Follow:
Beauty

A girl on a Mission | Miss Beauty of Limburg

Wow, het is alweer een hele tijd geleden dat jullie iets van mij vernomen hebben in de vorm van een leuk artikeltje. Mijn oprechte excuses hiervoor! De reden: ik ben druk met van alles en nog wat en ik zal jullie in dit artikeltje even vertellen wat mij de afgelopen weken zo heeft bezig gehouden.

Een aantal maanden geleden ontving ik een bericht via Facebook of ik interesse had om mij in te schrijven voor de casting van Miss Beauty of Limburg. Ik dacht in eerste instantie dat ik te maken had met een grappenmaker en vertrouwde het niet helemaal. Ik besloot Google in te schakelen en ik bleek het mis te hebben. De vrouw die mij had benaderd bleek echt te bestaan en ook de website was betrouwbaar. Oké, wat nu? Ga ik mij inschrijven of niet?

Na uitgebreide gesprekken met mijn beste vriendinnen, vriend en familie, had ik besloten om mij toch aan te melden voor de casting. Ik ben van nature een onwijze denker, maar wat had ik te verliezen? Daarnaast won mijn nieuwsgierigheid van mijn onzekerheid. ‘We zien het wel’ werd een zin die ik de weken die volgden veelvuldig zou gebruiken.

Miss Beauty of Limburg

Vier maart was het dan zover. Ik vertrok samen met mijn moeder en goede vriendin naar Kerkrade waar de casting voor Miss Beauty of Limburg zou plaatsvinden. Wat was ik zenuwachtig! Wat waren er veel meiden en wat waren ze mooi! De rondes van de casting waren zenuwslopend. Mezelf voorstellen, lopen in bikini en het beantwoorden van een Engelse vraag, vormden de onderdelen van de casting.

Eerlijk gezegd dacht ik niet dat ik door de jury als finalist zou worden uitgekozen. Voor mijn gevoel ging het iedereen vele malen makkelijker af dan ik. Toch werd ik aan het einde van de dag benoemd als finalist. Mijn hart maakte letterlijk een sprongetje en ik voelde mij wel even trots!

In totaal strijden we met vijftien meiden voor de titel Miss Beauty of Limburg, waarna de winnares zich mag inzetten voor de titel Miss Beauty of the Netherlands. Op 13 mei vindt de Limburgse finale plaats en iedereen bereidt zich op dit moment voor op het moment suprême. Zo zetten we ons in voor het goede doel Stichting Haarwensen, sporten we veel, letten we op onze voeding en is de zoektocht begonnen naar de perfecte jurk. Wat ik vooral leuk vind is dat ik hele leuke, lieve meiden heb leren kennen die de titel allemaal verdienen!Miss Beauty of Limburg

Zo, dit is in het kort wat er nu zoal in mijn leven gebeurt. Ik geniet van de weken voor de finale van de verkiezing. Voor je het weet, is het voorbij. Ik heb tegelijkertijd heel veel zin en heel veel spanning voor de uiteindelijke finale. Ik zal jullie, mochten jullie dit leuk vinden, via social media en via Marushi Lifestyle op de hoogte houden van mijn avontuur!

STEM OP MIJ!

Ohja, twintig procent van de einduitslag is een soort populariteits dingetje en verkrijg je door zo veel mogelijk mensen voor je te laten stemmen via sms. Je stuurt dan ‘Poll Limburg Lieve’ naar 3010. Een sms kost € 1,10. Stemmen mag altijd en is fijn, maar het is dus niet gratis!

Veel liefs, Lieve

Instagram: Lievepeters

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

32 Comments

 • Reply Nancy

  Geweldig! Natuurlijk ga ik op je stemmen! Wat ontzettend leuk voor je zeg!
  Nancy onlangs geplaatst…FLORAL WRAP BLOUSE, LEATHER PENCIL SKIRT- FASHIONMy Profile

  29 maart 2017 at 07:48
  • Reply Lieve Peters

   Wat lief! Dank je wel 🙂

   29 maart 2017 at 20:55
 • Reply Sandra

  Wat leuk meid! Heel veel succes!

  29 maart 2017 at 08:32
  • Reply Lieve Peters

   Dank je wel!! 🙂

   29 maart 2017 at 20:56
 • Reply Joyce

  Wow gaaf! 🙂 Veel plezier en succes, geniet ervan!
  Joyce onlangs geplaatst…Gastblog | Mariëlle Brouwer | Basisschool juf en schrijfsterMy Profile

  29 maart 2017 at 09:07
  • Reply Lieve Peters

   Dank je wel Joyce! x

   29 maart 2017 at 20:57
 • Reply Babs

  Wat leuk! Succes!
  Babs onlangs geplaatst…Verslag Beauty Trade Special 2017My Profile

  29 maart 2017 at 09:10
  • Reply Lieve Peters

   Thank you 🙂

   29 maart 2017 at 20:59
 • Reply jeapiebel

  Wat leuk eens een ander soort verhaal te horen. Leuk om hier over te lezen. Heel spannend wie gaat winnen. Hopelijk jij natuurlijk. 🙂

  29 maart 2017 at 09:31
  • Reply Lieve Peters

   Dank je wel voor je reactie! 🙂

   29 maart 2017 at 20:58
 • Reply Jessica J.

  Als dit iets is wat je wil, dan moet je er ten volle voor gaan! Hou je ons op de hoogte? 🙂
  Jessica J. onlangs geplaatst…Vijf redenen waarom de lente ontzettend kut isMy Profile

  29 maart 2017 at 09:44
  • Reply Lieve Peters

   Dat zal ik zeker doen :)! x

   29 maart 2017 at 20:59
 • Reply layla

  Heel veel succes! Super dat je mee doet
  layla onlangs geplaatst…Get ready with us featuring ShiffaMy Profile

  29 maart 2017 at 11:39
 • Reply Cassandra

  Wat leuk! Een vriendinnetje van mij doet hier ook altijd aan mee. Ze is dacht ik Miss Queen of the North. Heel veel succes!
  Cassandra onlangs geplaatst…Bucketlist : top 4 weekendjes weg die ik nog wil ondernemenMy Profile

  29 maart 2017 at 11:40
  • Reply Lieve Peters

   Wat gaaf van je vriendinnetje zeg! Dank je wel 🙂

   29 maart 2017 at 21:00
 • Reply Anne

  Succes en een top doel: stichting haarwensen!

  29 maart 2017 at 11:49
  • Reply Lieve Peters

   Mooi doel he? Ben ik het helemaal mee eens! 🙂

   29 maart 2017 at 21:01
 • Reply Serafina

  Supertof.. Veel succes.. 😊

  29 maart 2017 at 11:52
  • Reply Lieve Peters

   Dank je wel!! 🙂 x

   29 maart 2017 at 21:05
 • Reply Christin@

  Je bent een leuke meid , maar ik hou niet van Miss verkiezingen .

  29 maart 2017 at 12:49
  • Reply Lieve Peters

   Dat mag hoor:). Dank je wel voor je berichtje! x

   29 maart 2017 at 21:04
 • Reply Anke

  Wat leuk dat je mee mocht doen! Veel succes! X
  Anke onlangs geplaatst…Barcelona hotspots | TravelMy Profile

  29 maart 2017 at 15:27
  • Reply Lieve Peters

   Dank je wel!! 🙂

   29 maart 2017 at 21:03
 • Reply Annette

  Spannend en leuk veel succes!
  Annette onlangs geplaatst…Beauty Trade BeursMy Profile

  29 maart 2017 at 16:36
  • Reply Lieve Peters

   Jaaa spannend is het zeker! Dank je wel 🙂

   29 maart 2017 at 21:03
 • Reply MamaPlaneet

  Wat leuk en spannend! Heel veel succes!

  29 maart 2017 at 18:24
 • Reply Jamey

  Super leuk zeg! Succes!
  Jamey onlangs geplaatst…De voorjaar beauty-musthaves van Etos!My Profile

  29 maart 2017 at 19:32
  • Reply Lieve Peters

   Dank je wel 🙂

   29 maart 2017 at 21:02
 • Reply Shiva

  Super leuk! Veel succes en plezier nog verder! Ik ben zeker benieuwd hoe het verder zal gaan! 🙂

  29 maart 2017 at 21:15
 • Reply Miryam

  Wat gaaf!! Heel veel succes en lekker genieten van alles wat op je pad komt!

  30 maart 2017 at 09:49
 • Reply Merel

  Gefeliciteerd! Wat spannend, ik wens je heel veel succes en vooral ook heel veel plezier!
  Merel onlangs geplaatst…Waarom mannen spreken over ‘het vrouwtje’ – Komt een vrouw bij de blogger #3My Profile

  30 maart 2017 at 12:24
 • Reply Fleur

  Spannend zeg! Heel veel succes en vergeet er niet ook van te genieten
  Fleur onlangs geplaatst…Mamabloggers Tour – 5 Hotspots in AmersfoortMy Profile

  30 maart 2017 at 21:45
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: