Follow:
Beauty, Review

KNEIPP ‘BEAUTIFUL SHAPE’ PRODUCTLIJN

Kneipp heeft sinds kort een nieuwe productlijn genaamd ‘Beautiful shape’. Ik heb daar al kennis mee mogen maken op de proefparade. Het leek mij toen ook een erg fijne lijn. De lijn bestaat uit deze drie producten: Bodylotion, Bodyscrub en een verstevigende huidolie. Deze nieuwe lijn is gebaseerd op de werkzame stoffen van de Sandelvrucht en Druivenpitolie. Druivenpitolie is bijzonder rijk aan vitamine E en essentiële vetzuren, en de huid wordt hierbij dus beschermd tegen vrije radicalen. 

De aanwezige Sandelvrucht bevordert de bloedsomloop waardoor de huid zichtbaar verstevigd zou moeten worden. De producten zouden verstevigend moeten werken op onze huid, zouden de huid moeten egaliseren en probleemgebieden moeten aanpakken. Zo kun je deze producten aanbrengen op de lichaamsdelen waar je bijvoorbeeld striae of cellulitis hebt. Het bijzondere aan deze nieuwe productlijn is dat ze geen schadelijke stoffen bevatten maar juist hele pure, verzorgende ingrediënten. Ze zijn vrij van conserveringsmiddelen, paraffine, siliconen en minerale oliën.

KNEIPP ‘BEAUTIFUL SHAPE’ PRODUCTLIJN

Body Scrub

Kneipp

De Kneipp Body Scrub Beautiful Shape bevat huidverzachtende druivenpitolie en het werkzame bestanddeel van sandelvrucht. De fijne jojoba wax korrels verwijderen voorzichtig de dode huidcellen en laten je huid zacht en glad aanvoelen.

Dee body scrub gebruik ik onder de douche, een keer peer week ongeveer als ik het niet vergeet haha. De fijne jojoba wax korrels in de scrub verwijderen dode huidcellen en laten je huid weer zacht en glad aanvoelen. Hij ruikt heel fris en fruitig, ik vind het een aangename geur. Na het scrubben merk ik dat mijn huid weer lekker zacht aanvoelt.

KNEIPP ‘BEAUTIFUL SHAPE’ PRODUCTLIJN

Ingrediënten body scrub:

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Polylactic Acid, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Carbomer, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Hydrogenated Jojoba Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Phytosterols, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Xymenynic Acid, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Limon Peel Oil, Lavandula Hybrida Oil, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Parfum (Fragrance), Glycol Distearate, Xanthan Gum, Hydroxypropyl Methylcellulose, Sodium Hydroxide, PEG-14M, Silica, Tocopherol.

KNEIPP ‘BEAUTIFUL SHAPE’ PRODUCTLIJNJe moet tijdens het douchen de body scrub masseren met ronddraaiende bewegingen over een vochtige huid. Daarna afspoelen met afwisselend koud en warm water. Na het scrubben gebruik je de Body lotion voor een optimaal gebruik.

KNEIPP ‘BEAUTIFUL SHAPE’ PRODUCTLIJN

Body Lotion

Kneipp

De verstevigende Kneipp body lotion Beautiful shape bevat huidverzachtende, intens voedende druivenpitolie en het werkzame bestanddeel van body lotion, die rijk is aan vitamine E en essentiële vetzuren hydrateert en helpt de huid gladder te maken.

De Verstevigende bodylotion heeft lekker veel inhoud (200 ml), en bevat huid verzachtende bestanddelen voor een betere elasticiteit van de huid. De bodylotion is rijk aan vitamine E en essentiële vetzuren die de huid hydrateert en gladder maakt. In deze bodylotion zitten geen paraffine, siliconen of minerale oliën. En de huid verdraagzaamheid is bevestigd door dermatologen.

KNEIPP ‘BEAUTIFUL SHAPE’ PRODUCTLIJN

Ingrediënten body lotion:

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Polylactic Acid, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Carbomer, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Hydrogenated Jojoba Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Phytosterols, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Xymenynic Acid, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Limon Peel Oil, Lavandula Hybrida Oil, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Parfum (Fragrance), Glycol Distearate, Xanthan Gum, Hydroxypropyl Methylcellulose, Sodium Hydroxide, PEG-14M, Silica, Tocopherol.

 

KNEIPP ‘BEAUTIFUL SHAPE’ PRODUCTLIJNDeze body lotion gebruik ik na het douchen. Ik probeer er elke dag aan te denken, maar soms vergeet ik het wel eens omdat ik nog zoveel te doen heb. Ik vind de body lotion heel fris en fruitig ruiken, en merk ook dat mijn huid er daarna erg zacht door voelt. Of ik er nou echt een steverige huid van heb gekregen heb ik nog niet kunnen aantonen.

KNEIPP ‘BEAUTIFUL SHAPE’ PRODUCTLIJN

Huidolie

Kneipp

Deze verstevigende Kneipp Huidolie Beautiful Shape is gebaseerd op de werkzame stoffen van de sandelvrucht en druivenpitolie. Het verstevigt en egaliseert probleemgebieden. Druivenpitolie is bijzonder rijk aan vitamine E en essentiële vetzuren. De “antiaging“ vitamine E beschermt de huid tegen vrije radicalen en helpt daardoor tekenen van huidveroudering te voorkomen. De werkzame stof van de sandelvrucht bevordert de doorbloeding en daardoor een zichtbare versteviging van de huid.

De olie is doorzichtig en groen/geel van kleur. De geur is ook weer fris en doet mij aan druiven denken. Bij deze huidolie zit een bijsluiter, met tips hoe je dit product het best aan kan brengen op de huid. Er wordt geadviseerd om zachtjes en met ronddraaiende bewegingen in te masseren op probleemgebieden zoals buik, benen, armen of billen. Door regelmatig met Kneipp verstevigende “Beautiful Shape” huidolie in te kan je al na 2 weken een omvang vermindering van de bovenbenen realiseren van 2,8 cm en na 4 weken tot wel 3,2 cm.

Dat klinkt echt super! De producten gebruik ik nu pas een paar dagen dus ik kan helaas nog niet zeggen of er echt al veel cm van af zijn. Kneipp beweert ook dat er geen wonderen plaats zullen vinden, maar dat het wel effectief werkt. Al deze producten doen hun werk, mijn huid word gehydrateerd en voelt lekker zacht aan. Mocht ik nou toch nog die paar cm kwijtraken is dat alleen maar een dikke pluspunt!

KNEIPP ‘BEAUTIFUL SHAPE’ PRODUCTLIJN

Ingrediënten Huidolie:
Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Xymenynic Acid, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Phytosterols, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Lavandula Hybrida Oil, Citrus Limon Peel Oil, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Citral, Parfum (Fragrance), Tocopherol.

PRIJZEN
Verstevigende huidolie €12,49
Body scrub €9,49
Verstevigende bodylotion €5,69

Wat vind jij van deze lijn?

 

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

20 Comments

 • Reply HERRENDEZVOUS

  Pretty photos even though I don’t understand anything you’re writing about! ha ha

  XX

  Love, http://herrendezvous.com/

  21 maart 2017 at 07:28
 • Reply Babs

  Dit lijkt mij een heerlijke lijn. Afwisselend koud en warm douchen moet ik nog even niet aan denken, dan moet het heel warm zijn wil ik dat aan durven 🙂
  Babs onlangs geplaatst…Win de smooth skin treatment van Danish Skincare t.w.v. 39 euro!My Profile

  21 maart 2017 at 08:01
 • Reply Nancy

  Kneipp altijd heerlijke producten vooral de oliën.
  Nancy onlangs geplaatst…SHOE TRENDS: UPCOMING SPRING ESSENTIALSMy Profile

  21 maart 2017 at 08:06
 • Reply Cassandra

  Ik heb de olie en vind ik echt heel erg fijn. Die scrub moet ik er nog even bijhalen, die kende ik nog niet!
  Cassandra onlangs geplaatst…Heerlijk zitten deze zomer in de tuinMy Profile

  21 maart 2017 at 08:32
 • Reply Jamey

  Ik heb de hele lijn ook geprobeerd! Fijn spul wel, maar om nou te zeggen dat het ook werkt…Dat durf ik niet helemaal..

  21 maart 2017 at 08:47
 • Reply layla

  Ik denk dat je qua afvallen niet veel veranderd maar voor verzorging is kneipp wel erg lekker

  21 maart 2017 at 09:01
 • Reply laura

  Het lijken mij hele fijne producten, ik gebruik zelf geen Kneipp maar ik ben weleens benieuwd

  21 maart 2017 at 09:59
 • Reply Joyce

  Koud douchen brr dat zie ik nu nog niet zitten maar het lijkt me echt een heerlijke lijn.
  Joyce onlangs geplaatst…Actualiteiten | De week van de lentekriebels | thema 2017 RespectMy Profile

  21 maart 2017 at 10:16
 • Reply Verena Friederich

  Klinkt echt heerlijk, en is een keer wat anders dan wat je normaal ziet staan in de bad & douche schappen!

  21 maart 2017 at 11:23
 • Reply serafina

  i looooove kneip-producten!!! ook deze vind ik super, ik gebruik ze ook!

  21 maart 2017 at 14:32
 • Reply Sandra

  Hele mooie lijn is dit! Mooie foto’s heb je ook gemaakt!

  21 maart 2017 at 15:09
 • Reply Maikel

  Wat een prachtige producten zeg

  21 maart 2017 at 18:24
 • Reply Shiva

  Lekkere producten zijn dat! Ik gebruik ze zelf ook 😀

  21 maart 2017 at 18:27
 • Reply Lonneke

  Heerlijk zijn deze drie producten. Mijn body scrub is al op hihi

  21 maart 2017 at 18:43
 • Reply Sonja

  Ik zou voor de verstevigende huidolie gaan. Maar ja, keihard sporten heeft hier en daar ook al verstevigd!
  Sonja onlangs geplaatst…Vitamine C | voor huid en haar | Vitabrid C12My Profile

  21 maart 2017 at 20:15
  • Reply Marushi

   Dat is zeker waar haha, maar alle beetjes helpen! 😉

   21 maart 2017 at 20:17
 • Reply Judith

  Een goede vriendin van mij gebruikt het, en die is er echt heel blij mee. Heel zacht

  21 maart 2017 at 21:12
 • Reply Josine

  Deze lijn ken ik nog niet. Ik vind over het algemeen de producten van Kneip echt super fijn, alleen wel heel sterk geuren. Ben benieuwd! Liefs, Josine
  Josine onlangs geplaatst…liefde voor denim deze zomerMy Profile

  21 maart 2017 at 21:37
 • Reply Elles

  Lijken op top producten! De foto’s die je by the way gemaakt hebt zijn echt prachtig! Erg leuk gedaan!
  Liefs,
  Elles
  Elles onlangs geplaatst…Essence The Cushion EyelinerMy Profile

  21 maart 2017 at 21:56
 • Reply Marieke

  Ik ben benieuwd naar deze lijn. Vaak vind ik de lijnen van Kneipp net iets te kruidig ruiken..

  22 maart 2017 at 09:59
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: