Follow:
Fashion

Mijn nieuwste aanwinst <3 | Sekonda 4618 Horloge

In mijn tienerjaren droeg ik elke dag een gouden horloge. Die had ik toen van mijn voormalige vriendje gekregen en ik vond hem echt prachtig. Toen het uit ging werd ook de horloge afgedaan. Tot de dag van vandaag draag ik eigenlijk weinig een horloge. Ik kijk meer op mijn telefoon. En eigenlijk vind ik dat best jammer, want een horloge kan wel een aanwinst zijn op je outfit. Plus dat het ook erg handig is als de batterij van jou telefoon dood is.

Ik werd benaderd door horloge.nl of ik misschien interesse had om een van hun horloges te reviewen. Dit leek mij echt supertof, en ook echt een uitdaging om te kijken of er een horloge bij zat die ik mooi vind. Ik had gelijk al een beeld in mijn hoofd dat ik er eentje wou met een goud/rose kleur en diamantjes (hoe bedoel je kraai?). Nadat ik de hele website doorzocht had kwam ik er op een uit die ik zelf echt prachtig vond! Een Sekonda horloge!

Een parel om mijn pols | Sekonda 4618 Horloge

Het horloge kwam heel snel binnen! Het was stevig verpakt in een kartonnen doos. Tijdens het bestellen kon je kiezen voor de optie: Gratis cadeauverpakking. Dat is nog eens leuk! Het is natuurlijk al een cadeau om zoiets binnen te krijgen, maar dit maakt het nog eens extra leuk.

Een parel om mijn pols | Sekonda 4618 Horloge

Over de Sekonda 4628 Horloge

Roségoud Dameshorloge met Kristallen. Dit Sekonda horloge heeft een rosé goud roestvrijstalen kast met een diameter van 28mm en is voorzien van een metalen band. In de kast bevindt zich een quartz kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met mineraalglas. Het horloge is 5ATM. Dit betekent dat de horloge geschikt is voor douchen. (Altijd handig, want ik ben echt een persoon die hem dan vergeet af te doen). Verder wordt het horloge geleverd met 2 jaar wereldwijde garantie. – horloge.nl

Een parel om mijn pols | Sekonda 4618 Horloge

Tijdens het bestellen krijg je ook nog de optie om het horlogeband gratis op maat laten maken. Dat vond ik zeer handig, ik heb geprobeerd om mijn pols op te meten maar ik vond het nog best lastig. Stel hij zou toch nog te groot of misschien wel te klein zijn. Ik heb dus besloten om hem gewoon op de standaard fabrieksmaat te laten staan. Toen ik hem binnen kreeg was ik ook erg benieuwd hiernaar. Helaas was hij voor het mooie net een tikkeltje te groot. Dus moet er een schakeltje uit, op zich is dat geen groot probleem. Mijn vader is hier altijd reuze handig in.

Een parel om mijn pols | Sekonda 4618 Horloge

Ik vind hem echt prachtig! Voor mij is het ook echt een pluspunt dat hij matcht met mijn verlovingsring. Dus na jaren geen horloge te hebben gedragen, denk ik dat dit pareltje daar wel verandering in gaat brengen. De kleur plus de diamantjes maken deze horloge voor mij echt perfect! De Sekonda 4618 Horloge kost € 99,95.

Een parel om mijn pols | Sekonda 4618 Horloge

Wat vinden jullie van deze Sekonda horloge?

In samenwerking met horloge.nl

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

26 Comments

 • Reply Madelon

  Oh wat een mooi horloge! Die kleur is tof zeg

  3 juli 2017 at 20:19
 • Reply Sandra

  Ik vind de kleur vooral heel tof! Mooi horloge heb je uitgezocht. En extra leuk dat hij bij je verlovingsring past, hihi. 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…Photo Diary #110 | Productief, falafel freak & LP’s luisterenMy Profile

  3 juli 2017 at 20:27
 • Reply Sandra

  Oh wow ik vind hem echt prachtig! Heel mooi uitgekozen zeg!

  4 juli 2017 at 08:31
 • Reply Sylvia

  Heel gaaf! Een hele goede keuze ik zoek ook nog naar een horloge kende dit merk nog niet dus ga zeker even kijken😄
  Sylvia onlangs geplaatst…About last week..#26My Profile

  4 juli 2017 at 09:31
 • Reply nicole

  Het staat je erg goed! En de verpakking vind ik ook erg leuk. Hoe zorg je dat de maat goed is?
  nicole onlangs geplaatst…Kun jij tevreden zijn met steeds hetzelfde?My Profile

  4 juli 2017 at 13:08
 • Reply Priscilla

  Prachtig horloge! Ik kan me goed voorstellen dat je hier heel erg blij mee bent. Ik heb zelf twee horloges maar draag deze ook veel te weinig. Ik ga er morgen weer eens een omdoen. 🙂
  Priscilla onlangs geplaatst…Mijn ervaring – alles wat je wil weten over het FODMAP-dieetMy Profile

  4 juli 2017 at 14:10
 • Reply Evelyne

  Gaaf horloge zeg! Zowel de kleur als de stijl. En ook ideaal dat hij matcht met je verlovingsring.

  4 juli 2017 at 15:44
 • Reply Dyonne Bakker

  Wauw heel mooi zeg! Ik ken dit merk nog helemaal niet!
  Dyonne Bakker onlangs geplaatst…My lucky day: winnaar fotoshoot en ontdekking hotspot WoerdenMy Profile

  4 juli 2017 at 15:58
 • Reply Danielle

  Die ziet er heel gaaf uit ! Ik ben ook nog op zoek naar een mooi gouden horloge.

  4 juli 2017 at 17:34
 • Reply Sonja

  Heeeeeeel mooi! Ik heb nu een zilver kleurige gehad voor mijn verjaardag, maar ik wil nog wel een andere ter afwisseling. Ben er nu erg gehecht aan.
  Het merk is voor mij ook nieuw…
  Sonja onlangs geplaatst…Fashion | 1 blouse x 2 outfits | NYDJ Los AngelesMy Profile

  4 juli 2017 at 17:40
 • Reply Sanne

  Prachtig horloge en een mooie kleur. Maar zelf doe ik geen horloges aan. Ik verkies dan liever wat armbandjes rond te polsen.
  Sanne onlangs geplaatst…Lactosevrij recept gehakt met broccoli en pandan rijstMy Profile

  4 juli 2017 at 17:47
 • Reply Shiva

  Mooie horloge! Hij past goed bij jou! 😀

  4 juli 2017 at 17:54
 • Reply Madelon

  Wauw wat een mooi horloge! Helemaal mijn style! Die komt op het wil ik hebben lijstje

  4 juli 2017 at 19:28
 • Reply Romy

  Wat een prachtig horloge! Mooie kleur en hij ziet er echt heel gaaf en chic uit! Extra leuk als zoiets dan ook nog in een mooie cadeauverpakking komt 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Bucketlist-moment: dé tas van mijn eerste salarisMy Profile

  4 juli 2017 at 20:09
 • Reply Sherry

  Wat een mooi horloge!!

  4 juli 2017 at 21:07
 • Reply Fleur

  Ik draag eigenlijk ook nooit meer een horloge. Deze is wel erg mooi
  Fleur onlangs geplaatst…Ook Souza prinsesjes moeten gewoon naar schoolMy Profile

  5 juli 2017 at 06:22
 • Reply Mariska

  Foto’s on fleek, mooi zeg! En prachtig horloge <3

  5 juli 2017 at 10:30
 • Reply Rebecca Denise

  Ahh ik zag deze al op facebook(volgens mij?) voorbij komen en was gelijk verliefd. Wat moooi!
  Rebecca Denise onlangs geplaatst…What’s on my mind #3 | Water, gekleurde broeken & afvallenMy Profile

  5 juli 2017 at 15:02
 • Reply marleen@burgertrutjes

  Mooie foto’s! En gaaf horloge, ik houd echt van deze kleur!
  marleen@burgertrutjes onlangs geplaatst…Ik voel me zo lelijk en dik – STOP hiermee!My Profile

  5 juli 2017 at 15:30
 • Reply esther

  Heel mooi! Lijkt op mijn oude Seiko. Zelf heb ik nu een sportief horloge met de kleur rosé erin. Deze zou ik ook kiezen als ik voor chique zou gaan!
  esther onlangs geplaatst…Minimalisme maakt Dieuwkes leven makkelijker en intenser!My Profile

  5 juli 2017 at 20:24
 • Reply Babs

  Heel mooi, wat prachtig dat hij ook bij je verlovingsring past. Ik keek eerst ook altijd op mijn smartphone maar ben er nu gewend aan geraakt. Ik hoef niet meer te wroeten door mijn tas om mijn mobiel te vinden. Ideaal!
  Babs onlangs geplaatst…Review- De Tuinen Zeecollageen Dag & NachtcrèmeMy Profile

  6 juli 2017 at 15:28
 • Reply TypischKim

  Wauw die is gaaf!
  TypischKim onlangs geplaatst…Nieuwe lay-out! + diploma-uitreiking!My Profile

  6 juli 2017 at 20:11
 • Reply Layla

  Wat een beauty. Veel plezier er mee.

  11 juli 2017 at 09:44
 • Reply Typisch Kim

  Wat een gaaf horloge, erg mooi!
  Typisch Kim onlangs geplaatst…Primark Gold Rush metallic nepnagelsMy Profile

  31 juli 2017 at 12:54
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: