Follow:
Reizen

Vakantiepictures | Fukuoka – Hiroshima – Matsuyama

Hoi allemaal! Ik ben (helaas :P) weer terug in het land! En wat een rotweer hebben we hier zeg! Ik ging van 28 graden en tanktops terug naar vesten en paraplu’s. Beetje jammer van het weer hier. Ik zeg dan wel helaas maar stiekem ben ik ook wel weer een beetje blij dat ik terug ben. Vooral voor mijn familie, vrienden en mijn katjes. Maar ook voor mijn bed en natuurlijk mijn computer haha. Ook al had je bijna overal wifi in Japan, het is toch anders als je alleen maar op je mobiel kan internetten. 

De mensen die mij op instagram volgen, hebben al wat foto’s voorbij zien komen. Ik ben ook een paar keer live gegaan, maar door het tijdsverschil had ik niet echt veel kijkers haha. Dat bewaar ik dan maar voor Nederland. Maar hoe vond ik het nou in Japan…in een woord GEWELDIG! Het is echt een onwijze cultuur shock! Alle verhalen die mensen mij vertelden zijn ook echt waar! Japan is super schoon, de mensen zijn super vriendelijk en behulpzaam, en de sushi is heerlijk! Ik heb echt heel veel over Japan te vertellen en om te laten zien. In totaal zijn er meer dan 3000 foto’s geschoten! Echt onwijs veel, en het liefst zou ik ze allemaal aan jullie willen laten zien.

Maar dan word deze blog wel erg lang haha. Ik ga het in drie blogs verdelen, en naast de vakantiefoto’s wil ik ook nog een paar andere onderwerpen over Japan meenemen. Bereid je dus voor op een aantal Japan gerelateerde blogs! 😉 Maar vandaag laat ik jullie een paar foto’s zien van de eerste drie plekken waar we geweest zijn.

– FUKUOKA –

Vakantiepictures | Fukuoka - Hiroshima - MatsuyamaDaar gingen we dan! Met een koffer en twee rugzakken stapte we het vliegtuig in. De reis was voor mij echt super relaxt. We kregen een paar lekkere maaltijden, en hadden daarnaast ook heel veel keus uit films, muziek en spelletjes. Na het eten nam ik een slaappil in en voor ik het wist stonden we op het vliegveld in Korea.

Vakantiepictures | Fukuoka - Hiroshima - MatsuyamaIn Korea hadden we 3 uur de tijd voordat we gingen overstappen naar Japan. We hebben de tijd een beetje gedood door in de winkeltjes te lopen, en een beetje te pokemonen. We vingen onze eerst farfetch hier! Opeens hoorde we ergens muziek vandaan komen en zagen we deze mensen in klederdracht door het vliegveld heen lopen. Het zag er heel indrukwekkend uit. 

Vakantiepictures | Fukuoka - Hiroshima - MatsuyamaNa nog een paar uur gevlogen te hebben kwamen we dan eindelijk aan in Fukuoka. Ik vond het allemaal erg spannend en kon nog steeds niet geloven dat ik nu eindelijk in Japan was aangekomen! Onze eerste slaapplek was nog best een speurtocht omdat we in de avond onze weg moesten zoeken. Gelukkig werden we door een paar locals geholpen. De eerste plek waar we sliepen was een Ryokan. Het zag er allemaal erg tof uit! Het enige nadeel is dat het allemaal echt super gehorig was. Twee kamers verder hoorde je al iemand kuchen bij wijze van spreken. De kussens waren ook super hard, alsof er allemaal bevroren erwten in zaten. Helaas niet zo comfortabel.

Vakantiepictures | Fukuoka - Hiroshima - Matsuyama Vakantiepictures | Fukuoka - Hiroshima - MatsuyamaIn Japan heb je mega veel Arcade centrums met verschillende soorten games, grijpautomaten en deze Gacha Gacha’s! Deze automaten hebben we ook in Nederland. Je stopt er een muntje in, draait, en een balletje met inhoud komt eruit. Wij hebben hier best veel geld aan uit gegeven. En dan vooral aan de grijpautomaten.

Vakantiepictures | Fukuoka - Hiroshima - Matsuyama Vakantiepictures | Fukuoka - Hiroshima - MatsuyamaIets wat ook helemaal super hip is zijn de Purikura automaten in de Arcade centrums. Dit zijn verschillende photobooths met diverse functies. Meisjes van alle leeftijden staan hier dan voor de spiegel om hun makeup en haar in orde te maken voor de foto. Je kan hier ook verschillende soorten kleding huren. Nadat je de foto’s heb gemaakt kan je ze bewerken. Het eerste was Vice zei toen hij de foto’s zag: “Waarom heb ik zulke grote ogen?? Ik lijk wel een vrouw!”. Ik moest echt keihard lachen. Ik weet ook niet waarom maar de ogen worden automatisch groter gemaakt door deze apparaten. Bekijk hier onze Purikura foto.

Vakantiepictures | Fukuoka - Hiroshima - Matsuyama Vakantiepictures | Fukuoka - Hiroshima - Matsuyama Vakantiepictures | Fukuoka - Hiroshima - Matsuyama Vakantiepictures | Fukuoka - Hiroshima - MatsuyamaVakantiepictures | Fukuoka - Hiroshima - Matsuyama

Onze eerste avond maaltijd in Japan. Udon noodles! Ik vond ze best lekker, helaas heeft Vice in Japan vaak de verkeerde beslissingen qua eten genomen. Hij vond het meeste eten niet erg lekker.

– HIROSHIMA –

Vakantiepictures | Fukuoka - Hiroshima - MatsuyamaHiroshima is een plek vol met geschiedenis! Heel de dag liepen we deze monumenten af en lieten het verleden over ons heen komen. Ik vond het heel erg indrukwekkend om hier te lopen en al deze dingen te zien. Heel onwerkelijk was dit. 

Vakantiepictures | Fukuoka - Hiroshima - Matsuyama Vakantiepictures | Fukuoka - Hiroshima - MatsuyamaPeace memorial park Hiroshima

Vakantiepictures | Fukuoka - Hiroshima - Matsuyama Vakantiepictures | Fukuoka - Hiroshima - Matsuyama Vakantiepictures | Fukuoka - Hiroshima - MatsuyamaVredesmonument (Atoombomkoepel) in Hiroshima

Vice genoot even van het aanzien van deze prachtige kersenbloesem hihi.

Deze samoerai’s gaven verschillende soorten shows weg. Na de voorstelling mochten we nog even met hun op de foto.

Een echte traditionele bruiloft shoot mee gemaakt. Compleet met peace tekens haha.

Hiroshima Castle

– MATSUYAMA –

Zie je die gebouwtjes daar? Die maken onderdeel uit van het Matsuyama Castle. We zijn daar helemaal naar boven gelopen. LOPEND zeg ik je! Ik was helemaal kapot. Zweten, buiten adem, rooie kop. En dan word je ingehaald door een Japanse opa. Tsja..hier in Nederland hebben we geen bergen he, het is hier helemaal plat! Hun zijn het allemaal gewend haha.

Maar het was het zeker waard! Kijk toch eens wat een prachtig uitzicht!

Vice is niet zo van de foto’s, maar als ik een foto van hem nam dan moest hij gelijk een dramatische pose aannemen haha. Deze foto’s mocht ik online zetten. De rest mocht ik aan niemand laten zien haha.

In het kasteel kon je ook een 16 delig pak aan van een samoerai. Vice probeerde het maar kwam er niet echt uit. Gelukkig kreeg hij hulp van een Japans vrouwtje die hem hielp met “aankleden”.

Deze man laat gewoon even zijn twee fretten uit haha, moet kunnen toch! Ik heb ook twee mensen hun knuffels zien uitlaten haha. Dan weet je ook echt niet wat je ziet hoor.

Dit was het foto verslag van de plaatsen Fukuoka, Hiroshima, Matsuyama. Hou mijn blog in de gaten voor de rest van de foto’s! 

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

44 Comments

 • Reply Melanie

  Dat ziet er allemaal te gek uit zeg !! Mket een onvergetelijke vakantie zijn geweest 😉😘
  Melanie onlangs geplaatst…Excursie ManavgatMy Profile

  13 mei 2017 at 06:15
 • Reply Nancy

  Wat heerlijk dat je ons even meeneemt! Heel erg mooi moment te zien. Een vriendin van mij is ook naar Japan geweest en was er helemaal weg van!
  Nancy onlangs geplaatst…MAXI SUMMER DRESS & FANCY FRIDAY LINKUPMy Profile

  13 mei 2017 at 07:41
 • Reply Mariska

  Wat een geweldige gave reis! Echt indrukwekkend. Mooie foto’s heb je gemaakt! Die cultuurschok kan ik me wel voorstellen, maar het is wel echt prachtig 😀 ben benieuwd naar de andere artikelen 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Achter het scherm | Da’s lang geledenMy Profile

  13 mei 2017 at 09:00
 • Reply Babs

  Geweldige foto’s! Wat een mooi en indrukkend land!
  Die fretjes, hahaha. Zoiets zou je hier niet snel zien op straat. Ik kijk uit naar je volgende foto reeks, zo leuk om allemaal te bekijken!
  Babs onlangs geplaatst…Noeran Cosmetics, het Amsterdamse pareltjeMy Profile

  13 mei 2017 at 09:06
 • Reply Sandra

  Hele leuke foto’s heb je gemaakt meid! Ziet eruit als een top vakantie!!

  13 mei 2017 at 09:28
 • Reply jonna@burgertrutjes

  Echt prachtige foto’s!!! Japan lijkt mij zo gaaf, en wat een mooie natuur en bloemen. Die arcade hallen lijken mij helemaal te gek. Ben er dol op!
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Favoriete blogs – 5x leuke chicks om te gaan volgen!My Profile

  13 mei 2017 at 10:21
 • Reply Elles

  Ontzettend leuke foto’s! Ik zou nu ook zó graag op vakantie willen gaan, en dan vooral naar zo’n te gek land!
  Liefs,
  Elles
  Elles onlangs geplaatst…De nodige verzorging voor je huisdierMy Profile

  13 mei 2017 at 12:26
 • Reply Cynthia

  Geweldig en wat een belevenis. Ongelooflijk mooi om te zien! Xx Heel leuke foto’s van jullie!
  Cynthia onlangs geplaatst…Mannen: waarom reageren jullie niet? My Profile

  13 mei 2017 at 12:50
 • Reply Chelsey

  Wat een toffe en mooie foto’s allemaal! Ik zag inderdaad al heel wat voorbij komen op Instagram. Ik kan het ook best goed begrijpen dat het weer hier nu zwaar tegenvalt hihi.
  Chelsey onlangs geplaatst…Heeft heel blogland last van een ‘blogdipje’?My Profile

  13 mei 2017 at 13:12
 • Reply Marguerita

  Wat een onwijs gave vakantie, met zulke locaties zit je inderdaad zo aan de 3000 foto’s! Heel indrukwekkend Hiroshima, verschrikkelijk wat daar gebeurd is.
  Marguerita onlangs geplaatst…Keek op mijn week: wimpers, Kamer van Koophandel, Platform Z, koffiedate en brilMy Profile

  13 mei 2017 at 14:07
 • Reply Bianca Ronday

  Ziet er uit als een geslaagde reis. Die fretten zijn echt wel heel lief. Vroeger liet ik mijn tamme ratten wel eens uit, aan de lijn, in het Amsterdamse bos.
  Bianca Ronday onlangs geplaatst…Poëzie: Voor wie dit leest, er is licht.My Profile

  13 mei 2017 at 14:24
 • Reply A Fashion Taste

  Ooooh Japan staat al zolang op mijn to do list! Spijtig genoeg heb je de zon niet meegebracht! Ziet er geweldig uit daar!

  13 mei 2017 at 14:35
 • Reply Linda | travellersoftheworld

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Ik ben heel benieuwd naar de rest, Japan is een land waar ik zelf niet zo graag heen wil, maar mijn vriend wel. Jouw foto’s overtuigen me wel een beetje, want het ziet er echt gaaf uit! Volgens mij hebben jullie een geweldige reis gemaakt
  Linda | travellersoftheworld onlangs geplaatst…Op de bucketlist | veelzijdig SpanjeMy Profile

  13 mei 2017 at 16:16
 • Reply Angela

  Japan lijkt me echt super om naartoe te gaan! Je foto’s zien er heel gaaf uit!

  13 mei 2017 at 16:50
 • Reply Shiva

  Ziet er super gaaf uit! Ik krijg gelijk zin om er ook heen te gaan :d

  13 mei 2017 at 16:55
 • Reply Sandra

  Ooooh wat gaaaaf! Super dat jullie een gave vakantie gehad hebben. De foto’s zien er onwijs leuk uit. Japan lijkt mij ook een heel tof land om eens naar toe te gaan. Vrienden van mij komen vandaag toevallig thuis, die zijn daar ook wezen reizen. Ben benieuwd naar hun verhalen! Om jouw ervaringen nu al te lezen is in ieder geval ook al heel leuk. 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…Minimalisme | Mijn visie & hoe ik dit toepas in mijn levenMy Profile

  13 mei 2017 at 18:11
 • Reply Annette

  Heerlijk al die foto’s ziet er allemaal tof uit.
  Annette onlangs geplaatst…UtsukusyMy Profile

  13 mei 2017 at 18:12
 • Reply Maxime

  Ziet er heeel tof uit! Ik zou ook nog wel eens naar Japan willen.

  13 mei 2017 at 19:17
 • Reply Tessa | Dazzling Beauty & Travels

  Leuk om jullie ervaringen te lezen! Wat een gaaf land is Japan hè! Voor ons is het alweer 2 jaar geleden dat we door Japan hebben gereisd. Wij bezochten toen ook Hiroshima. Erg indrukwekkend wat daar gebeurt is. Ben benieuwd naar de rest van de foto’s.

  13 mei 2017 at 21:11
 • Reply Sarah

  Ahhh super gaaf meid!! Hahah trouw foto’s met peace tekens🙃Leuk om zo ook foto’s te zien die niet via je insta te zien waren! En de traditionele japense kamers , idd leuk maar niet om in te slapen voor de niet japeners , ziet er comfortabel er uit! Maar goed over t al gemeen was het een succes ! Nu krijg ik ook de kriebels om daar na toe te gaan. Blij dat je weer tg bent lief 😘 Fijne weekend

  14 mei 2017 at 06:03
 • Reply Kool Family

  Welkom terug! Bedankt om ons even mee te nemen met je reisverslag, ik kijk uit naar de volgende…
  Kool Family onlangs geplaatst…Wedding Checklist #2: 4 tot 3 maanden voor huwelijkMy Profile

  14 mei 2017 at 07:39
 • Reply Cassandra

  Wat ontzettend indrukwekkend en wat een super gave reis. Ik vind de dramatische poses erg grappig! Prachtige foto’s!
  Cassandra onlangs geplaatst…Vraag maar! Het Vragenspel voor moeder en kindMy Profile

  14 mei 2017 at 11:01
 • Reply Jill

  Wat een mooie foto’s heb je geschoten! Japan staat ook nog komen lijstje om naar toe te gaan. Ik ben erg benieuwd naar de rest van je foto’s en verhaal!
  Jill onlangs geplaatst…#1 Diner with a view: Boca 19My Profile

  14 mei 2017 at 14:05
 • Reply Nathalie - Volgmama

  Mooie foto’s. Zo’n verre reis heb ik nog nooit gemaakt. Misschien later ooit eens..
  Nathalie – Volgmama onlangs geplaatst…Review: Bioderma Photoderm Max SPF50+My Profile

  14 mei 2017 at 18:04
 • Reply Nicole

  Wat gaaf dat je in Japan bent geweest! Wat een mooie (en jaloersmakende) foto’s heb je er gemaakt 🙂
  En ohh die fretjes, super schattig!

  14 mei 2017 at 23:04
 • Reply Bianca

  Wat super gaaf! Het lijkt mij echt een toffe belevenis om eens mee te maken x
  Bianca onlangs geplaatst…BEAUTY | RODIAL BEE VENOM BODY SERUM & MICRO STING PATCHESMy Profile

  15 mei 2017 at 06:21
 • Reply Amy

  Ik ga je Japan posts zeker blijven volgen! Ik ga in 2018 ook dus ik kan alle extra inspiratie gebruiken.
  Amy onlangs geplaatst…Top 10 drogisterij make-upMy Profile

  15 mei 2017 at 07:44
 • Reply Layla

  Wat een mooie fotos! Heel inspirerend. Alleen voor mij trekt Japan mij niet zo.

  15 mei 2017 at 09:34
 • Reply Ting

  Echt heel gaaf! De foto’s zijn echt heel leuk om naar te kijken en ik was zeker al van plan om is naar Japan te gaan. Nu weet ik gelijk een stuk meer! Groetjes,
  Ting

  15 mei 2017 at 10:01
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Wauw, super gaaf! En wat een mooie foto’s 🙂
  Anna Gerrie – Beautyonthefarm onlangs geplaatst…Hoe ik mijn product foto’s maakMy Profile

  15 mei 2017 at 13:04
 • Reply Anne

  Ziet eruit alsof jullie het heel erg naar jullie zin hebben gehad! Maar wel blij dat je weer terug bent, want dan zien we weer regelmatig leuke posts voorbij komen 🙂
  Anne onlangs geplaatst…My Pinterest favorites #2 – Een beetje sportmotivatie!My Profile

  15 mei 2017 at 18:27
  • Reply Marushi

   Aww…dankje! Super lief! ^^ <3

   15 mei 2017 at 20:21
 • Reply Fleur

  Wat een bijzondere reis en mooie foto’s. Japan staat ook zeker hoog op mijn lijstje om eens te bezoeken
  Fleur onlangs geplaatst…De Libelle Zomerweek Tips & win een Scoupy GoodiebagMy Profile

  15 mei 2017 at 21:34
 • Reply Josine

  GEWELDIG! Japan staat al sinds m’n 4de op mijn bucket list. Leuke foto’s! Kijk uit naar je Japan trilogie haha! xx Josine
  Josine onlangs geplaatst…borduur jeansMy Profile

  15 mei 2017 at 22:07
 • Reply Sheila

  Heel gaaf. Japan staat ook nog steeds op mijn lijst om te bezoeken. En dat gaat ook zeker eens gebeuren. En die peace tekens zijn zo herkenbaar. Dat is echt typisch Aziatisch. Ik vind het zo grappig dat iedereen dat doet op de foto.
  Sheila onlangs geplaatst…5 x tegenslagen tijdens mijn reizenMy Profile

  18 mei 2017 at 04:53
  • Reply Marushi

   Dat is zeker typisch haha. Zelf op hun trouwfoto’s doen ze dat! XD

   18 mei 2017 at 09:55
 • Reply Dinja

  OMG wat gaaaaaaaaaaa – kan ik nog meer ‘a’s typen xD – aaaaaaaaaaf zeg :O
  Ik wil er zoooo graag heen, maar ik moet eerst mijn vliegangst overwinnen door te vliegen naar een locatie die wat dichter bij huis is haha…
  Dinja onlangs geplaatst…Event: #DIYmetVikingMy Profile

  23 mei 2017 at 12:01
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: