Follow:
Review

Vasa Blå Rose Gold White hoofdtelefoon van Sudio Sweden

Sinds de basisschool ben ik al verslaafd aan muziek. Of dat nou via mijn walkman, discman, MP3 speler of mijn computer is. Ik had altijd wel een aardige voorraad oordopjes in mijn la liggen. Je wist immers maar nooit wanneer er eentje kapot zou gaan. Daarom hield ik er altijd een paar achter de hand, want zonder muziek kon ik echt niet leven. Nu heb ik van Sudio sweden een draadloze hoofdtelefoon mogen ontvangen.

Om eerlijk te zijn had ik nog nooit van dit merk gehoord, maar ik was er wel heel erg benieuwd naar. Toen ik op hun website keek zag ik wel heel erg mooie producten. Niet alleen qua specificaties maar ook qua vormgeving. Dit sprak mij gelijk al aan. Ik heb zelf gekozen voor de Sudio Vasa Blå in de kleur Rose Gold White. En ik vind hem er echt prachtig eruit zien. Nou alleen nog benieuwd hoe hij mij zal bevallen.

Vasa Blå Rose Gold White hoofdtelefoon van Sudio Sweden

De verpakking vind is echt heel mooi. Een strakke vormgeving, maar toch vind ik hem erg chique overkomen. Ook als je het doosje openmaakt zie je twee doosjes boven elkaar liggen. Ik hou wel van deze strakke en minimalistische vormgeving.

SUDIO

Studio kwaliteit geluid, een elegant ontwerp en 8 uur vrijheid, daar staat de Vasa Blå voor. Link de Vasa Blå aan je telefoon en je neemt gemakkelijk de telefoon op door de ingebouwde microfoon en met de afstandsbediening kun je je telefoon besturen. De Vasa Blå is geschikt voor alle Bluetooth apparaten.

Vasa Blå Rose Gold White hoofdtelefoon van Sudio Sweden

Vasa Blå Rose Gold White hoofdtelefoon van Sudio Sweden

Op de achterkant staat goed beschreven wat er allemaal in het doosje zit.

 • – Vasa Blå oortelefoon met 4 paar extra dopjes
 • – Handleiding en Kwaliteitsverklaring
 • – Echt leren draagtasje om de oordopjes in te bewaren
 • – Een metalen clip
 • – Oplaadkabel
 • – Batterij

Vasa Blå Rose Gold White hoofdtelefoon van Sudio Sweden Het draagtasje vind ik echt superhandig! Ik ben echt zo’n persoon die de oordopjes ergens in een laatje gooit om ze vervolgens weer kwijt te raken. Dit is een goede oplossing, en het tasje ziet er ook nog eens super luxe eruit! In de omschrijving word makkelijk uitgelegd hoe de hoofdtelefoon nou precies werkt. Met het zwarte snoer kan je hem opladen wanneer hij leeg is.

Vasa Blå Rose Gold White hoofdtelefoon van Sudio Sweden

Dit zijn de verschillende maten oordopjes. Ikzelf vind dit echt super handig! Ik weet niet precies wat er met mijn oren aan de hand is, maar vroeger had ik nog weleens last dat ze af en toe uit mijn oren vielen. Dit is echt ideaal om de perfecte maat te vinden!

Vasa Blå Rose Gold White hoofdtelefoon van Sudio Sweden Ik ben altijd wel een fan geweest van witte oordopjes, ik vind deze hoofdtelefoon daarom erg mooi ook vanwege de Rose gold touch. Het is wel even wennen, omdat deze hoofdtelefoon draadloos is hoef je hem dus niet meer in je telefoon te stoppen.Wanneer je de hoofdtelefoon aangesloten heb, kun je op je telefoon zien hoe ver de batterij nog is. Door 3 seconden op de middelste knop te drukken zet je het apparaat aan/en of uit. Met het minteken kun je het geluid zachter zetten of een nummer terugspoelen. Met het plusje kan je het geluid weer harder zetten of naar een volgend nummer gaan. Het gebruik van deze hoofdtelefoon is eigenlijk heel eenvoudig.

Ik ben zeer tevreden over deze hoofdtelefoon. De vormgeving en de verschillende dopjes vind ik een groot pluspunt. Natuurlijk moest ik wel even wennen omdat het draadloos is. Het geluid is super, en je hoort niet teveel lawaai van uit je omgeving. Ik ben zeer blij dat ik deze hoofdtelefoon aan mijn verzameling kan toevoegen.

Van Sudio mag ik jullie ook een code aanbieden waarmee je 15 procent korting krijgt op je aankoopbedrag. Hiervoor kun je de code Marushi15 gebruiken. De Sudio Vasa Blå hoofdtelefoon is te koop via Sudio voor €90.

Wat vind jij van deze hoofdtelefoon?

In samenwerking met Sudio Vasa Blå

 

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

29 Comments

 • Reply jonna@burgertrutjes

  Mooie oordopjes, ik houd er wel van. Vooral wit in combinatie met rosegoud. Is het geluid ook goed?
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Online merktassen shoppen bij BrandfieldMy Profile

  7 maart 2017 at 06:57
 • Reply Susan

  Fijn review! Ik heb ze ook en vind ze erg prettig, hoewel de oordopjes nog wel iets kleiner hadden gekund voor mij.

  7 maart 2017 at 08:58
 • Reply Jolanda

  Mooie review. Die van mij is super toevallig ook vandaag online gekomen haha! Hij is fijn he!
  Jolanda onlangs geplaatst…Sudio Vasa Bla draadloze oordopjesMy Profile

  7 maart 2017 at 09:40
  • Reply Marushi

   Haha dat is zeker toevallig ja! Maar volgens mij hebben wel veel mensen ze mogen ontvangen ^^ Maar hij is zeker fijn!

   7 maart 2017 at 12:05
 • Reply Rebecca Denise

  Die van mij heb ik gister ontvangen. Ik ben super benieuwd!

  7 maart 2017 at 10:06
 • Reply marleen

  aaah wat een toffe doppies! Ik heb altijd liever headphones maar deze zijn wel heel cool!
  marleen onlangs geplaatst…Online merktassen shoppen bij BrandfieldMy Profile

  7 maart 2017 at 10:22
 • Reply Kelly

  Ik heb ze ook ontvangen en ben er erg enthousiast over 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…Sudio Sweden Hoofdtelefoon + KortingscodeMy Profile

  7 maart 2017 at 10:22
 • Reply Josine

  Ziet er stylish uit en super handig, draadloos!
  Josine onlangs geplaatst…trainingsbroekMy Profile

  7 maart 2017 at 11:42
 • Reply Eva

  Mooie oortjes! Erg classy!
  Eva onlangs geplaatst…Hand Make-upMy Profile

  7 maart 2017 at 12:14
 • Reply Babs

  Prachtige vormgeving en wit is ook mooi! Ik heb ze in het zwart, omdat de mannen hier niet zo snel met wit zullen lopen. (ik vind wit zelf mooier)
  Babs onlangs geplaatst…Review: Deense huidverzorging- Danish Skin CareMy Profile

  7 maart 2017 at 12:42
 • Reply layla

  Mooie oortjes! Die passen perfect bij mijn rosé goude smartphone. Mooie foto’s ook.

  7 maart 2017 at 12:56
 • Reply Eveline Fleur

  Hele mooie oordopjes! Ze doen me een beetje denken aan die van Dr. Dre, die hebben ook verwisselbare dopjes voor de juiste oorgrootte, maar deze zijn veel mooier en vrouwvriendelijker!! (qua vormgeving). <3
  Eveline Fleur onlangs geplaatst…Geluksmomenten van februariMy Profile

  7 maart 2017 at 13:05
 • Reply Marielle

  Wauwie! Ze zien er echt heel erg mooi uit! Die van mij zijn toevallig vandaag kapot gegaan, maar ik denk dat ik ga voor een goedkoper alternatief, want ik ben gewoon niet zo handig met oortjes.

  7 maart 2017 at 13:18
 • Reply Anouk

  Ze zien er heel mooi uit, ik ben altijd van de wegwerpoordopjes geweest omdat ze meestal kapot gaan zoals jij ook beschrijft. Maar als ze van goede kwaliteit zijn én een handig opbergzakje hebben zal dat bij deze niet snel het geval zijn. Ze zien er mooi uit, hoop dat je er lang plezier van hebt.
  Anouk onlangs geplaatst…Goedgevulde maaltijdsoep boordevol lekkere groentenMy Profile

  7 maart 2017 at 13:59
 • Reply Iraida

  Wat zijn deze mooi!

  7 maart 2017 at 14:07
 • Reply Dhini

  Mooi oordopjes
  Dhini onlangs geplaatst…Kruidvat handcrèmesMy Profile

  7 maart 2017 at 14:56
 • Reply Roos

  Wat mooi zeg!

  7 maart 2017 at 18:17
 • Reply Charel

  Prachtig zeg! Staan mooi bij bepaalde outfits ook!
  Charel onlangs geplaatst…Samenwonen, hoe bevalt het?My Profile

  7 maart 2017 at 19:07
 • Reply Natalie

  zo’n mooi merk, ik wil graag de gewone headphone in het wit

  7 maart 2017 at 20:28
 • Reply sabine

  Ik heb ze ook en ik vind ze heel fijn! Ik heb nu ook de grote koptelefoon, ook erg fijn! xo Sabine

  http://www.sofarsosabine.com

  7 maart 2017 at 22:24
 • Reply Angela

  Ik vind hem er heel gaaf uitzien! Heel mooi!

  7 maart 2017 at 22:41
 • Reply Jamey

  Wat heb je een mooie foto’s gemaakt!
  Jamey onlangs geplaatst…Roberto Cavalli Paradiso AssolutoMy Profile

  7 maart 2017 at 23:02
 • Reply Shiva

  Zien er goed uit die oordopjes! heb bluetooth nog nooit geprobeerd maar lijkt me zeker ideaal!

  7 maart 2017 at 23:53
 • Reply Come-Moda

  Deze zijn mooi he! Heb ze ook! 🙂

  8 maart 2017 at 09:51
 • Reply Jo-Lynn

  Mooi design!
  Jo-Lynn onlangs geplaatst…10 redenen waarom ik graag vrouw benMy Profile

  8 maart 2017 at 10:25
 • Reply Jolien

  Ik heb ze ook! Supermooi zijn ze!

  8 maart 2017 at 11:59
 • Reply Lisa

  WAUW WAUW WAUW, deze zou ik alleen al aanschaffen wegens het design! Echt prachtig <3. En superfijn dat ze draadloos zijn; dit scheelt heel wat gedoe! Liefs x
  Lisa onlangs geplaatst…Het gevoel altijd maar te druk te zijnMy Profile

  8 maart 2017 at 15:07
 • Reply Joor

  Wauw wat een mooierd zeg!! 🙂 ziet er super gaaf uit!

  8 maart 2017 at 15:39
 • Reply Wendy

  Die zien er inderdaad super mooi uit zeg. Ik snap dat je daar voor valt. En als het geluid dan ook nog eens goed is. Toppertje dus! 😀
  Wendy onlangs geplaatst…Onze katten tijdens de zwangerschapMy Profile

  9 maart 2017 at 22:44
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: