Follow:
Persoonlijk

Happy Thoughts #17 | Juni 2017

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van wordt. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk een soort van een online dagboekje. Dan kan ik elk moment een happy thought’s openen, en terug kijken op alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van Juni. Lees je mee?Met Vice op de scooter naar Scheveningen geweest Met Vice naar de film “Baywatch” geweest (echt te grappig!)  Met Vice naar de film “Alien: Covenant” geweest Naar de bingo geweest met mijn familie ♥ 1000 volgers gehaald op bloglovin! Yeah!! Met Vice naar het strand geweestDe verjaardag gevierd van mijn nichtje die 30 werd  ♥ Heel veel leuke nieuwe samenwerkingen gekregen ♥ Met Vice naar WonderWoman geweest! AWESOME!!!  Met Rocelie en Iris naar het Shine Event geweest Gezellig langsgegaan bij mijn schoonfamilie 

Happy Thoughts #17 | Juni 2017

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

16 Comments

 • Reply jonna@burgertrutjes

  Wij gingen ook altijd met de scooter naar Scheveningen. Altijd super gezellig en geen gedoe met parkeren :). Wij zijn de laatste week druk bezig geweest met het plannen van onze roadtrip naar Amerika eind September.
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…10 mega creepy weirdo enge poppen voor in je tuin! HORROR!My Profile

  30 juni 2017 at 06:55
 • Reply nancy

  Heerlijk! En nu maar hopen dat het weer snel zonniger word, dan kunnen we gewoon weer verder met genieten van de zomer!
  nancy onlangs geplaatst…JORD COOL WATCH FOR MEN & FANCY FRIDAY LINKUPMy Profile

  30 juni 2017 at 11:43
 • Reply Evelien

  Leuke momentjes heb je meegemaakt. Ik heb ook Wonder Woman gezien, en ik vond hem echt geweldig!!

  30 juni 2017 at 13:54
 • Reply Bianca Schrijft

  Dat zijn een hoop leuke dingen om blij van te worden. De film Baywatch is er een die me erg laat twijfelen of ik heen wil. Het lijkt me zo platvloers, qua humor. Fijne nieuwe maand!
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Boekenaanschaf juni 2017My Profile

  30 juni 2017 at 15:34
 • Reply TessaC

  Belangrijk om stil te staan bij de goede en mooie momenten. Leuk dat je het zo vastlegd!

  30 juni 2017 at 16:21
 • Reply Sandra

  Lekker zo’n lijstje. Daar word je vrolijk van. En ik wil ook heeeeeeel graag Wonder Woman zien. Baywatch, daarentegen, not so much. Maar goed, ik heb die serie natuurlijk op tv gezien en dan is het altijd tricky als er een remake komt. 😉
  Sandra onlangs geplaatst…Pastasalade met tonijn in een romige dressingMy Profile

  30 juni 2017 at 16:29
 • Reply Fleur

  Heerlijk weekje! Ik moet nodig ook weer eens naar de film
  Fleur onlangs geplaatst…Last minute cadeau ideeën voor de Meesters en JuffenMy Profile

  30 juni 2017 at 18:11
 • Reply Sanne

  Dat zijn fijne momentjes geweest. Heerlijk zo eens naar de film of een bingo avondje. Het klinkt als een gezellige tijd voor je 😉
  Sanne onlangs geplaatst…Bye bye juni, hallo juli en een leuk overzichtjeMy Profile

  30 juni 2017 at 18:19
 • Reply Sonja

  Ik wil superwoman zien!
  Sonja onlangs geplaatst…Beauty uit een doosje | Unboxing | BeautyboxMy Profile

  1 juli 2017 at 20:32
 • Reply Shiva

  Leuke momenten, nog steeds een echte filmliefhebber zie ik 😀

  1 juli 2017 at 20:55
 • Reply Sandra

  Wat leuk dat je naar een aantal films bent geweest! Ik ken ze allemaal niet, haha. En yay, gefeliciteerd met je Bloglovin’ mijlpaal. 😀
  Sandra onlangs geplaatst…Photo Diary #110 | Productief, falafel freak & LP’s luisterenMy Profile

  2 juli 2017 at 10:51
 • Reply Rosita

  Wat een fijne momenten. Hier word je gewoon vrolijk van! Ik schrijf ze ook regelmatig op.
  Rosita onlangs geplaatst…Chili con carne van Uit Pauline’s KeukenMy Profile

  2 juli 2017 at 16:37
 • Reply sammie

  Bingo! Haha, dat heb ik echt al heel lang niet meer gedaan. Mooi aantal volgers, gefeliciteerd!
  sammie onlangs geplaatst…Lange blazer van de Zara. Liefde!My Profile

  2 juli 2017 at 17:07
 • Reply Mariska

  Mooie mijlpaal op Bloglovin’! Veel leuke dingen lees ik verder! Ga zo door meid <3
  Mariska onlangs geplaatst…Boozyshop verkoopt vanaf nu BEAUTY BAKERIE!My Profile

  3 juli 2017 at 16:35
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: