Follow:
Beauty, Review, Win Acties

ARNICA DOUCHE VOOR SOEPELE SPIEREN + Winactie

Kneipp is een merk dat ik steeds vaker begin te gebruiken. Deze week kon je in mijn blog al lezen over de Kneipp “Beautiful Shape” lijn. Afgelopen week kreeg ik de Kneipp Arnica voor soepele spieren opgestuurd om te reviewen. Ik kon niet wachten en wilde meteen weten hoe deze Kneipp Arnica rook.  De geur deed mij denken aan een sauna, ik vond het erg aangenaam.

Deze douchegel is dus bedoelt voor soepele spieren. Heel handig omdat ik nu elke dag aan het sporten ben, en ik het dus wel kan gebruiken. Ik heb vaak last van vastzittende spieren of gewoon spierpijn. Ik ben erg benieuwd wat voor effect dit product daarop zal hebben. Ik teste hem een hele week en vandaag geef ik mijn oordeel hierover.

ARNICA DOUCHE VOOR SOEPELE SPIEREN + Winactie

De verpakking van deze Kneipp Arnica is een beetje standaard zoals we van Kneipp gewend zijn. De fles oogt voor mij wat lenteachtig. De dop is makkelijk open te maken via het klik systeem. Het is ook makkelijk om te doseren. Arnica, ook wel valkruid of wolverlei genoemd, staat bekend om zijn kwaliteiten zoals verzachting bij kneuzingen, zwellingen of blauwe plekken en ter verlichting bij spierpijn of gewrichtspijn.

ARNICA DOUCHE VOOR SOEPELE SPIEREN + Winactie

Op de achterkant van de verpakking van lees je de ingrediënten, en wat meer informatie over het product zelf. Het is een zeepvrije douche, de kruidige frisse geur van essentiële oliën reactiveert de zintuigen. Deze douchegel bevat geen conserveringsmiddelen, paraffine, siliconen of minerale oliën. De huid verdraagzaamheid is bevestigd door dermatologen. Dat vind ik ook heel fijn om te weten! Deze fles heeft een inhoud van 200 ml.

Met natuurlijk verzorgende werkstoffen | mild voor de huid | zonder conserveringsmiddelen | Zonder minerale oliën | succesvol dermatologisch getest | vanzelfsprekend niet getest op dieren.

ARNICA DOUCHE VOOR SOEPELE SPIEREN + Winactie

Het textuur van deze douchegel is vrij dik en heeft een doorzichtige oranje kleur. Ik vind de geur erg prettig, maar ik kan begrijpen dat dit niet voor iedereen geld. De douchegel schuimt goed, wat ik ook erg fijn vind. De Kneipp Arnica Douche Gel is bedoeld voor de spieren om lekker te ontspannen, maar eerlijk gezegd merk ik er niet echt heel veel van. Misschien omdat ik echt altijd last heb van spierpijn dat het bij mij niet echt door kan dringen. Maar desondanks vind ik het toch een fijne douchegel met een fijne geur.

 

De Kneipp Arnica Douche maakt de Kneipp Arnica lijn compleet. Naast de Douche is er ook de Kneipp Arnica Massageolie, Badolie, en Badbruistablet. Allemaal speciaal ontwikkeld om de spieren te versoepelen en de zintuigen te reactiveren. De Kneipp Arnica Douche Gel kost € 5,49 en is vanaf nu bij onder andere de drogisterij te koop.


WINACTIE

Ik mag nu 4 mensen kennis laten maken met deze Kneipp Arnica Douche gel. Ik ben benieuwd wat jullie van dit product gaan vinden! Lees hieronder welke stappen je moet nemen om mee te kunnen doen.

 • Volg Kneipp op Facebook
 • Volg Marushi Lifestyle op Facebook
 • Tag twee vrienden in het bericht.

De winnaar word op 9 April op facebook bekend gemaakt. Succes iedereen!

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

24 Comments

 • Reply Jamey

  Ik moet deze lijn nog even rustig proberen maar hij lijkt me zo fijn!
  Jamey onlangs geplaatst…Artistry Modern Icon Limited EditionMy Profile

  23 maart 2017 at 08:28
 • Reply layla

  Kneipp is zo lekker! Succes met je winactie
  layla onlangs geplaatst…Resist AntiAging Serum Foundation | Matte van Paula’s ChoiceMy Profile

  23 maart 2017 at 08:31
 • Reply Cassandra

  Ik ben altijd wel fan van de producten van Kneipp. Leuk dat je er een winactie bij mag doen!
  Cassandra onlangs geplaatst…Het grote verhuizen of verbouwen dilemmaMy Profile

  23 maart 2017 at 08:35
 • Reply Angela

  Klinkt goed! Ik zou deze wel willen uitproberen. Ik doe graag mee met je winactie!

  23 maart 2017 at 08:35
 • Reply Verena Friederich

  Hmm, ik ben benieuwd of die bij mij wel het gewenste effect geeft. Ik sta de hele dag voor mijn werk en z’n douchegel zou erg fijn zijn. Hoe dan ook, ik ga hem zeker proberen!

  23 maart 2017 at 10:01
 • Reply Joanne

  De producten van Kneipp zijn altijd zo fijn! 🙂
  Joanne onlangs geplaatst…Modeling | MelancholyMy Profile

  23 maart 2017 at 10:09
 • Reply Babs

  Ik had hem ook (is helemaal opperdepop)… ik vond hem heerlijk!
  Babs onlangs geplaatst…Tag- My girlfriend is a bloggerMy Profile

  23 maart 2017 at 10:45
 • Reply Joyce

  Oh dat klinkt als een fijn product, ga het morgen gelijk halen. Ik heb heel vaak spierpijn/gewrichtspijn.
  Joyce onlangs geplaatst…Persoonlijk | Chronisch ziek | Lupus opvlamming in mijn knieMy Profile

  23 maart 2017 at 11:42
 • Reply A Fashion Taste

  Ik sport ook heel veel dus dat is zeker iets voor mij!

  23 maart 2017 at 11:56
 • Reply Kool Family

  Ik vind het altijd leuk om nieuwe producten te leren kennen, dus ik doe heel graag mee!
  Kool Family onlangs geplaatst…Lentekriebels – fotoverslagMy Profile

  23 maart 2017 at 12:52
 • Reply Sandra

  Lijkt me een heel fijn product! Ik ga thuis even meedoen!

  23 maart 2017 at 13:33
 • Reply marleen@burgertrutjes

  Wat een toffe actie! Het is dat mijn hele badkamer volstaat haha. Ik gun het iemand anders 🙂
  marleen@burgertrutjes onlangs geplaatst…Win een verwenpakket – bomvol maskertjes en een handcreme van EOSMy Profile

  23 maart 2017 at 16:19
 • Reply Marian B

  Kneipp is echt een van mijn favorieten, deze kans laat ik dan ook niet schieten 😉

  23 maart 2017 at 19:14
 • Reply Marjolijn

  Wouw wat een super actie lekker man.

  23 maart 2017 at 20:28
 • Reply sherry

  Ah wat leuk ik doe mee. Ik kan wel zo eentje gebruiken. Heb soms last van mijn spieren.
  Sherry Masters heet ik op facebook.
  sherry onlangs geplaatst…Win win win:Erich Ludendorff- biografie 5 xMy Profile

  23 maart 2017 at 21:28
 • Reply Linda Meester

  Wat een mooie aanvulling op de lijn van Kneipp, ik doe mee
  Linda Meester onlangs geplaatst…Lekker klagen en dan loslaten …My Profile

  24 maart 2017 at 09:21
 • Reply Miryam

  Toevallig al 3 dagen dikke spierpijn dus eigenlijk ben ik hier heel benieuwd naar!

  24 maart 2017 at 09:29
 • Reply sabine

  Kneipp is altijd lekker. Ik gebruik het ook veel voor in bad. Natuurlijk wil iedereen wel zo’n Kneipp voor in de douche!
  sabine onlangs geplaatst…REPEAT Cashmere for spring | OutfitMy Profile

  27 maart 2017 at 12:41
 • Reply Liesbeth

  Leuk! Ik doe graag mee! Lekkere producten lijken mij dit!

  27 maart 2017 at 13:00
 • Reply Lieke van Veen

  Ik doe heel graag mee. Ik ben benieuwd of dit product voor mij wel werkt.

  Ik volg jou en kneipp op facebook (lieke van veen) en heb twee vrienden getagd.
  Lieke van Veen onlangs geplaatst…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

  27 maart 2017 at 16:27
 • Reply melissa

  Hmmm Kneipp blijft lekker. En dit zorgt ook nog eens extra goed voor mijn lichaam.

  28 maart 2017 at 09:22
 • Reply Ricardo

  Ik heb de stappen ondernomen, en doe dus heel graag mee met deze win actie. Erg benieuwd naar!
  Ricardo onlangs geplaatst…Series die ik vroeger toen ik jonger was keek.My Profile

  28 maart 2017 at 18:21
 • Reply Sharon de Ridder

  Ik doe graag mee en heb alle stappen genomen! Deze lijn van Kneipp schijnt echt heel erg lekker te zijn, ook wanneer je bijvoorbeeld koortsig bent en daardoor last van je spieren hebt.

  29 maart 2017 at 16:15
 • Reply Marina

  Dit zijn heerlijke verzorgingsproducten van Kneipp. Ik doe dan ook graag mee. Lekker voor te baden en douchen na een dag hard en lang gewerkt te hebben.

  7 april 2017 at 13:37
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: