Follow:
Fashion

Wat voor soort bikini draag jij het liefst?

Ik ben dit jaar al op vakantie geweest, maar dat was zeker geen strand/relax vakantie. Ik zit er nog aan te denken om misschien nog een weekje ergens een zonvakantie te boeken. Nu ben ik dit jaar wel een paar keer naar het strand geweest. Die enige paar dagen dat het hier in Nederland mooi weer was. Maar ik merkte dat sommige van mijn bikini’s verkleurd waren, of kapot, en eentje paste ik niet eens meer.  

Het word dus wel weer tijd voor een nieuwe bikini. Tegenwoordig heb je zoveel verschillende soorten. Toen ik klein was bestond er voor mij eigenlijk alleen een badpak of een “standaard” bikini, namelijk de triangel. Maar nu ik ouder ben weet ik dat er zoveel verschillende soorten zijn. Vandaag laat ik er een paar aan je zien. Misschien staat jouw favoriete bikini er ook wel tussen.

Wat voor soort bikini draag jij het liefst?

BANDEAU BIKINITOP

Deze top heeft geen schouderbandjes maar een striksluiting voor om de nek. Zo blijven je schouders bloot. De ideale bikini top om egaal en streep loos bij te kleuren. Daarom is dit ook een van mijn favoriete bikini’s. Bij sommige van deze tops kan je ook het bandje eraf halen, ideaal! Zo kun je lekker tannen zonder strepen!

Wat voor soort bikini draag jij het liefst?

TRIANGEL BIKINITOP

Dit is een bikini top met een driehoekige vorm die je vaak met behulp van de touwtjes gemakkelijk kunt verstellen. Toen ik jonger was droeg ik eigenlijk alleen maar Triangel bikini’s. Ik had toen nog niet echt een grote cup, dus ik kon het makkelijk hebben. Tegenwoordig hoef ik dat niet meer te doen. Het geeft voor mij helaas geen enkele ondersteuning, en die bandjes snijden meestal in mijn nek.

Wat voor soort bikini draag jij het liefst?

HALTER BIKINI TOP

Een Halter bikini heeft stevigere bikini bandjes die je om de nek vast knoopt. Hierdoor biedt deze top meer support en creëert het een mooie decolleté. Ik zelf heb eigenlijk nog nooit zo’n soort bikini gekocht. Misschien omdat ik het niet echt tegen ben gekomen, maar ik vind ze er wel heel tof uitzien. Het enige nadeel is dat hij wel hoog loopt en dat je daardoor wel een andere soort bikinilijn creëert.

Wat voor soort bikini draag jij het liefst?

BALCONETTE BIKINITOP

Net zoals de gelijknamige bh soort, heeft een balconette bikini top losse cups die horizontaal wat lager uitgesneden zijn. Ook deze heb ik nog nooit gekocht, maar ze zien er super vrolijk uit! Ook weer het nadeel dat je door de extra bandjes niet egaal bruin word. Maar misschien geef je daar helemaal niks om, en ga je meer voor de uitstraling.

Zoals je kan zien zijn er genoeg soorten bikini’s waaruit je kan kiezen, maar er zijn nog veel meer soorten! Hunkemoller heeft ook een speciale pagina waar alle bikini soorten nog even afgebeeld staan, en waar word uitgelegd wat het verschil is. En naast de bikini tops heb je natuurlijk ook nog allemaal verschillende broekjes die er onder passen. Ik ga zelf voor de Tie Tanga, en jij?

Wat voor type bikini top en broekje vind jij het fijnst?

In samenwerking met hunkemoller

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

25 Comments

 • Reply Eveline Fleur

  De balconette bikini staat mij tegenwoordig het mooist vind ik. Ik ben nog op zoek naar een mooie bikini voor onze huwelijksreis dus ik ben zeker aan het rondneuzen. 😉
  Eveline Fleur onlangs geplaatst…Nagellak stash opruimenMy Profile

  8 augustus 2017 at 06:51
 • Reply Babs

  Ik zocht laatst in de kast naar mijn bikini, ik vond wel een bovenstuk maar geen slip… Nergens te vinden. Heb ik weer..
  Ik vind de balconette heel mooi en qua slip zoek ik het liefst een beetje hoog model. Daarom vind ik die retro bikini’s/badpakken altijd zo leuk!
  Babs onlangs geplaatst…Review- Biomed Alpha Beta Laser PeelingMy Profile

  8 augustus 2017 at 07:19
 • Reply Nancy

  Ik heb voor morgen ook een bikini wishlist klaarstaan. Ik wilde eerst een badpak, maar dat stel ik nog maar even een jaartje uit! Zoveel mooie bikini s!
  Nancy onlangs geplaatst…BLACK BODYCON DRESS LOVING BLACK & GOLDMy Profile

  8 augustus 2017 at 07:28
 • Reply jonna@burgertrutjes

  Ik ga sinds kort voor de bandeau bikini top met een high waist broekje. Dit jaar geshopt bij de HM en ik ben er super blij mee!
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Keukenopstelling en indeling – tips & tricks voor het samenstellen van de perfecte keukenMy Profile

  8 augustus 2017 at 07:55
 • Reply Chelsey

  Ik draag tegenwoordig ook weer triangel bikini’s! En soms bandeau. Maar ik heb geen grote borsten, dus dan vind ik triangel bikini’s mooier. Vooral met een bikinibroekje die hoog is uitgesneden 🙂
  Chelsey onlangs geplaatst…Schoorlse Duinen | FotografieMy Profile

  8 augustus 2017 at 08:38
 • Reply Evelien

  Zitten hele mooie bikini’s tussen! Ik ben meer van de bandeau maar ook van de normale cups. Die geven toch wat meer stevigheid. 🙂

  8 augustus 2017 at 10:40
 • Reply nicole

  Ik draag het liefst zo’n triangelbikini denk ik. Maar in de praktijk wordt het meestal een tankini. Dan kan ik nog wel makkelijk naar de wc, en het bedekt wat meer.
  nicole onlangs geplaatst…Meisjesboeken van weleerMy Profile

  8 augustus 2017 at 10:55
 • Reply Maargy

  Mijn favoriet is de bandeau bikini en dan het liefst met low waist aan de zijkant knoopbaar broekje (kan makkelijk meegroeien met vakantiekilo’s haha). Voor de afwisseling ook de triangle bikini.
  Maargy onlangs geplaatst…Kadootje: je fijne donderdag tegeltje #5My Profile

  8 augustus 2017 at 11:35
 • Reply Shiva

  Mijn favoriet gaat dan toch wel naar de bandeau bikini :D. Ik ga toevallig eind augustus nog op vakantie dus moet nog een nieuwe bikini aanschaffen 😛

  8 augustus 2017 at 12:23
 • Reply Merel

  Heb in geen eeuwen meer een bikini gedragen, maar vind ze wel heel mooi. Die halters zou ik graag weer eens dragen. Nog iets afvallen…
  Merel onlangs geplaatst…Tastea Skintight 2: hoe gaat het nu met de afvalrace?My Profile

  8 augustus 2017 at 13:38
 • Reply Sandra

  Een bandeau en halter bikini zijn bij mij sowieso favoriet. Qua broekjes vind ik met touwtjes aan de zijkant heel fijn, want zo kan je het broekje zelf een beetje verstellen. 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…10x ”Ja maar, HÓE dan?” situaties #5My Profile

  8 augustus 2017 at 14:45
 • Reply Amylia De Schepper

  Hmmm, ik draag niet zo graag een bikini. Maar meestal een triangl.

  8 augustus 2017 at 15:50
 • Reply Sonja

  Een balconette, want mijn slappe borsten zien er in een bandeau uit als een halve uitgeperste sinaasappel. En liefst nog push-up! Een broekje is voor mij wel belangrijk dat het goed zit, ik ben echt een degelijk type!
  Sonja onlangs geplaatst…Stel zelf je oogschaduw palette samen | NYX CosmeticsMy Profile

  8 augustus 2017 at 17:01
 • Reply sammie

  Ik heb altijd het liefst een bikini met beugels in het topje net als bij mijn bh´s. Vind ik prettiger zitten en die verschuiven meestal ook niet zo snel 🙂
  sammie onlangs geplaatst…Als ik aan bloggen denkMy Profile

  8 augustus 2017 at 17:30
 • Reply Dyonne Bakker

  Ik vind de triangeltopjes of de haltertopjes altijd wel erg leuk met een broekje dat wat hoger is uitgesneden en touwtjes aan de zijkant heeft 🙂
  Dyonne Bakker onlangs geplaatst…Hét boek voor girlbossesMy Profile

  8 augustus 2017 at 17:41
 • Reply Rebecca Denise

  Zelf draag ik echt allerlei soorten en kleuren bikini’s. Ik ben zo besluiteloos en vind alles leuk haha

  8 augustus 2017 at 20:32
 • Reply Marijke

  Ik heb niet direct een voorkeur, maar op het moment heb ik alleen triangel bikini’s in de kast. Dus misschien toch wel een beetje voorkeur 😉
  Marijke onlangs geplaatst…Het enige boek in je kofferMy Profile

  9 augustus 2017 at 10:58
 • Reply Serena

  Zelf draag ik het meest triangle en bandeau bikini’s!Ik vind de zwart met witte triangle bikini heel leuk. X

  9 augustus 2017 at 11:48
 • Reply Joanne

  Ik ga eigenlijk altijd voor een triangel model. Zit het lekkerste en past het beste bij m’n figuur 🙂
  Joanne onlangs geplaatst…New in | Bellini glassesMy Profile

  9 augustus 2017 at 20:30
 • Reply Sandra

  Ik draag het liefst een bandeau bikini. Ik heb heel veel soorten daarvan.

  10 augustus 2017 at 10:32
 • Reply Liset

  Zo’n balconette bikini vind ik wel erg leuk! Zelf heb ik nooit meerdere bikini’s, ik mag blij zijn als ik er eentje vind die goed zit. Dit jaar heb ik toevallig eentje gekocht van Doutzen haar lijn. Echt een hele mooie!
  Liset onlangs geplaatst…Specsavers Soul Safari collectie | Mijn nieuwe brillen + look!My Profile

  11 augustus 2017 at 11:11
 • Reply Eva

  Mooie bikini’s! Ik bestelde gisteren een nieuwe bikini, ik geloof dat dat model balconette heette. Binnen 2-4 dagen heb ik heb, dus het is nog even afwachten 🙂 Sowieso is het zoeken van een nieuwe bikini een heel gedoe, want ik wil wel graag dat een bikini goed blijft zitten 😉
  Eva onlangs geplaatst…Outfit | Kanten bodyMy Profile

  11 augustus 2017 at 18:34
 • Reply Miss B Blogz Thingz Over..

  Hey Marushi Girl!
  Ik draag het liefst badpakken♡

  Hugz and Kisses,
  Miss B.
  Miss B Blogz Thingz Over.. onlangs geplaatst…BLOG BREAK°| MISS B WILL BE BACK IN AUGUST°My Profile

  13 augustus 2017 at 08:40
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: