Follow:
Blog

NIEUWE GASTBLOGGER OP MARUSHI LIFESTYLE

Een tijdje geleden alweer had ik een oproepje gedaan omdat ik opzoek was naar een gastblogger. Mensen die Marushi Lifestyle af en toe even kwamen versterken. Daar hadden een paar hele leuke meiden op gereageerd, waarvan er een paar een keer een gastblog voor mij hebben geschreven. Van die paar meiden heb ik een vaste gastblogger overgehouden namelijk Lieve, en nog een andere dame die nog even zit te twijfelen dus ik laat haar naam nog even achter wegen. 😉

Nog steeds blijf ik reacties krijgen van meiden die graag een gastblog willen schrijven. Na wat heen en weer gemail wil ik jullie vandaag voorstellen aan Willeke. Zij heeft al heel wat blog ervaring van haar eigen prachtige website, waar ze het heel goed op doet! Willeke komt in het vaste team terecht en zal ongeveer 2 keer maand een blog posten. Dus nu geef ik even het woord aan Willeke die zich in dit artikel aan jullie zal voorstellen.


EVEN VOORSTELLEN

Hi! Mijn naam is Willeke, ik ben 18 jaar oud & ik woon mijn leven lang al in Veenendaal (een plekje in midden Nederland). Naast mijn eigen online magazine ga ik vanaf nu gast bloggen op Marushi Lifestyle. Ik ga hier ongeveer 2x per maand een artikel schrijven, waar ik veel zin in heb! Omdat jullie (waarschijnlijk) nog geen idee hebben wie ik ben, zal ik in dit artikel wat meer over mezelf vertellen.

In mijn dagelijks leven hou ik me bezig met mijn online magazine BFAY (hierover straks meer). Ik ben gek op mode, mijn leven lang al. Vroeger hield ik van barbies aankleden en zelf verkleden (in de gekste items). Later ging dit over in tekenen en ontwerpen en nu schrijf ik er vooral over. Alhoewel ik nog steeds vaak creatief bezig ben met moodboards maken, ontwerpen & styling. Ja, fashion is gewoon echt mijn ding.

NIEUWE GASTBLOGGER OP MARUSHI LIFESTYLE

Naast fashion ben ik echt verslaafd aan Netflix. Het liefste kijk ik spannende films & series zoals the 100 & the Vampire Diaries. Verder hou ik erg van reizen & nieuwe plekken ontdekken, van vintage items, Pinterest & natuurlijk van mijn familie en vrienden. Ook ben ik erg leergierig, creatief, een dagdromer, een ondernemer en soms een beetje overgevoelig. Ik vind het fijn om mensen te helpen, te inspireren en gelukkig te maken. Ik heb een brede interesse en sta altijd open voor nieuwe dingen. Je mag me van alles vragen en mij ook altijd een persoonlijk berichtje sturen!

Zoals ik net al zei: BFAY! BFAY is een unieke mix tussen een blog & online magazine. Het staat voor be budget, be fashion and be you. Op BFAY wil ik meiden (& vrouwen) inspireren op het gebied van betaalbare mode. Je kunt er met minder geld net zo leuk uitzien. En ik vind het ook belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn (be you). Iedereen mag er zijn, wie je ook bent en wat je ook draagt. Naast budget fashion & eigen style zit er ook een stukje fair fashion bij. Samen maken we de wereld een stukje beter! Je vindt er wekelijks artikelen over style, shopping, fair fashion en nog veel meer. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt & BFAY volgt via social media.

Zo, dit was het dan (voor nu). Ik hoop jullie te gaan inspireren op het gebied van fashion met een vleugje creativiteit & lifestyle. Ik heb er zin in, jullie ook?

Liefs,

Willeke

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

36 Comments

 • Reply jonna@burgertrutjes

  Leuk Willeke, we delen dezelfde hobby. lekker bingewatchen! Haha! Benieuwd naar je outfit artikelen.
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Beste series en films op Videoland #1My Profile

  17 maart 2017 at 07:25
  • Reply Willeke

   Haha ja blijft leuk he! 😉

   17 maart 2017 at 08:07
 • Reply Eveline Fleur

  Heb je Riverdale al gezien? Ook echt een super leuke serie als je van Vampire Diaries houdt! 😉 Veel plezier met bloggen!
  Eveline Fleur onlangs geplaatst…11 dames must-haves voor de lenteMy Profile

  17 maart 2017 at 07:47
 • Reply Cassandra

  Welkom! Riverdale is idd een hele leuke serie! Van de makers van gossip girl. Veel plezier met bloggen!
  Cassandra onlangs geplaatst…Bloeddonor worden – ik zeg: doen!My Profile

  17 maart 2017 at 08:33
 • Reply Jamey

  Hey Wat leuk Willeke! Ik kom oorspronkelijk uit Ede en kwam ook heeeeel vaak winkelen in Veenendaal!
  Jamey onlangs geplaatst…Op reis met Lot – Slow travel & kajakkenMy Profile

  17 maart 2017 at 08:35
 • Reply Judith

  Wat leuk! Ik ben erg benieuwd naar je blogs!

  17 maart 2017 at 08:36
 • Reply Sandra

  Wat leuk! Ik hou wel van fashion artikelen. Welkom, en succes!

  17 maart 2017 at 09:14
 • Reply Amy

  Welkom Willeke, ik kijk enorm uit naar al je artikels! Leuke stijl heb je!
  Amy onlangs geplaatst…Win een Sleek palette naar keuzeMy Profile

  17 maart 2017 at 09:55
 • Reply Joyce

  Wat leuk Willeke! Welkom en veel plezier hier 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Persoonlijk | Collecteweek Reumafonds | Steun je ook?My Profile

  17 maart 2017 at 10:12
 • Reply Anouk

  Wat leuk! Heel veel plezier met gastbloggen en ik ga je eigen blog ook even bekijken!
  Anouk onlangs geplaatst…Verschillen in het brein van man en vrouwMy Profile

  17 maart 2017 at 14:56
 • Reply sherry

  Welkom meid en heel leuk.
  sherry onlangs geplaatst…Reminder winactiesMy Profile

  17 maart 2017 at 21:21
 • Reply Layla

  Veel plezier met bloggen. Ben benieuwd naar je artikelen

  17 maart 2017 at 21:50
 • Reply Aileen

  Wat leuk! Veel plezier en ik ben benieuwd naar je artikelen.

  18 maart 2017 at 01:10
 • Reply Natalie

  Leuk zo’n frisse wind! Succes met je posts!

  18 maart 2017 at 07:17
 • Reply Lieke

  Ik ben benieuwd naar je blogjes 🙂
  Lieke onlangs geplaatst…Shoplog | Kruidvat, Cool Cat en de marktMy Profile

  18 maart 2017 at 07:42
 • Reply Jessica J.

  Leuk, mijn vriend en ik zijn bijna door het eerste seizoen van The 100 heen. Het is spannender dan ik verwacht had! Aangenaam, Willeke! Ik ben benieuwd naar je blogposts. 🙂
  Jessica J. onlangs geplaatst…Ik ben gestopt met de pilMy Profile

  18 maart 2017 at 12:36
 • Reply Eva

  Wat een leuke blog heb je! Ik ben benieuwd naar de gastblogs die je gaat schrijven 🙂
  Eva onlangs geplaatst…Rome dag 6 | Een heel speciaal moment op deze laatste dag & turbulentie tijdens het vliegenMy Profile

  18 maart 2017 at 14:23
 • Reply Marieke

  Super leuk! Ik ben heel benieuwd naar the 100!

  18 maart 2017 at 15:54
 • Reply Miryam

  Leuk!! Veel plezier met bloggen Willeke en wat heb je een leuke eigen site. Ik zal mijn dochter er eens op wijzen. Ben benieuwd naar je artikelen.

  18 maart 2017 at 16:45
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: