Follow:
Review

Mijn persoonlijk ontwerp op een Moleskine

Afgelopen week kwam er echt een hele leuke bestelling binnen! Zoals jullie hebben kunnen lezen ben ik in December naar het Hema Event geweest in Amsterdam. Onder al de goodies die je daar ontving kon je ook een notitieboekje laten graveren met een standaard plaatje maar dan wel met je eigen tekst. 

Niet kort daarna werd ik zelf benaderd door dit bedrijf omdat ze zagen dat ik het boekje zo tof vond. En ja ik heb gewoon een lichtelijke verslaving voor notitieboekjes, ze zijn gewoon ontzettend handig. Ze vroegen dus of ik moleskine wou laten maken maar dan met mijn eigen ontwerp! Nou dat vond ik natuurlijk helemaal geweldig. Ik heb echt dagen lang zitten denken wat voor ontwerp ik er op zou willen. Uiteindelijk ben ik op deze tekening uitgekomen.

Moleskin Uncoverlab

Over Uncover Lab

Uncover Lab is een avontuur gestart door Uncover; het bedrijf dat op een unieke wijze MacBooks persoonlijk maakt. Door het succes van het lasergraveren van MacBooks hebben ze het productaanbod uitgebreid naar notitieboekjes, snijplanken en powerbanks. Maar hier stopte het niet bij. Vanaf die dag begonnen ze met experimenteren op verschillende stoffen en producten. Om verder te experimenteren zijn ze toen begonnen met hun eigen lab: Uncover Lab in het centrum van Amsterdam.

Bij Uncover Lab bewerken ze spullen met behulp van lasersnijders. Net als bij een tattoo shop, ben je vrij om je eigen ontwerp mee te nemen, of iets te ontwerpen samen met hun Creative Operators. Hetzelfde geldt voor het object: breng het mee of kies wat moois uit in de winkel.

Moleskin Uncoverlab

Notitieboekje

Het notitieboekje dat ik heb mogen ontvangen is van Moleskine en is kwalitatief dus erg goed! De cover is van leer en voelt heel erg fijn en buigzaam aan. Het is echt een standaard notitieboekje dus er zitten ruitjes in zodat je strak je ideeën, lijstjes of iets dergelijks op kan schrijven. Aan de buitenkant zit een elastiek zodat het boekje goed dicht blijft.

Moleskin Uncoverlab Moleskin Uncoverlab

Ik ben echt heel blij met dit gepersonaliseerde notitieboekje. Het enige minuscule puntje dat ik dan jammer vind is dat het zwart op zwart is. Dat was al wat moeilijk te fotograferen. Als het boekje echt plat licht en je hebt een beetje slecht lichtinval dan zie je het ontwerp bijna niet. Dat is dan wel weer zonde. Maar de kwaliteit van het boekje en het opdruk zijn echt super!
Moleskin Uncoverlab

Nu mag ik naast mezelf, ook iemand anders blij maken met zo’n gaaf notitieboekje met eigen opdruk! 

Denk dan bijvoorbeeld aan een Moleskine met jouw eigen logo van je blog erop. Misschien ben je wel goed in tekenen en wil je jou eigen ontwerp hier op laten plaatsen. De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Je kunt de Moleskine natuurlijk ook aan iemand cadeau doen! Misschien voor een verjaardag of aan je beste vriend(in). Heb je nou echt geen ontwerp skills dan kan je ook altijd op de site van Uncover lab kijken. Daar hebben ze zeker genoeg voorbeelden!

Moleskin Uncoverlab

WINACTIE (GESLOTEN)

Wil jij ook graag zo’n tof notitieboekje winnen? Volg dan deze stappen:

– Like de Facebookpagina van Uncover Lab.
– Volg Marushi Lifestyle op facebook + deel het bericht.
– Laat een comment achter dat je meedoet, en vul een geldig e-mailadres in. In deze comment vertel je wat je op je Moleskine zou willen laten drukken! Een plaatje achterlaten op facebook is natuurlijk ook altijd erg leuk!

Heel veel succes iedereen. De winnaar word hier en op facebook bekend gemaakt op 12 maart.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

30 Comments

 • Reply Carolien

  Super tof boekje geworden! Ziet er echt heel mooi uit.
  Carolien onlangs geplaatst…Smartphonehoesjes.nlMy Profile

  23 februari 2017 at 09:46
 • Reply marleen

  Wat leuk joh! En wat een tof ontwerp! Heel cool!
  marleen onlangs geplaatst…Pesten is normaal en iedereen doet hetMy Profile

  23 februari 2017 at 10:18
 • Reply Jessica J.

  Ontzettend mooi! Ik vind het juist leuk, dat zwart op zwart. Dan lijkt het initieel gewoontjes, totdat je het van dichterbij bekijkt! 🙂
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #42 • Het eerste terrasje van het jaar, biertjes en Pokémon GO!My Profile

  23 februari 2017 at 10:49
 • Reply sherry

  Wat gaaf. Ja ik doe heel graag mee.Heb alles gedaan onder dae naam sherry masters op fb. Ik zou graag mijn eigen tekening erop willen laten graveren als ik win tenminste 😉 .
  sherry onlangs geplaatst…Recensie: Brug der ZuchtenMy Profile

  23 februari 2017 at 10:51
 • Reply Rebecca Denise

  Oh wauw, wat ben je hier goed in zeg. Zo mooi!
  Heel leuk dat je nu je eigen moleskin kan ontwerpen.
  Rebecca Denise onlangs geplaatst…Eten bij Wagamama in Rotterdam | HotspotMy Profile

  23 februari 2017 at 11:06
 • Reply Eveline Fleur

  Wow zo cool! Vroeger tekende ik in ‘anime stijl’, maar niet zo mooi als jij hoor. Alhoewel ze ook wat weg heeft van een mooie Barbie of Disney prinses. Echt een mooie tekening in ieder geval! Moleskine zijn erg fijne notitieboekjes ook!
  Eveline Fleur onlangs geplaatst…Mijn nieuwste Netflix verslavingMy Profile

  23 februari 2017 at 11:41
 • Reply Kool Family

  Oh my god! Dit is de tofste winactie die ik al ben tegengekomen. I love moleskine!!
  En gepersonaliseerd is al helemaal geweldig!
  Ik zou een plaatje kiezen op de site van Uncover Lab en de naam van mijn blog erbij…
  (Like + volg + deel is gebeurd…)
  Kool Family onlangs geplaatst…Wie is DE MOL tag #3My Profile

  23 februari 2017 at 12:32
 • Reply Chelsey

  Wat een supertof ontwerp! Ik heb zelf inmiddels echt al te veel notitieboekjes, dus ik laat deze winactie mij voorbij gaan.
  Chelsey onlangs geplaatst…De ‘gewoon niet’ tag | PersonalMy Profile

  23 februari 2017 at 13:51
 • Reply Anita H.

  Wat gaaf. Ik zou denk ik kiezen voor een tekening van mijn tattoo, een horusoog. En de tekst: gewoon mijn naam.

  23 februari 2017 at 14:36
 • Reply Angela

  Heb je dat zelf getekend? Gaaf zeg! Ziet er heel mooi uit. Ik doe graag mee! Ik zou graag een afbeelding erop willen zetten van mijn lievelingsdier.

  23 februari 2017 at 15:50
 • Reply Jannette

  Supermooi dat je een boekje kan laten personaliseren. Ik doe graag mee en zou dan graag mijn Puur & Prachtig logo erop zien. Ik als beginnende blogger kan dan mooi mijn ideeen daarin opschrijven.

  23 februari 2017 at 16:08
 • Reply Joor

  Wauw wat super leuk!!! Ik doe zeker mee!! Ik heb alle stappen gedaan!!
  Mailadres : joorloveswriting@gmail.com

  23 februari 2017 at 17:11
 • Reply Shiva

  Dat ziet er super leuk uit! Mooie tekening heb je gemaakt! Dit keer doe ik ook mee, kan wel een schrijfblokje gebruiken. Ik heb alle stappen voltooid 🙂

  23 februari 2017 at 19:03
 • Reply Evelien

  Wat een super leuke winactie zeg ik doe graag mee! Ik zou de naam van mij en mijn vrind erop willen met een leuke afbeelding van een hart.

  24 februari 2017 at 09:37
 • Reply Mariska

  Super vet zeg, ik heb laatst ook een Moleskine agenda gekocht bij bol.com 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Wat ik verwacht in een relatieMy Profile

  26 februari 2017 at 11:49
 • Reply Myrthe

  Ah leuk! Ik zag een gepersonaliseerde Moleskine ook voorbij komen bij BregBlogt en die vond ik ook erg mooi geworden! Ik vind de eenvoud door de effen kleur en de verfijndheid van alleen lijntjes een hele mooie combinatie.
  Ik doe graag mee met de actie :).
  Ik zou graag een bolletje wol met een haaknaald laten graveren op een Moleskine. Ik hou heel erg van haken, bolletjes wol, borduren. Eigenlijk alles dat creatief is :P. Het lijkt me leuk om mijn ideeën op dat gebied op te schrijven in een bijpassend boekje. Ik heb namelijk nog niet een boekje met zo’n soort print kunnen kopen, omdat niet zo veel mensen van breien/handwerken houden vanwege het (onterecht!) oubollige imago :P.
  Ik heb helaas geen Facebook, maar ik volg je wel op Bloglovin’ (meermyr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved.

  26 februari 2017 at 14:51
 • Reply Sabrina

  Mooi zeg! Ik vind dat zwart op zwart juist super chique! Ik zou een afbeelding van een dier doen denk ik. Doe dus graag mee!

  26 februari 2017 at 15:47
 • Reply Sharon

  Wat een cool idee! Ik zou een uil erop laten afbeelden; dat is onze familienaam.

  28 februari 2017 at 14:55
 • Reply Nancy van der kamp

  Super elke actie en super gaaf boekje! Ik doe zeker mee, Zoiezo wil ik Mn naam erop en als plaatje iets met een eenhoorn denk ik. Zoveel ideeen nu ?

  28 februari 2017 at 20:57
 • Reply Nelly

  Mijn naam in mooie letters

  2 maart 2017 at 16:22
 • Reply Marian B

  Mooi geworden zeg! Lijkt mij ook wel wat met mijn naam erop!

  2 maart 2017 at 21:19
 • Reply Jessica

  Hij is echt super gaaf! Ik ben nooit zo netjes met notitieboekjes dus vind het sonde om zo een aan te schaffen.

  9 maart 2017 at 00:08
 • Reply Layla

  Mooi ontwerp! Ik zou eigenlijk niet weten wat ik er op zou willen. Ik denken gewoon mijn naam

  9 maart 2017 at 07:32
 • Reply Jamey

  Wat super leuk zeg!
  Jamey onlangs geplaatst…Blogtip – Instagram DM op je laptop of pc!My Profile

  9 maart 2017 at 08:33
 • Reply Karen

  Wat mooi gedaan! Een gepersonaliseerd notitieboekje is altijd mooi meegenomen!

  9 maart 2017 at 10:24
 • Reply Natalie

  Wauw, dit is prachtig! Ik ben gek op Moleskine en zo’n gepersonaliseerd exemplaar is echt tof

  9 maart 2017 at 17:20
 • Reply sophia

  Wauw zo mooi! Echt een prachtige tekening, goed gekozen! Ziet er ook een heel erg leuk boekje uit, gepersonaliseerd is altijd fantastisch! xx
  sophia onlangs geplaatst…Stretching outsideMy Profile

  9 maart 2017 at 20:18
 • Reply Madeleine

  Wat super leuk!!! ? je ontwerp is heel mooi geworden. Ik doe graag mee. Heb al een moleskine agenda maar een notitieboek is nooit weg. Vind moleskine gewoon geweldig! Wat ik erop zou zetten!? Moet ik nog over nadenken.

  10 maart 2017 at 00:26
 • Reply Dinja

  Wat gaaf zeg! En die tekening is echt supermooi, ik zou willen dat ik zo goed kon tekenen haha!
  Ik heb alleen al superveel notitieboekjes dus de winactie sla ik even over 😉
  Dinja onlangs geplaatst…Favorites #6My Profile

  12 maart 2017 at 22:50
 • Reply Maureen

  Wat een leuk notitieboekje, erg leuk dat je het een persoonlijke touch kon geven. Je hebt er iets leuks van gemaakt

  13 maart 2017 at 16:00
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: