We gingen dus voor een winter/kerst swap en we spraken af dat we voor €20,- euro (inclusief verzending) cadeautjes zouden kopen. En daar ben ik dus de mis in gegaan haha. Ik had in mijn hoofd het idee dat we voor €20,- euro cadeautjes moesten kopen, dus ik heb veel meer uit gegeven. (lucky you! 😉 ).

Zo ziet het pakketje eruit toen ik het opgehaald had. Ik had eigenlijk een doosje verwacht, maar dit ziet er echt super cute uit zeg! Leuk al die hertjes, je komt gelijk al in de kerststemming. Loving the gold!

En zo zagen de cadeautjes eruit. Ik vond ze echt super leuk ingepakt! De strikjes en de kaartjes, en laten we de drie leuke candy canes niet vergeten! Yummy!

Yana had er ook nog een leuke brief bij gedaan. Elk cadeautje had een cijfer, en elk cijfer had een betekenis. Echt heel leuk en creatief gedaan! Ik kon niet wachten om de cadeautjes te openen! (De foto’s zijn in onwillekeurige volgorde geplaatst)

In het eerste doosje wat ik open maakte zaten 4 waxine lichtjes. We hadden ook in de mail besproken wat we wel en niet wilden hebben. We houden allebei erg veel van kaarsjes en deze roken ook erg lekker.

Het tweede cadeautje wat ik uitpakte was deze kleurige hand cream van de HEMA. Altijd handig voor op mijn werk!

In het derde cadeautje zaten deze licht bolletjes. Super leuk, ik hou erg veel van sfeer in huis. En ik weet dat deze lampjes ook erg goed van pas komen. Ze krijgen een mooi plekje.

Het vierde cadeautje (doosje) wat ik open maakte zaten vier zakjes met Haribo drop. Dit kon ze natuurlijk ook niet weten, maar ik ben niet echt weg van drop. Ik vond het wel leuk verzonnen met het briefje!

Het vijfde cadeautje. Kijk! Hier maak je me dan wel weer blij mee! Een chocolade reep met karamel en walnoten! Deze reep is ook afkomstig van de Hema. Ik ben zo benieuwd hoe deze smaakt.

swapEn dan zijn we aangekomen bij het 6e en laatste cadeautje. Een schrijfblok van de Hema. De zijkant van deze schrijfblok heeft een gouden kleur, dat vind ik echt mooi! Ook dit cadeau zal zeker van pas gaan komen.

swapIk vond het een leuke swap! Hoe de cadeautjes ingepakt waren, het briefje, allemaal super leuk en creatief gedaan. Alleen zoals ik hierboven zei was ik in de veronderstelling dat de cadeautjes een waarde moesten hebben van €20,-. Daarom was ik eerst een beetje teleurgesteld want voor mijn gevoel had ik veel meer gekocht dan ik had ontvangen. Maar ik had het dus gewoon verkeerd gelezen (oeps haha). Ik vond de kaarsjes en de zakjes drop helaas wat minder. Die lijken voor mijn gevoel gewoon uit een grote zak te komen, (maar dat weet ik natuurlijk niet zeker!). De rest van de cadeautjes vond ik erg leuk! Wil je weten wat ik haar gegeven heb? Kijk dan snel op haar blog chaptersofmylife.

Hebben jullie deze kerst een swap gedaan?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

20 Comments

 • Reply Babs

  Een swap is altijd lastig, ik heb het ook een keer gedaan en het is moeilijk om spullen te kiezen waarvan je weet dat de ander het echt leuk vindt. De kerstverlichting vind ik heel leuk, die kan je het hele jaar goed gebruiken, ook als achtergrond voor foto’s!
  Babs onlangs geplaatst…Babs aan de Seahorse Plankton! (5 Minute Miracle Mask & Facial Oil)My Profile

  22 december 2016 at 07:27
 • Reply Charel

  Super leuk zo’n swap! Echt een soort kerstpakket hihi! Die chocolade zou ik ook wel willen ! X
  Charel onlangs geplaatst…Vanille Coca Cola lipproducten geschenksetMy Profile

  22 december 2016 at 07:42
 • Reply Nancy

  Wel leuk om zo n doosje te ontvangen.

  22 december 2016 at 08:08
 • Reply Mariska

  Is voor mij alweer een tijdje geleden dat ik een swap heb gedaan. Maar het is zo leuk! Je hebt leuke cadeautjes gekregen! 😀
  Mariska onlangs geplaatst…Haar & make-up Kerstlook! | L’oreal ElnettMy Profile

  22 december 2016 at 09:46
 • Reply Chantal Janssen

  Nope ik heb geen SWAP gedaan. Maar wel een tof idee!! Echt leuke cadeautjes en handige inspiratie voor de lezers. xxx Chantal

  22 december 2016 at 10:26
 • Reply Jolanda

  Leuke items!! Vooral dat notitieboekje is tof en leuk om te gebruiken bij fotografie. Ik heb ook swaps gedaan, zo leuk om te doen!
  Jolanda onlangs geplaatst…Make-up Studio Gorgeous Glitter LipsMy Profile

  22 december 2016 at 10:30
 • Reply marleen@burgertrutjes

  Wat een leuk idee. Gelijk in de kerstsfeer met al die pakjes!
  marleen@burgertrutjes onlangs geplaatst…5 redenen waarom ik geen sprookjesbruiloft wilMy Profile

  22 december 2016 at 11:17
 • Reply Irene

  Wat leuk! Die chocoladereep is echt superlekker! Zelf doe ik mee met een Kerstkaarten swap!

  22 december 2016 at 11:35
 • Reply Jamey

  wat een leuke swap!
  Jamey onlangs geplaatst…Slapen als een roosje op traagschuim!My Profile

  22 december 2016 at 11:50
 • Reply Eveline Fleur

  Wat gezellig zo’n swap. De handcreme ziet er trouwens erg vrolijk uit!
  Eveline Fleur onlangs geplaatst…Wij zijn verhuisd!My Profile

  22 december 2016 at 13:00
 • Reply Rachel

  wat een mega leuke swap is dit zeg wauw!

  22 december 2016 at 14:24
 • Reply Vlijtig Liesje

  Ik niet, maar mijn oudste dochter wel. Ze heeft er veel plezier aan beleefd.

  Ik vind dat jij ook hele mooie dingen hebt gekregen. Leuk!
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Foto obesitas leidt tot nieuwe ideeën voor jouw foto’s!My Profile

  22 december 2016 at 14:48
 • Reply jeapiebel

  Het lijkt mij lastig om een product uit te kiezen om te gaan zwap. De licht bolletjes dat zal ik ook willen hebben. Altijd leuk he zo een zwap.

  22 december 2016 at 17:01
 • Reply Kelly

  Ziet er leuk uit! Ben benieuwd wat je haar hebt gegeven 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…My MAC Lipstick Collection – december 2016My Profile

  22 december 2016 at 19:43
 • Reply Josine

  Dat is dus ook altijd mijn angst, dat het dan zo’n teleurstelling is terwijl je zelf je best hebt gedaan. Ach, het is inderdaad een heel leuk concept. En leuk dat je er ook zo open en eerlijk over schrijft. Liefs Josine
  Josine onlangs geplaatst…blauw is het nieuwe zwartMy Profile

  22 december 2016 at 23:13
 • Reply jonna@burgertrutjes

  Geen swap dit jaar, maar het ziet er wel gezellig uit!
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Nieuwe tv programmas in 2017 – wat ga ik kijken?My Profile

  23 december 2016 at 07:53
 • Reply sammie

  Wat ziet het er leuk ingepakt uit! Ik heb nog nooit mee gedaan aan een swap, alleen 1 keer aan EPIC.

  23 december 2016 at 09:30
 • Reply Anna Gerrie

  Wat een leuke swap! Jammer dat niet alle cadeau’s bevielen, maar dat is toch lastig met zo’n swap denk ik. Toevallig heb ik ook meegedaan met een secret santa blog swap, erg leuk om te doen 🙂
  Anna Gerrie onlangs geplaatst…Milani Moisture Lock Oil Healing Lemon HoneyMy Profile

  23 december 2016 at 20:13
 • Reply Rebecca Denise

  Oooh wat super leuk! Ik zou ook wel eens met iemand willen swappen maar ben echt bang dat ik bagger producten koop hihi. Leuke items heb je gekregen en wat heeft ze het toch leuk ingepakt!
  Rebecca Denise onlangs geplaatst…Rose explosion eau de parfum | Parfum van de PrimarkMy Profile

  23 december 2016 at 21:18
 • Reply Mariska

  Wat een leuke spulletjes heb je gekregen 🙂 die repen van Hema zijn echt zó lekker! Je zou eigenlijk die Rocky Road ook moeten proberen, haha.
  Mariska onlangs geplaatst…Favoriete kerstlook van L’Oréal ParisMy Profile

  24 december 2016 at 09:52
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: