Follow:
Review

Review | Onze foto laten bedrukken op aluminium.

Foto’s op aluminium drukken is echt van deze tijd. Meerdere vrienden van mij hebben al zo’n pareltje in hun huis hangen. Van hun familie, reizen of gewoon een van hun mooiste herinneringen. FotoopAluminium.nl benaderden mij of ik interesse had om een van hun producten te reviewen. Ik kon dus een persoonlijke foto op aluminium laten drukken. Hoe gaaf is dat!

Maar welke foto moest ik nemen? Ik heb een onwijs grote verzameling aan foto’s, dus een goeie kiezen was nog best een opgave. Ik besloot om een foto te kiezen van mij en Vice. Het bord wilde ik horizontaal hebben met scherpe kwaliteit, dus alle selfie foto’s vielen automatisch al af. Het was even een zoektocht maar uiteindelijk had ik een leuke foto gevonden die aan alle eisen voldeed! Dit is hem geworden!

Review | Ervaring eerste keer foto laten bedrukken op aluminium.

Over Foto op aluminium

jouw mooiste foto op aluminium afgedrukt

FotoOpAluminium.nl print jouw meest speciale foto op aluminium. Je kunt kiezen uit een foto aluminium op geborsteld of op wit aluminium. De foto op aluminium geborsteld variant heeft een robuust uiterlijk en een ruwe/grove structuur. Wil je een super strakke en moderne fotoafdruk met waterbestendige coating, dan kan je kiezen voor een foto met witte ondergrond (glad, zonder structuur/textuur).

De witte delen in de foto worden dan niet geprint, waardoor de structuur van aluminium duidelijk naar voren komt! FotoOpAluminium.nl is een onderdeel van Fotocadeau.nl en al jaren de marktleider/nummer één in aluminiumland en fotos printen op diverse materialen! Bij hun upload je gratis en eenvoudig je favoriete foto van je digitale camera, mobiele telefoon of via Facebook!

Review | Ervaring eerste keer foto laten bedrukken op aluminium.

BESTELPROCEDURE

De bestelprocedure was heel eenvoudig en overzichtelijk. Als eerste kan je kiezen om een foto te uploaden vanuit je computer, tablet of smartphone, maar ook een foto van je Facebook of Instagram account kan je gebruiken.

Vervolgens kan je de foto helemaal personaliseren. Het formaat, de uitsnede, maar ook het aluminiumsoort kan je in dit programma makkelijk aanpassen. De volgende stap geeft je de mogelijkheid om wat extra opties in te stellen. Je kan een bewerking voor de foto kiezen, denk hierbij aan: Collage, Zwart&Wit en Pop-Art. Ook kan je kiezen voor een ophangsysteem, maar daar moet je wel extra (€ 5,95) voor betalen. Tot slot kan je aangeven hoeveel exemplaren je wilt en kan je de bestelling plaatsen.

Review | Ervaring eerste keer foto laten bedrukken op aluminium.

PRODUCT

Het product kwam iets later binnen dan verwacht, ik denk dat er iets mis gegaan was bij het bezorgen. Maar langer dan een week heb ik er niet op hoeven wachten. Het product was netjes en goed in dik karton met bubbeltjesplastic verpakt. Mijn eerste reactie was heel goed. De kwaliteit van de foto oogde heel mooi. Alle details waren scherp en duidelijk aanwezig. De kleuren waren ook super, precies zoals op de originele foto.

Het bord was erg dun, licht maar toch ook stevig. Toen ik verder keek merkte ik op dat een van de hoekjes gebogen was. Ik weet nou niet of dit vanuit de fabriek kwam of door het bezorgen. Aan de doos was in ieder geval niets te zien. Ik heb geprobeerd om het hoekje terug te duwen en dat lukte enigszins. Omdat ik het weet kan ik het nog wel een beetje zien, maar iemand die nu de foto voor het eerst ziet zal het hoekje niet merken.

Review | Ervaring eerste keer foto laten bedrukken op aluminium.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de kwaliteit van deze foto op aluminium. Het enige jammere vind ik dat het hoekje gebogen was. Gelukkig kon ik het wel goed terug duwen. Maar ik had toch even een klein teleurstellend momentje, gelukkig duurde dat niet erg lang. De foto heeft een mooi plekje gekregen boven mijn dressoir. Ik heb er al van meerdere mensen een complimentje voor mogen ontvangen.

Wil jij nou ook graag een foto op aluminium van jouw en je geliefde, je gezin, een van je reizen, of misschien wel een andere fantastisch moment! Ga dan nu naar www.fotoopaluminium.nl en bestel daar je eigen foto.

Heb jij al eens een foto op aluminium laten drukken?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

26 Comments

 • Reply Babs

  Het is heel mooi geworden. Jammer van dat hoekje. Als je het zelf gezien hebt blijf je er de eerste tijd op letten en op een bepaald moment zie je het niet meer. Althans, dat heb ik altijd.
  Babs onlangs geplaatst…Yes!!! Ik krijg een ooglidcorrectie bij Ooglid.nl!My Profile

  9 maart 2017 at 06:38
 • Reply jonna@burgertrutjes

  Prachtige foto van jullie samen! Er staan nog …. bij de kortingscode 🙂
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Favoriete hotels Dubai 2017 – een overdaad aan luxe! REVIEWMy Profile

  9 maart 2017 at 06:55
 • Reply Eveline Fleur

  Hele leuke foto van jullie samen. Super leuk ook zo me die lampjes erbij! 🙂
  Eveline Fleur onlangs geplaatst…5 heren must-haves voor de lenteMy Profile

  9 maart 2017 at 07:37
 • Reply Jessica J.

  Lijkt me inderdaad erg goede kwaliteit! Mooie foto van jullie beiden, ook. 🙂
  Jessica J. onlangs geplaatst…Internationale Vrouwendag | Samen staan we sterk!My Profile

  9 maart 2017 at 11:18
 • Reply Mamavantweeblog

  Oh wauw wat een mooie foto!

  9 maart 2017 at 11:24
 • Reply Iraida

  Stralende foto en je hebt dit leuk gecombineerd met de juiste accessoires. Daarnaast is door jouw goede uitleg ook duidelijk hoe het werkt met fotoopaluminium. Ik ga er zeker even een kijkje nemen. Bedankt en fijne dag!
  Iraida onlangs geplaatst…The future is femaleMy Profile

  9 maart 2017 at 11:36
 • Reply laura

  Wat leuk, zeker nu je verloofd bent is het leuk voor in de woonkamer ! X

  9 maart 2017 at 11:45
 • Reply Tine

  Jammer van het hoekje maar het is vast iets dat je bezoekers niet meteen zullen opmerken! Wist helemaal niet dat je op aluminium kon laten drukken maar het lijkt me een leuke eyecatcher voor mijn woonkamer, al zal het eerder een landschapsfoto worden hier 🙂

  9 maart 2017 at 12:10
 • Reply Florentine

  Wauw prachtig!

  9 maart 2017 at 12:23
 • Reply Rianne

  Mooie kwaliteit en een leuke foto!

  9 maart 2017 at 12:29
 • Reply A Fashion Taste

  Oh lijkt mij echt leuk. ik moet binnenkort verhuizen en ben nog op zoek naar mooie interieur spulletjes. Misschien wel een leuk idee!
  A Fashion Taste onlangs geplaatst…Beauty essentials deel II: NagellakMy Profile

  9 maart 2017 at 12:51
 • Reply Angela

  Mooie foto van jullie zeg! Staat erg leuk!

  9 maart 2017 at 12:58
 • Reply Chelsey

  Heel leuk. Ook een mooie foto! <3
  Chelsey onlangs geplaatst…Middagje shoppen in Amsterdam | Plog #3My Profile

  9 maart 2017 at 13:27
 • Reply Melanie

  Wie weet is dit de oplossing. Canvas vind ik snel stoffig worden maar deze heeft een mooie kwalitieit. Leuke review!

  9 maart 2017 at 13:57
 • Reply Rachel

  Wat een prachtige kwaliteit zeg! looking good x

  9 maart 2017 at 14:09
 • Reply marleen

  Aaaah leuk! Jullie zijn zo’n mooi koppel!
  marleen onlangs geplaatst…Favoriete hotels Dubai 2017 – een overdaad aan luxe! REVIEWMy Profile

  9 maart 2017 at 15:22
 • Reply Jamey

  wat zijn jullie toch cute!!
  Jamey onlangs geplaatst…Blogtip – Instagram DM op je laptop of pc!My Profile

  9 maart 2017 at 15:37
 • Reply Wendy

  Leuke foto. Op aluminium laten drukken heb ik nog nooit gedaan. Was altijd een beetje bang dat het zo’n koude uitstraling zou hebben, maar daar zie ik eigenlijk niks van op jouw foto’s. Wel een paar keer op (plexi)glas laten drukken. Ook erg mooi vind ik zelf.
  Wendy onlangs geplaatst…Mijn zwangerschap – 39 wekenMy Profile

  9 maart 2017 at 16:16
 • Reply Marieke

  Heel gaaf! Alleen vind ik dit het mooiste staan bij industriële interieurs! Ikzelf heb een landelijk interieur, daar vind ik het wat minder mooi bij passen.
  Marieke onlangs geplaatst…Tips voor een gezellig shopuitje met de kidsMy Profile

  9 maart 2017 at 16:25
 • Reply Lieke van Veen

  Ziet er mooi uit. Alleen jammer van dat hoekje.

  9 maart 2017 at 18:49
 • Reply Shiva

  Hele leuke foto! Wat een leuk koppel zijn jullie toch ook 🙂

  9 maart 2017 at 18:52
 • Reply Charel

  Wat een mooie foto zeg! Jullie zijn zo schattig!
  Charel onlangs geplaatst…De mascara test!My Profile

  9 maart 2017 at 19:34
 • Reply Sammie

  Ik heb dit eens besteld voor een vriendin, vond het resultaat heel gaaf. Is weer eens wat anders dan hout.

  9 maart 2017 at 19:46
 • Reply Sonja

  Ik heb ook een foto op Aluminium! Wat is dat mooi zeg! Bij jou staat deze ook prachtig! De kleuren komen goed uit!
  Sonja onlangs geplaatst…Zeep voor gevoelige handen | SensitiveMy Profile

  9 maart 2017 at 21:22
 • Reply Jo-Lynn

  Lijkt me leuk om eens uit te proberen!
  Jo-Lynn onlangs geplaatst…30 before 30-lijstjeMy Profile

  10 maart 2017 at 11:56
 • Reply Dinja

  Ik heb toevallig ook dat leuke aanbod gekregen en inmiddels ook de foto binnen (nu alleen nog een goed moment zoeken om foto’s ervan te maken haha). Je hebt een mooie foto uitgekozen, hij komt mooi over op aluminium.
  Alleen wel een beetje jammer van het hoekje, ik hoop niet dat het straks ook bij mijn foto is 😮
  Dinja onlangs geplaatst…Favorites #6My Profile

  12 maart 2017 at 22:54
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: