Follow:
Beauty

W7 | Metal pout & Mega Matte Lips review

Lipsticks is toch wel het enigste makeup wat ik met plezier vaak af wissel. En dan vooral de roze/rood tinten vind ik echt prachtig. Maar ook andere kleuren begin ik nu steeds vaker te dragen Vandaag review ik twee super mooie kleuren van het merk W7 voor jullie. Deze twee pareltjes heb ik een keer in mijn goodiebag gekregen, maar nog niet de tijd gehad om ze te reviewen. 

Ik zal je eerlijk zeggen dat alhoewel ik wel bekend was met het merk W7, ik er nog nooit wat van heb gebruikt. Ik heb het vaker op verschillende blogs voorbij zien komen. Maar ik denk dat ik qua makeup meestal toch wel bij het oude vertrouwde blijft. En dat is zonde, ik zou juist wat meer moeten experimenteren.

W7 | Metal pout & Mega Matte Lips review

De W7 Metal Pout voegt een subtiele matte metallic gloed toe aan je liplook. De formule van deze lipgloss is creamy en longlasting en met een matte afwerking. De lip gloss, zit in een standaard houder die ik wel gewend ben van lipgloss en met een applicator. De vormgeving ziet er voor de rest wel vrij standaard uit. Het omhulsel is doorzichtig zodat je de kleur goed ziet en heeft een zwarte dop.

W7 | Metal pout & Mega Matte Lips review

Volgens W7 zorgt de metal pout lip gloss ervoor dat je lippen subtiel metallic zijn, maar wel een matte finish hebben. De textuur is ontzettend creamy, waardoor het product goed zou moeten blijven zitten.  Ik vind de kleur heel erg mooi het is wat neutraler dan de meeste kleuren die ik draag. Maar ik moet wel zeggen dat ik hem niet echt matte vind. Hij blijft toch wel ontzettend creamy.

W7 | Metal pout & Mega Matte Lips review

Ik vind dat je deze lipgloss erg makkelijk aanbrengt, de substantie smeert makkelijk en fijn uit over je lippen. Hij blijft ook wel een tijdje zitten, maar na een hapje en een drankje moet je hem toch wel weer even bijwerken. Daaraan merk je dat hij niet echt matte is. Hij vervaagt te snel daardoor, maar nog steeds blijf het een fijn lip product.

De Metal Pout lipgloss zijn verkrijgbaar in 4 tinten en kosten online slechts € 3,99 per stuk

W7 | Metal pout & Mega Matte Lips review

De Mega Matte Lipstick zit ook in een standaard huls met applicator, net zoals een lipgloss. De Mega Matte Lipstick heeft een crèmige textuur maar smeert met de applicator wel makkelijk uit. Hij is erg makkelijk in gebruik, alleen bij de randjes moet ik altijd opletten.

W7 | Metal pout & Mega Matte Lips review

De finish van de Mega Matte Lipstick is wel mat, maar niet dat het gelijk dof oogt. Het creamy structuur zie je er nog wel in terug. De kleur vind ik echt geweldig, en ik gebruik deze lipstick ook erg vaak op het moment.

W7 | Metal pout & Mega Matte Lips review

De Mega Matte lips zijn verkrijgbaar in 5 tinten en kosten online slechts € 3,99 per stuk

W7 | Metal pout & Mega Matte Lips review

Wat vind jij van deze kleuren?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

20 Comments

 • Reply Nancy

  Mooi!
  Nancy onlangs geplaatst…WEDNESDAY WISHLIST: ROSEGAL BOHEMIAN DRESSESMy Profile

  6 september 2017 at 07:41
 • Reply Kelly

  Ik vind vooral de rood/roze kleur je onwijs goed staan, mooi! 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…De leukste budget tasjes van Aliexpress + linkjesMy Profile

  6 september 2017 at 08:20
 • Reply Babs

  ik vind ze mega mooi! Staan je beide heel mooi!

  14 september 2017 at 07:32
 • Reply Rosanne

  Mooie kleur, fijn prijsje ook!
  Rosanne onlangs geplaatst…NYC | Get it all Stick FoundationMy Profile

  14 september 2017 at 09:35
 • Reply Marloes

  Ik vind de kleuren echt heel mooi! Vooral die roze. En wat een mooie foto’s heb je gemaakt zeg!

  14 september 2017 at 10:16
 • Reply nicole

  Ik vind ze mooi! En ze staan je ook erg goed. Grappig manier van opbrengen met zo’n kwastje.
  nicole onlangs geplaatst…Gereedschap: wat is handig om in huis te hebben?My Profile

  14 september 2017 at 10:28
 • Reply Blog En Beauty

  Beide kleuren zijn erg mooi. Ik zou ze zelf ook wel willen en dat zeg ik niet snel over een gloss.

  14 september 2017 at 10:38
 • Reply Ana Rita

  Ik vind die matte echt prachtig! En staat je goed 🙂

  14 september 2017 at 10:56
 • Reply Chelsey

  Mooie kleuren en ze staan je beide ook prachtig!
  Chelsey onlangs geplaatst…Hoe ik mijn Mascha Planner nu gebruik! | UpdateMy Profile

  14 september 2017 at 11:27
 • Reply Annette

  Mooie kleurtjes hoor

  14 september 2017 at 14:24
 • Reply Sandra

  Wat een prachtige kleuren! Ik ben wel een klein beetje jaloers op je hoor. Die tweede staat je geweldig en ik kan dat dus echt niet hebben. Hahaha
  Sandra onlangs geplaatst…Pasta met prei en spruitjes voor 1My Profile

  14 september 2017 at 17:00
 • Reply Chantal

  Deze kleuren zijn echt fantastisch! Ik zou ze allebei dragen!!
  Chantal onlangs geplaatst…Is de FIT methode ook iets voor jou? – ReviewMy Profile

  14 september 2017 at 17:43
 • Reply Anne-Wil

  Mooie kleuren! 😍

  14 september 2017 at 18:55
 • Reply Bouchra

  Ik vind beide kleuren heel mooi en staan je goed! Ik kende het merk niet maar wat een prijs, dat is het proberen waard!
  Bouchra onlangs geplaatst…How to wear; 1 blouse 2 looksMy Profile

  15 september 2017 at 08:36
 • Reply Kim

  Prachtige kleurtjes! Hier een groot fan van w7. Weet ik hoeveel jaar geleden ooit eens allerlei doosjes met oogschaduw gekocht voor 50 cent per stuk. En die kleur pigmentatie was echt meer dan geweldig! Sindsdien enorm fan

  15 september 2017 at 09:34
 • Reply Josine

  Die felle kleuren staan jou altijd zo mooi! Ik heb dat ook hoor, dat ik meer merken zou moeten proberen haha!
  Josine onlangs geplaatst…rooibos voor je huidMy Profile

  15 september 2017 at 11:29
 • Reply Bianca

  Wat een mooie kleuren! Moet toch eens wat vaker bij het W7 schap gaan kijken x
  Bianca onlangs geplaatst…FASHION | BLACK BUCKLE BOOTSMy Profile

  15 september 2017 at 12:21
 • Reply Ellen

  Heel mooie kleuren voor de donkere dagen!

  15 september 2017 at 16:07
 • Reply Angelina

  Echt hele mooie kleuren zeg! Ik zou ze ook dragen.

  16 september 2017 at 09:00
 • Reply Charel

  Mooie tinten hoor! Kende ze niet.
  Charel onlangs geplaatst…Ons huis na 8 maandenMy Profile

  17 september 2017 at 15:00
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: