Follow:
Fashion

Nieuwste aanwinst | Ted Baker Shopper Anaiya black

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb echt een hele grote verzameling tassen. Ik koop ze, ik krijg ze van familie en ze lijken wel eeuwig mee te gaan. Nou ja sommige dan. Er is meestal maar een tas die ik echt dagelijks gebruik. Als een tas kapot gaat dan pak ik er een uit mijn verzameling en die gebruik ik dan totdat die weer het loodje legt.

Nou mocht ik van Duifhuizen tassen en koffers een tas uitzoeken om te reviewen. Daar werd ik heel blij van, want zeg nou zelf, je kan immers nooit genoeg tassen hebben! Ik heb toen gekozen voor de Ted Baker shopper Anaiya black. Toen ik de tas binnenkreeg zat het in een gigantische doos, en het was ook echt heel snel geleverd. Ik kon niet wachten om hem te openen. Ook al heb ik veel tassen, dit is de eerste dure merk tas die ik ooit in mijn verzameling heb gehad.

Ted Baker Shopper Anaiya black

OVER HET MERK

De tassen van Ted Baker onderscheiden zich door patronen en kleuren. Ze zijn net wat anders dan anderen, maar zullen nooit hun klasse en stijl verliezen. Het is een waar lifestyle merk. Naast de drukke patronen kleuren is Ted Baker ook goed in het ontwerpen van zakelijke tassen. Deze zijn geschikt voor mannen en vrouwen en altijd trendy.

Het merk is beroemd om zijn eigenzinnige, maar toch commerciële aanbod. Met een item van Ted Baker heb je dus een investment piece met een knipoog. Naast tassen zijn er ook genoeg accessoires van Ted Baker op de markt. Een leuke combinatie en een groot succes.

Ted Baker Shopper Anaiya black

Omschrijving Duifhuizen tassen & koffers

Een klassieke shopper mag niet ontbreken in je tassencollectie. Dit exemplaar van Ted Baker heeft een clean ontwerp en is daardoor tijdloos. De tas is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben. Leuk detail is het kleine strikje op de tas, waaraan je meteen herkent dat het een Ted Baker is. Handig is de bag in bag waarin je kleine items zoals je telefoon, make-up en sleutels overzichtelijk kunt opbergen.

Ted Baker Shopper Anaiya blackIk vind de kwaliteit van de tas echt super. Hij is stevig, en ziet er goed uit. Het typische Ted Baker strikje siert de voorkant en maakt daarmee de tas ook helemaal af. Het geheel komt allemaal erg luxe over. Ik heb gekozen voor een shopper model omdat ik altijd veel te veel spullen mee neem. In een klein tasje past meestal dan weer niet alles in.

Ted Baker Shopper Anaiya black

De eigenschappen van deze tas zijn:

 • Hoofdvak met ritssluiting
 • Sleuteloogje
 • Bag in bag met ritssluiting

Ted Baker Shopper Anaiya black

Ik kreeg er tevens ook nog een leuk klein tasje bij! Echt super handig want in de tas zit een handige bevestiging waar ik dit kleine tasje aan vast kan maken waardoor je dus een soort vak creëert. Hier kan ik onder anderen mijn telefoon in bewaren, of andere kleine dingen. Super handig, want zo voorkom ik dat de tas een grabbelton word. Zo kan ik toch snel mijn spullen vinden.

Ted Baker Shopper Anaiya black

Deze tas is wel wat duurder dan de gemiddelde tas die ik zou kopen. Maar qua kwaliteit zie je dat er natuurlijk wel van af. Deze tas is super stevig en oogt daarnaast ook veel luxer. Het enige kleine minpuntje vind ik dat er geen extra vakken in de tas zitten, maar dat wordt gelukkig ook weer wel gecompenseerd met het kleine tasje wat erbij zit.

Wat vind jij van deze Ted Baker Shopper?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

35 Comments

 • Reply jonna@burgertrutjes

  I love Ted Baker! Mooie tas, ik heb mijn oog laten vallen op een paar sneakers van Ted. En dan komt de bijbehorende tas vanzelf haha
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Best Bekeken Blogposts op Burgertrutjes.nlMy Profile

  24 maart 2017 at 07:48
 • Reply Nancy

  Ik vind m geweldig! Ik vind Ted Baker sowieso een geweldig merk! De jurken…..Oh oh! Maar wat een prachtige tas zeg en de clutch ook super!
  Nancy onlangs geplaatst…BLUE PLEATED SKIRT & SAGE COLD SHOULDER JUMPER & FANCY FRIDAY LINKUPMy Profile

  24 maart 2017 at 08:22
 • Reply Angela

  Ik vind het echt een hele mooie tas! En ook handig dat je er zo’n kleine clutch bij heb zitten. Mooi jurkje ook!

  24 maart 2017 at 08:32
 • Reply Cassandra

  Wauw die tas is echt gaaf! ?
  Cassandra onlangs geplaatst…Joggen; de lente in de bolMy Profile

  24 maart 2017 at 08:44
 • Reply Merel

  Heel mooi!
  Je ziet inderdaad aan de tas dat hij wat duurder is, maar dat is hij zeker waard.
  Merel onlangs geplaatst…In de ban van de toekomst – deel 1My Profile

  24 maart 2017 at 08:47
 • Reply Vlijtig Liesje

  Ik vind dat kleine gouden strikje schattig! Verder mis ik alleen een schouderband.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…5 manieren om geld en energie te besparen bij het kokenMy Profile

  24 maart 2017 at 10:34
 • Reply marleen

  Wow, supermooie tas! Ook echt leuk bij deze outfit!
  marleen onlangs geplaatst…Best Bekeken Blogposts op Burgertrutjes.nlMy Profile

  24 maart 2017 at 11:29
 • Reply sherry

  Dat ziet er uit als een leuke tas. Ook handig dat het een shopper is kun je hem over je schouders heen slaan.
  Is hij ook erg stevig. Past mijn wetboek erin denk je hij weegt bijna 2 kilo hihi?
  sherry onlangs geplaatst…Win win win:Erich Ludendorff- biografie 5 xMy Profile

  24 maart 2017 at 11:52
 • Reply Christin@

  Ik heb een tassentic , en deze is erg leuk ,
  en door zijn grootte erg handig .

  24 maart 2017 at 12:48
 • Reply Sandra

  Mooie tas! I love Ted Baker!!! <3

  24 maart 2017 at 15:08
 • Reply Joyce

  Ben dol op het merk Ted Baker, heb er zelf een hoop schoenen van. De tassen zijn ook zo ontzettend leuk <3 Dit model had ik nog niet eerder gezien, hijs echt handig met die bag in bag!
  Joyce onlangs geplaatst…Bioaqua sheetmask leeuwMy Profile

  24 maart 2017 at 15:15
 • Reply Jolanda

  Ohhh wat is hij mooi!!!
  Jolanda onlangs geplaatst…Zenner Beautytools + Win ze allemaal!My Profile

  24 maart 2017 at 15:45
 • Reply Babs

  Toevallig net in de stad naar tassen gekeken, maar er is niet een die mij kan bekoren. Qua model, leuk, maar ik heb steeds het gevoel dat ze ook zo kapot gaan.
  Ik geloof je direct dat deze van goede kwaliteit zijn. Mooi hoor!
  Babs onlangs geplaatst…Review: Bioré Porie Cleansers met Zuiverings-SodaMy Profile

  24 maart 2017 at 16:23
 • Reply Mariska

  Ik vind hem heel erg mooi! Zelf ben ik niet zo’n modemeisje, maar de spullen van Ted Baker vind ik altijd leuk. Heb er een leuke portemonnee van 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Wat heb ik gekregen voor EPIC 4.0?My Profile

  24 maart 2017 at 16:49
 • Reply Joyce

  Ik heb echt maar 1 tas en een rugzak haha 🙂 Vind deze wel erg leuk, dat strikje is een grappig detail 🙂 Veel plezier ermee!
  Joyce onlangs geplaatst…Persoonlijk | Mijn vriendin is blogger | Jurjen aan het woordMy Profile

  24 maart 2017 at 17:06
 • Reply Joor

  Wat een super toffe tas!! 🙂

  24 maart 2017 at 18:06
 • Reply Shiva

  Super mooie tas! Deze ziet er goed uit, lekker neutraal en goed te combineren!

  24 maart 2017 at 18:37
 • Reply Saar

  Prachtig!

  24 maart 2017 at 21:04
 • Reply Nienke

  Waauw, prachtige tas!
  Nienke onlangs geplaatst…Ik ben aan de Tastea detoxkuur!My Profile

  24 maart 2017 at 21:15
 • Reply Tania

  Oh das een mooie tas. Wel handig dat er zo een klein tasje in zit dat je ook als clutch kan gebruiken

  25 maart 2017 at 09:11
 • Reply Ciska

  Mooi !!! Wordt ook altijd zo blij van nieuwe tassen, het liefst elke week een nieuwe haha.

  25 maart 2017 at 09:13
 • Reply Natalie

  Ik vind dit zo een mooi merk, maar heb er helaas zelf niets van! Ik vind de clutch wel een handige extra voor op een feestje ofzo!

  25 maart 2017 at 11:03
 • Reply Eva

  Wat een mooie tas! Jammer dat er geen extra vakken in zitten, maar als ik het zo zie, dan lijkt me een klein tasje ook wel handig in plaats daarvan 🙂
  Eva onlangs geplaatst…Outfit | Die trui van ZARA & m’n pantalon (Rome)My Profile

  25 maart 2017 at 11:04
 • Reply Miryam

  Wauw die tas is echt mooi!! Ik hou ook v tassen, maar heb nooit dure merken. Deze is echt mooi, handig ook, een clutch erbij.

  25 maart 2017 at 11:29
 • Reply Rachel

  Hij staat je erg goed 😉 haha mooie aanwinst, fijn weekend♥
  Rachel onlangs geplaatst…MAC Legendary Lure eyeshadow reviewMy Profile

  25 maart 2017 at 12:17
 • Reply layla

  Leuke tas! Die wil ik ook wel hebben
  layla onlangs geplaatst…We waren elkaar kwijt Vlog # 3My Profile

  25 maart 2017 at 15:23
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Oh Ted Baker tassen zijn zo mooi♡ ik heb juist maar 1 tas en koop vaak pas een nieuwe wanneer die versleten is, haha.
  Anna Gerrie – Beautyonthefarm onlangs geplaatst…Interieurtrend: Foto Op HoutMy Profile

  25 maart 2017 at 16:33
 • Reply Simone

  Ahhh deze is heel mooi. Lijkt erg op mijn tas.

  25 maart 2017 at 20:34
 • Reply Chelsey

  Wauw, wat een prachtige tas! Heel mooi.
  Chelsey onlangs geplaatst…Ga ik ook ‘ontpillen’? | PersonalMy Profile

  25 maart 2017 at 20:55
 • Reply Marieke

  Prachtige tas! I love Ted Baker!!!

  26 maart 2017 at 21:10
 • Reply Jolien

  De perfecte zwarte tas! Goeie keuze!
  Jolien onlangs geplaatst…Outfit: Deviens ce que tu esMy Profile

  27 maart 2017 at 08:40
 • Reply Cynthia

  Wauw, stijlvol. X
  Cynthia onlangs geplaatst…Simpeler leven = Gelukkiger zijnMy Profile

  27 maart 2017 at 13:41
 • Reply Sonja

  Erg mooi… zwart altijd goed!
  Sonja onlangs geplaatst…Een nieuwe bril hoeft niet duur te zijn! | Brillaro.nlMy Profile

  28 maart 2017 at 13:50
 • Reply Naomi

  Normaal ben ik niet zo fan van tedbaker, maar deze vind ik wel heel leuk

  31 maart 2017 at 15:09
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: