Follow:
Persbericht

VIENTRE BANDIDOS LANCEERT EIGEN KLEURRIJKE SLIPPERLIJN

De zomer in met prachtige met de hand gemaakte luxe bohemian slippers

Alleen al van de naam krijg je de zomerkriebels, maar wacht maar tot je de kleurrijke slipperlijn ziet. Dit schoeisel brengt je in een instant zomerstemming. Vientre Bandidos is een nieuw slipper- en sandalenmerk onder de Nederlandse zon. De lederen teenslippers afgewerkt met de mooiste schelpjes, lovertjes, kwastjes en stenen afkomstig uit Athene maken je benen direct zomer klaar. Deze fantastische bohemian slippers worden door een schoenmakersfamilie in Kreta gemaakt en door de Nijkerkse Suzanne Steenkamp eigenhandig tot echte blikvangers omgetoverd. En dat ook nog eens allemaal voor het goede doel. De exemplaren zijn in maat 36 tot en met 41 en kunnen desgewenst ook helemaal worden gecustomized.

 

 VIENTRE BANDIDOS LANCEERT EIGEN KLEURRIJKE SLIPPERLIJN

Griekenland
Wat is er nou fijner dan om een zomer lang elke dag op slippers te lopen. Natuurlijk doe je dat niet op van die degelijke, saaie teenslipper, maar in stijl. Dat kan nu met de luxe bohemian Vientre Bandidos slippers. Een teenslipper gemaakt door een traditionele Griekse schoenmakersfamilie die al sinds jaar en dag lederen slippers met de hand in elkaar zet. De zool van de sandaal met sleehak is gemaakt van kurk waardoor jij de hele dag op een zachte ondergrond loopt. Het voetbed is gemaakt van leer waardoor de slipper zich vormt naar je voet.

Schelpen
Of je nu over de boulevard paradeert of over het strand. Met deze prachtig versierde slippers geef jij iedereen het nakijken. Het bijzondere van de zomerse sandalen en teenslippers is namelijk dat eigenaresse Suzanne Steenkamp samen met haar collega zelf de slippers met de hand opfleurt met lovertjes, lintjes, kwastjes, kraaltjes, pompoentjes, steentjes, stofjes en de allermooiste schelpen: allemaal afkomstig uit Athene. Zo is ieder exemplaar uniek!

Eyecatcher
Het bewerken van de slippers doet Steenkamp in haar atelier in de gelijknamige winkel in Nijkerk waar ze eerlijke merken van over de hele wereld verkoopt en waar vanaf maart ook de met de hand gemaakte slippers verkocht worden. Steenkamp: ,,We verkopen kledingmerken zoals Psylo en Baba Design, maar ook sieraden en tassen. Toen mijn collega tijdens haar vakantie in Griekenland op deze leuke slippers stuitte, wisten we meteen dat we deze ook in onze collectie wilden hebben, maar dan wel op onze eigen manier. We toveren de slipper om tot ware eyecatcher, maar wel dusdanig dat jij je er helemaal prettig bij voelt.’’

VIENTRE BANDIDOS LANCEERT EIGEN KLEURRIJKE SLIPPERLIJN

Achtergrond
Want dat is eigenlijk de reden waarom Steenkamp de slipper op de markt brengt. Geregeld kreeg ze vraag naar die unieke slippers die ze zomers altijd draagt. Zodoende besloot ze de zelfgemaakte teenslipper voor een breder publiek beschikbaar te stellen. Zodat nu iedereen zijn bruine benen in het kleurrijke zomerschoeisel kan stoppen. Want mensen zich prettig laten voelen, is het credo van Steenkamp die naast de oprichtster van Vientre Bandidos ook de oprichtster is van de dienstverlenende organisatie ‘SustVarius’. Deze organisatie heeft als doel mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, te laten integreren en zich weer prettig te laten voelen in een samenleving waar ze vaak te maken hebben met vooroordelen.

Vientre Bandidos, een project dat voortvloeit uit Sustvarius, betekent letterlijk Buikdieven. Het staat voor alle, uit-buik-plaatsingen bij ouders met een verstandelijke en/of psychische beperking. Het kind wordt al in de buik van de moeder weggeplaatst zonder dat er een gedegen onderzoek heeft plaatsgevonden. Om bijvoorbeeld ouderschapscompetenties te meten en in kaart te brengen. Het gaat om duizenden kinderen, en honderdduizenden sinds 1950, die uit huis zijn geplaatst en in een instelling terecht zijn gekomen. De opbrengst van de Vientre Bandidos slipper komt ten goede aan dit project.

Verkoop en overige informatie:
Website : www.vientrebandidos.nl
Facebook : www.facebook.com/vientrebandidos
Verkrijgbaar bij : Vientre Bandidos, Kolkstraat 13, Nijkerk
En binnenkort via de webshop www.vientrebandidos.nl/pagina/webshop
Verkoopprijs : Vanaf €49,95

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

17 Comments

 • Reply Marieke

  Wat een prachtige slippers en goed dat zij zich daarvoor inzetten. Ik kreeg even kippenvel bij het stukje over die buikdieven. Heftig zeg!
  Marieke onlangs geplaatst…Guilty pleasure: no bake Kinderbueno cheesecakeMy Profile

  11 maart 2017 at 07:04
 • Reply Nancy

  Wat een geweldig project, maar ook super mooie slippers! Die wil iedereen toch!
  Nancy onlangs geplaatst…GREEN FLATS UNDER DENIM & DENIMMy Profile

  11 maart 2017 at 09:20
 • Reply jeapiebel

  Ik ben dol op kleuren als ik deze KLEURRIJKE SLIPPERLIJN zie moet ik meteen aan de vakantie en zomer denken. Oh ik kan niet wachten. 🙂

  11 maart 2017 at 10:01
 • Reply Jeroen

  Mooie slippers, goed doel. Maar lopen ze ook lekker?

  11 maart 2017 at 12:14
 • Reply sophia

  Wauw wat mooi! Die zwarte op de coverfoto zijn mijn favoriet! Helemaal top dat je ze ook kan customizen, super leuk concept!
  Groetjes,

  Sophia
  sophia onlangs geplaatst…VIDEO: Review Body EngineersMy Profile

  11 maart 2017 at 13:44
 • Reply Lisa

  Oh wat zijn ze leuk en wat geef je mij hiermee een zomers gevoel! Zo tof dat bohemian tintje eraan! Liefs x
  Lisa onlangs geplaatst…OOTD: feeling summer vibes already !My Profile

  11 maart 2017 at 14:46
 • Reply Anne-Wil Kraan

  wat een leuke slippers, ze zijn echt tof. Alleen jammer genoeg niks voor mij, krijg altijd blaren van z’n stukje tussen me tenen
  Anne-Wil Kraan onlangs geplaatst…Review The Body Shop British rose instant glow body butterMy Profile

  11 maart 2017 at 15:43
 • Reply Miryam

  Wauw, prachtige slippers en een mooi verhaal dat je mooi vertelt. Eigenlijk wil ik nu zulke slippers ?

  11 maart 2017 at 16:42
 • Reply Tamara TS

  Ik vind die plateausandaaltjes wel heel erg leuk!
  Tamara TS onlangs geplaatst…Unboxing | Styletone Box Maart ’17My Profile

  11 maart 2017 at 18:00
 • Reply Charel

  Super leuk zijn ze zeg!
  Charel onlangs geplaatst…De pilMy Profile

  11 maart 2017 at 18:06
 • Reply sherry

  Wat een leuke slipperlijn.
  sherry onlangs geplaatst…Gastartikel: In balans met yoga en gezonde voedingMy Profile

  11 maart 2017 at 18:12
 • Reply Cassandra

  Wat goed zeg dat doel! Ik ben zelf niet zo van de Ibiza trend maar vind deze wel erg vrolijk!

  11 maart 2017 at 18:50
 • Reply Florentine

  Wauw wat zijn deze leuk! Ik houd wel van dit stijltje <3
  Florentine onlangs geplaatst…ELF ❁ 3 x Lipstick voor de LenteMy Profile

  11 maart 2017 at 23:33
 • Reply Sabine

  Leuk hoor die sandalen / slippers! En handig in de zomer die er weer aan komt 🙂
  Sabine onlangs geplaatst…Denim jacket trend | LesaraMy Profile

  12 maart 2017 at 21:33
 • Reply Jamey

  Wauw wat leuk zeg!
  Jamey onlangs geplaatst…De voordelen van een schoonheidsslaapjeMy Profile

  13 maart 2017 at 17:51
 • Reply Sandra

  Ik vind ze er heel mooi uitzien! Zoiets zou ik wel dragen.

  14 maart 2017 at 09:42
 • Reply Mariëlle

  Ah wat vrolijk <3 Zo leuk!

  20 maart 2017 at 18:48
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: