Follow:
Persoonlijk

Marushi’s Happy Thoughts #13

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van word. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk ook een soort van booster voor als ik een beetje sad ben. Dan open ik gewoon een happy thought’s en daar word ik dan weer blij van. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van December.Sinterklaas gevierd met familie Van mijn ene collega een doos snoepjes gehad voor sinterklaas. Van mijn andere collega cadeautjes gehad voor mijn katten voor sinterklaas. Alweer meer dan 3 kilo afgevallen dankzij weight watchers.  Naar het kerst event van de HEMA geweest. ♥ Heel veel gezellige bloggers ontmoet. Nieuwe samenwerkingen aangegaan. Met Sarah naar de film Bridget Jones geweest.  Naar de persproeverij van Charlie’s geweest.  Verjaardag van mijn neefje gevierd. De verjaardag van Denver gevierd.  Naar het event “All you eat cupcakes” gegaan Naar de film Rogue one geweest. ♥ Kerst gevierd met familie Bij shabushabu uit eten geweest.  Veel leuke cadeautjes gekregen Naar de film “passengers” geweest.

Happy Thoughts


Wat was jouw leukste moment deze maand?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

18 Comments

 • Reply Susan

  Leuk om te lezen! Fijne jaarwisseling X
  Susan onlangs geplaatst…Persoonlijke update: Suszie.nl en Study AbroadMy Profile

  31 december 2016 at 07:00
 • Reply jeapiebel

  Een goede jaarwisseling toegewenst! 🙂

  31 december 2016 at 08:55
 • Reply Babs

  Ik had het goed gezien dat je afgevallen was 😉
  Ik heb zo een mooi nieuws gehad, ga ik later met jullie delen. (eerst “zien”dan echt geloven, omdat het al een paar keer gebeurd is dat iets niet door ging)
  Ik wens jou, je vriend en jouw familie een geweldig, liefdevol en gezond 2017 toe!
  Babs onlangs geplaatst…Mijn favoriete beautyproducten van 2016- Deel 1My Profile

  31 december 2016 at 09:46
 • Reply Nancy

  Gezellige oudjaarsavond toegewenst!

  31 december 2016 at 10:45
 • Reply Yust

  Fijne momenten! Leuk dat je ze ook deelt! Ik ben een samenwerking met een drogist aangegaan, mocht bij première van Rogue One zijn en en en… oh mijn puber had voor het eerst vrienden voor een filmavondje in huis!
  Minder leuke momenten had ik ook, maar daar denken we niet meer aan, gummen!
  Yust onlangs geplaatst…Kruidvat 1+1 gratis | L’Oreal Paris | KoopjesjachtMy Profile

  31 december 2016 at 11:47
 • Reply Charel

  Heerlijk! Geniet van de jaarwisseling! En dat 2017 een prachtig jaar voor je mag worden xxx
  Charel onlangs geplaatst…Wel of geen mascara op je onderwimpers?My Profile

  31 december 2016 at 12:25
 • Reply Sandra

  Leuk om te lezen. Fijne jaarwisseling!

  31 december 2016 at 15:09
 • Reply Madeleine

  Wat een mooi overzicht 🙂 Ik vind je nephew zo schattig ! Fijne jaarwisseling 🙂
  Madeleine onlangs geplaatst…Terugblik op 2016My Profile

  31 december 2016 at 19:08
 • Reply sherry

  Wat leuk om dit te lezen en een gelukkig nieuw jaar!
  sherry onlangs geplaatst…YANA: A spoon full of beautyMy Profile

  1 januari 2017 at 23:24
 • Reply marleen@burgertrutjes

  Wat knap dat je drie kilo kwijt bent! Wat een leuke dingen allemaal! Happy new year 🙂

  2 januari 2017 at 13:04
 • Reply hilde

  Allereerst de beste wensen voor 2017! Ik vond afgelopen maand alle familie dingetjes super leuk en gezellig. Ook stiekem de Body Shop sale natuurlijk 😉

  2 januari 2017 at 14:50
 • Reply Lisa

  Jeetje wat een fijn positief artikel is dit! Hoe vond je de film Passengers? Ik ben van plan om er donderdag heen te gaan, maar ben benieuwd wat jij ervan vond! Nog een gelukkig nieuwjaar toegewenst meis! Dat het maar een mooi en gezond jaar mag worden! Liefs x
  Lisa onlangs geplaatst…Mijn eerste piercing is een feit!My Profile

  2 januari 2017 at 17:02
  • Reply Lisa

   PS: is het niet de happy thoughts van December i.p.v. November? Er staat nu namelijk November in het artikel 😉 Liefs
   Lisa onlangs geplaatst…Mijn eerste piercing is een feit!My Profile

   2 januari 2017 at 17:03
   • Reply Marushi

    Oeps!!! Je heb helemaal gelijk!! 😉

    2 januari 2017 at 20:48
  • Reply Marushi

   Thnx meid!! Jij ook nog de beste wensen! Ik vond hem wel okeej. Mijn vriend vond hem heel goed maar op een gegeven moment vond ik hem een beetje langdradig worden. 😛

   2 januari 2017 at 20:49
 • Reply Joor

  WAt Een LEUK Lijstje!ik snap heel goed dat je hiervan vrolijk word! 🙂

  2 januari 2017 at 18:06
 • Reply Florentine

  Yee wat een leuk en vrolijk lijstje! Gelukkig NY 🙂
  Liefs, Florentine
  Florentine onlangs geplaatst…Beats ✪ Solo 3 wirelessMy Profile

  2 januari 2017 at 21:22
 • Reply Shiva

  Leuk lijstje weer! Zeker niet stilgezeten deze decembermaand!

  4 januari 2017 at 23:02
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: