Follow:
Hotspots Food

Heerlijk Italiaans eten! By Tredici

Lieve beauty’s,

Hier is mijn eerste gastblog dan op de prachtige website van Marsha! Het zal een blog worden over een prachtige hotspot, namelijk het Italiaans restaurant Tredici. Zijn jullie ook zo benieuwd? Lees dan lekker relaxed verder 🙂 Veel leesplezier! 

Afgelopen zaterdag 4 februari ben ik uiteten geweest met mijn mama, stiefvader, stiefbroertje & mijn vriend. Dit ter ere van mijn stiefvader zijn verjaardag. We hebben gekozen voor restaurant Tredici. Een prachtig sfeervol restaurant in het centrum van Tilburg, waar je heerlijk Italiaanse gerechten kunt eten. Denk aan verschillende pizza’s, pasta’s, lasagne, vlees & vis gerechten. Je kunt er ook vegetarische gerechten bestellen. Aan iedereen is gedacht. Alle gerechten worden vers gemaakt, dit kun je allemaal volgen in de open keuken. Persoonlijk vind ik een open keuken echt een pluspunt voor een restaurant, ik wil namelijk kunnen zien wat er met mijn gerecht gebeurd.

Toen ik het restaurant binnenkwam voelde ik me meteen welkom. Er werd ons direct gevraagd of we gereserveerd hadden en met hoeveel personen we waren. De inrichting is heel knus en sfeervol. Op zich zit je dicht bij elkaar, maar het is niet zo dichtbij dat je het er benauwd van krijgt. Er is genoeg ruimte. Op iedere tafel staat standaard een fles wijn, met een kaarsje en zout/peper. Je kunt aan verschillende soorten tafels zitten. Wat voor tafel je krijgt ligt er een beetje aan met hoeveel personen je komt.

Heerlijk Italiaans eten! By Tredici

Heel sfeervol en gezellig!

We hadden gereserveerd en dat was maar goed, want wat was het druk! Al snel hadden we ons plekje gekregen en werd ons wat drinken aangeboden. We begonnen met wat drinken & een lekker mandje stokbrood met kruidenboter. Even lekker bijkletsen met z’n 5e. Een heerlijk momentje vind ik dat zelf altijd. Puur genieten!  Een tijdje daarna werd ons de menukaart uitgereikt & konden we onze gerechten gaan uitkiezen. Wat was er enorm veel keuze zeg! Na heel wat twijfelen tussen allerlei lekkere gerechten heb ik persoonlijk gekozen voor de lasagne bolognese. Eenmaal allemaal ons gerecht te hebben gekozen en te hebben besteld, werd ons nog wat drinken aangeboden. Nu was het wachten op ons eten…

Na ongeveer een half uurtje te hebben gewacht, werden onze 5 gerechten samen geserveerd. Ook dit vond ik echt een dik pluspunt, omdat je dan met zijn alle tegelijkertijd kunt beginnen met eten. Ondanks dat het druk was, werden we dus snel geholpen. Mijn lasagne bolognese was helemaal vers gemaakt, met gesmolten kaas en tomaten saus. Echt, het was net of ik in Italië zat te eten. Zo verschrikkelijk lekker! Persoonlijk ben ik geen grote eter en het gerecht was redelijk machtig… maar aangezien je niet overdreven veel kreeg, was dit een prima hoeveelheid voor me!

Heerlijk Italiaans eten! By Tredici

Ondertussen liepen er echt de hele tijd mensen binnen, om te vragen of er nog een plekje vrij was om te eten. Op een gegeven moment was het vol en moesten ze zelf mensen vertellen dat het bomvol was en er geen plek meer voor hun was. Tredici biedt 80 zitplaatsen, dus dan kun je misschien een beetje inschatten hoe druk het was. In de zomer hebben ze ook een terras, hier kunnen ook nog is 65 personen plaatsnemen.

Mijn stiefbroertje had een mega grote pizza, mijn mama en stiefpapa hadden allebei een pasta gerecht. Mijn vriend en ik hadden de lasagne bolognese. We hebben met zijn 5e echt heerlijk gegeten! Na het eten hebben we nog even wat gedronken, ook hier was zelfs uitgebreide keuze in! Verschillende soorten koffie, cappuccino etc. Een lekker kopje thee.

Italiaans restaurant Tredici in Tilburg, raad ik dus zeker aan! De service is snel en het personeel is heel behulpzaam en vriendelijk.

Op maandag is het restaurant gesloten, maar van dinsdag t/m zondag kun je hier super lekker eten. De keuken is tot 22.00 uur geopend. Ook is Tredici te boeken voor Italiaanse catering, zowel voor bedrijven als particulieren. Dit is mogelijk vanaf 10 personen.

 

Heerlijk Italiaans eten! By Tredici

Hier alle gegevens van het restaurant.

Hou jij van Italiaans eten?

Liefs & een dikke kus, 

Balou

 

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

24 Comments

 • Reply Evelien

  Ik hou wel van Italiaans eten! Ziet er lekker uit!

  17 februari 2017 at 09:13
  • Reply Balou Mommers

   Heerlijke gerechten hebben ze hier van de Italiaanse keuken 🙂 Liefs

   17 februari 2017 at 14:29
 • Reply Eveline Fleur

  Oh ik ben dol op Italiaans eten (vooral pizza en pasta). Ik zal hem zeker onthouden voor als ik een keer in Tilburg ben. 🙂
  Eveline Fleur onlangs geplaatst…Deze woonboulevards mag je niet missenMy Profile

  17 februari 2017 at 12:50
  • Reply Balou Mommers

   Pizza & pasta’s gerechten hebben ze er genoeg! 🙂 Dus als je een keer hier in Tilburg bent, zou ik zeggen ga eten bij Tredici! Liefs xx

   17 februari 2017 at 14:30
 • Reply Babs

  Heerlijk! Ik krijg dus nu enorm veel zin om Italiaans te gaan eten!
  Babs onlangs geplaatst…Love them! Lange oorbellen van My Happiness BoutiqueMy Profile

  17 februari 2017 at 14:06
  • Reply Balou Mommers

   Ik zou zeggen; misschien vanavond even langs Tredici hihi?!

   17 februari 2017 at 14:31
 • Reply marleen

  Oooh, ziet er goed uit. Ik zie dit dus 10x liever dan die ‘culinaire’ restaurants met drie sperziebonen en een miniscuul stuk vlees op je bord hahahaha!
  marleen onlangs geplaatst…Mijn jaar in Instagramfoto’s – picture perfect!My Profile

  17 februari 2017 at 14:15
  • Reply Balou Mommers

   Dan zie ik dit inderdaad ook 10x liever! Hier kreeg je echt een goed gevuld bord geserveerd & dat ook nog is voor een leuk prijsje 😉 Liefs xx

   17 februari 2017 at 14:33
 • Reply Anke

  Oh ja, Italiaans eten vind ik echt heerlijk! Fijn dat er een open keuken was in het restaurant, dat kan ik ook altijd wel waarderen. X
  Anke onlangs geplaatst…New hair | BalayageMy Profile

  17 februari 2017 at 15:42
  • Reply Balou

   Open keuken was hier echt een pluspunt! Zo kun je precies kijken wat er met je eten gebeurd, wel zo fijn 🙂 Liefs x

   18 februari 2017 at 08:56
 • Reply Nienke

  Ohwauw, ik krijg hier zo’n honger van. Ziet er heerlijk uit! Italiaans eten is altijd goed.
  Nienke onlangs geplaatst…Therme Dutch Glory doucheschuim.My Profile

  17 februari 2017 at 17:48
  • Reply Balou

   Dankjewel voor het lieve compliment! Liefs x

   18 februari 2017 at 08:57
 • Reply Shiva

  Ziet er goed uit! Krijg er gelijk trek in haha!

  18 februari 2017 at 18:04
  • Reply Balou

   Dankjewel, het was heerlijk… hmm jammie!

   18 februari 2017 at 18:57
 • Reply Claire

  Ik heb nét gegeten maar nu alweer trek haha.

  18 februari 2017 at 19:14
  • Reply Balou

   Hmm.. heerlijk he italiaans eten!

   19 februari 2017 at 17:20
 • Reply Charel

  hmm ziet er heerlijk uit daar!
  Charel onlangs geplaatst…Een upgrade voor je slaapkamer!My Profile

  18 februari 2017 at 20:24
  • Reply Balou

   Het was ook echt heerlijk eten, ik ga er zeker nog een keertje terug! Een aanrader dus 😉 Liefs

   19 februari 2017 at 17:21
 • Reply Joor

  Klinkt als een heerlijke restaurant! 🙂

  19 februari 2017 at 17:55
  • Reply Balou

   Als ik jou was zou ik er zeker een keertje naartoe gaan! Liefs x

   22 februari 2017 at 10:49
 • Reply sammie

  Mmmm ik hou van Italiaans eten, dit klinkt goed!

  20 februari 2017 at 09:12
  • Reply Balou

   Ik zeg, een keertje langs Tredici om een hapje te eten! Liefs x

   22 februari 2017 at 10:53
 • Reply Heidi

  Ziet der echt lekker uit

  20 februari 2017 at 18:30
  • Reply Balou

   Dank u wel! Dat was het ook zeker! Liefs x

   22 februari 2017 at 10:48

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: