Follow:
Persoonlijk

MARUSHI’S LIFE 27# | KINDERBOEDERIJ DE WILGENHOF

Een tijdje geleden ben ik met mijn familie naar een nieuwe kinderboerderij geweest, namelijk De Wilgenhof. Samen met mijn moeder, oma, nichtje en mijn neefje gingen wij eerst naar de plus om voldoende groenten in te slaan. Winterpenen, andijvie en grote kroppen sla verdwenen in ons winkelmandje.

Als je dan toch de beestjes eten gaat geven kan je ze maar gelijk goed verwennen. Normaal gesproken gaan we naar onze “vaste” kinderboerderij, maar nu besloot mijn moeder om eens naar een andere te gaan. Voor mij zijn alle kinderboerderijen een beetje hetzelfde. Maar voor mijn kleine neefje Denley is het natuurlijk wel leuk om eens ergens anders heen te gaan.

MARUSHI’S LIFE 27# | KINDERBOEDERIJ DE WILGENHOF MARUSHI’S LIFE 27# | KINDERBOEDERIJ DE WILGENHOF MARUSHI’S LIFE 27# | KINDERBOEDERIJ DE WILGENHOFBij de ingang kwamen we al snel schaapjes tegen, en die moesten natuurlijk ook een paar blaadjes sla krijgen. Mijn neefje vond het eerst nog een beetje eng dus hielp ik hem. tot we allebei een schok kregen. Ik nam hem gelijk weg want ik dacht daarna dat het schrikdraad was, maar ik zag nergens een bordje staan.

MARUSHI’S LIFE 27# | KINDERBOEDERIJ DE WILGENHOFToen we een paar meter verder liepen zag ik dit briefje aan de andere kant van het hek. Heel handig dat de schapen weten dat dit schrikdraad is, maar volgens mij kunnen die beesten niet lezen? Was tot handiger geweest als ze het aan de goede kant hadden geplaatst, dom dom dom..

MARUSHI’S LIFE 27# | KINDERBOEDERIJ DE WILGENHOFWat dan wel weer leuk was dat er een hele schoenenkast vol met klompen stond die je gewoon aan mocht doen. Mijn neefje wou het graag proberen maar liep daarna 3 meter en wou ze toen al weer uit. Klompen zijn helaas niet echt heel comfortabel om op te lopen.

MARUSHI’S LIFE 27# | KINDERBOEDERIJ DE WILGENHOF MARUSHI’S LIFE 27# | KINDERBOEDERIJ DE WILGENHOF Eenmaal in de weide werden mijn oma en mijn moeder gelijk door alle geiten aangevallen. Sommige waren zelfs zo brutaal dat ze tegen je begonnen op te springen haha. Ik stond lekker op een rotsblok foto’s hiervan te maken. Maar op een gegeven moment vond mijn neefje het toch nog een beetje eng dus kwam hij maar bij me staan. Hij hield mijn rokje wel heel erg strak vast haha.

MARUSHI’S LIFE 27# | KINDERBOEDERIJ DE WILGENHOF MARUSHI’S LIFE 27# | KINDERBOEDERIJ DE WILGENHOF MARUSHI’S LIFE 27# | KINDERBOEDERIJ DE WILGENHOF MARUSHI’S LIFE 27# | KINDERBOEDERIJ DE WILGENHOF We mochten de weide niet meer verlaten. Deze twee schattige baby geitjes waren lekker voor het hek aan het relaxen.

MARUSHI’S LIFE 27# | KINDERBOEDERIJ DE WILGENHOFEn even nog een derp foto van de mama geit haha.

Bij deze kinderboerderij hadden ze ook een grote speeltuin met allerlei speelgoed. Daar moest mijn neefje toch wel even gebruik van maken.

MARUSHI’S LIFE 27# | KINDERBOEDERIJ DE WILGENHOFMARUSHI’S LIFE 27# | KINDERBOEDERIJ DE WILGENHOF MARUSHI’S LIFE 27# | KINDERBOEDERIJ DE WILGENHOF MARUSHI’S LIFE 27# | KINDERBOEDERIJ DE WILGENHOFHelaas was er niemand op de kinderboerderij die in de winkel stond, dus konden wij niks kopen. Maar we waren als afsluiter nog lekker een Italiaans ijsje gaan halen. Mijn neefje zijn gezicht is trouwens echt priceless haha.

Ga jij weleens naar de kinderboerderij?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

28 Comments

 • Reply Sonja

  Vroeger met de kinderen, nu niet meer. Wellicht als ik straks kleinkinderen heb.
  Erg leuke foto’s en je hebt de mooie lach van je moeder.
  Sonja onlangs geplaatst…Fashionlover | Grijze komozak of stylish jurkje? | FashionMy Profile

  12 juni 2017 at 09:26
 • Reply marja

  was idd gezellig en een heerlijk ijsje

  12 juni 2017 at 09:30
 • Reply Jessica J.

  Zo’n leuke foto’s! Tof familiedagje hebben jullie gehad. Die derpy foto van die geit is geweldig, haha!
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #57 • Warpigs, theesnuffelen en dagje Vlaams-BrabantMy Profile

  12 juni 2017 at 09:59
 • Reply Tamara TS

  Wat een leuke foto met die ijsjes! 😊 Wel heel leuk bedacht, die klompjes. Erop lopen is inderdaad wel even wennnen. Ik droeg ze als 3-jarige ook.
  Tamara TS onlangs geplaatst…Toffe cadeaus voor Vaderdag (of Baasjesdag)My Profile

  12 juni 2017 at 11:26
 • Reply Babs

  Lekker handig dat bordje! Hahaha! Vroeger ging ik vaak naar de kinderboerderij met Tom, altijd leuk!
  Babs onlangs geplaatst…Alle informatie over een ooglidcorrectie: kosten, vergoeding en ervaringen (met voor en na foto’s!)My Profile

  12 juni 2017 at 11:47
 • Reply Sandra

  Wat super schattig die beestje zeg! Ziet er uit als een gezellig dagje!

  12 juni 2017 at 12:23
 • Reply Dewi

  Wat een leuke kinderboerderij. Ik kom regelmatig bij de kinderboerderij. Mijn oudste van tien gaat tegenwoordig zelf om te helpen en vaak ga ik na het zwemles nog met mijn jongste van zes naar de kinderboerderij, dan geven we nog even de diertjes de restjes groente.
  Dewi onlangs geplaatst…Detox thee. Ik ben aan het Detoxen met TasteaMy Profile

  12 juni 2017 at 13:38
 • Reply Kelly

  Wat schattig die geitjes! Ziet er heel erg gezellig uit 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…Paul Hewitt Phrep Bracelet – AuroraMy Profile

  12 juni 2017 at 13:42
 • Reply Kreanimo

  Oh, de kinderboerderij is hier ook altijd een hit!
  Ziet er hier wel héél gezellig uit!
  Je hebt duidelijk plezier gehad!

  12 juni 2017 at 13:43
 • Reply Sofie

  Ah wat een leuke foto’s! Het ziet er uit als een leuk en gezellig dagje! 🙂

  12 juni 2017 at 14:08
 • Reply Sandra

  Hahaha, ik lag echt in een deuk net toen ik die foto zag van jouw moeder en oma die werden aangevallen door al die geiten. Ziet er zó grappig uit.:’) Ik zou denk echt gillend gek worden, HAHA. Ik ga eigenlijk nooit naar de kinderboerderij. De 2 kleinste kids vab mijn zussen hebben helemaal niks met dieren (eng eng eng…) en de rest vind er niks meer aan. En voor mezelf… hmm, ik heb niet zo veel met die beesten haha.
  Sandra onlangs geplaatst…Photo Diary #107 | Lunchbuffet, shopdrang & ruzie met MacBook geheugenMy Profile

  12 juni 2017 at 15:00
 • Reply Astrid

  Hahah dat bordje met schrikdraad…. Echt heel dom :p Enne, wij gaan regelmatig naar de kinderboerderij (vind het er alleen altijd zo verschrikkelijk stinken :p ) Maar ja, je moet wat met drie kids die thuis geen huisdieren mogen…

  12 juni 2017 at 17:08
 • Reply Sandra

  Hahaha, je neefje heeft zo te zien een geweldige dag gehad! En idd erg dom van dat briefje. Ik ging vroeger, toen ik alleen mocht, vaak naar de kinderboerderij. Lekker knuffelen en helpen met voederen enzo. 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…Gebakken aardappelpartjes met knoflook en kruidenMy Profile

  12 juni 2017 at 17:41
 • Reply Lonneke

  Ik ben wel eens met mijn dochter naar de kinderboerderij geweest en net als jouw neefje vond ze het geweldig! Wat een super leuke en vrolijke foto’s!

  12 juni 2017 at 17:45
 • Reply Cassandra

  Super leuk! Wij zijn met tweede pinksterdag nog geweest!
  Cassandra onlangs geplaatst…Woonkamer makeover #2: Kiezen voor groenMy Profile

  12 juni 2017 at 18:00
 • Reply Shiva

  Leuk hoor! Zag eruit als een geslaagde dag!

  12 juni 2017 at 19:38
 • Reply rachelkromdijk

  Wat een heerlijke dag moet dit zijn geweest zeg! ziet er gezellig uit
  rachelkromdijk onlangs geplaatst…Unboxing Bluxbox mei 2017My Profile

  12 juni 2017 at 21:29
 • Reply Vlijtig Liesje

  Ik vind al die klompen erg leuk. Ik kan me voorstellen dat kinderen het erg leuk vinden om die te passen!
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Rolgordijnen: 4 opties op een rijMy Profile

  13 juni 2017 at 08:26
 • Reply Sheila

  Wat een leuke selfie. En wat leuk dat jullie eerst naar de supermarkt zijn gegaan voor inkopen voor de dieren. Daar heb ik zelf eigenlijk nooit over nagedacht, behalve dat ik wel eens oud brood meeneem. Goede tip! Ik vind die kinderboerderij er leuk uit zien. Ik vind ze zeker onderling verschillen. Als je met kinderen gaat, let je ook meer op de speeltuin en eventuele extra faciliteiten.
  Sheila onlangs geplaatst…Review: Nijntje MuseumMy Profile

  13 juni 2017 at 18:18
 • Reply Judith

  Wat een gezellig dagje, en echt hele leuke (en grappige) foto’s. Meteen zin om ook weer eens naar de kinderboerderij te gaan

  14 juni 2017 at 17:01
 • Reply Cynthia

  Wat een lief leuk stel, jullie zo samen!
  Cynthia onlangs geplaatst…Hap slik weg hondMy Profile

  15 juni 2017 at 08:40
 • Reply Robin

  die geitjes, geweldig! <3 en leuke foto's heb je gemaakt. ^__^

  15 juni 2017 at 11:02
 • Reply Diana

  Zo dagje kinderboederij is altijd leuk. Binnenkort ga ik een dag mee lopen bij mijn werk op een kinderboederij. Kijk er nu al naar uit!
  Diana onlangs geplaatst…Street Art | Milaan in ItaliëMy Profile

  15 juni 2017 at 21:06
 • Reply marleen

  Aaah ik word hier echt superblij van <3 wat lief!
  marleen onlangs geplaatst…After vakantie dip – help, is dit allemaal nog wel wat ik wil?My Profile

  16 juni 2017 at 09:39
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: