Follow:
Persoonlijk

Happy Thoughts #13 | Januari 2017

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van word. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk ook een soort van booster voor als ik een beetje sad ben. Dan open ik gewoon een happy thought’s en daar word ik dan weer blij van. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van Januari. Lees je mee?Een drankje wezen doen met blog vriendinnetje Shannon ♥ Wat wezen drinken en eten bij breakaway cafe met Ceremco  Naar de film “Echte jongens” geweest met Sarah  Mijn moeder en oma die hebben schoongemaakt in ons huisje  Gezellig wezen wokken met collega’s  Nieuwe samenwerkingen aangeboden gekregen  Uitgenodigd voor twee pers events Met Vice naar de film “Assassins Creed” geweest  Met vrienden naar de Tomofair geweest  Met Vice naar de film “ByeBye man” geweest  Met Vice naar de film “Sing” geweest  Met Vice naar de film “Why him” geweest. Twee jaar samen met Vice!!!!  Uit eten geweest met Vice bij Sushi Shiki & Lounge  Twee hand verzorging pakketjes van mijn moeder gehad van Rituals   Een oproepje gedaan voor gast bloggers en een paar leuke meiden gevonden! Met Vice naar de film “In the Forrest geweest ♥ Voor mijn werk naar Apeldoorn geweest om bij een nieuw filiaal te kijken  Bezig met het plannen van een hele spannende vakantie!  Met Vice naar de film “Split” geweest. Mijn vriendin Sarah komt op bezoek in Nederland.


Wat was jouw leukste moment deze maand?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

33 Comments

 • Reply Melanie

  Happy Thoughts van November??
  Zit ik al in de toekomst? Het is toch bijna Februari of niet ? ??
  Ik ben ook naar de Bye Bye man geweest! Aparte film was dat. Split is ook een film die je moet zien !
  Melanie onlangs geplaatst…Blog-dateMy Profile

  31 januari 2017 at 06:57
  • Reply Marushi

   Hahaha ja ik heb ook echt geen idee hoe ik daar bij kom ? ByeBye man vond ik niet zo bijzonder. Split daar in tegen wel! Hele goede acteur!
   Marushi onlangs geplaatst…Happy Thoughts #13 | Januari 2017My Profile

   31 januari 2017 at 08:35
 • Reply Jonna@burgertrutjesNL

  Wat een blije momenten!! Ons geluksmoment was absoluut het boeken van de tickets naar Amerika. Zo veel zin in!!
  Jonna@burgertrutjesNL onlangs geplaatst…Favoriete beautyproducten – The Body Shop, Sleek en nog veel meerMy Profile

  31 januari 2017 at 09:07
  • Reply Marushi

   Zo dat is ook wel supergaaf zeg! 😀 Rondreisje?

   31 januari 2017 at 09:14
 • Reply sammie

  Leuke happy list! Jullie zijn vaak samen naar de film geweest! 🙂

  31 januari 2017 at 10:20
  • Reply Marushi

   Ja klopt hihi. We hebben allebei een pathe unlimited pas. Beetje verslaafd aan de bios haha

   31 januari 2017 at 10:46
 • Reply Vlijtig Liesje

  Alleen koffie drinken om 10 uur in de keuken! Dat vind ik altijd weer superfijn.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…De legging maakt comeback als broekMy Profile

  31 januari 2017 at 10:40
  • Reply Marushi

   Dat kan ook heel fijn zijn inderdaad! 😀

   31 januari 2017 at 11:16
 • Reply Leoniae

  Dat zijn veel leuke dingen :). Mijn geluksmoment van januari was bloggen :).
  Xoxo, leoniae
  Leoniae onlangs geplaatst…Weird/Lovely Nail-artMy Profile

  31 januari 2017 at 13:08
  • Reply Marushi

   Bloggen is bij mij ook een heel groot geluksmomentje! ^^

   31 januari 2017 at 13:12
 • Reply marleen@burgertrutjes

  Oooh ik vond Bye bye man zo slecht! Maar de bios is altijd leuk. Split ben ik echt super beniewud naar!
  marleen@burgertrutjes onlangs geplaatst…Favoriete beautyproducten – The Body Shop, Sleek en nog veel meerMy Profile

  31 januari 2017 at 14:50
 • Reply Anke

  Wauw, je bent vaak naar de film geweest zo te zien! Ik wil nog graag naar de film Split. X
  Anke onlangs geplaatst…(Kleine) shoplog | Kruidvat, Hunkemöller en HemaMy Profile

  31 januari 2017 at 15:02
 • Reply Evelien

  Hele mooie momenten heb je meegemaakt! Mijn mooiste moment was afspreken met mijn vriendinnen.

  31 januari 2017 at 16:01
 • Reply Shiva

  Wat een leuke momenten meegemaakt! Inderdaad film verslaafd jullie!

  31 januari 2017 at 17:17
  • Reply Marushi

   Haha ja zeker! 😛

   31 januari 2017 at 17:22
 • Reply Lesley

  Wauw jij hebt veel films gekeken 🙂 Welke film vond je het leukst?

  31 januari 2017 at 18:43
 • Reply Cynthia

  Met mijn lief uit eten, een heerlijk geurtje gekocht waar ik mega happy mee ben en morgen een blog over schrijf, naar de film geweest, daar twee topfilms gezien en lekker gesport! Jij bent lekker veel uit eten geweest en naar de film. Klinkt gezellig!
  Cynthia onlangs geplaatst…Ik geef 3 x een Ketting weg! My Profile

  31 januari 2017 at 22:35
 • Reply Josine

  Je bent echt film verslaafd! Haha!
  Josine onlangs geplaatst…vurige ValentijnMy Profile

  31 januari 2017 at 23:43
 • Reply alexa

  haha wat leuk om te lezen! ik vond onze jongens zelf niet zo maar ik ben blij om te lezen dat hij wel tussen jou happy thoughts staat 🙂
  alexa onlangs geplaatst…Een indrukwekkend bezoek aan Auschwitz – BirkenauMy Profile

  1 februari 2017 at 00:06
 • Reply priscilla

  Wat een leuk lijstje zo! Wat ben je naar veel films geweest zeg 🙂 Ik ben denk ik al bijna 2 jaar niet meer naar de bioscoop geweest. Oeps!
  priscilla onlangs geplaatst…Unboxing Blux box januariMy Profile

  1 februari 2017 at 10:11
 • Reply Lisa

  Wat een hoop leuke momentjes weer zeg! Mijn januari was vooral heel druk: tentamens, deadlines voor verslagen en alles regelen voor het huisje van mijn vriend en mij. A.s. zaterdag gaan we dan eindelijk verhuizen, zo’n zin in! Hopelijk wordt februari een leukere maand :-). Enne… jeetje wat ben je vaak naar de film geweest zeg, leuk! Hebben jullie zo’n limited pas of iets? Liefs x
  Lisa onlangs geplaatst…New in: drie toffe gadgets van Coolgift!My Profile

  2 februari 2017 at 08:22
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Fijn dat je zoveel leuke dingen hebt gedaan! Mijn happy moment was dat ik na 6 weken weer aan het werk mocht en dat ik eindelijk weer eens naar de kapper ben geweest 🙂
  Anna Gerrie – Beautyonthefarm onlangs geplaatst…Een frisse, roze look met Etos productenMy Profile

  2 februari 2017 at 13:03
 • Reply Lien Robberechts

  Die kleine dingen maken het leven toch veel mooier, he! <3

  2 februari 2017 at 16:40
 • Reply Joor

  Wat een mooi lijstje! 🙂 leuk dat je naar Veel films bent geweest!

  2 februari 2017 at 18:17
 • Reply Heidi

  Wat fijne en leuk lijstje is het meid.

  5 februari 2017 at 11:22
 • Reply Florentine

  Wat een onwijs fijne momentjes allemaal! leuk om te lezen
  Florentine onlangs geplaatst…Lancôme ♚ ArtlinerMy Profile

  6 februari 2017 at 01:04
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: