Follow:
Blog

ENTHOUSIASTE GASTBLOGGERS GEZOCHT!

Bloggen als je fulltime werkt, en een huishouden te runnen heb is soms behoorlijk pittig! Daarom ben ik op zoek naar (vaste) gastbloggers die het leuk vinden om met enige regelmaat een blog te willen schrijven voor Marushi Lifestyle. Ook als je eenmalig een gastblog wilt schrijven kun je contact met mij opnemen.

Ik ben op zoek naar gastbloggers die willen schrijven over de volgende thema’s:

 • Beauty – Makeup reviews/Makeup looks/etc
 • Fashion – Fashion nieuws/Outfits inspiration/etc
 • Lifestyle – Meningen/filmtips/leven/etc
 • Creatief – DIY/etc
 • Hotspots – Restaurants/bars/uitjes/etc
 • Travel  – Tips/Verslagen/etc

 

WAT VERWACHT IK VAN JOU?

 • Enthousiasme & origineel geschreven content.
 • Je levert minstens één artikel (van minimaal 400 woorden) per maand aan, meer mag altijd!
 • Een tekstfoutje mag, maar over het algemeen schrijf je foutloos Nederlands.
 • Je bent in het bezit van een goede camera en maakt scherpe/mooie foto’s die bij het onderwerp passen.

WAT BIED IK JOU ALS GASTBLOGGER?

 • Een platform waarop jij je blogs kunt delen met ongeveer 2.000 unieke bezoekers per maand! + overige kanalen.
 • Een vast plekje om jouw blogs te delen met onze bezoekers.
 • Vermelding van een link naar jouw website en/of social media-kanalen.
 • Voor de vaste gastbloggers wil ik regelmatig een verrassingspakket opsturen. De hoeveelheid van de inhoud varieert van hoe vaak je per maand blogt.
GastbloggersFoto’s zijn van Shutterstock

Wil je graag gastblogger worden?

Stuur dan een mailtje naar marshavw@hotmail.com met daarin een kort stukje over jezelf, en eventueel je blog of andere social media kanalen. Als je een voorbeeld van een blog heb die je al eens eerder heb geschreven zou dat ook heel fijn zijn! En wie weet verschijnt jouw blog binnenkort op Marushi Lifestyle!

Liefs, Marsha

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

19 Comments

 • Reply Angela

  Ik ben zelf geen blogger, dus ik kan je hier mee niet verder helpen. Succes! Ben benieuwd wie het gaat worden! 🙂

  22 januari 2017 at 12:23
 • Reply Eva

  Mij lijkt het eigenlijk wel superleuk, maar voor een andere blog dan de mijne weet ik dan niet zo goed wat voor artikel ik moet schrijven. Het moet natuurlijk wel bij je blog passen en niet opeens totaal de andere kant op gaan 😛 Maar als je zelf al preciezere ideeën hebt dan de categorieën dan kun je altijd mailen 🙂 Of als ik zelf opeens een strak plan heb, haha! Dan mail ik zelf.

  Liefs!
  Eva onlangs geplaatst…5 dingen die je als blogger moet kunnen, maar die nog best moeilijk zijnMy Profile

  22 januari 2017 at 13:23
 • Reply Evelyne

  Leuk idee. Alleen leunen mijn interesses niet aan jouw blog 🙂 Hopelijk vind je iets of iemand 😉
  Evelyne onlangs geplaatst…Mijn 365daysofphotography-project | week#3My Profile

  22 januari 2017 at 14:09
 • Reply Linda | travellersoftheworld

  Leuk idee! Ik blog over reizen, maar elke maand zou mij sowieso niet lukken, want ik heb het al heel druk met mijn studie en mijn eigen blog. Ik hoop dat je iemand vind!

  22 januari 2017 at 16:21
 • Reply Charel

  Goed dat je deze stap zet hoor hihi! Ik weet niet of ik helemaal aansluit bij wat jij zoekt maar zou je best willen helpen als je dat wilt. X
  Charel onlangs geplaatst…Tastea DetoxMy Profile

  22 januari 2017 at 19:17
 • Reply sherry

  Wat leuk zeg <3.
  sherry onlangs geplaatst…Hema lanceert drie nieuwe beautylijnenMy Profile

  22 januari 2017 at 21:02
 • Reply Michelle

  Het lijkt me heel leuk om wat over fashion te schrijven, maar ik denk dat mijn stijl heel anders is dan jouw stijl. Ik weet daarom niet zo goed of ik je kan helpen. Je kan me in ieder geval altijd een mailtje sturen. Mijn mail staat op mijn blog vermeld. Xxx

  22 januari 2017 at 21:29
 • Reply Jessica J.

  Soms valt het bloggen inderdaad moeilijk te combineren met een fulltime baan, een huishouden en een sociaal leven, maar dan plaats ik gewoon effe minder blogposts. 🙂 Ik ben benieuwd naar de gastbloggers!
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #38 • Verjaardagen en dompers op de feestvreugdeMy Profile

  23 januari 2017 at 11:48
 • Reply Dhini

  Wat leuk! Ik plaats de laatste tijd ook wat minder, toch is het moeilijke te combineren met dagelijks dingen. Succes en ik ben benieuwd naar de gastbloggers

  23 januari 2017 at 16:58
 • Reply Eveline Fleur

  Oh wat super leuk! Ik werk ook fulltime, maar het lijkt me super leuk om jou te helpen en voor je te schrijven. Ik weet alleen niet goed of ik binnen een categorie pas want ik vind het erg leuk om over meerdere onderwerpen te schrijven. Oh, en als je iemand zoekt voor nagellak ben ik je girl. 😉 Je mag me altijd mailen. <3
  Eveline Fleur onlangs geplaatst…Essie fans opgelet: Essie nagellak voor €3,75My Profile

  27 januari 2017 at 09:35
 • Reply Zoe Zisse

  beste Marushi ik heb een e-mail gestuurd over het gastbloggen, dat lijkt mij leuk om te doen over het onderwerp fashion en lifestyle. xoxo

  6 mei 2017 at 08:23
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: