Follow:
Beauty

Mijn 5 beauty must haves voor deze lente!

Het is weer lente dames en heren! Er staan weer lammetjes in de wei, de vogeltjes zijn ook weer druk in de weer. Het zonnetje laat zich ook weer wat vaker zien, dus we passen onze kleding ook weer aan. Hetzelfde heb ik met beauty producten.

In de herfst gebruik ik soms andere producten dan in de lente, je past je zeg maar een beetje aan het seizoen aan. Vandaag laat ik jullie dan ook mijn 5 favorieten Must Haves producten voor deze lente zien.

Mijn 5 beauty must haves voor deze lente!Kneipp Sugar & Oil Scrub

Tegenwoordig ben ik helemaal into de producten van Kneipp. Ik vind hun producten gewoon erg fijn, waaronder deze sugar & olie body scrub. De scrub polijst het bovenste laagje huidcellen zodat je een gladdere huid krijgt. Je huid gaat er weer frisser uitzien en het blijft weer stralen. Natuurlijk zorgt de combinatie van de oliën voor de beste verzorging van de huid. Ik gebruik deze scrub zelf altijd onder de douche.

Mijn 5 beauty must haves voor deze lente!Maybelline Vivid Matte Liquid Lippenstift

Als ik ergens momenteel veel van heb dan zijn het wel liquid lipsticks. Ik vind ze gewoon zo fijn. Ik heb er echt een hele bak vol mee. Vandaag laat ik jullie dan ook deze prachtige kleur zien. De kleurpigmenten van deze lipstick geven je een prachtig kleurresultaat en de formule zorgt voor een zachte, matte touch. Deze lipstick overleeft best een hapje en een drankje. Maar ik ben een persoon die toch regelmatig weer even een “touch up” doet. Deze lipstick is verkrijgbaar in 7  tinten. Op de website geven ze ook nog als top dat je verschillende kleuren kan mengen voor een matte, ombre liplook! Dat wil ik wel eens een keer proberen.

Mijn 5 beauty must haves voor deze lente!Therme Japanese Sento 3 Minutes Serum Silk Mask

Omdat ik een hele gevoelige huid heb, smeer ik niet zomaar iets op mijn gezicht. Maar deze Face Mask van Therme doet het heel goed op mijn huid! Dit masker  is verrijkt met zuiverende oliën. Hierdoor wordt de huid verzacht en verzorgt. Het maakt de huid binnen drie minuten weer zijdezacht.

Mijn 5 beauty must haves voor deze lente!Maybelline SuperStay 24h Foundation

Het is voor mij best een opgave om een goede foundation te zoeken omdat ik licht getint ben. Ik heb een beetje een gelige huid. Deze foundation van Maybeline komt aardig in de buurt! Soms als ik wat lichter/donkerder ben dan meng ik hem even met een andere kleur en dan is de kleur echt perfect! Deze foundation blijft goed zitten. Maar omdat ik echt een vette huid heb moet ik het af en toe toch even bij poederen. Maar voor de rest ben ik echt super tevreden over deze foundation!

Mijn 5 beauty must haves voor deze lente!Max Factor Mirable Touch Creamy Blush

Ik ben niet echt trouw wat betreft blush producten. Als er een op is kijk ik even wat ik nog in mijn laatje heb liggen. Deze creamy blush van Maxfactor heb ik ook uitgekozen vanwege de felle kleur. Ik hou daar echt van! Natuurlijk hoef je er ook niet als een pipo bij te lopen. Gewoon heel subtiel aanbrengen en het geeft je jukbeenderen echt een sprankelende uitstraling.

Wat is jouw lente Must Have?

In samenwerking met drogistplein.nl

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

23 Comments

 • Reply Nancy

  Ja die Kneipp producten zijn echt heel lekker hè!
  Nancy onlangs geplaatst…BUTTON DOWN SKIRT,VELVET & FANCY FRIDAY LINKUPMy Profile

  10 april 2017 at 07:57
 • Reply Babs

  Mooie musthaves! Ik ga in de lente/zomer altijd vaker scrubben en mijn voeten verzorgen.
  Babs onlangs geplaatst…CATRICE – Provo Limited EditionMy Profile

  10 april 2017 at 08:47
 • Reply jonna@burgertrutjes

  De Sugar & oil bodyscrub lijkt mij super fijn!! <3
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Zelfgemaakte barbecuesaus zonder pakjes en zakjes – RECEPTMy Profile

  10 april 2017 at 09:48
 • Reply Jessica J.

  Een seizoensgebonden must-have heb ik niet echt, al vind ik het, wanneer het zonnetje schijnt, wel handig om een dagcrème met SPF te gebruiken. Ik vergeet me namelijk vrij vaak in te smeren, haha.
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #49 • Verlengd weekend, guilty pleasure en terreurMy Profile

  10 april 2017 at 10:41
 • Reply Louise

  Leuke producten ! Die scrub van Kneipp lijkt me top ☺

  10 april 2017 at 10:53
 • Reply Rosita

  Ik heb ook niet iets seizoensgebonden. Op dit moment ben ik weg van de dag- en nachtcrèmes van de hema. Zit ook een SPF in, dat vind ik erg fijn. De crèmes smeren lekker en voelen fris aan.

  10 april 2017 at 11:04
 • Reply Simplynspecial

  Die scrubs van Kneipp zijn iedere keer weer heerlijk. Lekker grof, dat vind ik fijn voor mijn lichaam 🙂 Fijne musthaves zijn het!
  Simplynspecial onlangs geplaatst…Win | Kneipp Arnica setMy Profile

  10 april 2017 at 11:37
 • Reply Angela

  Mooie foto’s heb je gemaakt! Ik ben erg benieuwd naar die Maybelline Vivid Matte Liquid Lippenstift.

  10 april 2017 at 11:38
 • Reply Cynthia

  Ik kan niet zonder geurtjes. Deze lente kocht ik insolence. Die is zoo heerlijk!
  Cynthia onlangs geplaatst…Bloggers ontmoeten. Hoe was dat nou?My Profile

  10 april 2017 at 13:02
 • Reply laura

  De Kneipp bodybutter lijkt me erg fijn!

  10 april 2017 at 13:14
 • Reply Anne

  Wat grappig. Ik heb geen seizoensgebonden make-up, behalve natuurlijk zonnebrand. Wel verzorg ik mijn voeten in de zomer meer en beter. Leuke tips!
  Anne onlangs geplaatst…MoederinstinctMy Profile

  10 april 2017 at 13:31
 • Reply Eveline Fleur

  Oeh ik wist niet dat er ook een gezichtsmasker van de japanse versie was! Ik heb er de body cream van en die vind ik erg lekker!
  Eveline Fleur onlangs geplaatst…Wat bloggen met mij doetMy Profile

  10 april 2017 at 14:02
 • Reply marleen

  Oooh wat een mooie producten. Die blush lijkt me tof!
  Ik kan niet zonder de soft matte lipbalms van Hema! Die hebi k ALTIJD mee 🙂
  marleen onlangs geplaatst…Zelfgemaakte barbecuesaus zonder pakjes en zakjes – RECEPTMy Profile

  10 april 2017 at 14:37
 • Reply Bente

  Oeh, ik wist helemaal niet dat Kneipp nu ook zo’n soort scrub heeft, klinkt heel erg goed!
  Bente onlangs geplaatst…Weekoverzicht 14: De eerste BBQ van het jaar!My Profile

  10 april 2017 at 14:40
 • Reply Elien

  Die productjes zien er weer super uit! Ik heb eigenlijk nog nooit een product van Kneipp geprobeerd haha, hoog tijd!!
  Elien onlangs geplaatst…My week I VIDEOMy Profile

  10 april 2017 at 14:42
 • Reply Nienke

  Wauw, mooie producten! Hele fijne musthaves. Ben erg benieuwd naar het gezichtsmasker.

  10 april 2017 at 16:12
 • Reply Dinja

  Dat masker lijkt me echt heel fijn (maar dat kan ook komen omdat er ‘Japans’ op staat xD).
  Dinja onlangs geplaatst…OOTD Galaxy wolfMy Profile

  10 april 2017 at 16:53
 • Reply Shiva

  Leuke producten! Ik vind die ook erg fijn om te gebruiken! zo af en toe gebruik ik ze ook! 🙂

  10 april 2017 at 18:35
 • Reply Cassandra

  Mooie musthaves! Ik ben zelf wel heel erg fan van matte lipsticks. Ik ga eens kijken naar deze
  Cassandra onlangs geplaatst…Budget Challenge : 5 dagen koken voor 25 euroMy Profile

  10 april 2017 at 18:51
 • Reply Jamey

  Wat een fijne musthaves!
  Jamey onlangs geplaatst…Even een momentje voor mezelf bij B Pretty!My Profile

  10 april 2017 at 19:41
 • Reply Manouk

  Therme en Kneipp zijn fijne producten. Rituals past ook goed in het rijtje! 🙂
  Manouk onlangs geplaatst…Blown away: a subconscious self-portraitMy Profile

  10 april 2017 at 19:47
 • Reply Joandi Loes Tholen

  Zelf heb ik helaas een allergie voor kleur en geurstoffen dus kan ik vaak die producten niet gebruiken. Maar ze zien er stuk voor stuk heerlijk uit! Ik kan begrijpen dat je deze uit hebt gekozen! 🙂
  Joandi Loes Tholen onlangs geplaatst…Waarom koos ik voor een poster met een paardenbloem?My Profile

  12 april 2017 at 20:09
 • Reply Josine

  Ik heb ook steeds meer van Kneipp, omdat ze als een van de weinige geen rommel in hun producten stoppen 🙂 Zo fijn! xx Josine
  Josine onlangs geplaatst…Victoria Beckham ook in grote matenMy Profile

  14 april 2017 at 13:26
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: