Follow:
Persoonlijk

Happy Thoughts #20 | September 2017

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van wordt. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk een soort van een online dagboekje. Dan kan ik elk moment een happy thought’s openen, en terug kijken op alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van September. Lees je mee?


Met mijn nichtje uit eten geweest in Delfshaven Lekker thuis relaxen, en naar mijn serie gekeken De verjaardag van mijn moeder gevierd, en gezellig met familie wezen eten  Naar een persevent geweest van “Return to sender”  Gezellig bij vrienden gegeten  Babyshower voor mijn schoonzus gehouden  Op het werk Vapiano gegeten met mijn collega  Een werkvergadering gehad & werk bbq  Mijn moeder en oma die me hebben geholpen met het schoonmaken in ons huis  Heel veel leuke & nieuwe samenwerkingen aangegaan  Mijn schoonzus is bevallen van een prachtige dochter!  Mijn moeder heeft bij ons thuis zitten wachtten tot dat de reparateur kwam en heeft ons huisje weer lekker schoon gemaakt  Gezellig bij mijn vriendinnetje Shannon langs geweest om haar pasgeboren baby te bewonderen De verjaardag van mijn schoonmoeder gevierd ♥

Happy Thoughts #20 | September 2017

Wat was jouw leukste moment deze maand?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

17 Comments

 • Reply Nancy

  Nou kijk! Wat een heerlijke positieve post! Fijn weekend meis!
  Nancy onlangs geplaatst…SPECIAL OCCASION DRESS CASUAL STYLE & FANCY FRIDAY LINKUPMy Profile

  30 september 2017 at 09:39
 • Reply Marloes

  Altijd leuk om zo nog even terug te blikken op je leukste momenten van de maand!

  30 september 2017 at 16:45
 • Reply Shiva

  Leuke lijst weer! Altijd fijn om alle positieve herinneringen op te halen! Geeft mij altijd weer energy 😀

  30 september 2017 at 16:51
 • Reply nicole

  Dat mijn oudste dochter het geweldig vindt in Engeland!
  nicole onlangs geplaatst…Dit ben ik in schoenenMy Profile

  30 september 2017 at 17:27
 • Reply MC Kleuver

  Mijn maand was niet de meest geweldige. Het positiefst was een kennismakingsgesprek voor een baan. Echter nog geen uitslag van.

  30 september 2017 at 17:43
 • Reply Lien

  Mooi lijstje! Koesteren, die momenten 🙂
  Lien onlangs geplaatst…Uitstapje maken bij regenweer? Het kan. Bij de grotten van Han!My Profile

  30 september 2017 at 18:24
 • Reply Judith

  Klinkt als een leuke maand! Mijn hoogtepunt was toch wel de reis naar Griekenland

  30 september 2017 at 21:00
 • Reply Lisa

  Heerlijk al die positieve vibes, en leuke manier om het allemaal nog eens te beleven! Love it
  Lisa onlangs geplaatst…FUN FLORALS AND FLARED SLEEVESMy Profile

  30 september 2017 at 22:15
 • Reply Elke

  Klinkt als dat je een zeer leuke maand hebt gehad! Mijn hoogtepunt was dat ik terug naar school ga voor de opleiding allround grime & visagie. 😉
  Elke onlangs geplaatst…Hot // lidl x heidi klumMy Profile

  1 oktober 2017 at 10:02
 • Reply marjolein goedhardt

  Wat leuk dat je tante bent geworden, van harte! leuk om een positieve blog te lezen, happy sunday!

  1 oktober 2017 at 14:41
 • Reply esther

  Mijn hoogtepunt was dat mijn meisje een goede eerste weken en een leuk kamp heeft gehad op en met haar nieuwe school!
  esther onlangs geplaatst…Vandaag is het feest: 2 jaar mamaisthuis! + winactieMy Profile

  1 oktober 2017 at 21:18
 • Reply Emma

  Altijd moeilijk om 1 ding te noemen, jij hebt zo te zien ook een heel lijstje. Mijn maand zat vol met leuke dingen, zo was ik jarig, heb ik na veel maanden de vader van me vriend ontmoet, vaak buiten de deur wezen eten en die dingen.
  Emma onlangs geplaatst…Shopping in AmsterdamMy Profile

  2 oktober 2017 at 09:08
 • Reply Joandi Loes Tholen

  Hmm Vapiano, daar ga ik zo graag eten! Dat is echt mijn favoriete tentje. Mijn leukste moment deze maand was het besef dat we al 1 maand getrouwd waren.
  Joandi Loes Tholen onlangs geplaatst…Winactie: Het nieuwe prentenboekje ‘Lili wil bloeien’My Profile

  2 oktober 2017 at 13:04
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: