Follow:
Fashion

Anniversary ketting | Jean Paul Gaultier

Afgelopen maandag was ik twee jaar samen met Vice. Zoals jullie hebben kunnen lezen zijn wij die dag gezellig samen naar de film geweest. In de avond hebben wij heerlijk gegeten bij het sushi restaurant Shiki Sushi & Lounge. Maar die dag heb ik ook een super mooi cadeautje gehad van vice. Hij gaf mij een prachtige ketting van Jean Paul Gaultier. 

Het was zondag avond, het was al na twaalven geweest. Toen ik de slaapkamer binnen kwam lag vice in bed een boek te lezen. Ik sloeg de dekens opzij zodat ik in bed kon stappen. Totdat ik daar opeens een tasje van Swarovski zag liggen. Helemaal verrast en blij, en daarna gelijk verdrietig. En ja hoor toen kwamen de tranen! Wij hadden namelijk afgesproken dat we niks voor elkaar zouden kopen. Normaal gesproken wil ik dat heel graag, want ik ben gek op cadeautjes. Maar we hadden gezegd om het dit jaar maar even niet te doen omdat er nog zoveel verjaardagen etc aan komen waar we iets voor elkaar mogen kopen.

Dus ik zat daar op bed met dikke tranen omdat ik me zo schuldig voelde dat ik helemaal niks had gekocht niet eens een kaart, en dat is echt niets voor mij. En toen zei vice: “je hoeft helemaal niks voor me te kopen. Ik heb niks nodig, ik heb jouw toch”. En ja hoor daar kwamen de tranen weer haha. Ik kan je een ding beloven dit gaat mij nooit meer overkomen wat we ook beloven haha.

Dit zegt Swarovski:

De omgekeerde Y ketting ontworpen door Jean Paul Gaultier, speelt met het thema van perfecte imperfectie en beschikt over de designer’s Kaputt crystal. De dramatische duidelijk stenen middelpunt is ingekapseld in gebeeldhouwd rhodium-plated metaal en hangt aan een asymmetrische rhodium-plated ketting. Trendy en opvallend, zal dit stuk catwalk stijl aan uw collectie brengen.

Het doosje is helemaal wit met alleen het logo van Atelier Swarovski erboven op. Wat ik dan wel weer echt super handig vind, is dat er in het doosje twee elastiekjes zitten om de ketting goed op zijn plek te houden.

In het begin moest ik even wennen aan deze ketting. Ik hou erg van statement kettingen. Maar dat zijn allemaal kleine steentjes die een groot geheel vormen. Ik heb nog nooit een ketting gehad met zulke grote stenen. Maar hoe langer ik ernaar keek, hoe mooier ik hem vond worden. En zeker nog met het feit dat Vice hem speciaal voor mij heeft uitgezocht. <3

In het begin dacht ik dat de steen beschadigd was. Maar zo ziet hij er dus gewoon uit. Dat is dus het stukje perfecte imperfectie.

♥♥♥ Thank you so much baby ♥♥♥

Wat vinden jullie van deze ketting?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

28 Comments

 • Reply Jonna@burgertrutjesNL

  Een opvallende ketting, maar staat je onwijs mooi!! Tof om zo’n mooie eyecatcher te hebben.
  Jonna@burgertrutjesNL onlangs geplaatst…Blog onderwerpen – 35 tips voor originele blogpostsMy Profile

  28 januari 2017 at 08:06
 • Reply Nancy

  Ik vind m geweldig! Prachtig!

  28 januari 2017 at 08:53
 • Reply Evelien

  Wat een super mooie ketting zeg! Je vriend heeft je heel goed verwend! En zo lief dat hij dat zei!

  28 januari 2017 at 13:40
 • Reply Marleen@burgertrutjes

  Nouuu wat een lieverd!! Ik vind m prachtig!
  Marleen@burgertrutjes onlangs geplaatst…Vrouwen en autorijden part 2: crazy shit tijdens het rijdenMy Profile

  28 januari 2017 at 13:52
 • Reply Kayla

  Deze ketting staat je erg mooi!

  28 januari 2017 at 14:34
 • Reply Mariska

  Wat super lief dat je die kreeg, hij ziet er echt heel mooi uit 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Marmeren portable speaker van ActionMy Profile

  28 januari 2017 at 17:16
 • Reply Dalinka

  Wat lief van je vriend! De ketting is echt prachtig! Ik heb het inderdaad ook weleens gehad dat we afspraken geen cadeautjes te doen, maar uiteindelijk toch aan komen zetten met cadeautjes haha.
  Dalinka onlangs geplaatst…Verjaardags wishlistMy Profile

  28 januari 2017 at 17:34
 • Reply Yust

  OMG wat een juweel… ik zit hier nu met een zakdoekje mee te sniffen. Ik ben ontroerd! Compliment aan Vince, jongen je hebt smaak! En Idd je vriendin is jouw parelt! Veel geluk samen ?
  Yust onlangs geplaatst…Foundation Stick | Getest | DouglasMy Profile

  28 januari 2017 at 19:37
  • Reply Marushi

   Aww…zo lief! Dankje! XxX

   28 januari 2017 at 19:54
 • Reply Angela

  Ik ben meer van de simpele kettingen, maar ik vind hem wel super mooi! Heel erg lief van je vriend!

  28 januari 2017 at 20:45
 • Reply Sabine

  Wauw echt een prachtige ketting!! Nog van harte gefeliciteerd jullie 2!
  Sabine onlangs geplaatst…Catrice Kaviar Gauche PaletteMy Profile

  28 januari 2017 at 22:02
 • Reply Shiva

  Super mooie ketting! Hij staat jou ook echt geweldig!

  28 januari 2017 at 22:58
 • Reply Carolien

  wauw wat een bijzondere ketting. Staat je heel erg mooi.
  Carolien onlangs geplaatst…Geld verdienen met bloggen? Mijn tips!My Profile

  29 januari 2017 at 09:01
 • Reply Heidi

  Wat een super mooie juweeltje heb je gekregen meid.Het sta je prachtig.

  29 januari 2017 at 14:17
 • Reply Sanne

  Heel mooi!

  29 januari 2017 at 16:09
 • Reply Romy

  Wauw, prachtige ketting! Maar vooral echt een onwijs lief gebaar, zeker met de mooie woorden erbij!
  Romy onlangs geplaatst…Outfit of The Day: mijn nieuwe (tweedehands) winterjasMy Profile

  29 januari 2017 at 17:15
 • Reply Jeapiebel

  Beeldig! Staat je erg goed. Heel lief van hem, je verdient het ook zeker! 😉

  29 januari 2017 at 19:03
 • Reply Sandra

  Prachtig! Spijtig dat mijn vriend niet zelf durft te kiezen. Verrassingen zijn zo leuk!
  Sandra onlangs geplaatst…Ik draag een fietshelm!My Profile

  29 januari 2017 at 19:12
 • Reply Daphne

  Aaah wat lief dat hij – ondanks jullie afspraak – toch nog dit prachtige cadeau voor je had! <3

  29 januari 2017 at 19:29
 • Reply Judith

  Wat lief van hem! En vind de ketting echt prachtig.

  29 januari 2017 at 20:27
 • Reply Anke

  Wat een unieke, mooie ketting! Heel apart, maar dan op een goede manier. Heel lief van je vriend! X
  Anke onlangs geplaatst…(Kleine) shoplog | Kruidvat, Hunkemöller en HemaMy Profile

  29 januari 2017 at 20:29
 • Reply Nesrin

  Gefeliciteerd en wat een prachtige ketting. Heel lief van jouw vriend.

  29 januari 2017 at 21:26
 • Reply Rebecca Denise

  Nooo daar moet je nooit op vertrouwen dat je ‘niks voor elkaar gaat kopen’.
  Wel onwijs lief dat hij uiteindelijk toch wat voor je hebt gehaald.
  Rebecca Denise onlangs geplaatst…Met de Segway door Lissabon & mega ranzige ei-snack | Vlog #19My Profile

  29 januari 2017 at 21:46
 • Reply Neslihan

  So beautiful!

  http://www.staylassi.com

  30 januari 2017 at 13:11
 • Reply Saar

  Wat superlief en wat een mooie ketting!

  30 januari 2017 at 21:06
 • Reply Blog & Beauty

  Wat een ontzettend lief gebaar, en goed uitgezocht, want hij is echt prachtig. Ik heb mijn man ook een keer op die manier ‘belazerd’ we zouden geen verjaardagscadeau doen dat jaar, en daar kwam ik op zijn verjaardag met een luchtballonvaart. Ik snap best dat jij die belofte de volgende breekt.
  Blog & Beauty onlangs geplaatst…PRIMARK Make-up BrushesMy Profile

  3 februari 2017 at 22:15
  • Reply Marushi

   Hahaha hoe je het ook zegt ja “belazerd!”;) vanaf dit jaar gewoon weer elk jaar cadeautjes haha. Play it safe lol.

   3 februari 2017 at 22:23
 • Reply Miss B Blogz thingz Over..

  Lovely!I Love it!
  Staat je nice Girl 100%.

  Liefs,
  Miss B.
  Miss B Blogz thingz Over.. onlangs geplaatst…No.144| It’s Cocktail Time with Miss B.|Night Quote| Blognews| My Highlights of this week|Mini Shoplog|Friday Vibe°My Profile

  4 februari 2017 at 00:35
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: