Follow:
Fashion

De ART M PREMIUM Reisshopper van Kipling

Bij het merk Kipling krijg ik eigenlijk gelijk een flashback naar mijn middelbare school periode. Veel van mijn klasgenoten hadden zo’n gave rugtas met zo’n leuk aapje eraan. Ik zelf heb nooit een Kipling rugtas gehad, omdat mijn moeder vroeger al een tas voor mij gekocht had. In die tijd boeide deze dingen mij niet zo veel. Ik was echt een rebelse tomboy en was allang blij dat ik een goede tas had. Maar toch heb ik deze rugzakken altijd wel leuk gevonden.

Kipling’s nieuwe herfstcollectie heeft alles om te matchen met de sfeer en de kleuren van het nieuwe seizoen. Een selectie van functionele en mooie tassen speciaal voor jou! Kipling brengt functionele tassen voor elke gelegenheid met het oog op stijl en gemak. Perfect voor de modern jonge vrouw die houdt van organisatie en zich wil onderscheiden. Ze zijn perfect voor het weekend, shopping en natuurlijk de niet onbelangrijke “me time” zoals een bezoekje aan de fitness of yogales. Nu ik volwassen ben heb ik eindelijk mijn eerste Kipling tas in mijn bezit! Ik mocht een van deze tassen van de herfstcollectie reviewen (yeah!). Ik koos voor de ART M Premium omdat ik die qua kleur er echt voor mij vond uitspringen. En omdat deze tas echt super handig is voor als je een weekendje weg gaat. Hij is groot genoeg om al je spullen in mee te nemen.

ART M PREMIUM Reisshopper van Kipling

KIPLING 

Kipling’s Art M is een praktische, middelgrote reistas voor vrouwen met een leuke, fabelachtige elegantie. De nylon reistas heeft verstelbare hoeken die de uitstraling en maat in een oogwenk kunnen veranderen en 3 verwijderbare organisers om al jouw reisbenodigdheden netjes in op te bergen. Deze veelzijdige reistas is perfect voor allerlei recreatieve activiteiten; of het nu een korte pauze is of een bezoekje aan de sportschool. De Art M reisshopper is een ruime, lichte weekendtas voor vrouwen, ontworpen met dikke ritsen en een praktische trolley sleeve, die netjes over de handgreep schuift.

ART M PREMIUM Reisshopper van Kipling ART M PREMIUM Reisshopper van Kipling ART M PREMIUM Reisshopper van Kipling

Ik vind het leuk dat je de tas in verschillende modellen kan zetten. Het geeft dan toch een persoonlijk tintje.

ART M PREMIUM Reisshopper van Kipling

Specificaties: 

 • Dubbele handgrepen
 • Kipling pluizige aapje sleutelhanger
 • Trolley sleeve aan de achterkant
 • Verstelbare hoeken met rits en drukknoopsluiting
 • Vak met rits aan de voorkant
 • Open vak aan de voorkant
 • Hoofdcompartiment met rits bevat:
  • Vak met rits aan de binnenkant
  • Groot vak van gaas met rits
  • Klein vakje
  • Pennenlus
  • Sleutelhanger
  • 3 kleine organizers
 • Rond gouden Kipling logo
 • Licht, duurzaam en altijd praktisch

ART M PREMIUM Reisshopper van Kipling

Met deze tas komen ook drie kleinere tasjes die je ook aan de binnenkant van je tas vast kan maken. Super handig voor als je je spullen wilt sorteren. Je kan er bijvoorbeeld flesjes shampoo & body lotion indoen. Maar het grotere tasje is ook handig voor als je een extra paar schoenen mee wilt nemen.

ART M PREMIUM Reisshopper van Kipling ART M PREMIUM Reisshopper van Kipling ART M PREMIUM Reisshopper van Kipling

Ik weet zeker dat ik heel veel plezier aan deze tas ga beleven, en dat hij nog vaak mee op reis gaat. Ik ben echt heel blij met mijn nieuwe Kipling tas. Deze ART M PREMIUM Reisshopper kost € 149,90,- en wordt gratis bij je bezorgd!

Wat vind jij van deze Reisshopper?

In samenwerking met Kipling.nl

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

24 Comments

 • Reply nicole

  Ik vind het een mooie tas, maar ik mis een schouderhengsel. Verder heel praktisch!
  nicole onlangs geplaatst…Vaatwasser is hygiënischer én goedkoper dan afwassen met de handMy Profile

  5 oktober 2017 at 10:43
  • Reply Marushi

   Een schouderhengsel vind ik ook altijd wel fijn. Maar omdat dit zo’n grote tas is, en de korte hengels best lang zijn vind ik het wel meevallen. 🙂
   Marushi onlangs geplaatst…De ART M PREMIUM Reisshopper van KiplingMy Profile

   5 oktober 2017 at 10:45
 • Reply Babs

  Wat een gave tas! En lekker kleurig, goede keuze! Toen ik naar school ging had ik een heel suffe tas, veel klasgenoten liepen er veel hipper bij. Maar ach, ik kalkte mijn tas toen helemaal vol met teksten hahaha. Dat zou ik met zo een mooie Kipling nooit gedaan hebben 🙂
  Babs onlangs geplaatst…Een vochtboost voor je huid! Gold Collagen Mask- ReviewMy Profile

  5 oktober 2017 at 11:05
  • Reply Marushi

   Jaaa dat deden wij ook vroeger haha. Mijn vriendinnen en ik schreven altijd berichtjes op elkaars tassen. Maar dat zou ik met zo’n dure tas nooit doen nee haha.

   5 oktober 2017 at 11:08
 • Reply Kool Family

  Net zoals velen, had ik ook van alles van kipling (tasjes, portefeuille, boekentas, rugzak,…) en toen ik een aantal jaar terug een Kipling handtas zag staan, kocht ik die uit pure nostalgie, ook een 150 €, maar ik heb ze maar één keer gedragen. Ik voelde me -onterecht waarschijnlijk- alsof iedereen naar me keek en dacht: “Kijk die 30-jarige met haar Kipling tas”…
  Kool Family onlangs geplaatst…Date night @BonaparteMy Profile

  5 oktober 2017 at 11:47
  • Reply Marushi

   Hahaha aww dat zal toch wel meevallen 😛 Ik vind niet dat dit alleen een merk is voor de tieners. ^^ Wij “oudjes” mogen er ook gewoon mee lopen hoor haha
   Marushi onlangs geplaatst…De ART M PREMIUM Reisshopper van KiplingMy Profile

   5 oktober 2017 at 20:08
 • Reply Deb

  Wat een super mooie tas! De kleuren vind ik ook erg mooi. Leuk detail (en ook erg handig) dat er kleinere tasjes bij zitten en dat je de tas in verschillende modellen kunt verstellen. Ik had vroeger een portemonnee van Kipling, beetje saai model was dat eigenlijk, maar niet kapot te krijgen.
  Deb onlangs geplaatst…Snapshots: Sharing some summerlovin’ pics!My Profile

  5 oktober 2017 at 12:58
 • Reply Marielle

  Wat een leuke stevige tas! De kleurrijke details maakt hem een stuk speelser.

  5 oktober 2017 at 13:11
 • Reply Renata

  Dat is best een leuke reistas en frisse kleuren ook 🙂

  5 oktober 2017 at 16:26
 • Reply Heidi

  Wat een leuke tas is het..
  Ik zelf heb ook al verschilende tassen van kippeling..
  Blijft een super goei kwalitijd…

  5 oktober 2017 at 17:10
 • Reply Annette

  Mooi zeg, ik houd van paars leuke kleurtjes
  Annette onlangs geplaatst…PlannerMy Profile

  5 oktober 2017 at 17:16
 • Reply Sofie

  Wat een leuke en handige tas zeg. Erg leuk en vrolijk!
  Sofie onlangs geplaatst…Een nieuwe Facebook groep om je blog te laten groeien!My Profile

  5 oktober 2017 at 19:41
 • Reply Sanne

  oh die reisshopper is zo mooi. Ik moest vroeger als tiener een kipling tas hebben voor het school. Gelukkig kreeg ik die ook nog. Maar zo een paarse reistas is super leuk.

  5 oktober 2017 at 19:41
 • Reply Shiva

  Oh wat een leuke Tas! Bijzondere kleurencombinatie, heel uniek!

  5 oktober 2017 at 21:04
 • Reply marjolein goedhardt

  Wat fun om te zien dat Kipling een andere weg is ingeslagen. Dit is ook een merk dat al heel lang mee gaat.het model is mij ietwat te kleurrijk, ik kies dan ook vaak voor casual, maar weet dat mijn vrienden hier voor zwichten
  marjolein goedhardt onlangs geplaatst…My Little Pony de film in de bioscoop, mijn mama- hart maakt een sprongetjeMy Profile

  6 oktober 2017 at 08:27
 • Reply Nathalie - Volgmama

  Ik ken Kipling eigenlijk alleen van de schooltassen. Deze is ook wel heel erg gaaf!
  Nathalie – Volgmama onlangs geplaatst…Vorstelijk reizen in het SpoorwegmuseumMy Profile

  6 oktober 2017 at 09:07
 • Reply Madelon - Meer met mama

  Als ik aan Kipling denk, dan denk ik aan mijn schooltas van vroeger haha. Ik vind deze wel heel erg mooi moet ik zeggen! Lijkt me ook erg praktisch
  Madelon – Meer met mama onlangs geplaatst…Basisscholen staken vandaag. ( 5 oktober 2017 )My Profile

  6 oktober 2017 at 10:02
 • Reply Angelina

  Ik heb nooit een tas van kipling gehad, maar deze vind ik wel heel erg mooi! Leuke kleuren.

  6 oktober 2017 at 11:51
 • Reply Sonja

  Wat een mooie foto’s van deze prachtige tas!kipling is hip!
  Sonja onlangs geplaatst…Met droge voeten de herfst in | Fashionover40 | REGENLAARSMy Profile

  6 oktober 2017 at 18:04
 • Reply Romy

  Jeetje, wat een onwijs gave tas! Ik vind de kleuren echt supermooi, vooral de paarse accenten. En ook aan de binnenkant ziet de tas er heel handig uit!
  Romy onlangs geplaatst…Herfst wishlist | 12 fijne accessoires voor de herfstMy Profile

  7 oktober 2017 at 07:31
 • Reply Fleur

  Wat een vrolijke tas met die paarse accenten. Lekker veel ruimte ook. Een ideale tas
  Fleur onlangs geplaatst…Top 10 Verlanglijstje van een negenjarigeMy Profile

  7 oktober 2017 at 08:07
 • Reply Elles

  Oh, ik weet nog wel dat ik totaal geen Kipling wilde. Nu zal ik deze wel willen hoor.
  Liefs,
  Elles
  Elles onlangs geplaatst…Happy new hair! chocoladebruine lobMy Profile

  7 oktober 2017 at 09:14
 • Reply esther

  Lekker vrolijk, ziet er gezellig uit! Zou hem zelf niet kopen, ben meer van het stoere leer 😉
  esther onlangs geplaatst…Roze laarsjes op het tuinpad …My Profile

  7 oktober 2017 at 15:02
 • Reply marleen

  Oooh, Kipling! Dat is echt een throwback naar mijn schooltijd, haa, met dat aapie eraan! Deze tas is echt tof!!
  marleen onlangs geplaatst…Bodyshamen met je kind naast je – HNTM is toch geen kinderprogramma?My Profile

  7 oktober 2017 at 17:47
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: