Follow:
Hotspots Food

Lunchen bij lunchroom “Altijd in de buurt”

Afgelopen zondag besloten Vice en ik om ergens in Rotterdam te gaan lunchen. Vice ging online op zoek naar wat leuke lunchtentjes in Rotterdam en kwam toen uit bij lunchroom “Altijd in de buurt“. Dit bleek vlak in de buurt van Centraal station te zijn. Dat kwam voor ons ook goed uit, want daarna wilden wij nog even shoppen.

Het online menu kaart zag er goed uit. Ze hebben er verschillende soorten hartige gerechten, salades en hapjes, maar ook diverse pannenkoeken. En dat was het eerste wat mij gelijk aansprak, die moest ik zeker uitproberen! Naast de pannenkoeken was ik ook erg nieuwsgierig naar de Chicken ’n Waffles. In Japan had ik dit voor het eerst uitgeprobeerd en dat vond ik echt een heerlijke combinatie. Ik was dus erg benieuwd hoe ze hier zouden bevallen.

Lunchen bij lunchroom "Altijd in de buurt"Lunchen bij lunchroom "Altijd in de buurt"

Als drankje nam ik de Orangina, ik was al heel verrast dat ze die hier op de kaart hadden. Normaal hebben ze dat hier niet in Nederland. Vice nam de Cream Soda. Ik had die zelf helemaal over het hoofd gezien, maar het zag er wel lekker uit. Als ik niet al besteld had dan had ik deze waarschijnlijk ook genomen, maar dan met een rode Fernandes.

Lunchen bij lunchroom "Altijd in de buurt"

HET ETEN

Vice en ik besloten om twee gerechtjes te delen. Een pannenkoek en een hartig gerecht. Ik wilde voor de pannenkoek eigenlijk de Butterscotch uit proberen, maar Vice vond de Lorenzo er ook wel lekker uitzien dus namen we die. En als hartig gerechtje namen we natuurlijk de Chicken ’n Waffles.

Lunchen bij lunchroom "Altijd in de buurt"

Chicken ’n Waffles

Het eerste wat ik bij de Chicken ’n Waffles miste was de saus. Het zag er een beetje droog uit, dus vroegen wij of we wat stroop konden krijgen. En het klinkt misschien als een rare combinatie maar ik vind het echt lekker! De saus maakte het zeker af, en de stukjes appel zorgde voor een fris tintje. Van Vice mochten de kip stukjes wel wat zouter maar buiten dat was het een geslaagd gerecht!

Pannenkoek Lorenzo

Toen kwam het gerechtje waar ik me zo op verheugd had! Op het eerste gezicht zag het er heerlijk uit, maar bij mijn eerste hap verdween mijn enthousiasme. Ik proefde alleen maar een dik stuk pannenkoek. Dus toen nam ik nog een hap en nog een, maar het bleef heel droog. Op het menukaart leek het alsof er ook saus tussen de pannenkoeken zat maar daar proefde ik helemaal niks van. Toen ik bij het midden kwam nam ik ook steeds meer van het bosbessen sausje maar dat vond ik niet zo erg lekker. Uiteindelijk hebben we het maar laten staan. Ik zat vol maar ik was helaas niet voldaan.

Lunchen bij lunchroom "Altijd in de buurt"

HET INTERIEUR

De lunchroom heeft een heel hoog plafond, en de grote glazen pui laat ontzettend veel licht door. Ik vind deze lunchroom een ontzettende leuke vibe hebben. Je kan binnen aan een tafeltje aanschuiven, maar ook buiten is er genoeg plek. Ook hebben ze een tweede verdieping waar je meerdere “huisjes” heb waar je kan plaatsnemen, als je iets meer behoefte heb aan privacy. Er zijn heel veel planten aanwezig wat ik erg fijn vind, want dat geeft voor mij een stukje extra sfeer. Ook staat er een houten boom waar een schommel aanhangt, dat vond ik wel een leuk extraatje.

Lunchen bij lunchroom "Altijd in de buurt"Lunchen bij lunchroom "Altijd in de buurt" Lunchen bij lunchroom "Altijd in de buurt"

Adres: Weena 709
Openingstijden:
dinsdag en woensdag: 11.00 – 18.00
donderdag en vrijdag: 11.00 – 01.00
zaterdag en zondag: 11.00 – 18.00.

“Altijd in de Buurt” vind je in Rotterdam een paar minuten lopen van Rotterdam Centraal

Heb jij weleens Chicken ’n Waffles gegeten?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

17 Comments

 • Reply Nancy

  Jeetje, wat ziet dat er lekker uit zeg! Lunchen is zo lekker hè! En dan t liefst blijven hangen en drankjes drinken!
  Nancy onlangs geplaatst…SHEIN WISHLIST & FANCY FRIDAY LINKUPMy Profile

  21 augustus 2017 at 08:01
 • Reply Liza

  Dat ziet er allemaal wel erg lekker uit zeg! Jammer dat de pannenkoek minder was!

  21 augustus 2017 at 09:27
 • Reply mirteblogt

  Hmmm ziet er heerlijk uit! Zelf kende ik dit nog helemaal niet
  mirteblogt onlangs geplaatst…Q&A Summer tag – lifestyle by MirteMy Profile

  21 augustus 2017 at 09:34
 • Reply Fleur

  Dat ziet er lekker uit! Zeker een spot om te houden als ik weer eens ga shoppen in R’dam

  21 augustus 2017 at 09:45
 • Reply Kool Family

  Nog nooit Chicken Waffles gegeten, maar ik zou het zeker aandurven! Verder ziet het er een heel mooi en hip lunchadresje uit.
  Kool Family onlangs geplaatst…Date night @Balls & Glory + Café TheatreMy Profile

  21 augustus 2017 at 11:09
 • Reply Sandra

  Chicken n’Waffles klinkt wel apart, maar ik zou het zeker wel willen proberen!

  21 augustus 2017 at 11:30
 • Reply Chelsey

  Heel leuk tentje! En het eten ziet er ook lekker uit zeg. Wel jammer van de pannenkoeken zeg. Hij zag er namelijk wel heerlijk uit.
  Chelsey onlangs geplaatst…Een dagje Rotterdam | PlogMy Profile

  21 augustus 2017 at 13:36
 • Reply Merel

  Ken het nog niet, maar ziet er mooi uit! Ik zou het weleens willen proberen, heb geen idee wat ik me bij de smaak moet voorstellen. Misschien toch maar binnenkort weer een keertje de stad in..
  Merel onlangs geplaatst…WINACTIE! Tastea Groentethee Package Deal t.w.v. € 59,95!My Profile

  21 augustus 2017 at 13:50
 • Reply MamaSandra

  Mocht ik binnenkort een keer in Rotterdam zijn, dan ga ik hier zeker lunch. Het ziet er heel leuk uit.
  MamaSandra onlangs geplaatst…Review | Ockyz Sweakers zwemsokken + WINACTIEMy Profile

  21 augustus 2017 at 13:58
 • Reply MC Kleuver

  Stroop en appel, wat een heerlijke combinatie bij een wafel. Echt om te smullen.

  21 augustus 2017 at 18:04
 • Reply Jamey

  Wat een gezellig leuk tentje zeg! Ziet er echt uit als een hotspot waar ik ook heen zou gaan!
  Jamey onlangs geplaatst…5 Strijktips van een man!My Profile

  21 augustus 2017 at 21:46
 • Reply Lauradenkt

  Bij Rotown hebben ze ook Orangina! En wat betreft de pannenkoeken: vond de butterscotsch en die met sprinkles en ijs wel heel lekker.

  22 augustus 2017 at 17:37
 • Reply Sher

  Heb daar twee keer gegeten. Vond het ook niet zo bijzonder haha.

  Ik vind dat de plekken ‘Lilith’ & ‘Round&Round’ wel lekkere pancakes hebben! Misschien daar een keer proberen? 🙂

  22 augustus 2017 at 19:29
  • Reply Marushi

   Round&Round ben ik pas geweest! Heb daar ook nog een review over geschreven hihi

   22 augustus 2017 at 21:28
 • Reply Maaike

  Oh my god, wat ziet dit er allemaal ongelofelijk lekker uit zeg! Love it

  22 augustus 2017 at 19:41
 • Reply Maargy

  Wat een prachtige tent zeg! Ziet er echt heel gezellig uit 🙂 en nee, nog nooit gegeten, maar het lijkt me erg lekker, dus next time als ik het ergens op een kaart zie staan, ga ik ervoor!
  Maargy onlangs geplaatst…5 dingen die ik heb geleerd tijdens mijn eerste 3 maanden bloggen.My Profile

  28 augustus 2017 at 10:15
 • Reply bychristiana

  Wat een super gezellige tentje, het eten ziet er ook goed uit zeg. Ik vind het altijd zo leuk om dit soort artikelen te lezen!
  bychristiana onlangs geplaatst…Madrid exclusive | Geologisch museum & beauty shoppen aan de Gran vía|My Profile

  29 augustus 2017 at 14:49
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: