Follow:
Persoonlijk

MARUSHI’S LIFE 27# | KERST, ETEN, FAMILIE

Vandaag heb ik nog even een terugblik op hoe mijn kerst geweest is, een kijkje achter de schermen van Marushi’s Life. En wat een super gezellige kerst heb ik gehad zeg! Ik heb me toch veel gegeten die drie dagen niet normaal!

En ja ik zeg drie dagen, want voor het eerst had ik i.p.v een kerstavond een kerstbrunch bij mijn schoonfamilie.We gingen bij mijn schoon zus & broer gezellig lunchen met Vice zijn familie. Omdat de eerste en tweede kerstdag eigenlijk al vol zaten bij iedereen besloten we het maar op deze manier te doen! (klik op de foto’s voor betere kwaliteit! 😉 )

Heel de tafel zat vol met lekker dingen! En we hebben ons ook echt vol gegeten. Na het eten moesten er natuurlijk eerst nog wat foto’s gemaakt worden. Een stuk of 100 haha. En daarna gingen we het spelletje Bean Boozled spelen. Kennen jullie dat? Er zitten verschillende soorten jellybeans in. Lekkere smaakjes maar ook echt super gore zoals kots, bedorven ei en hondenvoer! Die met kots was echt walgelijk die heb ik niet eens doorgeslikt haha.

Ook hebben we nog cadeautjes uitgewisseld. Vice en ik hadden een pakket met selfie spulletjes gegeven. Eg leuk maar ook erg handig voor de foto’s hihi. Kijk baby Jeriah! Wat een knap knulletje is het he!

A pic with the whole gang! <3

Eerste kerstdag waren Vice en ik gewoon lekker thuis. Heerlijk ontbeten, daarna hebben we nog een filmpje gekeken. En niet te vergeten onze cadeautjes hebben uitgepakt! Diegene die mij op facebook volgen hebben kunnen lezen wat voor groot cadeau er bij ons onder de kerstboom lag haha. In de avond gingen wij gezellig uit eten bij Shabu Shabu.

We zaten eigenlijk al een beetje vol. Maar we gingen echt propvol naar huis! Zoveel gegeten en gedronken, en laat staan nog de toetjes. Het was allemaal echt veel te veel. We kregen nog een agenda mee als kerst presentje haha.

Tweede kerstdag vierden we bij mijn ouders met mijn familie. En in de avond gingen we uit eten. Maar omg mijn moeder dacht dat er een weeshuis kwam eten ofzo. Heel de tafel stond veel met hapjes en snoepjes. Heerlijk hoor, maar niet handig als je in de avond nog uit eten moet haha. Ik wil niet eens weten hoeveel ik ben aangekomen in die laatste paar dagen.

Met de familie deden wij ook het beruchte dobbelsteenspel. En ook daar zat een pak met selfie spulletjes bij haha. Die zijn wel heel erg populair deze cadeautjes.

En in de avond zijn we lekker nog uit eten geweest. De drankjes die we bij binnenkomst kregen waren echt super lekker! Deze kerst was weer super geslaagd. Alleen helaas veel te snel voorbij gegaan. Volgens mij heb ik drie keer naar mijn kerstboom gekeken en toen was het alweer voorbij haha.

Was jullie kerst net zo gezellig als de mijne?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

21 Comments

 • Reply Susan

  Ziet er inderdaad echt super gezellig uit!
  Susan onlangs geplaatst…Trind Perfect Nail&CuticleMy Profile

  28 december 2016 at 08:18
 • Reply Babs

  Bean Boozled, geweldig! Nee, die kende ik nog niet. Net zoiets als de smekkies die ik in de Harry Potter winkel heb gegeten , maar dan ik spelvorm..lijkt mij een “eng” maar ook super spannend spel. om te doen!
  Jeriah is echt een moppie om te zien!
  Ik heb niet veel gegeten, mijn kies was te gevoelig om veel te kauwen 😉
  Babs onlangs geplaatst…hannah en Elha Cosmetics- The Annual Christmas CocktailMy Profile

  28 december 2016 at 08:41
 • Reply jonna@burgertrutjes

  Wat een super gezellige foto’s!! Ziet er knus uit. Onze dagen liepen iets anders dan gepland.
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Met deze goede voornemens word je een gelukkig mens in 2017My Profile

  28 december 2016 at 08:47
 • Reply Nancy

  Gezellig! Zo jammer dat het alweer voorbij is he!

  28 december 2016 at 08:59
 • Reply Rebecca Denise

  Zo gezellig altijd om te zien al de familie foto’s! Zo te zien hebben jullie het heel erg gezellig gehad
  Rebecca Denise onlangs geplaatst…Kerst vieren in ons eigen huis met de familie | Vlog #15My Profile

  28 december 2016 at 09:55
 • Reply Anke

  Leuke kerst heb je gehad zo te zien! En ja, deze kerst ging weer veel te snel voorbij. X
  Anke onlangs geplaatst…New Year’s Eve photo props | TipMy Profile

  28 december 2016 at 10:04
 • Reply Kelly

  Leuke foto’s! Ik heb zelf ook erg leuke kerstdagen gehad. Cadeautjes, lekker eten en het belangrijkste; familie ♥
  Kelly onlangs geplaatst…Essie Winter 2016-2017 CollectieMy Profile

  28 december 2016 at 10:31
 • Reply Silkeblogs

  Ziet er zo gezellig uit! =D

  28 december 2016 at 12:05
 • Reply Ricardo

  Wat een gezellige kerst zeg! En Shabu Shabu is een uitstekende keuze om te gaan eten. Ik denk dat ik volgend jaar ook maar voor sushi ga haha! Die selfie spulletjes zijn hartstikke leuk voor foto’s!
  Ricardo onlangs geplaatst…Vijf films die ik de afgelopen tijd bekeken heb (13).My Profile

  28 december 2016 at 12:43
 • Reply Angela

  Super leuke foto’s! Ik heb zelf ook eens beanboozled gedaan, is echt super grappig. Vooral als iemand anders een smerige bean krijgt, hihi.

  28 december 2016 at 13:26
 • Reply Vlijtig Liesje

  Ja, kerst was hier ook gezellig! Leuke foto’s heb je gemaakt zeg!
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Kerstpakketten: wat kreeg jij?My Profile

  28 december 2016 at 14:58
 • Reply Annette

  Wat een leuke foto’s. Ik heb ook heerlijke dagen gehad.

  28 december 2016 at 15:52
 • Reply Joor

  Wat een leuke kerst dagen heb je gehad!! Ziet er super gezellig uit!! Kerst dagen bij mij was deels leuk en deels niet 🙁

  28 december 2016 at 17:04
 • Reply Romy

  Wat een heerlijke familiefoto’s allemaal! Zo te lezen heb je een fijne kerst gehad! Die bean boozled challenge is altijd leuk 🙂
  Romy onlangs geplaatst…5 tips om iets liever voor jezelf te zijnMy Profile

  28 december 2016 at 18:33
 • Reply Charel

  Heerlijk al jouw foto’s weer! En hmmm disaronno sour <3
  Charel onlangs geplaatst…Eeuwige liefdeMy Profile

  28 december 2016 at 21:03
 • Reply Sammie

  Ziet er uit als een erg gezellige kerst en wat heb je een hoop leuke foto’s gemaakt!

  28 december 2016 at 23:10
 • Reply Josine

  Wat leuk om te lezen, een heerlijke kerst lijkt me! Oh ja, teveel eten hoort erbij toch? Nu weer back to normal, hihi
  Josine onlangs geplaatst…upgrade je make upMy Profile

  28 december 2016 at 23:43
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Wat gezellig zo met je familie! Wij zijn ook lekker uit eten geweest en eerste kerstdag bij mijn ouders gegeten, ook veel te veel natuurlijk haha
  Anna Gerrie – Beautyonthefarm onlangs geplaatst…Obsessive Compulsive Cosmetics Lip Tar SynthMy Profile

  29 december 2016 at 19:28
 • Reply Lifeaholic.nl

  Wat een leuke en gezellige foto’s! Haha ik dacht in eerste instantie hmmmm lekker, Jelly Beans! Gelukkig ken ik de kots en hondenvoersmaak niet hihi!
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Terugblik 2016 VS blogdoelen 2017!My Profile

  29 december 2016 at 19:58
 • Reply sherry

  Dat ziet er gezellig uit. Ja we hadden zelf oliebollen gemaakt en lekker gegeten. Zo spannend voor het eerst. Ze waren een beetje scheef maar ze maakten heerlijk.
  sherry onlangs geplaatst…Mega NieuwjaarsgiveawayMy Profile

  30 december 2016 at 00:05
 • Reply Shiva

  Aaaah super gezellige kerst gehad zo te zien! En goed gegeten haha

  4 januari 2017 at 23:01
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: