Follow:
Fashion, Win Acties

Heeft jouw vriend ook last van vermiste sokken?

Nou ik kan je vertellen de mijne in ieder geval wel. Ik denk dat bijna iedereen weleens last heeft van vermiste sokken. Hoe kan dat nou? Zit er een portaal in de wasmachine waardoor je sokken naar een andere dimensie worden geteleporteerd? Of zijn er kleine kabouters die expres een sok stelen om je te pesten? Ik heb echt geen flauw idee. Een ding kan ik je wel vertellen het is echt super irritant!

Toen mijn vriend en ik samen gingen wonen merkten we dat we allebei dezelfde kleur sokken hadden, niet echt handig! Want toen er sokken verdwenen werd het meer een gevecht van wie nou de eigenaar van de sokken was. Ook met kerst kregen we van mijn lieve schoonmoeder sokken die ook allebei erg veel op elkaar leken. Nou heb ik daar inmiddels een oplossing voor. Op de webshop hemdvoorhem.nl verkopen ze een leuke collectie van heren sokken. Zo heeft mijn vriend zijn eigen verzameling sokken en ik de mijne. Dan kan ik ze tenminste uit elkaar houden!

Heren sokken

De heren sokken en kniekousen van hemdvoorhem  zijn er in diverse kleuren en modellen, ze hebben een ruime collectie zodat er voor iedere man de perfecte sokken bij zitten. Je kan de heren sokken eenvoudig en snel online bij hun in de webshop bestellen! De meeste sokken kunnen ze uit voorraad leveren en dan heb je ze de volgende dag in huis. De collectie bestaat uit grote merken zoals Tommy Hilfiger, Burlington en Falke. De heren sokken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, patronen en materialen.

Sokken hemdvoorhem.nl

Burlington herensokken – € 14,95

De sokken van Burlington zou ik denk ik het snelst voor mijn vriend kopen. Ik heb ook wel een paar schreeuwende kleuren en patronen in mijn kast liggen. Maar ik merk dat ik toch liever neig naar de effen kleuren die misschien een subtiel patroontje of borduursel hebben. Ook ga ik voor mezelf liever voor sokken met de kleur zwart of grijs. Ik denk dat mijn vriend het ook niet echt kan waarderen als ik opeens rode of gele sokken voor hem zou kopen haha.

Sokken hemdvoorhem.nl

Burlington enkel sokken – € 11,95

Mijn vriend is erg sportief of het nu buiten of in de sportschool is, hij is altijd wel bezig met trainen. Vooral in de zomer draagt hij daarom heel veel enkel sokken onder zijn korte broek. Daarom zijn deze sokken ook wel een aanvulling voor zijn garderobe. Deze sokken zijn gemaakt van een mix van extra gekamd katoen, polyamide en elastaan in een gemiddelde dikte. De teen- en hielzones zijn versterkt voor langere gebruiksduur en uiteraard alles geheel naadloos.

 

Sokken hemdvoorhem.nl

 

Sokken alleen voor thuis – 12,95,-

Deze sokken zijn echt ideaal voor in huis! Niet iedereen houdt ervan om sloffen te dragen,  een paar huissokken zijn dan ook vaak een uitkomst. De homepads voor heren zijn sokken die ervoor gemaakt zijn om in huis te dragen, zonder schoenen eroverheen. Deze huissokken zijn dikker en hebben een met badstof gevoerde binnenkant. De nopjes op de zool zorgen ervoor dat je niet uitglijdt en de sok niet snel slijt. Je kan ook zelf bepalen hoe warm je de voeten wilt hebben; door het materiaal, en de dikte van de sok. Mocht je nou echt sneeuwballen als voeten hebben, dan kan je ze natuurlijk ook over je gewone sokken heen dragen.

Hemdvoorhem heeft ook geen idee waarom sokken opeens spoorloos verdwijnen. Het blijft gewoon een mysterie. Toch hebben ze een paar praktische tips voor je neergezet.

Koop meer paren in dezelfde kleur en kwaliteit; als er dan eentje verdwijnt dan kan u het enkeltje met de rest van de paren mee laten draaien, er verdwijnt er toch nog wel eentje! De sokken per paar in een waszakje doen is ook een optie, maar wel erg tijdrovend. Een ander oplossing is om de sokken per paar te bundelen; niet een al te klein bolletje van maken want dan worden ze niet schoon in de was. Het blijft lastig, gelukkig zijn veel sokken weer in dezelfde kleur en stijl bij te kopen. Wanneer u bij hetzelfde blijft voor de basics en deze elk seizoen aanvult, dan zit u nooit zonder. Mocht u de oplossing weten, wij horen het graag!


WINACTIE (Gesloten)

Ik mag ook nog eens een sokken pakket t.w.v. €50 weggeven! Je zou je vriend hier bijvoorbeeld mee kunnen verrassen. Of misschien ken jij wel iemand anders die altijd sokken kwijt is, of gewoon toe is aan een nieuw paar. Het enige wat je moet doen om kans te maken op dit pakket zijn de volgende stappen:

 • Volg hemdvoorhem op Instagram
 • Volg Marushi Lifestyle op Instagram
 • Tag twee vrienden in het bericht op instagram.
 • En laat op de blog/instagram achter welke sokken je graag zou willen winnen. Dat kan een linkje zijn of alleen een naam.

De winnaar word op 19 maart hier op de blog en op facebook bekend gemaakt. Succes iedereen!

Heb jij weleens last van vermiste sokken?

In samenwerking met hemdvoorhem.nl

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

46 Comments

 • Reply Lonneke

  Leuk deze winactie. Alleen mijn vriend houd echt alleen van sportsokken dus ik sla de winactie even over.
  Lonneke onlangs geplaatst…Super Stylish Classic Necklace CirkleMy Profile

  3 maart 2017 at 08:41
 • Reply Sandra

  Mijn vriend heeft daar inderdaad ook altijd last van! Ik doe graag mee met je winactie en ik ga dan voor de Burlington herensokken. Ik volgde je al op instagram!

  3 maart 2017 at 09:42
 • Reply Shiva

  Leuke winactie sokken zijn altijd handig! Mijn man kan ze ook zeker gord gebruiken, hij verliest ze namelijk ook erg vaak! Ik doe mee 🙂

  3 maart 2017 at 10:21
 • Reply Anne

  Wij zijn ook altijd sokken kwijt! Alsof de wasmachine het erom doet. Maar, dan heb ik wel altijd een goede reden om weer leuke nieuwe sokken te kopen 😉
  Anne onlangs geplaatst…Al zin in het weekend? Dancehall muziekjes waar je vrolijk van wordtMy Profile

  3 maart 2017 at 10:48
 • Reply Jessica J.

  Niet alleen mijn vriend, hoor. :’D Zowel hij als ik hebben veel effen zwarte paren zodat het geen ramp is als we weer eens een sok kwijtraken. Ik ben echter ook dol op schattige sokken met funky printjes, dus dan baal ik wel als er weer eens eentje naar die andere dimensie verdwijnt.
  Jessica J. onlangs geplaatst…Pure Essence 2017: Nieuwe Yankee Candle-voorjaarsgeurenMy Profile

  3 maart 2017 at 11:06
 • Reply marleen@burgertrutjes

  Hahaha wat een grappige winactie. En ja wat Jessica zegt. Ik kan er zelf ook wat van. Mijn sokken zijn áltijd kwijt.
  marleen@burgertrutjes onlangs geplaatst…Overstappen loont – op zoek naar een nieuw telefoonabonnementMy Profile

  3 maart 2017 at 13:17
 • Reply Marieke

  Leuke winactie! Ik doe mee!

  Altijd sokken kwijt hier in huis!
  Marieke onlangs geplaatst…Hé! Hoe gaat het nu eigenlijk écht met je?My Profile

  3 maart 2017 at 14:15
 • Reply Linda Meester

  De huissokken hebben de eerste voorkeur. Ze lijken op die van Falke.
  Het pakket mag ook een assorti zijn
  Linda Meester onlangs geplaatst…Gratis Kinder Chocolate Cereals 4packMy Profile

  3 maart 2017 at 15:55
 • Reply Marjolijn

  Hier ook altijd 1 dik drama. Me zoon draagt niet graag pantoffels of slippers dus die sokken met antislip zouden super zijn.

  3 maart 2017 at 16:06
 • Reply Grace

  Je hebt ook van die wasknijpers die je mee kunt wassen in de was. Zo kun je sokken samen knijpen. Ik houd de losse sokken altijd apart in een bak en eens in de zoveel tijd lukt het me om ze weer allemaal te paren. Een soort memory spel, maar dan met sokken haha
  Grace onlangs geplaatst…Events in Zeeland: wat mag je niet missen in de maand maart?My Profile

  3 maart 2017 at 20:57
 • Reply Joor

  Super leuke winactie:) succes voor de andere die mee doen 🙂

  3 maart 2017 at 21:04
 • Reply Claire

  Haha wat een leuk artikel! Mijn vriend en ik hadden precies hetzelfde en nu delen we een sokken la 😉 We hebben het opgegeven haha.

  3 maart 2017 at 21:51
 • Reply rianne weerd

  Leuk stukje! En tja ook wij kennen het sokkendrama 😉 ik zou wel voor verschillende sokken willen. van huissokken tot sokken met een printje.

  3 maart 2017 at 22:19
 • Reply Angela

  Ik heb hier echt te vaak last van! Handige winactie! Ik doe mee voor de Burlington sokken!

  3 maart 2017 at 22:50
 • Reply jonna@burgertrutjes

  Toffe actie. Wij hebben ook altijd last van het sokken-mysterie hahahaha

  5 maart 2017 at 08:55
 • Reply Cynthia

  Uhm ja. Regelmatig…
  Cynthia onlangs geplaatst…Slapen in de Boxershorts van je man. My Profile

  5 maart 2017 at 12:38
 • Reply kim

  Heel herkenbaar die verdwijnende sokken. Laatst kreeg ik de tip op in het filter van de wasmachine te kijken en ja hoor?? mysterie opgelost.

  6 maart 2017 at 19:10
 • Reply Hilde

  Handig!

  6 maart 2017 at 19:33
 • Reply Simone Sanders

  Zo herkenbaar! Wij hebben ook een wasmachine die gek is op sokken helaas. Of misschien wil mijn vriend juist graag iedere verjaardag nieuwe sokken krijgen ;)?

  6 maart 2017 at 19:47
 • Reply Kelly

  Nee mijn man is ze nooit kwijt maar ik en de kinderen wel haha.
  Ik denk trouwens dat mijn man een aantal nieuwe paren wel ziet zitten ze zijn wel aan vervanging toe..
  Kelly onlangs geplaatst…Wat als je kind anders is dan anderen?My Profile

  6 maart 2017 at 19:54
 • Reply A Fashion Taste

  Leuke winactie en ja mijn vriend heeft daar ook van last van 😉
  A Fashion Taste onlangs geplaatst…Biotherm Life Plankton voor gevoelige huid!My Profile

  6 maart 2017 at 23:38
 • Reply melissa

  Hihi zo herkenbaar. ik doe dus graag mee voor mijn man. via instagram volgend en 2 personen getagd. https://www.hemdvoorhem.nl/falke-family-men-herensokken-blauw

  7 maart 2017 at 11:15
 • Reply Jo's Daughter

  Doe graag mee voor papa, hij heeft altijd “problemen” met zijn sokken. Of er verdwijnt een sok in de wasmachine, of zijn grote teen komt erdoor. Of 1 sok krimpt terwijl de ander juist groeit… Het is altijd wat, en dus lijkt het me geweldig on hem te verrassen met BURLINGTON EVERYDAY HERENSOKKEN – marine blauwe basis sokken. Hij draag graag spijkerbroeken en deze sokken passen daar perfect bij 🙂

  8 maart 2017 at 10:27
 • Reply Marcia Kan

  Zoooooo herkenbaar! Voor mijn man waag ik graag een kansje voor de Falke Cosyshoe, heerlijk warme voeten in huis zonder ‘suffe sloffen’ te hoeven dragen! (Instagram: marcia1981k)

  10 maart 2017 at 23:19
 • Reply jacqueline

  Dit regelmatig voor en daarom zou het geweldig zijn om deze prachtige sokken van Falke Cosyshoe te winnen dan kan ik weer twee de zelfde sokken dragen.

  11 maart 2017 at 06:51
 • Reply wilmsen anita

  ik doe mee voor mijn man

  11 maart 2017 at 07:34
 • Reply elisabeth maria martina

  de burlington herensokken zijn helemaal zijn smaak,sokken terugvinden altijd een probleem!
  #jezoumaarmogenwinnen

  11 maart 2017 at 07:41
 • Reply Brit Weijers

  Geen vermiste sokken hier maar……………deze zijn wel heel mooi.

  11 maart 2017 at 09:48
 • Reply Anneliese de Waal

  De volgende sokken vind ik erg mooi =

  https://www.hemdvoorhem.nl/burlington-herensokken-wol-newcastle-zwart-rood-blauw-geruit

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

  11 maart 2017 at 16:35
 • Reply will

  Wow, daar is mijn man vast blij mee.
  Graag doe ik mee voor hem.
  Ik heb geen instagram, maar volg je op Bloblovin.

  11 maart 2017 at 19:10
 • Reply Tamara V

  Opsporing Verzocht…….
  De Burlington enkelsokken zijn gaaf.
  Ik heb allemaal dezelfde sokken in dezelfde kleur gekocht en is er een kapot of een kwijt(rarara) geen probleem meer.

  11 maart 2017 at 21:17
 • Reply Fenny Hemmen

  Oeh, leuke winactie!leuk voor mijn vriend.. die raakt zijn sokken altijd kwijt!

  12 maart 2017 at 11:37
 • Reply Lucie

  Ooooh feest der herkenning Marushi! Mijn vriend geeft de wasmachine de schuld van de verloren gewaande sokken, en wie zet de was meestal aan? Juist, dus eigenlijk wordt er met een beschuldigend vingertje naar mij gewezen! Inmiddels hebben de zonen ongeveer dezelfde maat, dus het is hier regelmatig bal, sokkenbal wel te verstaan! Ik zou mijn vriend een héél groot plezier doen met zo’n gaaf en vooral COMPLEET Tommy Hilfiger sokkenpakket van Hemdvoorhem, en daarmee de andere “mannen” hier ook vanwege hun voorkeur voor zwarte effen exemplaren, en niet in de laatste plaats mezelf! Deze leukerds bijvoorbeeld: https://www.hemdvoorhem.nl/tommy-hilfiger-herensokken-small-stripe-jeans-blauw-gestreept-342029001-356

  12 maart 2017 at 16:11
 • Reply van erum maria louisa

  mooi voor mijn man ,weer eens iets nieuws

  12 maart 2017 at 17:18
 • Reply Diny Gijsberts

  facebook ?
  bloglovin ?
  instagram onder Momzymom ?
  twitter geretweet ?
  pinterest ?

  12 maart 2017 at 17:38
 • Reply Mirjam Hellingman

  Hier hebben we een wasmand vol met ‘wees’ sokken, zoals we ze noemen. We doen regelmatig met de kinderen een spelletje sokken memory wanneer de was weer is gedaan, hopen dat we weer wat paren bij elkaar kunnen vinden. Helaas blijken sommige sokken voor altijd wees te blijven…Ik zou heel blij zijn met nieuwe sokken voor mijn man Jan. Deze vind ik prachtig: https://www.hemdvoorhem.nl/tommy-hilfiger-herensokken-ruit-zwart-391156-200

  12 maart 2017 at 17:41
 • Reply Anita Diepeveen

  Wat zou hij veel plezier hebben als ik de Homepads herensokken wol, blauw gemêleerd voor hem zou winnen, maar de Tommy Hilfiger herensokken, rugby jeans blauw gestreept zijn heel leuk voor bij zijn jeans
  Ik ga duimen…

  13 maart 2017 at 14:48
 • Reply Christin@

  Sokken , je kan er nooit genoeg van hebben .

  14 maart 2017 at 10:24
 • Reply Kool Family

  Ik doe heel graag mee, want ja, bij ons verdwijnen sokken ook!
  Kool Family onlangs geplaatst…Thibault inschrijven op school? Bruidsjurk? Pannenkoeken-feestje!My Profile

  14 maart 2017 at 12:59
 • Reply kempenaers

  leuk, sokken altijd welkom voor mijn man, zou gaan voor de enkelsokken

  15 maart 2017 at 17:54
 • Reply brants

  doe graag mee , kan altijd nieuwe sokken gebruiken, de enkelsokken zijn leuk

  15 maart 2017 at 17:55
 • Reply Marian B

  Mijn partner is regelmatig sokken kwijt, of ze zijn stuk. Van de overgebleven sokken heeft hij weer nieuwe paren gemaakt… kortom tijd voor nieuwe en mooie sokken! De enkelsokken zijn erg leuk.

  17 maart 2017 at 22:45
 • Reply Josine

  Hahaha…. nee mijn sokken wel! Dus ik koop nu altijd iets met patroontjes, dan kan ik ze beter matchen en lijkt beter te gaan 🙂
  Josine onlangs geplaatst…liefde voor denim deze zomerMy Profile

  20 maart 2017 at 09:34
 • Reply Joyce

  Haha nee, ik ben hier degene met het sokkenprobleem. Mijn vriend heeft allemaal dezelfde, grijze sokken haha.
  Joyce onlangs geplaatst…Fotoboek | Week 11 |Eelder bloemenkoor 10 jaar & zwemmen in AssenMy Profile

  20 maart 2017 at 18:54
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: