Follow:
Review

Review | Flesjes Evian fruits & plants

Evian® brengt maar liefst drie nieuwe, lekkere drankjes op de markt! Ik mocht van Miss publicity de drie smaken reviewen en jullie er wat meer over vertellen. De Evian Fruits & Plants waters zijn drankjes met natuurlijk mineraalwater en vruchtensap op basis van concentraat en natuurlijke aroma’s. Druif & roos, citroen & vlierbloesem, framboos & verbena: dat zijn de drie verrassende combinaties.

Voor het eerst combineert evian® haar natuurlijk mineraalwater uit de Alpen met een verfijnde mix van vruchten en planten met delicate aroma’s. De drie flesjes komen in drie verschillende vrolijke kleurtjes, en zien er echt heel schattig uit. Ik kan niet wachtten om ze te proberen. Deze drankjes bevatten geen bewaarmiddelen of kunstmatige aroma’s en zijn ook nog eens laag in calorieën (wat echt heel fijn is!). Het bevat 4,9 g suiker per 100 ml en brengt 55 kcal per 250 ml (of per fles).

Evian® Fruits & Plantes

Framboos & Verbena
Sappig en smaakvol, vormt de framboos de perfecte aanvulling bij de plantaardige en citrusachtige tonen van verbena. Deze originele combinatie komt optimaal tot haar recht dankzij het natuurlijk mineraalwater evian®, voor een moment van pure frisheid.

Ik begon als eerste met de Framboos & Verbana omdat deze kleur mij het meest aansprak. Deze kleur staat voor mij gelijk aan zoetigheid. Het eerste slokje beviel mij goed, het was inderdaad zoet en fris. Maar hoe meer het flesje leeg begon te raken merkte ik dat ik het toch niet heel erg lekker vond. Ik denk dat het komt door de frambozen. Het geeft een heel klein beetje een zurige nasmaak waar ik niet echt van houd. Het is lekker voor de dorst, maar niet echt mijn smaak.

 

Evian® Fruits & Plantes

Druif & Roos
De zoete smaak van de druif met de verfijnde aroma’s van de roos wordt nog subliemer dankzij het perfecte evenwicht tussen het duo van smaken en het natuurlijk mineraalwater evian®.

Het tweede drankje was Druif & Roos. Ook van de kleur afleidend hoopte ik dat het zoet was, en dat was ook het geval. Dit smaakje paste wat meer bij mij. Het drinkt lekker weg, en is ook echt goed als je dorst heb. Het is niet mierzoet maar voldoende voor deze zoetekauw.

Evian® Fruits & Plantes

Citroen & Vlierbloesem
De kracht en de zuiverheid van de citroensmaak vormen een ongelooflijk harmonieus evenwicht met de plantaardige frisheid van de vlierbloesem. Samen met deze fabelachtige combinatie van smaken zorgt het natuurlijk mineraalwater evian® voor een buitengewoon verfijnde ervaring.

De Citroen & Vlierbloesem flesje bewaarde ik voor het laatst. Ik zag er eigenlijk een beetje tegenop om deze te proberen. Een geel drankje waar citroen in zit, dat kan toch alleen maar zurig smaken? Nou had ik het even mis! Ik vond deze echt het lekkerst van allen drie, en dat had ik echt niet verwacht. Het drankje was zoetig maar ook heel erg fris. Echt ideaal voor een benauwde dag. Dit drankje vond ik zeker voor herhaling vatbaar!

Evian® Fruits & Plantes

Evian® Fruits & Plantes
Adviesverkoopprijs: € 2,79 voor 37 cl.
Website: www.evianfruitsetplantes.com

Hebben jullie deze waters al geprobeerd?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

22 Comments

 • Reply jonna@burgertrutjes

  Ik heb een zwak voor vrolijke flesjes met fruitwater! Ze lijken mij allemaal erg lekker. Vooral als ze ijskoud zijn
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…All InclusiveMy Profile

  20 juli 2017 at 07:42
 • Reply Nancy

  Ze zien er heerlijk uit! Met zo n flesje wil je wel gezien worden!
  Nancy onlangs geplaatst…GREEN CULOTTES AND BLUE SHOESMy Profile

  20 juli 2017 at 08:03
 • Reply Sonja

  Wat een heerlijke flesjes om zo op tafel te zetten.
  Sonja onlangs geplaatst…Zee collageen, verzacht en verzorgt jouw huid dag en nacht! | Holland & BarrettMy Profile

  20 juli 2017 at 09:13
 • Reply nicole

  Nee, nog niet. Ik drink eigenlijk altijd gewoon spa rood. Zit er veel suiker in?
  nicole onlangs geplaatst…Hoe kun je worden opgelicht op marktplaats?My Profile

  20 juli 2017 at 10:07
  • Reply Marushi

   evian natural mineral water (85,3%), fruit juice from concentrate (10%) (lemon 5,1%, white grape 4.9%), sugar (3.9 %), natural elderflower flavourings, natural lemon & lime flavouring, acid (malic acid), safflower extract. 🙂
   Marushi onlangs geplaatst…Review | Flesjes Evian fruits & plantsMy Profile

   23 juli 2017 at 01:26
 • Reply marleen

  Ik drink altijd gewoon kraanwater, haha! Maar die flesjes zien er echt te leuk uit om niet een keer te proberen 🙂
  marleen onlangs geplaatst…All InclusiveMy Profile

  20 juli 2017 at 10:20
 • Reply Maargy

  Ze zien er inderdaad heel leuk uit de flesjes, maar ik krijg er wel een beetje chemisch gevoel bij haha . Ik hou het lieve bij gewoon water of zelfgemaakte ijsthee met fruit!

  20 juli 2017 at 11:03
 • Reply Evelien

  Ik vind ze er ook echt heel schattig uitzien! Ik zou eerst voor de roze fles gaan haha.

  20 juli 2017 at 11:14
 • Reply Babs

  Ik zou ook met de roze begonnen zijn, grappig dat je kleur ook direct met smaak linkt. De citroen versie lijkt mij ook heerlijk verfrissend en wat een prachtige flesjes!
  Babs onlangs geplaatst…Review- Dr. Pierre Ricaud gezichtsverzorgingMy Profile

  20 juli 2017 at 11:33
 • Reply Chantal

  Nee nog niet geprobeerd, maar als ik naar de foto’s kijk… krijg ik er spontaan zin in. De kans is groot dat ik ze ga halen.
  Chantal onlangs geplaatst…Sparkle with the PS… Prism Make-up by Primark | ReviewMy Profile

  20 juli 2017 at 11:39
 • Reply Fleur

  Grappig dat je de Citroen & Vlierbloesem tot het laatste bewaard hebt. Ik ben gek op Vlierbloesem en zou die dus juist als eerste kiezen. De combinatie met citroen lijkt mij erg verfrissend voor de zomer
  Fleur onlangs geplaatst…De Mangrove Musical met Zoë & Silos in Burgers’ ZooMy Profile

  20 juli 2017 at 12:04
 • Reply Melanie

  Het water van Evian vind ik één van het lekkerste water die er is.
  Dus ik ben wel eens benieuwd naar deze smaakjes eigenlijk.
  zijn ze al in de winkel te krijgen ?
  Ik zou op voorhand overigens al voor de Citroen&Vlierbloesem gaan, want ik hou dus wél van zuur 😛

  20 juli 2017 at 12:27
 • Reply Jolanda

  Ze zijn heerlijk! Vooral framboos en verbena!!
  Jolanda onlangs geplaatst…Urtekram Coconut Hand Cream & Roll-On DeoMy Profile

  20 juli 2017 at 13:46
 • Reply Tessa

  Laatst kwamen deze drankjes ook bij mij op het werk toe! Ikzelf proefde het niet, maar ik hoorde gemengde reacties van mijn collega’s. Nu ben ik dus wel erg benieuwd!
  Tessa onlangs geplaatst…Review // Tarte Amazonian Clay Airbrush powder foundationMy Profile

  20 juli 2017 at 13:57
 • Reply Xenia

  Ze zien er al leuk uit om te zien! Ik ben heel benieuwd ga ze zeker een proeven. Ben gek op water met een smaakje
  Xenia onlangs geplaatst…Mamachallenge 2017My Profile

  20 juli 2017 at 14:02
 • Reply Kevin

  Neeee nog niet geprobeerd maar dat wil ik wel zeker gaan doen. Ga het binnenkort aanschaffen. Klinkt heerlijk vooral in de zomer
  Kevin onlangs geplaatst…New Grooming Routine ft. Braun Series 3 Pro SkinMy Profile

  20 juli 2017 at 14:48
 • Reply Shiva

  Deze flesjes zien er echt leuk uit! Ik ga ze binnenkort is een keer proberen 😀

  20 juli 2017 at 16:13
 • Reply Charel

  Lijkt me heeerlijk!
  Charel onlangs geplaatst…Ons huis na 5 maandenMy Profile

  21 juli 2017 at 11:39
 • Reply Annette

  Ik wil ze zeker eens gaan proberen lijken me best lekker. Ik verwacht dat ik die laatste ook het lekkerst ga vinden 🙂
  Annette onlangs geplaatst…AvondroutineMy Profile

  21 juli 2017 at 17:56
 • Reply Verena

  Die flesjes zien er heel mooi uit, vooral die roze! Roze lijkt me ook heel lekker
  Verena onlangs geplaatst…Preparing For ItalyMy Profile

  22 juli 2017 at 05:06
 • Reply Sherry

  Nee nog niet geprobeerd alleen al de verpakkingen zien er zo lekker uit.
  Sherry onlangs geplaatst…Recensie: De Nazi moordfabriekenMy Profile

  22 juli 2017 at 21:46
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: