Follow:
Blog

Nieuwe gastblogger op Marushi Lifestyle

Vorige week had ik een oproepje gedaan omdat ik op zoek was naar een gastblogger. Iemand die Marushi Lifestyle een beetje wou komen versterken. En daar heb ik een paar hele leuke reacties aan overgehouden. Een daarvan was van de enthousiaste Lieve. Zij had mij een super leuke mail gestuurd dat ze graag een vaste gastblogger wou worden. Een paar leuke e-mailtjes later kan ik jullie nu dus vertellen dat Lieve die rol op Marushi Lifestyle gaat vervullen! Voorlopig gaat zij twee keer in de maand een gastblog schrijven.

Ik heb nog 5 andere meiden die graag eenmalig een gastblog willen schrijven. En als het goed is komt er waarschijnlijk nog een vaste gastblogger bij. Maar daar zullen jullie vanzelf meer over lezen. Bij de eenmalige gastbloggers komt er onderaan de blog hun naam en blog in een link te staan. De vaste gastbloggers krijgen altijd even een introductie. Dus nu geef ik even het woord aan Lieve die zich in dit artikel aan jullie zal gaan voorstellen.

 


Hoi!

Mijn naam is Lieve, ik ben 25 jaar oud en woon in Echt (een plaatsje in Midden-Limburg). Na wat heen en weer e-mailen met de ontzettend vriendelijke Marsha, ben ik best wel trots dat zij mij als gastblogger wil verwelkomen op Marushi Lifestyle. Aangezien ik voor jullie totaal geen bekend gezicht ben, zal ik kort wat over mijzelf en mijn achtergrond vertellen.

Eerst wat formeel geklets

Na mijn gehele jeugd door te hebben gebracht in het beloofde Limburgse land, maakte ik op mijn negentiende het besluit om Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg te gaan studeren. Ja, het is een hele mond vol, maar het komt er op neer dat ik mij met bijna alle mogelijke aspecten van communicatie heb beziggehouden. Na deze bachelor succesvol te hebben afgerond, kwam natuurlijk de vraag: ‘Wat nu?’ Na een reis naar Curaçao en een leerzame stage bij Chicklit.nl, wist ik het toch wel bijna zeker: Ik wil schrijven! Ik ben altijd gek geweest op de Nederlandse taal, en kan mij helemaal verliezen in het schrijven van artikelen en leuke stukjes tekst. Bij een mooi tijdschrift werken is altijd wel mijn droombaan geweest en hey, dromen mag!

Voor mij start nu een nieuwe periode op het gebied van werk. Ik wil mij nog meer gaan verdiepen in het schrijven en start volgende week met een nieuwe uitdaging, namelijk het schrijven van artikelen over met name beauty en hospitality voor een bedrijf dat zich bezighoudt met de juiste uitstraling van bedrijven en evenementen. Daarnaast wilde ik ook gaan schrijven in de vorm van een blog. Zelf een starten durf ik nog niet, aangezien het mij hiervoor momenteel ontbreekt aan de spreekwoordelijke ballen en omdat ik nog niet helemaal voor mezelf helder heb naar welke onderwerpen mijn voorkeur uitgaat. Toen ik zag dat Marsha een gastblogger zocht voor haar website, kon ik niet anders dan contact met haar opnemen. Haar positief en professioneel uitziende website maakte mij enthousiast en haar vriendelijke reactie overtuigde mij helemaal!

gastblogger op Marushi Lifestyle

Wie ben ik en wat maakt mij echt happy

Ik ben een echt gevoelsmens en vind het heerlijk om onder de mensen te zijn. Lachen is iets waar ik niet zonder kan en zeg nou zelf: niets heeft toch zo’n helend effect als een schaterlach? Mijn humor wordt met name gekenmerkt door sarcasme en flauwe opmerkingen. Wijntjes drinken met mijn beste vriendinnetjes of met mijn vriend vormt mijn ideale vrijdagavond. Er zijn verschillende dingen die mij echt happy maken. Zo houd ik van lezen (thrillers, chicklits), sport ik veel (hardlopen en fitness). En tover je een glimlach op mijn gezicht als je me meeneemt naar de stad om te shoppen. De Bershka en de Zara beschouw ik dan ook als goede vriendinnen. Daarnaast ben ik een ‘’health freak’’. Het geeft mij een prettig gevoel als ik goed voor mijn lichaam zorg. Heel soms ontglipt me dit voornemen, namelijk tijdens de hierboven beschreven vrijdagavonden.

Tijdens een vrije avond kijk ik graag (hele seizoenen van) mijn favoriete series: Gossip Girl, Pretty Little Liars, Sex and the City en The blacklist zijn op dit moment favoriet. Stiekem heb ik ook een zwak voor de Kardashian familie en blijk ik ook niet allergisch voor het herhaaldelijk kijken van eenzelfde serie. Oké, en waar ik ook graag over klets, is de liefde, mannen en hun soms onbegrijpelijke gedragingen. Dankzij mijn vrijgezelle vriendinnen, word ik nog altijd bijgepraat over leuke en soms ook minder leuke dates met leuke en soms ook minder leuke mannen. Ik vind mezelf best romantisch ingesteld. En je kan mij dan ook wegdragen bij een programma als All You Need Is Love. Zonder ook maar een enkele vorm van gêne, beschouw ik mezelf als een trouwe fan.

Ik heb er zin in! Jullie ook?

Ik hoop jullie nu een redelijk goed beeld te hebben gegeven van wie ik ben, en wat ik graag doe. Ik zal mijn uiterste best doen om jullie regelmatig te verblijden met leuke en positieve artikelen. Beauty, fashion en lifestyle zijn de onderwerpen waar mijn aandacht naartoe zal gaan de komende tijd.

Tot snel!

Liefs, Lieve

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

32 Comments

 • Reply Jonna@burgertrutjesNL

  Wat leuk! Benieuwd naar de artikelen die online gaan komen. Succes Lieve!
  Jonna@burgertrutjesNL onlangs geplaatst…50 irritaties op maandag klaagdag. Lekker azijnzeiken!My Profile

  30 januari 2017 at 07:19
  • Reply Lieve Peters

   Dank je wel :)!!

   1 februari 2017 at 10:31
 • Reply Jessica J.

  Hoi Lieve, leuk om te lezen. Ik ben benieuwd naar je artikels! 🙂
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #39 • Rust!My Profile

  30 januari 2017 at 10:57
  • Reply Lieve Peters

   Dank je wel:)!

   1 februari 2017 at 10:31
 • Reply Rebecca Denise

  Oh super leuk een gastblogger. Welkom ^^
  Ik zit er de laatste tijd ook aan te denken omdat ik vaker artikels online wil hebben maar ik er gewoon niet aan toe kom..
  Rebecca Denise onlangs geplaatst…Een hele grote teleurstelling & heerlijke cocktails! | Vlog #20My Profile

  30 januari 2017 at 11:20
  • Reply Lieve Peters

   Wat lief! Dank je wel!!

   1 februari 2017 at 10:32
 • Reply Evelien

  Wat leuk zeg! Welkom Lieve! Ik ben benieuwd naar je blogs! 🙂

  30 januari 2017 at 12:17
  • Reply Lieve Peters

   Dank je wel! 🙂

   1 februari 2017 at 10:33
 • Reply Helga

  HEE LIEVE
  wat ontzettend leuk!
  heel veel suc6

  gr Helga

  30 januari 2017 at 12:48
  • Reply Lieve Peters

   Dank je wel Helga!

   1 februari 2017 at 10:33
 • Reply Simplynspecial

  Welkom Lieve, ik ben benieuwd naar je artikelen 😉 je schrijft leuk!
  Simplynspecial onlangs geplaatst…Interieur | Mijn 5 leukste nieuwe itemsMy Profile

  30 januari 2017 at 13:57
  • Reply Lieve Peters

   Dank je wel voor je berichtje!! 🙂

   1 februari 2017 at 10:34
 • Reply marleen@burgertrutjes

  Hoi Lieve~! 🙂 Haha, ik heb stiekem ook – ondanks dat ik ze soms vreselijk vind – een zwak voor de Kardashians, haha! Ik vind Kendall zo lief :’)

  Veel succes! 🙂 🙂
  marleen@burgertrutjes onlangs geplaatst…50 irritaties op maandag klaagdag. Lekker azijnzeiken!My Profile

  30 januari 2017 at 14:28
  • Reply Lieve Peters

   Haha wat leuk om te horen!! Af en toe is het best leuk om een kijkje te nemen in die luxe leventjes he?

   1 februari 2017 at 10:35
 • Reply Cynthia

  Nou wat leuk. Ik ben benieuwd. Fijn dat je zo van lachen houdt. Ik kan ook zo genieten van lachen tot ik er buikpijn van krijg!! Dus wat dat betreft, passen we bij elkaar!!
  Cynthia onlangs geplaatst…Zin en weerzin in morgen.  My Profile

  30 januari 2017 at 15:49
  • Reply Lieve Peters

   Haha, ik hoop dat je af en toe ook om mijn artikeltjes kunt lachen!!

   1 februari 2017 at 10:37
 • Reply Blog & Beauty

  Wat leuk dat Lieve je komt versterken! Het is wel fijn moet ik zeggen hoor, om een gastblogger te hebben. Welkom Lieve, en ik ben benieuwd naar je artikelen.
  Blog & Beauty onlangs geplaatst…Skinfood Mud Masque van Big Green SmileMy Profile

  30 januari 2017 at 18:09
  • Reply Lieve Peters

   Dank je wel!! 🙂

   1 februari 2017 at 10:36
 • Reply Angela

  Wat leuk zeg! Welkom Lieve, ik ben benieuw naar je blogs! Ik vind je schrijfstijl erg leuk!

  30 januari 2017 at 19:23
  • Reply Lieve Peters

   Wat lief! Dank je wel!!

   1 februari 2017 at 10:37
 • Reply Yvonne

  Hallo Lieve, succes met deze nieuwe uitdaging ik kijk uit naar je eerst post.

  30 januari 2017 at 19:36
  • Reply Lieve Peters

   Dank je wel! 🙂

   1 februari 2017 at 10:40
 • Reply Shiva

  Leuk om je wat beter te leren kennen Lieve en ik hoop dat je vind wat je zoekt!

  30 januari 2017 at 20:24
  • Reply Lieve Peters

   Thanx :)!!

   1 februari 2017 at 10:41
 • Reply Josine

  Hi Lieve, welkom! Wat schrijf je leuk, de passie spat er van af. Liefs, Josine
  Josine onlangs geplaatst…metallic rozeMy Profile

  30 januari 2017 at 22:26
  • Reply Lieve Peters

   Wat leuk om te horen!!

   1 februari 2017 at 10:39
 • Reply sammie

  Wat leuk! Erg benieuwd naar de artikelen die gaan komen 🙂
  sammie onlangs geplaatst…30! & een nieuwe baan!My Profile

  31 januari 2017 at 10:22
  • Reply Lieve Peters

   Dankje!! 🙂

   1 februari 2017 at 10:39
 • Reply Charel

  Super leuk echt een goede aanvulling denk ik hoor Marsha xxx
  Charel onlangs geplaatst…Valentijns cadeaus voor hemMy Profile

  31 januari 2017 at 19:50
 • Reply Kim

  Wat leuk, gefeliciteerd Lieve! Ik kijk uit naar je artikelen!

  31 januari 2017 at 22:10
  • Reply Lieve Peters

   Dank je wel!! 🙂

   1 februari 2017 at 10:38
 • Reply Heidi

  Wat leuk om te lezen. Ben reuze benieuwd naar haar artikels hier op je blog. Al vast welkom Lieve ?

  5 februari 2017 at 11:28
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: