Follow:
Blog

NIEUWE GASTBLOGGER OP MARUSHI LIFESTYLE

Jullie hebben de afgelopen week helaas kunnen lezen dat gastblogger Willeke is gestopt met het schrijven van artikelen op Marushi Lifestyle. Dat vinden we allemaal heel erg jammer, maar ik kan het ook goed begrijpen. Iedereen heeft het tegenwoordig zo ontzettend druk dat je wel prioriteiten moet stellen. Willeke is zelf hartstikke goed bezig met haar eigen blog en Instagram, en ik wil haar daar ook veel succes mee wensen! <3

Maar met dit treurige nieuws heb ik ook positief nieuws! Nog steeds blijf ik reacties krijgen van meiden die graag een gastblog willen schrijven. Na wat heen en weer gemail wil ik jullie vandaag voorstellen aan Steffi. Jullie hebben afgelopen week al een artikel van haar kunnen lezen, namelijk de review van de Tea tree gezichtsreiniging. Dus nu geef ik even het woord aan Steffi die zich in dit artikel aan jullie zal voorstellen.


EVEN VOORSTELLEN

Hallo allemaal! Mijn naam is Steffi. Jullie kennen mij nog niet zo goed dus ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben 16 jaar en woonachtig in Antwerpen. In mijn dagelijks leven ga ik gewoon naar school, shop ik graag en experimenteer ik veel met make-up. Ik ga nu naar mijn laatste jaar wetenschappen-wiskunde. Daarna is het tijd voor iets anders maar daar moet ik nog eens goed over nadenken.

Een klein jaar geleden startte ik mijn eigen blog: My world full of stories. Ik wil graag zoveel mogelijk mensen bereiken met mijn goede én slechte ervaringen. Zo ben ik hier ook terecht gekomen. Ik ben van plan vooral te schrijven over beauty, make-up, … want dat is wat ik het leukste vind. Ik ben trouwens echt make-up verslaafd! Ik heb al zoveel in mijn bezit en toch wil ik telkens meer haha.

Jullie hebben de afgelopen week helaas kunnen lezen dat gastblogger Willeke is gestopt met het schrijven van artikels op Marushi Lifestyle. Dat vinden we allemaal heel erg jammer, maar ik kan het ook goed begrijpen. Iedereen heeft het tegenwoordig zo ontzettend druk dat je wel prioriteiten moet stellen. Willeke is zelf hartstikke goed bezig met haar eigen blog en instagram, en ik wil haar daar ook veel succes mee wensen! <3

Ook kan ik ervan genieten om uren door mijn Instagram te scrollen. Zo ontdek ik regelmatig nieuwe bloggers en nieuwe producten. Maar ik post zelf ook vaak foto’s en daarom zou ik het leuk vinden als je eens een kijkje neemt op mijn Instagram (snijderssteffi). Ik kijk er naar uit om 1 keer per maand via deze weg met jullie te praten. Ik hoop jullie ook! Dankjewel Marsha om mij op jouw blog te laten schrijven! Ik weet zeker dat ik hier veel uit zal leren.

Liefs, Steffi

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

33 Comments

 • Reply Evelien

  Wat leuk! Ik ben benieuwd naar je artikelen Steffi! 😀

  18 augustus 2017 at 11:05
  • Reply Steffi

   Leuk om te horen!

   18 augustus 2017 at 21:41
 • Reply Jessica J.

  Tof, iemand uit mijn prachtige stad! ♥ Veel succes, Steffi!
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #65 • Bourgondisch leven en Koelbox Open AirMy Profile

  18 augustus 2017 at 11:29
 • Reply Maargy

  welkom Steffi! Ben benieuwd naar je schrijfsels! tot gauw x
  Maargy onlangs geplaatst…Objectief: -3 kg vakantie pret. Even aan de lijnMy Profile

  18 augustus 2017 at 11:36
 • Reply nicole

  Hoi Steffi, leuk om je hier tegen te komen. Wat een mooie foto van je!
  nicole onlangs geplaatst…10 basisregels voor schoonmaken in de keuken!My Profile

  18 augustus 2017 at 11:47
 • Reply Sandra

  Leuk! Ben benieuwd naar je posts. Aangenaam kennis te maken dus… 😉
  Sandra onlangs geplaatst…Snelle Pasta Bolognese van hamburgersMy Profile

  18 augustus 2017 at 12:20
  • Reply Steffi

   Aangenaam kennis te maken Sandra!

   18 augustus 2017 at 22:22
 • Reply mirteblogt

  je hebt je leuk voorgesteld &
  ik herken het ook wel in mezelf; van make-up kun je ook nooit genoeg hebben! Heel veel
  succes X

  18 augustus 2017 at 14:13
  • Reply Steffi

   Haha 😊 dankjewel!

   18 augustus 2017 at 21:42
 • Reply Dyonne Bakker

  Wat leuk! Een nieuwe gastblogger. Ben benieuwd naar de artikelen 🙂
  Dyonne Bakker onlangs geplaatst…Handige lingerietips voor jouw perfecte zomerMy Profile

  18 augustus 2017 at 14:33
  • Reply Steffi

   Ik ben vooral benieuwd naar jullie reacties. Ik kijk er al naar uit!

   18 augustus 2017 at 22:23
 • Reply Sonja

  Welkom!
  Sonja onlangs geplaatst…#fashionover40 | Zomerse outfits tegen betaalbare prijzen | Takko FashionMy Profile

  18 augustus 2017 at 18:05
 • Reply MamaSandra

  Welkom Steffi. Je review was heel goed en uitgebreid dus ik ben benieuwd wat je nog meer voor ons in petto hebt. Succes!
  MamaSandra onlangs geplaatst…Dilemma | Tijd om mijn telefoonabonnement te verlengenMy Profile

  19 augustus 2017 at 08:00
  • Reply Steffi

   Dankjewel! Dat is leuk om te horen xx

   19 augustus 2017 at 11:13
 • Reply Jody

  Veel succes en plezier met schrijven Steffi!

  19 augustus 2017 at 08:49
 • Reply Lien

  Veel succes steffi! Ik kijk alvast uit naar je posts!-

  19 augustus 2017 at 09:43
 • Reply Fleur

  Leuk! Ik ben erg benieuwd naar je blogs voor Marushilifestyle
  Fleur onlangs geplaatst…Hoera Papa is jarig – wat zullen we hem dit jaar gevenMy Profile

  19 augustus 2017 at 09:56
 • Reply priscilla

  Wat leuk! Ik ben benieuwd naar je artikelen 🙂 Veel succes!
  priscilla onlangs geplaatst…DIY Soap Pumpkin Spice Koffie ScrubMy Profile

  19 augustus 2017 at 13:04
 • Reply Maaike

  Leuk een nieuwe gastblogger! Ik ben benieuwd naar je verhalen Stevig!

  19 augustus 2017 at 14:44
 • Reply Claudia

  Wat leuk Steffi! Heel veel suc6 en plezier! En ik kijk uit naar je verhalen!

  20 augustus 2017 at 12:49
  • Reply Steffi

   Dankjewel! Leuk om te horen xx

   20 augustus 2017 at 16:12
 • Reply Mieke | mieksmind

  leuk om te lezen, en fijn voor je dat je een nieuwe gastblogger gevonden hebt!

  20 augustus 2017 at 17:34
 • Reply Ester

  knappe dame! Ik kijk uit naar haar artikels 🙂

  21 augustus 2017 at 09:22
 • Reply Josine

  Hi Steffi, welkom! Leuk dat je er bij bent gekomen, liefs Josine
  Josine onlangs geplaatst…polkadotMy Profile

  29 augustus 2017 at 09:50
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: