Follow:
Creatief

Marushi’s Drawings #3 | Portraits

Vandaag wil ik het derde artikel met jullie delen van Marushi’s Drawings. Mensen die mij al langer volgen weten dat tekenen een van mijn grootse hobby’s/passie’s is. Maar op dit moment heb ik het te druk met andere dingen. Tekenen is er hierdoor een beetje bij ingeschoten. Dit vind ik wel heel erg jammer, omdat ik het erg leuk vind om te doen! 

In de komende artikelen wil ik jullie graag mijn artwork laten zien. Dat kunnen schetsen zijn, illustraties, comics noem maar op. Door het plaatsen van mijn tekeningen hier, hoop ik wat positieve feedback te krijgen die mij weer kan inspireren om weer te gaan tekenen. Vandaag laat ik jullie weer een paar portret tekeningen zien.

Marushi’s Drawings #3 | Portraits1# Het eerste portret is van een meisje genaamd Wendy. Ik kon haar van vroeger via een goede vriendin van mij. Ze heeft voor mij ook een keer model gestaan, zo kwam ik aan deze foto. Ik vond deze tekening een grote uitdaging. Een omdat ik het tekenen van haar nog echt super moeilijk vond, en twee ze had sproeten. Die heb ik toen allemaal handmatig getekend, terwijl ik er later achter kwam dat daar gewoon een brush tool voor bestaat haha.

Marushi’s Drawings #3 | Portraits2# Voor dit portret heb ik betaald gekregen. Vrienden van mijn oma wouden een tekening van hun kleindochter laten maken. Voor mij is de druk dan weer erg groot, omdat ik het zo mooi mogelijk wil krijgen. Haren blijven voor mij nog steeds wel een knel puntje. Maar oefenen, oefenen en nog eens oefenen.

Marushi’s Drawings #3 | Portraits3# Een van mijn beste vriendinnen van vroeger, Melissa. Bij haar kwam ik er achter dat er zoiets bestaat als een brush voor sproetjes haha. Dat bespaarde mij een hoop tijd! Ik vind dit portret echt goed gelukt. Zonder dat ik de naam erbij had gezet op facebook, rade iedereen al dat het Melissa was. Ook het haar vind ik wat beter gelukt.

Marushi’s Drawings #3 | Portraits4# Soms zit ik een beetje op facebook rond te zwerven en zo kwam ik ook op de facebook van Melanie. Ik stuurde haar een berichtje en vroeg of ik haar foto mocht gebruiken om na te tekenen, en dat mocht! Het haar was echt een probleem. Blond haar met soms donkere stukken erin. Probeer dat maar eens goed in elkaar over te laten lopen. Maar toch was het me gelukt.

 

Voor deel twee van Marushi Drawings klik je hier. Volg je me ook al op facebook?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

20 Comments

 • Reply els

  Wow, ze zijn echt allemaal mooi, maar die laatst is het aller mooiste :-).
  els onlangs geplaatst…Shoplog: Action, veel knutselspullenMy Profile

  14 januari 2017 at 09:43
 • Reply Nancy

  Omg! Ik vind dit zo mooi! Het lijkt me geweldig om zo creatief te zijn! Prachtig!

  14 januari 2017 at 09:55
 • Reply Anna Gerrie

  Wat creatief, erg leuk! Vooral de laatste vind ik mooi gelukt 🙂
  Anna Gerrie onlangs geplaatst…Missha Super Aqua Oxygen Micro Visible Deep CleanserMy Profile

  14 januari 2017 at 16:29
 • Reply Eva

  Portret tekenen vind ik ZO moeilijk! Echt heel knap dat je dit ook nog eens digitaal doet. Ze zijn erg mooi geworden 🙂 Vooral de laatste van Melanie vind ik echt goed gelukt!

  14 januari 2017 at 16:32
 • Reply Mariska

  Wat mooi zeg deze portretten, je hebt er echt talent voor 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Lucky List #11My Profile

  14 januari 2017 at 17:29
 • Reply Annette

  Prachtig zeg, ik kan helemaal niet tekenen, nooit gekund hahaha is een mooie gave koester hem maar.
  Annette onlangs geplaatst…ShoplogMy Profile

  14 januari 2017 at 17:50
 • Reply Marit

  Wat mooi gemaakt, lijkt mij echt moeilijk om het digitaal te tekenen.

  14 januari 2017 at 23:03
 • Reply Jamey

  Echt heel knap van je! Ik doe het je niet na!
  Jamey onlangs geplaatst…Interieur trend – De gietvloer!My Profile

  15 januari 2017 at 09:58
 • Reply Sandra

  Prachtig! Spijtig dat je de tijd niet altijd vindt.
  Sandra onlangs geplaatst…I love Naked3 by Urban DecayMy Profile

  15 januari 2017 at 11:02
 • Reply jonna@burgertrutjes

  Super tof!! Ik ben helemaal niet creatief op het gebied van tekenen.
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Taart met witte chocola en rood fruitMy Profile

  15 januari 2017 at 12:48
 • Reply Angela

  Echt super knap dat je dit kan zeg! Heel mooi!

  15 januari 2017 at 17:48
 • Reply Charel

  Jemig wat onwijs knap zeg! Je bent echt getalenteerd! Je moet hier zeker wat mee doen hoor X
  Charel onlangs geplaatst…Parfum Noa CacharelMy Profile

  15 januari 2017 at 19:16
 • Reply Naatascha

  Ik volg je nog niet zo lang dus ik wist dit nog niet. Maar wat onwijs gaaf zeg en wat ben je goed!

  15 januari 2017 at 21:00
 • Reply Romy

  Jeetje zeg, wat onwijs mooi! Zo knap dat je dit allemaal doet! Zeker door blijven gaan 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Vaker Vrolijkheid #4 Hollandse luchten, Gijp en een lekke fietsMy Profile

  15 januari 2017 at 21:37
 • Reply sammie

  Die laatste blonde vind ik het mooist! Erg knap trouwens! Ik kan helemaal niet tekenen 😀

  16 januari 2017 at 10:07
 • Reply marleen@burgertrutjes

  Oh wow! Je hebt er echt talent voor! 🙂 Welke programma’s gebruik je hiervoor? Ik ben heel lang aan het ‘vexelen’ en heel actief op Deviantart geweest hihi. Eigenlijk zou ik daar weer mee moeten beginnen en als ik dit weer zie kriebelt het wel!
  marleen@burgertrutjes onlangs geplaatst…Lekker kinderachtig – Kinderachtige dingen die ik stiekem nog steeds doe!My Profile

  16 januari 2017 at 12:46
  • Reply Marushi

   Dankje! ^^ Ik gebruik mijn wacom en photoshop hiervoor 😛 Ik ben niet echt meer van de potloden en fineliners haha. Dit gaat veeeel sneller!

   16 januari 2017 at 12:54
 • Reply Josine

  Wat mooie gedaan zeg!
  Josine onlangs geplaatst…kleur van 2017My Profile

  16 januari 2017 at 15:32
 • Reply hilde

  Wat knap! Ze doen mij een beetje denken aan de tekenboeken van mijn dochters van Top Model, super knap gemaakt zeg!

  17 januari 2017 at 10:51
 • Reply Wendy

  WOW! Super mooi! <3

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com
  Wendy onlangs geplaatst…Spotlight | Mailili SasabonMy Profile

  18 januari 2017 at 01:18
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: