Follow:
Blog

Meerdere SD kaartjes hebben is super handig!

Ik kom er gewoon eerlijk voor uit, ik ben een fotoverslaafde. Al sinds ik jong was nam ik overal mijn camera mee naar toe. Hoe ouder ik werd, hoe meer camera’s er bij kwamen. En met meer camera’s kwamen ook meer SD kaarten. Mijn camera’s zaten snel vol met alle duizenden foto’s die ik nam. Daarom was het voor mij altijd handig om meerdere SD kaartjes in mijn bezit te hebben, en daar heb ik nu een aardige verzameling van.

Onlangs mocht ik van goedkopesdkaart.nl een SD kaart van 32 GB ontvangen. En daar ben ik super blij mee! Vooral omdat ik sinds het bloggen eigenlijk alleen maar meer foto’s maak. Herkennen jullie dit? Overal waar ik ben zie ik leuke/mooie dingen en denk ik, dit zou wel eens gaaf kunnen zijn voor op mijn blog. Ik kan maar beter voor de zekerheid foto’s maken. Ook naar verjaardagen/feestjes/persevents neem ik meestal mijn twee camera’s mee.

SD card Sandisk Deze originele Sandisk 32GB micro SD-kaart is voor professioneel gebruik en zorgt voor meer dan voldoende opslagcapacitieit. De micro-SD kaart wordt geleverd met een adapter zodat je de micro SD-kaart ook als “gewone” SD-kaart kunt gebruiken. Super handig! Met deze Sandisk SD-kaart heb je altijd voldoende opslag capaciteit voor het nemen van foto’s, de opslag van muziek of data op je mobiele telefoon. De leessnelheid is maximaal: 10 MB per seconde. Geschikt voor Full HD foto en video, digitale camera’s, mobiele telefoons en tablets. Dat klinkt toch super goed of niet!

SD card SandiskIk ben echt blij dat je de gratis omhelzing erbij kreeg. Zo kan ik de SD card voor verschillende media gebruiken. Al is het nou voor mijn camera, mobiel, telefoon of tablet.

SD card SandiskEen kleine greep uit mijn verzameling (diegene die ik zo snel kon vinden). En dan nog te bedenken dat ik drie camera’s heb en een tablet waar ook nog allemaal kaartjes in zitten.

Naast SD kaartjes kan je ook veel andere leuke dingen kopen op de website waaronder batterijen bij de knoopcelgigant. Of verschillende soorten powerbanks, want ja ik ben nog steeds die diehard pokemon speler haha. Naast meerdere SD kaarten heb ik ook een stuk of 4 powerbanks in mijn bezit. Altijd super handig!

Heb jij meerder SD kaarten?

GESPONSORD BERICHT

 

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

26 Comments

 • Reply Joyce

  Dit soort sd kaartjes ben ik dol op! En het is heel herkenbaar, ben zelf ook verslaafd aan foto’s maken. Oer dag maak ik er al gauw een stuk of 109!

  5 januari 2017 at 06:08
  • Reply Joyce

   * Stuk of 100

   5 januari 2017 at 06:09
 • Reply Joor

  Klinkt erg goed zo’n sd kaart! Ik heb zelf nog geen sd kaart maar een groot lomp ding waar ik alles van het tv bloggen erop zet. Maar dit is nog beter!!!

  5 januari 2017 at 07:58
 • Reply Falderie

  Heel handig! Ik heb er nog altijd maar eentje. Maar ik maak de meeste foto’s wel met mijn iPod of telefoon…
  Falderie onlangs geplaatst…Verbeelding Book Challenge 2016: de eindbalansMy Profile

  5 januari 2017 at 08:01
 • Reply Nancy

  Nou, jij bent goed voorbereid!

  5 januari 2017 at 08:05
 • Reply Susan

  Handig!
  Susan onlangs geplaatst…Sieraden van MyJewellery.comMy Profile

  5 januari 2017 at 08:39
 • Reply Yara

  Ja meerdere SD-kaartjes zijn zowieso handig. Ik raak er altijd een aantal kwijt, of ze gaan stuk of ze zitten gewoon vol. (:
  Liefs,
  Yara
  Yara onlangs geplaatst…Challenge : 1 week vegan eten; dag 2My Profile

  5 januari 2017 at 09:13
 • Reply Dhini

  Ik ben ook verslaafd aan foto`s en filmpjes. SD kaart/Micro kaart is zeker handig en must have
  Dhini onlangs geplaatst…Onecklace Dreamcatcher & Bar necklaceMy Profile

  5 januari 2017 at 09:29
 • Reply blogenbeauty

  Ik beken!!! Ik heb ook meerdere SD kaartjes en externe memory schijven voor mijn iMac. Mijn telefoon heeft een intern geheugen van 32 GB en mijn SD-kaartje ook nog eens 120 GB, en toch is mijn telefoon altijd vol. Ik maak zo ontzettend veel foto’s.
  blogenbeauty onlangs geplaatst…RITUALS Absolute Firming MaskMy Profile

  5 januari 2017 at 11:35
 • Reply sammie

  Ik heb er geloof ik 3 of 4, inderdaad erg handig, zeker als je onderweg bent 🙂

  5 januari 2017 at 11:50
 • Reply marleen@burgertrutjes

  Zou ik wel moeten hebben, hahaha! Ik loop steeds alles op te schonen!

  5 januari 2017 at 13:01
 • Reply Kim

  Zooo daar kan lekker veel op. Heel handig!
  Ook zakelijk gezien.
  Kim onlangs geplaatst…Say hello to my new vintage bag!My Profile

  5 januari 2017 at 15:20
 • Reply Wendy (B)

  Ik heb inderdaad meerdere SD-kaarten.
  Alleen moet ik ze eens onder handen nemen 🙂

  5 januari 2017 at 17:56
 • Reply Josine

  Haha wat ben jij eigenlijk een nerd <3
  Josine onlangs geplaatst…kwasten veilig vervoerenMy Profile

  5 januari 2017 at 21:51
  • Reply Marushi

   Ik ben een super nerd haha

   5 januari 2017 at 23:41
 • Reply Kool Family

  Ik ben ook zo fotoverslaafd! Maar mijn omgeving wordt er soms gek van dat iktelkens mijn grote camera uit mijn handtas tover. Om de een of andere gekke reden wordt een gsm dan beter ontvangen, dus ik neem meer foto’s van mijn iPhone nu. Stom he… ?

  5 januari 2017 at 22:03
 • Reply Angela

  Ik heb ook meerdere SD kaartjes, super handig want ik maak ook echt mega veel foto’s!

  5 januari 2017 at 23:58
 • Reply Yust

  Ik sla alles op via dropbox. En de mooiste gaan naar mijn Terabite schrijf. Ik heb dus maar 1 SD kaartje.
  Yust onlangs geplaatst…Dag poriën, welkom schone huid | The Incredible Pore MaskMy Profile

  6 januari 2017 at 09:50
 • Reply Eva

  Handig om er meerdere te hebben! Ik heb er nog maar 1…
  Eva onlangs geplaatst…Nieuwjaarslook 2017My Profile

  6 januari 2017 at 13:08
 • Reply Anke

  Jaa, ik heb ook meerdere SD-kaarten! Altijd handig. X
  Anke onlangs geplaatst…Efficiënter kleding kopen | TipsMy Profile

  6 januari 2017 at 13:30
 • Reply Daniella den Daas

  Inderdaad! we kunnen nooit genoeg foto’s hebben!;)

  http://www.twoarticals.com/home/pink-heels/

  6 januari 2017 at 21:12
 • Reply Mariska

  Dat is zeker enorm handig om extra te hebben! Zo’n grootte van 32Gb heb je ook niet zo snel vol 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Het bucketlist boek voor vrienden en voor koppelsMy Profile

  6 januari 2017 at 21:41
 • Reply Romy

  Heel erg maar ik heb er serieuswaar 16…. 16?!? Telkens kocht ik eer een vrij klein sd kaartje, waarna ik ze niet leeghaal. Ik moet eens een SD kaart van 32GB aanschaffen, maar de laatste keer dat ik dat deed, werd hij gejat ;(
  Romy onlangs geplaatst…Unboxing boekenbox HappyReads!My Profile

  7 januari 2017 at 17:28
  • Reply Marushi

   Oh dat is dan weer erg zonde ja:(

   7 januari 2017 at 18:23
 • Reply Shiva

  Aah inderdaad handig extra SD kaarten! Heb er zelf niet zoveel maar wel 2 met 64GB geheugen geheugen!

  8 januari 2017 at 18:48
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: