Follow:
Blog

SPAM JE BLOG! 6# MAART EDITIE

Het is tijd voor de eerste “spam je blog” van het jaar! Het is weer langer licht buiten, het zonnetje begint al weer een beetje te schijnen, HEER-LIJK! Ik kan niet wachtten totdat het weer zomer is. Ik ben nou eenmaal gewoon een zon aanbidster hihi. Al heeft de lente ook wel wat weg hoor. Al die baby diertjes die nu allemaal geboren worden! Super leuk om dat allemaal te zien. Wij hadden zelf baby zebravinkjes in de winkel. En bij mijn huis zie ik ook al heel veel baby eendjes/ganzen rond dartelen. 

Hebben jullie al leuke dingen meegemaakt in maart? Ik zeker wel! Ik ben pas jarig geweest, en heb een super leuke verjaardag achter de rug gehad. En ik ben druk bezig met de voorbereidingen voor mijn vakantie! Maar daar hoor je binnenkort wat meer over, ik ben nog bezig om er een blog van over te schrijven. Een ding kan ik je wel vertellen, ik ben echt super, maar dan ook super enthousiast! It’s a dream come true! 

SPAM JE BLOG! 6# MAART EDITIE

Vandaag heb ik weer een ouderwetse “Spam je blog” voor jullie. Volgens mij hoef ik er weinig over uit te leggen, maar nog even in het kort dan. Vertel even iets over jezelf en waar je blog over gaat. Heel veel spam plezier en hopelijk levert het heel wat nieuwe bezoekers op en ik ben ook altijd opzoek naar leuke en nieuwe blogs! Ook je instagram, facebook of snapchat mag je neerzetten!

SPAMMEN MAAR!

Volg je mij al op instagram en facebook?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

36 Comments

 • Reply Sylvia

  Ja leuk een spam je blog! Ik ben ook altijd op zoek naar ‘nieuwe’ leuke blogs om te lezen. Ik ben Sylvia vriendin van Richard, moeder van dochtertje Zoë en baasje van kat Muis. Aangezien mijn vriend werkzaam is in Lanzarote. Verblijven onze dochter en ik om en om in NL en Lanzarote. Hier schrijf ik dus grotendeels over. Ik ben pas net begonnen dus er staat nog niet zo heel veel online maar kom gezellig een kijkje nemen?

  Fijne dag gewenst en lekker genieten!
  Sylvia onlangs geplaatst…30 veiligheidstips die elke vrouw van 15 jaar en ouder moet weten!My Profile

  16 maart 2017 at 07:46
 • Reply Jamey

  Wat leuk! Mijn naam is Jamey, ik blop op beauty-unboxing.nl over alles wat mij dagelijks bezighoud. Het zij beauty, fashion of lifestyle. Maar ook dingen zoals reizen en mijn lieve puppy Milo. Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje komen nemen!
  Jamey onlangs geplaatst…Puppy Checklist + tips!My Profile

  16 maart 2017 at 08:49
 • Reply Marguerita

  Wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben Marguerita en ik review verwennerij voor mama en kids op http://www.marstyle.nl , wat betekent dat ik schrijf over alles wat ik leuk vind en graag nieuwe dingen uitprobeer. Ben vooral groot speelgoedfan en weg van kinderkleertjes.
  Marguerita onlangs geplaatst…OOTD: Jake Fischer zomercollectie 2017My Profile

  16 maart 2017 at 09:12
 • Reply laura

  neem gerust een kijkje op mijn blog over beauty, fashion, lifestyle en meer voor de leukste reviews en artikelen http://www.lauramariska.nl

  16 maart 2017 at 09:31
 • Reply sophia

  Wat leuk! Ik schrijf over ‘fit’ zijn / worden 😀
  Op mijn website http://www.sophiagetfit.com, YouTube kanaal Sophiagetfit en instagram Sophia_GetFit !
  Groetjes
  sophia onlangs geplaatst…FITSOLUTE workout: my experienceMy Profile

  16 maart 2017 at 10:24
 • Reply Cassandra

  Hey wat leuk, ik ben ook altijd op zoek naar leuke blogs! Zelf ben ik de de foundingmom en hoofdredacteur van Momambition.nl, mijn persoonlijke online lifestyle & mama magazine door en voor moeders met ambitie. Samen met mijn team schrijven we over uiteraard het (prematuur)moederschap maar ook hoe we dit combineren met ons werk. Zelf heb ik een groot passie voor beauty, (kids)fashion & interieur en dit zie je dan ook met regelmaat terug komen in reviews, shoplogs, outfitposts en binnenkijkers. Maar ook speelgoed, hotspots (met kids) en andere dagelijkse onderwerpen komen hier in terug.
  Cassandra onlangs geplaatst…Gestructureerde chaos met kinderen plannenMy Profile

  16 maart 2017 at 10:33
 • Reply Sonja

  Ik ben Sonja de 48 plusser die ook nog eens blogt op haar eigen domein http://www.yustsome.nl na jaren van de ene blog naar de andere blognaam hoppen (ik kon niet kiezen) ben ik nu eindelijk bij mijzelf aangekomen! Mijn schrijfsels zijn divers, vooral beauty dat wel!

  16 maart 2017 at 11:08
 • Reply Ricardo

  Ik spam ook even lekker mee. Mijn naam is Ricardo, 30 en ik blog nu 2,5 jaar op http://www.readalong.nl over van alles en nog wat eigenlijk. Persoonlijke verhalen, films, muziek, series, producten. Daar waar ik zin in heb.
  Facebook: readalongnl
  Instagram: ricardoreadalong
  Twitter: @ricardoboersma

  Voor de mensen die mijn blog niet kennen: kom vooral kijken.

  Leuk dat we mogen spammen, ben erg benieuwd naar je vakantieplannen dus houd je blog zeker in de gaten!
  Ricardo onlangs geplaatst…DE TIEN: FILMGEVANGENIS ESTAFETTE RACEMy Profile

  16 maart 2017 at 11:13
 • Reply Marieke

  Super leuk, zo ontdek je leuke nieuwe blogs!! Ik schrijf over fashion en lifestyle op http://www.pure-happiness.nl

  16 maart 2017 at 11:41
 • Reply nancy

  Hi, ik ben Nancy van Nancy’s Fashion Style.Een engelstalig personal style blog met heel veel interactie!
  nancy onlangs geplaatst…THE BAD BUY BOOK SITTING SHOES!My Profile

  16 maart 2017 at 12:19
 • Reply Christin@

  Ik heb geen blog , maar lees wel graag die van een ander .

  16 maart 2017 at 13:04
 • Reply Sandra

  Ik heb zelf ook geen blog. Maar ik vind het wel interessant om nieuwe blogs te ontdekken!

  16 maart 2017 at 14:17
 • Reply Dagmar de Lange

  Leuk!! Mijn naam is Dagmar en op mijn blog schrijf ik over van alles en nog wat; ik combineer reizen, muziek en mijn mening met het studentenleven. Mijn blogs worden ondersteund door Vlogs en andere video’s die je op mijn YouTube kanaal kunt bekijken: https://www.youtube.com/channel/UCMPc1pHyvjb-hi5y1MLE6ww?sub_confirmation=1

  16 maart 2017 at 14:27
 • Reply Jessica J.

  Tof, dit soort artikels! Ideaal om nieuwe blogs te ontdekken!
  Ik ben Jessica; op mijn persoonlijke feelgoodblog Jessica J. blog ik over geurkaarsen en waxmelts – eigenlijk over alles dat lekker ruikt O:-) –, proefdiervrije en/of natuurlijke cosmetica, lifestyle en meer!
  Fijne donderdag, verder! xo
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #45 • Fitnessabo opgezegd, lentekriebels en gsm kapot?!My Profile

  16 maart 2017 at 15:10
 • Reply Nicole

  Hey, leuke manier om nieuwe blogs te vinden om te lezen!
  Ik ben zelf eigenlijk net begonnen met bloggen en ik denk dat ik mijn blog het beste kan omschrijven als een van-alles-wat blog. Ik houd van schrijven over reizen, eten, sport, fashion en persoonlijke dingetjes. Neem gerust een kijkje, daar krijg ik ook weer motivatie van! 🙂
  https://aprilleafs.wordpress.com

  16 maart 2017 at 15:17
 • Reply Linda de Haan

  Leuk dat we mogen spammen! Op Freedom Wolves vind je tips voor een leven vol positiviteit en vrijheid. Neem eens een kijkje! 😀
  Blog: https://freedomwolves.com/
  Facebook: https://www.facebook.com/FDwolves/
  Twitter: @FDwolves
  Instagram: fdwolves

  16 maart 2017 at 16:00
 • Reply Marion

  Leuk dat we mogen spammen. Ik doe graag mee http://mamisdehortop.nl is een blog voor ondernemende vrouwen die graag de hort op gaan zonder dat hun hele budget eraan op gaat. Kortom simpel weg voor niet teveel.

  16 maart 2017 at 16:02
 • Reply Ezra

  Leuk leuk! Ik lees en ontdek graag nieuwe blogs. Mijn eigen blog heet http://www.ezrasavontuur.wordpress.com en is een lifestyle blog. Ik post veel creatieve, persoonlijke en reis verhalen.

  16 maart 2017 at 16:21
 • Reply Rachel

  Wat leuk! mijn naam is Rachel Kromdijk, 24 jaar en over een paar dagen/weken ga ik eindelijk over naar wordpress. Ik krijg dus een hele andere layout zo’n zin in!

  Ik ben vlogger/youtuber en blogger en ik doe het allemaal met veel plezier naast mijn 40 uur baan.

  Op mijn youtube kanaal en blog zie je van alles voorbij komen, persoonlijke onderwerpen tot beauty tutorials en tricks!

  zie ik je daar?

  16 maart 2017 at 16:40
 • Reply Nienke

  Yaay, wat tof! Ik ben Nienke, eigenaresse van een Beauty/Fashion/Interieur/Food/Lifestyle blog. Erg divers dus, maar ik doe het met erg veel plezier. Je bent welkom! 🙂
  Nienke onlangs geplaatst…Leuke lente/zomer jurkjes en rokjes.My Profile

  16 maart 2017 at 18:03
 • Reply Esmee

  Jaaa ik word altijd zo vrolijk van kleine eendjes in de sloot! En niet te vergeten het zonnetje en de prachtige bloemen. Lente is echt wel mijn favoriete seizoen!
  Leuk dat we ons blog hier kunnen promoten! Ik heb een blog met voornamelijk persoonlijke blogs en recepten. Ik schrijf blogjes over vanalles waar ik vrolijk van word en deel superlekkere (vind ik zelf ;-)) recepten voor bakken en koken! Mijn blog heet dan ook heel toepasselijk A Bowl of Happiness! http://www.abowlofhappiness.nl

  16 maart 2017 at 18:16
 • Reply layla

  Ik spam lekker mee. Ik ben layla, 33 jaar en meoder van 3 kids. Mijn blog is http://www.lanitanl.nl. de artikelen die je kan lezen en video’s die je kan zien gaan over beauty, fashion en persoonlijke dingen.

  16 maart 2017 at 20:44
 • Reply Tanja

  Wat leuk een spam je blog. Ik blog op http://www.tanjanh.nl over alles wat mij bezighoudt (koken, bakken, diy, uitstapjes, mijn al dan niet groene vingers etc).
  Tanja onlangs geplaatst…Rauwe andijviesaladeMy Profile

  16 maart 2017 at 21:41
 • Reply Kool Family

  Bedankt dat we hier even mogen spammen!
  Wij zijn de “Kool family”. Mama Kris, papa Benoit, grote broer Guillaume en speciale “Kool” baby Thibault bij wie het “Syndroom van Koolen-de Vries” is vastgesteld. We vertellen je over het gezinsleven, onze huwelijksplannen, uitjes met en zonder kids, over onze kleuter, ons zorgenkindje én onze date nights! Ik ben Kris, een gelukkige vrouw met 3 fantastische mannen in huis.

  Veel leesplezier op mijn blog!
  Kris
  https://kool-family.com
  Kool Family onlangs geplaatst…To Tomatis or not to Tomatis…?My Profile

  16 maart 2017 at 22:14
 • Reply Miryam

  Wat leuk!
  Hi, ik ben Miryam. Ik ben net begonnen met bloggen en ik blog op het platform MamaZib . Een nieuw platform voor moeders waar je kunt zoeken, shoppen en bloggen. Ik ben troste mama van 4, vrouw van en ik doe werk dat ik leuk vind. Ik blog over het moederschap op een eerlijke, luchtige manier met een dikke knipoog. Ik loop bijna altijd op hoge hakken vandaar; Momlife in heels.

  https://miryamarntzen.mamazijn.nl/

  17 maart 2017 at 07:15
 • Reply Joyce

  Mijn blog is http://www.enjoycelife.nl Een blog over het leven met een chronische ziekte, gelukkig zijn en creativiteit.
  Joyce onlangs geplaatst…Persoonlijk | Collecteweek Reumafonds | Steun je ook?My Profile

  17 maart 2017 at 10:11
 • Reply sabine

  Hai iedereen,

  Mijn blog gaat over mode, beauty en lifestyle. Nu ook een beetje over mijn zwangerschap!

  Liefs sabine

  http://www.sofarsosabine.com
  sabine onlangs geplaatst…The Healthy box | FoodMy Profile

  18 maart 2017 at 10:48
 • Reply Serafina

  Leuk artikeltje.. Neem gerust een kijkje op m’n Blog ( http://www.meisflawless.blogspot.be) die vooral gaat over beauty, makeup en lifestyle.. Xxxx ?

  18 maart 2017 at 11:26
 • Reply Linda | travellersoftheworld

  Ik ben heel benieuwd naar je vakantieplannen! Leuk dat we mogen spammen, ik ben Linda van http://www.travellersoftheworld.nl een blog voor en door reizigers, met tips over reizen en de leukste / mooiste bestemmingen 🙂
  Linda | travellersoftheworld onlangs geplaatst…Laptop voor op reis; waar let je op?My Profile

  18 maart 2017 at 15:30
 • Reply Michelle

  heyy leuk dat je dit doet/deed?ik heb ook een blog over beauty en lifestyle. Ik ben nog maar 2 dagen bezig maar ik vind het tot nu toe al super leuk!

  19 maart 2017 at 09:44
 • Reply Michelle

  hij heet trouwens -> http://www.knuffel-beertje.jouwweb.nl ??❤

  19 maart 2017 at 09:46
 • Reply Michelle

  Hoi!
  Ik ben Michelle en ik blog op de website http://www.livelifemichelle.wordpress.com

  Op mijn blog vindt je van alles over beauty, fashion, lifestyle, mijn vreemde hobby’s en de ins ’n outs van mijn leven. Ook ben ik bezig met een 365 days of photos challenge, hiervan komt volgende week het eerste artikel online. Neem zeker even een kijkje!

  28 maart 2017 at 19:05
 • Reply Sofie | Soofblogt.nl

  Wat leuk zeg! Ik ben Sofie en op mijn blog http://www.soofblogt.nl schrijf ik wekelijks artikelen over beauty, lifestyle en andere meiden gerelateerde onderwerpen die ik leuk vind. Ik zou het super leuk vinden als jullie eens een kijkje nemen! Liefs, Sofie

  17 april 2017 at 09:47
 • Reply Anouchka

  Hoihoi,ik ben pas recent gestart met mijn blog,hij gaat over mijn gedichten en mijn gedachten,duik jij ook even in mijn wereldje dat zou fijn zijn…

  3 augustus 2017 at 17:39
 • Reply alice

  hallo,

  bij deze dan wat weetjes en fun top 10 lijstjes van mijn blog

  http://www.top10share.com/category/top-10-fashion/

  dank je..

  11 september 2017 at 21:28
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: