Follow:
Persoonlijk

MARUSHI’S LIFE 26# | Verjaardag, baby vinken, verloofd

Het is zo ontzettend lang geleden dat ik een plog heb gemaakt, niet normaal!! En ik heb ook geen idee waarom het zo lang geduurd heeft. Ik maak echt van alles mee, maar ik denk dat ik het in de drukte gewoon helemaal vergeten ben haha. Toch vind ik dat wel weer een beetje zonde, want ik wil deze blog ook persoonlijk houden.

Ik vind het leuk om jullie mee te kunnen naar de persoon achter de blog. Niet iedereen houd van persoonlijke stukjes, maar ik vind het zelf altijd wel een toevoeging op een blog. Daarom laat ik vandaag nog een paar leuke dingen zien die ik de afgelopen weken heb meegemaakt.

MARUSHI’S LIFE 26# | Verjaardag, baby vinken, verloofdEr zijn weer baby zebravinkjes geboren in de winkel! Wat zijn ze toch schattig van lelijkheid he! haha. In totaal hadden ze 8 eitjes gelegd, waarvan er maar 2 bevrucht waren. Het is zo apart om dit mee te maken. Hoe zo’n klein hummeltje uit zo’n ei weet te breken. En hem dan zo zien op te groeien. Echt heel mooi! Ze zijn ondertussen weer erg gegroeid. Ze hebben nu een behoorlijk verenpak, en kunnen al zelfstandig vliegen. Toch proberen ze zich nog af en toe door papa en mama te laten voeren.

Mijn schoonzus was ook in deze periode jarig geweest, dat moest dus weer even gevierd worden met vrienden, spelletjes en lekker eten! We deden spelletjes zoals pictionary en hints. Altijd weer erg lachen.

MARUSHI’S LIFE 26# | Verjaardag, baby vinken, verloofdMARUSHI’S LIFE 26# | Verjaardag, baby vinken, verloofdEven een foto van vorige maand met valentijn. We hadden beloofd niks voor elkaar te kopen, omdat wij gewoon te veel dingen hebben in januari, februari en maart. Maar toen ik thuis kwam trof ik dit op mijn stoel aan. Wat is het toch een lieverd he. Hij weet altijd goed hoe hij me blij kan maken. En stiekem had ik ook wat voor hem gekocht haha.

MARUSHI’S LIFE 26# | Verjaardag, baby vinken, verloofd

Ook ben ik gezellig uit eten geweest met mijn vriendinnen. Natuurlijk gingen we sushi eten bij onze vaste plek ShabuShabu. Onze vriendin Sarah was tijdelijk even in Nederland, dus moesten we natuurlijk wel even met zijn allen afspreken. We hadden ook te vieren dat onze vriendengroep (De Sushi Sistherhood) nu al 7 jaar bij elkaar is.
MARUSHI’S LIFE 26# | Verjaardag, baby vinken, verloofdNatuurlijk heeft iedereen onderhand wel meegekregen dat ik verloofd ben, dus dieper dan dit ga ik er nu niet op in haha. Hoe hij mij ten huwelijk heeft gevraagd kan je hier lezen. En ben je nou benieuwd waar hij dat gedaan heeft dan kan je hier even op klikken! 😉

Natuurlijk moest ik daarna even met mijn vriendinnetje Shannon afspreken na dit goede nieuws. Naast mijn verloving hadden we nog meer goed nieuws te vieren! hihi. Het was weer een gezellige avond.

Wat was jouw hoogtepunt van afgelopen week?

 

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

30 Comments

 • Reply Nancy

  Gezellig hoor! En inderdaad heel bijzonder hoe die tere diertjes zo sterk zijn!
  Nancy onlangs geplaatst…PREPPY LOOK WITH FISHNET TIGHTS & FANCY FRIDAY LINKUPMy Profile

  6 maart 2017 at 08:32
 • Reply Charel

  Heerlijk om te zien! En wat heb je toch geweldig werk he!
  Charel onlangs geplaatst…Kennismaking met RAU cosmeticsMy Profile

  6 maart 2017 at 09:38
 • Reply Sandra

  Leuke foto’s heb je gemaakt! Ziet er gezellig uit, en die baby’s zijn cute!

  6 maart 2017 at 11:27
 • Reply Jessica J.

  Bijzonder om te zien hoe sterk zo’n klein wezentje is, hé? Ik heb bij m’n stiefvader vaak genoeg kleintjes zien opgroeien tot flinke kippen, duiven, zijdehoentjes en valkparkieten!
  Wat leuk, zo’n Sushi Sisterhood! En wat had je schoonzus een druk verjaardagsfeestje, zeg! Leuke foto van jullie allemaal samen!
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #44 • Buikgriep can’t hold me down – of toch?!My Profile

  6 maart 2017 at 13:15
 • Reply Madeleine

  Wat superleuk om te zien:) Nog gefeliciteerd met je verloving! En wat leuk dat je vriendinnengroep waarin je zit alweer 7 jaar bestaat. Mooi om te zien 🙂

  6 maart 2017 at 15:02
 • Reply Babs

  Ik vind persoonlijke stukjes altijd leuk! Wat een toffe week heb je gehad en die vinkjes, zo enorm schattig. Bijzonder dat je dat hebt meegemaakt, dat gebeurt niet vaak.
  Babs onlangs geplaatst…HEMA BEAUTY lanceert zes limited edition neon nagellak kleuren.My Profile

  6 maart 2017 at 15:44
 • Reply marleen

  Hahaha, de sushi sisterhood! Wat leuk 🙂 En die vinkjes! <3 ik hou van vogeltjes!
  marleen onlangs geplaatst…What did I google? – Wat heb ik opgezocht afgelopen week?My Profile

  6 maart 2017 at 16:01
 • Reply Josine

  Ik vind de persoonlijke blogs juist wel leuk! Dus goed dat je het doet. En wat zag het er allemaal gezellig uit! Liefs Josine
  Josine onlangs geplaatst…slim shoppenMy Profile

  6 maart 2017 at 16:04
 • Reply Joor

  Wat super leuk om te lezen!! Leuk zo’n persoonlijke blogjes! Altijd leuk om te lezen! En wat een gezelligheid zeg!! 🙂 Vorige week was mijn hoogtepunt! Want ik had een toffe dag in Amersfoort gehad!!

  6 maart 2017 at 16:44
 • Reply Fie, hola nova

  Oh, wat leuk! Nogmaals gefeliciteerd 🙂
  Fie, hola nova onlangs geplaatst…Kruidvat acties // Week 10My Profile

  6 maart 2017 at 16:54
 • Reply Simplynspecial

  Echt super bijzonder dat jullie nu verloofd zijn! Die vriend van jou is wel een romanticus als ik dat zo lees 🙂 Dit soort artikelen vind ik altijd leuk. En ohh, die zebravinkjes zijn echt cute, ook al zijn ze nog ‘lelijk’ hihi.
  Simplynspecial onlangs geplaatst…Persoonlijk | 6 dingen die ik nooit meer zou doenMy Profile

  6 maart 2017 at 18:06
 • Reply A Fashion Taste

  Wat een leuke blog! Eerst en vooral proficiat met je verloving! Ik vind het echt leuk om te lezen dat je persoonlijke gebeurtenissen deelt op je blog. En die cupcakes, die wil ik direct opeten!

  6 maart 2017 at 18:36
 • Reply Natascha

  Ik vind het ook altijd leuk om persoonlijke blogjes te zien. En vooral die lieve kleine beestjes, ze zijn inderdaad schattig van lelijkheid haha.
  Natascha onlangs geplaatst…Help! Ik heb last van Instagram issuesMy Profile

  6 maart 2017 at 19:03
 • Reply Natalie

  Proficiat met je verloving! Hoe schatting zijn die baby vogeltjes!?

  6 maart 2017 at 19:24
 • Reply Jo-Lynn

  Proficiat met je verloving allereerst! De vonken springen van de foto af! Heel tof postje, de jongen geven de extra toets!

  6 maart 2017 at 19:28
 • Reply Malou | Blonde Blossom

  Het is zo leuk dat jij verloofd bent! En die vogeltjes zijn inderdaad heel lelijk, maar ze zien er ook zo lief en kwetsbaar uit. Een Sushi Sisterhood, wil ik ook! Malou x

  6 maart 2017 at 19:33
 • Reply Evelien Van Renterghem

  Ik had nog nooit van een plog gehoord. Weer iets bijgeleerd vandaag 🙂 Leuke post. Thx!

  6 maart 2017 at 19:58
 • Reply Yvonne

  Hele leuke foto’s en een geweldige week zo te zien.
  Yvonne onlangs geplaatst…Februari 2017 EmptiesMy Profile

  6 maart 2017 at 20:15
 • Reply Chelsey

  Wat een hoop leuke en gezellige foto’s zeg. Ben nog steeds zo blij voor je dat je nu bent verloofd <3
  Chelsey onlangs geplaatst…Middagje shoppen in Amsterdam | Plog #3My Profile

  6 maart 2017 at 20:18
 • Reply Anke

  Positief en leuk nieuws allemaal! Die cupcakes zien er echt heerlijk uit. X
  Anke onlangs geplaatst…Monthly Snaps #2 | Fotoshoot, bios en GroningenMy Profile

  6 maart 2017 at 20:44
 • Reply Romy

  Wat een onwijs leuke dingen om op terug te blikken! Zo te zien waren het een paar geslaagde weken. Zo schattig die babyvinkjes!
  Romy onlangs geplaatst…Hoe maak je van je dromen een succes?My Profile

  6 maart 2017 at 22:10
 • Reply Sabine

  Oh goshhhh, die zebra vinkjes! Die zijn idd schattig van lelijkheid!
  Wat heb je veel te vertellen in deze blog post! Leuk om te zien!

  Sabine

  6 maart 2017 at 23:56
 • Reply Jamey

  Wat een heeerlijke week!
  Jamey onlangs geplaatst…Roberto Cavalli Paradiso AssolutoMy Profile

  7 maart 2017 at 07:21
 • Reply laura

  Wauw gefeliciteerd met je verloving! En wat speciaal om die kleine vinkjes uit het ei zien te komen

  7 maart 2017 at 10:02
 • Reply Jolien

  Haha schattig van lelijkheid! 😀

  7 maart 2017 at 10:09
 • Reply Shiva

  Wat een leuke Plog weer! Ik vind het altijd leuk om dit soort artikelen te lezen 😀

  7 maart 2017 at 23:55
 • Reply Verena

  Gefeliciteerd met de verloving!

  8 maart 2017 at 08:09
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: