Follow:
Beauty

Review | Kneipp Body Crème “Beauty geheim”

Voordat ik op vakantie ging naar Japan kreeg ik de Body Crème “Beauty geheim” van Kneipp toegestuurd. Het was echt net voordat ik weg zou gaan dus ik had hem helaas nog niet kunnen testen. En toen ik terug kwam had ik nog een hele stapel die ik moest wegwerken haha.

Kneipp is echt een van mijn favoriete huidverzorging’s merken. Ik heb al een paar keer eerder een review geschreven over een van de producten van Kneipp, en die waren allemaal erg positief. Ik ben dus erg benieuwd hoe deze Body Crème mij zal bevallen.

Review | Kneipp Body Crème "Beauty geheim"

Over Kneipp Beauty Geheim Body crème

Verwen jezelf en je huid met de intensief verzorgende Kneipp® Beauty Geheim Body crème. De rijke natuurlijke oliën van argan, marula, wonderboom en olijf voeden de huid en maken haar zacht en glad.

Review | Kneipp Body Crème "Beauty geheim"

Ingrediënten

Sucrose, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Pogostemon Cablin Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Limon Peel Oil, Parfum (Fragrance), Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Tocopherol.

In deze crème zijn vier oliën toegevoegd met de volgende eigenschappen:

 • Arganolie: Voor weerstand, zachtheid en glans van de huid
 • Wonderboomolie: Voor een gezonde huid en stralende teint
 • Olijfolie: Voor een gezonde vochtbalans van de huid en het tegengaan van huidveroudering
 • Marulaolie: Met een therapeutische werking op het natuurlijke herstel van de huid

Review | Kneipp Body Crème "Beauty geheim"

Uitstraling en inhoud

De Body crème zit in een standaard pot die je vaker voorbij ziet komen voor body crème’s. Al scoort de vormgeving van deze pot wel extra punten omdat ik zelf echt van de kleur goud hou. Daarnaast straalt het product voor mij luxe uit. Zodra je de deksel open doet komt je een heerlijk zomers geurtje tegemoet. De textuur van deze Kneipp Beauty Geheim body crème is dik en romig, en smeert ook heel gemakkelijk over je huid uit. De body crème trekt snel in waardoor je geen plakkerig laagje over houd. Je huid word er echt super zacht van en ruikt ook nog eens heerlijk!

Review | Kneipp Body Crème "Beauty geheim"

Dit product is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de droge tot normale huid. Er zitten geen paraffine, siliconen of minerale oliën in deze crème, en ook zijn kleurstoffen en conserveringsmiddelen weggelaten. De huid verdraagzaamheid is door dermatologen getest. Hierdoor kan deze body crème ook gebruikt worden voor droge en gevoelige huidtypes.

Review | Kneipp Body Crème "Beauty geheim"

Conclusie

Ik smeer elke avond na het douchen mijn lichaam in met een body crème, en deze valt nu toch echt wel onder een van mijn favorieten. Als je hem een tijdje gebruikt voel je gewoon dat je huid er echt zachter van wordt. En de lekkere geur is natuurlijk alleen maar mooi meegenomen. Het is echt een geweldig product voor mensen die wel wat extra’s voor hun huid kunnen gebruiken zonder alle “onnodige” toevoegingen erbij. De prijs voor deze body crème vind ik ook zeker goed te doen! De nieuwe Kneipp Beauty Geheim body crème is verkrijgbaar voor €9,99 (200ml).

Heb jij deze body crème al geprobeerd?

In samenwerking met Kneipp.

 

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

23 Comments

 • Reply Dascha

  Ik houd van de producten van Kneipp! Dit lijkt me ook echt fijn!!

  Liefs,
  Dascha
  Dascha onlangs geplaatst…Jungle vibesMy Profile

  21 juni 2017 at 07:34
 • Reply Sandra

  Kneipp is ook een van mijn favo merken als het om dit soort producten gaat! Wat een súper mooie verpKking trouwens, love it. 🙂 Ik ben er erg benieuwd naar! Momenteel zit ik weer even in de Zwitsal bodylotion fase (haha), maar wie weet hierna dat ik deze wel haal. Vind trouwens dikkere body crèmes wel lekkerder om in de winter te gebruiken dan in de zomer.
  Sandra onlangs geplaatst…Het verhaal achter deze foto | Kwetsbaarheid & krachtMy Profile

  21 juni 2017 at 08:04
 • Reply Sarah

  sHeerlijk, kneipp producten. Ik vind het ook altijd een fijn merk om te gebruiken. Heb nog een hele bath&body set van beauty geheim liggen. Kan niet wachten om het te gebruiken.
  Sarah onlangs geplaatst…BH Cosmetics Foil Palette + La Girl Concealer ~ Review + LookMy Profile

  21 juni 2017 at 08:32
 • Reply Nancy

  Heerlijk! Het is een goed merk, zeker voor een droge huid!
  Nancy onlangs geplaatst…ON TREND IN A GINGHAM DRESSMy Profile

  21 juni 2017 at 08:38
 • Reply Chelsey

  Hij klinkt erg fijn! Zelf heb ik wel iets nodig voor de vette huid.
  Chelsey onlangs geplaatst…5 liedjes waar ik vroeger naar luisterdeMy Profile

  21 juni 2017 at 09:36
 • Reply marja

  lijk me inderdaad een fijn produkt heb zelf een droge huid dus het proberen waard

  21 juni 2017 at 10:35
 • Reply Fleur

  Deze body crème ken ik niet. Ben gek op de douche producten, maar wil deze ook wel eens proberen
  Fleur onlangs geplaatst…P20 | goede zonbescherming met maar 1x smerenMy Profile

  21 juni 2017 at 12:41
 • Reply marleen

  Kneipp is heeeerlijk! Deze ga ik proberen!
  marleen onlangs geplaatst…Onpersoonlijk bloggen – of hecht ik teveel waarde aan mijn privacy?My Profile

  21 juni 2017 at 13:00
 • Reply Emma

  Heerlijk merk, ga hem zeker een keer testen
  Emma onlangs geplaatst…Wearing much makeup with hot weater, no go!My Profile

  21 juni 2017 at 13:17
 • Reply Sherry

  Wat een fijne review. Kneip heeft altijd fijne producten. Deze heb ik nog niet uitgeprobeerd. Ik ben benieuwd.

  21 juni 2017 at 13:27
 • Reply Daphne

  Een van mijn favoriete merken. Ook maar eens deze proberen!
  Daphne onlangs geplaatst…WINACTIE • Win een Firma Papergoodspakket t.w.v. €50My Profile

  21 juni 2017 at 15:38
 • Reply Sandra

  Super mooie foto’s heb je gemaakt! Lijkt me een heel fijn product!

  21 juni 2017 at 16:35
 • Reply Shiva

  Fijne revieuw! Ik ga hem ook is proberen!

  21 juni 2017 at 17:39
 • Reply Bianca Ronday

  Nee, deze bodycreme heb ik nog niet geprobeerd. Het is zo stom, ik blijf heel erg in mijn vaste stramien zitten qua merken voor lichaamsverzorging. Je review is wel heel fijn en verkoopt hem goed ;).
  Bianca Ronday onlangs geplaatst…5 redenen waarom ik wederom voor Barut Lara kies.My Profile

  21 juni 2017 at 18:15
 • Reply Annemarel

  Mijn moeder is heel erg gek op kneipp. Denk dat ik deze maar eens voor haar aan ga schaffen!

  21 juni 2017 at 18:42
 • Reply Sonja

  Jaaaaaa,… ik vond de vorige lijn al zo hemels. En deze is ook weer een toppertje.
  Sonja onlangs geplaatst…Een fris huis op de ‘groene’ toer! | Marcel’s Green SoapMy Profile

  22 juni 2017 at 07:43
 • Reply Rebecca Denise

  Zelf heb ik het niet zo met Kneipp, maar sinds ik voor het eerst een review heb gelezen over deze body creme ben ik wel heel benieuwd. Lijkt me heel fijn!
  Rebecca Denise onlangs geplaatst…Is marble still a thing?My Profile

  22 juni 2017 at 11:35
 • Reply Jody

  Klinkt goed! Ik gebruik bijna nooit een crème, maar je schrijft zo aanstekelijk dat ik het bijna zo gaan gebruiken! 😉
  Jody onlangs geplaatst…Op bezoek bij de Kikkoman brouwerijMy Profile

  22 juni 2017 at 12:11
 • Reply Liset

  Ik ken deze nog niet, maar hij klinkt heerlijk! Ook fijn dat hij geschikt is voor de gevoelige huid.
  Liset onlangs geplaatst…Etos beauty musthaves | Translucent fixing powder & Corrector penMy Profile

  22 juni 2017 at 19:25
 • Reply Charel

  Kneipp is altijd goed! Zelf koop ik het niet zoveel maar vind het toch wel heerlijk als ik het in huis heb of van iemand gekregen heb x
  Charel onlangs geplaatst…Nieuwe items van FlindersMy Profile

  22 juni 2017 at 20:00
 • Reply jonna@burgertrutjes

  Heb al veel fijne reviews over deze crème gelezen, ga hem snel zelf eens testen 🙂
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Persevent Princess – maak kennis met een hoop nieuwe productenMy Profile

  23 juni 2017 at 07:02
 • Reply jeapiebel

  Kneipp is altijd een vertrouwd merk met veel goede producten. Je maakt mij nieuwsgierig naar die crème, omdat het nu jouw favoriet is.

  23 juni 2017 at 08:54
 • Reply Sanne

  Dit klinkt echt wel goed. Kneipp is een heel leuk producten. Ik vind dat al hun producten zo lekker ruiken.
  Sanne onlangs geplaatst…Liefde vinden op je dertigste deel 2My Profile

  2 juli 2017 at 20:43
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: