Follow:
Persoonlijk

TAG – MY GIRLFRIEND IS A BLOGGER

Vandaag doe ik de Tag – My girlfriend is a Blogger en laat ik mijn vriend aan het woord. Wat vind Vice er nu eigenlijk van dat zijn vriendin blogt, en daar dan ook heel veel tijd aan besteed? Ik vond dit een erg leuk idee en besloot mijn vriend dan ook deze tag in te laten vullen. Wie weet wat voor antwoorden hij gaat geven.

Even een korte introductie voor diegene die mijn vriend nog niet kennen: Mijn vriend/verloofde (ghehe..) is 26 jaar en werkt als wijkverpleegkundige. Wij kennen elkaar nu al meer dan 10 jaar en hebben meer dan 2 jaar een relatie. Vice komt voor de buitenwereld heel rustig en professioneel over. Maar in het echt is hij prettig gestoord. Je kan onwijs met hem lachen hierdoor. Ohja..en hij is ook stiekem een nerd want hij is echt onwijs verslaafd aan videogames.

Oké, hier komen de vragen en antwoorden!

WAT VIND JE VAN MIJN BLOG?

Ik vind de blog leuk om te lezen. Het is nooit hetzelfde omdat je over verschillende onderwerpen blogt. Natuurlijk heeft dat ook wel een heel groot beetje te maken met degene waarvan de blog is.

WAT VIND JE ERVAN DAT IK EEN BLOG HEB?

Ik vind het leuk dat je een blog heb. Zo kan ik vaak nog eens terug lezen en zien wat we gedaan hebben. Omdat je niet alleen over fasion blogt maar ook over al onze “tripjes” lijkt het alsof we onze eigen digitale draaiboek hebben. Daarnaast zijn de goodies en events ook altijd leuk om te krijgen en bij te wonen hehe.

TAG – MY GIRLFRIEND IS A BLOGGER

WAT VIND JE VAN DE ONDERWERPEN WAAR IK OVER SCHRIJF?

De onderwerpen vind ik persoonlijk erg leuk om te lezen. (dat kan denk ik ook niet anders als jou vriend zijnde :p) Mijn voorkeur gaat persoonlijk wel naar de outfit posts voornamelijk omdat alles je zo goed staat :).  Ik denk zelf dat fashion/beauty genre het best bij je past.

VIND JE DAT IK WEL EENS TE VEEL MET MIJN BLOG BEZIG BEN?

Omdat ik je elke dag zie weet ik dat je veel aan je blog zit. Soms denk ik dat je toch wat meer vrije tijd moet nemen en wat rustiger aan moet doen. Maar aan de andere kant weet ik dat je het super leuk vind om te doen. Dus why not :P.

ZOU JE HET LEUK VINDEN ALS IK JE MEER BIJ MIJN BLOG ZOU BETREKKEN?

Ik denk dat ik er al vaak genoeg in voorkom wanneer we weer iets gedaan hebben :p. Daarnaast zou ik ook niet weten hoe ik er nog meer bij betrokken zou kunnen worden. Als het om vloggen zou gaan zou het natuurlijk een ander verhaal zijn haha. Voor nu denk ik dat het meer dan genoeg is. Ik denk ook persoonlijk dat de bezoekers hier niet voor dat soort posts komen.

VIND JE DAT EEN BLOG HOUDEN MIJ VERANDERD HEEFT?

Het hebben van een blog heeft je naar mijn idee niet veranderd. Tenminste, ik denk aan de ene kant wel dat je hierdoor een hobby gevonden hebt dat echt bij jou past. Je doet het met alle plezier, passie en inzet. Maar… daarnaast ben je nog steeds die gekke, kleine, lieve, mooie en slimme Marsha gebleven die ik ken.
TAG – MY GIRLFRIEND IS A BLOGGER

WAT ZIJN VOLGENS JOUW DE MIN EN PLUS PUNTEN VAN EEN BLOG HOUDEN.

Qua minpunten denk ik dat het af en toe toch wel veel tijd vereist. Het moet bijgehouden worden, je zit er dus wel aan vast wil je er iets mee gaan doen of bereiken.

Qua pluspunten zijn het denk ik wel: 1: Je mag allemaal leuke/nieuwe producten uitproberen. 2: Uitnodigingen bij evenementen 3: Je kan jezelf erin laten gaan omdat het jouw eigen stukje internet is.

ZOU JE ZELF EEN BLOG WILLEN BEGINNEN. ZO JA, WAAR ZOU DEZE OVER GAAN?

Nee zelf heb ik er niet het geduld voor en daarnaast ben ik erg gehecht aan mijn “vrije” tijd. Deze wil ik persoonlijk liever besteden aan andere dingen. In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met Marsha irriteren, gamen, fitnessen, lezen, afspreken met vrienden en films kijken.

TAG – MY GIRLFRIEND IS A BLOGGERVice vond het echt GE-WEL-DIG dat hij moest poseren met makeup..NOT! Alleen poseren vind hij al vreselijk laat staan als ik hem ook nog eens makeup laat vasthouden. Dat leverde wel deze geweldige kiekjes op haha.

WAT VIND JOU VRIEND/OMGEVING ER VAN DAT JE BLOGT?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

31 Comments

 • Reply Eveline Fleur

  OH wat een ge-wel-dig-e tag. Die moet ik mijn vriend/verloofde ook laten invullen haha! Vice heeft wel echt hele lieve en leuke antwoorden gegeven. Je kan zien dat hij heel veel om je geeft. Zo lief! <3
  Eveline Fleur onlangs geplaatst…5 heren must-haves voor de lenteMy Profile

  10 maart 2017 at 08:14
 • Reply Nancy

  Haha, wat een ontzettend leuk idee! Wat leuk van Vince dat hij mee wilde werken!
  Nancy onlangs geplaatst…GREEN FLATS UNDER DENIM & DENIMMy Profile

  10 maart 2017 at 08:49
 • Reply Angela

  Wat een leuke tag! En hij heeft echt hele mooie antwoorden gegeven. Lief hoor!

  10 maart 2017 at 09:36
 • Reply Elles

  Hele leuke tag! Ook leuk ingevuld, hihi!
  Liefs,
  Elles
  Elles onlangs geplaatst…Spring to winter outfit inspirationMy Profile

  10 maart 2017 at 09:38
 • Reply Cassandra

  hahaha super tof dit! Ik zal eens kijken of ik mijn man ook een keer zo ver krijg om hem in te vullen 😛

  10 maart 2017 at 10:09
 • Reply Jamey

  Wat leuk zeg! Wat lief dat hij dit voor je wou doen!

  10 maart 2017 at 10:15
 • Reply Grace

  Haha, ook echt dat hij jou liever wil irriteren dan zelf een blog beginnen 😀 Leuke tag zeg. Mijn vriend vind mijn blog super tof, maar wel dat ik er te veel tijd in stop. Al probeert hij me wel vaak over te halen om uiteten te gaan “zodat we foto’s kunnen maken voor mijn blog”.
  Grace onlangs geplaatst…Lunchroom Serenitea: beter dan biologischMy Profile

  10 maart 2017 at 10:39
 • Reply Jessica J.

  Wat een ontzettend leuke tag! Fijn om Vices antwoorden te lezen. Die foto’s waarop hij poseert met je make-up zijn helemaal geweldig, haha!
  Mijn vriend vindt het fijn dat ik blog. De onderwerpen interesseren hem vaak niet zo (haha), maar hij is wél blij dat ik een creatieve uitlaatklep heb. Die heeft hij namelijk ook en zo kunnen we lekker samen werken zonder dat iemand zich verveelt.
  Jessica J. onlangs geplaatst…Met deze tips drink ook jij moeiteloos twee liter water per dag!My Profile

  10 maart 2017 at 10:41
 • Reply Babs

  Hartstikke leuke tag is dit! En leuke antwoorden. Ik ga hem overnemen, benieuwd wat Jeroen ervan brouwt!
  Babs onlangs geplaatst…No7 lanceert vier Airbrush Away PrimersMy Profile

  10 maart 2017 at 11:04
 • Reply RIA

  ik vind deze geweldig.maar laat vice maar zijn eigen ding doen.gr. dikke kus.

  10 maart 2017 at 12:06
 • Reply Ricardo

  Ik snap heel goed dat poseren met make-up niet zo leuk is. Hoef je bij mij ook niet mee aan te komen hoor.
  Super leuk zo’n tag om dan te lezen wat je vriend van jouw blog avonturen vindt!
  Ricardo onlangs geplaatst…Balea winactie.My Profile

  10 maart 2017 at 12:27
 • Reply Malou | Blonde Blossom

  Ah wat een schatje is Vice zeg! Mijn vriend vindt het tof dat ik blog, al vindt hij het soms wel irritant dat ik van alles foto’s wil maken, haha! Malou x
  Malou | Blonde Blossom onlangs geplaatst…By Bjor | Mix ’n match met mijn maantjesoorbellenMy Profile

  10 maart 2017 at 12:55
 • Reply Cynthia

  Mijn lief vind het leuk dat ik er zo’n passie in vind. Maar vind mij er wel veel mee bezig. Daar moet ik ook mijn balans in vinden. Leuk leuk leuk! Ik heb jouw vriend al eens voorbij zien komen op je blog. En nu dan een stukje met zijn persoonlijke antwoorden. Geweldig toch?

  10 maart 2017 at 12:59
 • Reply Chelsey

  Leuke tag en wat lief dat je vriend hem heeft ingevuld! Mijn vriend vind het ook helemaal geweldig dat ik blog 🙂
  Chelsey onlangs geplaatst…Soms moet je keuzes makenMy Profile

  10 maart 2017 at 13:24
 • Reply laura

  Wat schattig! hihi echt een leuke tag en leuk om te zien hoe je vriend/verloofde dit alles ervaart

  10 maart 2017 at 15:04
 • Reply Aileen

  Ha, wat leuk! Ik ga mijn man ook eens vragen…. Het is zo leuk om te lezen!
  Aileen onlangs geplaatst…Genderneutraal en zakelijke kledingMy Profile

  10 maart 2017 at 15:09
 • Reply Anne-Wil Kraan

  wat een leuke tag is dit, de foto’s zijn ook heel leuk om te zien
  Anne-Wil Kraan onlangs geplaatst…Mijn make-up look in de gezondheidszorgMy Profile

  10 maart 2017 at 15:29
 • Reply Jenny

  Cute! Vooral omdat het zo duidelijk is dat Vice gek op je is. 😉
  Jenny onlangs geplaatst…Verkiezingsspecial: Stem op een vrouw (3 van 3)My Profile

  10 maart 2017 at 16:22
 • Reply jonna@burgertrutjes

  Ahw wat lief! Jullie zijn echt een leuk stelletje!
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Series uit de jaren ’90 die ik mis & where are they now?My Profile

  10 maart 2017 at 17:42
 • Reply Ilse van Kreanimo

  Leuk om te lezen!

  Ik weet het eigenlijk ECHT niet. Misschien toch ook eens laten invullen!

  10 maart 2017 at 17:59
 • Reply Kiran

  Haha leuke tag en wat een leuke antwoorden!
  Kiran onlangs geplaatst…5 reasons to wear tassel earringsMy Profile

  10 maart 2017 at 19:05
 • Reply Marielle

  Grappige tag! Jullie zijn een leuk stel 🙂

  10 maart 2017 at 19:23
 • Reply Shiva

  Wat een leuke post! Erg leuk om te lezen vooral na je uitgebreide post van verloving 😀

  10 maart 2017 at 19:40
 • Reply priscilla

  Haha wat leuk om te lezen en die laatste foto’s zijn geweldig! Leuk stel 🙂
  priscilla onlangs geplaatst…Budget Tip | Kruidvat Handcrèmes & nagellotionMy Profile

  10 maart 2017 at 20:19
 • Reply Judith

  Wat lief dat hij dit voor je invult, mijn man is ook zo enthousiast gelukkig

  10 maart 2017 at 20:55
 • Reply Tamara TS

  Wat lief dat hij ook echt meedoet en leest. Mijn man vindt bloggen maar helemaal niks en wil ook niet herkenbaar genoemd worden of op de foto. Best jammer eigenlijk.
  Tamara TS onlangs geplaatst…Unboxing | Styletone Box Maart ’17My Profile

  10 maart 2017 at 21:12
 • Reply Verena

  Wat een onwijs leuk idee om zo’n blog te maken!

  10 maart 2017 at 22:08
 • Reply Marieke

  Ooooo wat leuk dat hij dit heeft ingevuld! Lief hoe hij deze heeft beantwoord! Duidelijk dat hij trots op je is!
  Marieke onlangs geplaatst…Guilty pleasure: no bake Kinderbueno cheesecakeMy Profile

  11 maart 2017 at 07:06
 • Reply Anke

  Super leuk dat hij deze tag heeft ingevuld! Mijn omgeving (vriendje, vriendinnen, familie) vindt het ook erg leuk dat ik blog, mede doordat ik inderdaad gratis producten krijg en uitgenodigd word voor verschillende events. X
  Anke onlangs geplaatst…Favorieten Februari | lipstick, site(s) en schoenenMy Profile

  11 maart 2017 at 17:15
 • Reply Teddy

  Wat een leuk artikel! En die foto’s, geweldig!
  Teddy onlangs geplaatst…A Beauty Day – blogschemaMy Profile

  11 maart 2017 at 20:20
 • Reply Kool Family

  Geweldig!!
  Kool Family onlangs geplaatst…Wie is DE MOL tag #5My Profile

  13 maart 2017 at 12:36
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: