Follow:
Beauty, Lifestyle

Sfeerimpressie “Powermom Brunch Event”

Ik ben afgelopen weekend voor de tweede keer naar een mama event geweest, namelijk de “Powermom Brunch event”. Dit event werd georganiseerd door Hellen samen met Fabienne van Mypartyplanner. Het was de eerste editie van deze Powermom event. Het event werd gehouden in Zappaz in Amsterdam. Een super leuk tentje met een geweldige inrichting. Ik werd door Hellen uitgenodigd om foto’s te komen maken en over het event te bloggen.

Ik heb zelf nog geen kinderen, maar vind het toch super interessant om te horen wat deze mama’s allemaal meemaken. Om 1 uur was ik aanwezig in Amsterdam, bij binnenkomst kreeg ik gelijk een lekker drankje aangeboden en een bonnetje voor de bingo. De mama’s waren al lekker aan het kletsen met elkaar. Ik liet eerst een covershot van mezelf maken door Kimberly van Kimberly Muller Fotografie. Daarna zocht ik een goed plekje in de zaal om foto’s te schieten. Helen en fabienne opende de brunch en gaven gelijk de microfoon aan de eerste Powermom spreker Sjanel. Na haar verhaal was er nog tijd voor een vragenronde.  Daarna konden de mama’s lekker gaan lunchen. Het buffet was zeer goed verzorgd met verschillende broodjes en smeersels.

Na de lunch konden de mama’s lekker connecten, en werd er tussendoor ook nog een Power mom quiz en een mama bingo gehouden waarbij je verschillende dingen kon winnen. Ik had het geluk dat ik een super leuk pakketje won van het merk Black up. Daar zat een oogschaduw pallette in en twee lipsticks. Maar je kon natuurlijk ook producten winnen voor je baby, verschillende soorten bonnen en nog veel meer. Naast een goodie tasje ging iedereen ook met een prijs van de bingo mee naar huis. Ze hadden ook nog een photobooth geregeld. Dan stond daar zo’n apparaat en dan moest je daar voor gaan staan. Er werden drie foto’s gemaakt, en die werden ook gelijk voor je afgedrukt.

Sfeerimpressie "Powermom Brunch Event" Sfeerimpressie "Powermom Brunch Event"Sfeerimpressie "Powermom Brunch Event" Sfeerimpressie "Powermom Brunch Event" Sfeerimpressie "Powermom Brunch Event" Sfeerimpressie "Powermom Brunch Event" Sfeerimpressie "Powermom Brunch Event" Sfeerimpressie "Powermom Brunch Event" Sfeerimpressie "Powermom Brunch Event" Sfeerimpressie "Powermom Brunch Event" Sfeerimpressie "Powermom Brunch Event" Sfeerimpressie "Powermom Brunch Event" Sfeerimpressie "Powermom Brunch Event" Sfeerimpressie "Powermom Brunch Event"

Ook was er een makeup corner waar je jezelf kon laten opmaken, en ook gelijk advies kon krijgen.

Het was weer een en al gezelligheid op deze Powermom Brunch. Hellen, bedankt weer voor de uitnodiging en op naar je volgende event! 😉

Heb jij al kinderen? Of hebben jouw vriendinnen al baby’s?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

18 Comments

 • Reply Silkeblogs

  Dat ziet er superleuk uit! Ik ben nog nooit naar een mommy event geweest!
  Silkeblogs onlangs geplaatst…Getest: de Maria Galland LichaamsverzorgingMy Profile

  10 oktober 2017 at 06:57
 • Reply Marloes

  Dat ziet er echt heel gezellig uit zeg. Leuk dat er zo’n event bestaat. Ik heb zelf nog geen kinderen dus ik zou er niet snel heen gaan nu 😉

  10 oktober 2017 at 10:20
 • Reply Danielle

  Wat ziet dat er ontzettend gezellig uit !
  Danielle onlangs geplaatst…Review: Miss Sporty Pump Up Booster MascaraMy Profile

  10 oktober 2017 at 10:33
 • Reply Mariëlle | Me-licious

  Dat ziet er gezellig en leerzaam uit. Zelf heb ik nog geen kinderen, dus dat is de reden dat ik niet joinde. Who know’s maybe in the future?
  Mariëlle | Me-licious onlangs geplaatst…appel plaattaart recept met appel en kaneelMy Profile

  10 oktober 2017 at 10:45
 • Reply Babs

  Wat een mooie locatie en bijzonder event! Die had je niet in mijn tijd, leuk dat dat er nu is!
  Babs onlangs geplaatst…Review: Little Ondine – Peel-Off Nagellak op Waterbasis (vegan)My Profile

  10 oktober 2017 at 11:31
 • Reply Rosita

  Ziet er gezellig uit! Ik ben ook moeder, ik heb een zoon van 10. Ik wist niet dat dit bestond. Maar ik heb dan ook geen mamablog.
  Rosita onlangs geplaatst…Keuzestress: Kiezen en de knoop doorhakken, mijn tipsMy Profile

  10 oktober 2017 at 12:19
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Ziet er goed verzorgd uit! Mijn baby is onderweg, nog 15 weken te gaan 🙂
  Anna Gerrie – Beautyonthefarm onlangs geplaatst…HEMA Highlighting Powder Moonlight & StarlightMy Profile

  10 oktober 2017 at 13:19
 • Reply Miriam

  Leuk idee, zo’n event! Wat ziet iedereen er ook mooi opgemaakt uit! Ik heb twee zoons, maar geen mamablog 😉
  Miriam onlangs geplaatst…Gelukkig Zijn: 5 Must Haves Uit De Schatkist Van De TherapeutMy Profile

  10 oktober 2017 at 15:48
 • Reply Ana Rita

  Wat leuk dat je hier voor bent uitgenodigd! Lijkt me wel apart om op een mama event te zijn zonder zelf kinderen te hebben, maar t ziet er in ieder geval wel heel gezellig uit!
  Ik heb maar 1 vriendin die kinderen heeft, maar die is ‘al’ 31.. al mijn andere vrienden zijn midden twintig en zijn daar nog totaal niet mee bezig. Mijn vrienden willen wel graag later kinderen, ik weet niet of ik dat ooit wil. Dus als t al gebeurd ben ik waarschijnlijk wel de laatste van de groep :p

  10 oktober 2017 at 17:15
 • Reply Sonja

  Wat een mooie vrouwen! Dat viel mij meteen op.
  Ik ben al weer 23 jaar moeder… het gaat zo snel.
  Sonja onlangs geplaatst…Soms ben ik zo moe | Persoonlijk | GrenzenMy Profile

  10 oktober 2017 at 19:01
 • Reply Lien

  Wat fijn zeg! Dat ziet er daar een heel erg gezellige boel uit! 🙂

  10 oktober 2017 at 19:18
 • Reply babs

  ik ben nog nooit naar zo’n event geweest maar het zag er heel gezellig uit. heel fijn om eens mee te kijken.

  11 oktober 2017 at 00:29
 • Reply Eke

  Ziet er superleuk uit! Mooie locatie! Hier een zoon van 3.5 en al een tijdje de wens voor een tweede.
  Eke onlangs geplaatst…Hoe goed kent Jeroen mij?My Profile

  11 oktober 2017 at 07:17
 • Reply mieke | mieksmind

  ziet er gezellig uit, leuk voor de mama’s om heen te gaan

  11 oktober 2017 at 08:10
 • Reply Shiva

  Leuk hoor! Ziet er in ieder geval erg gezellig uit!

  11 oktober 2017 at 12:30
 • Reply Angelina

  Ik ben geen mama, maar het ziet er wel allemaal erg leuk uit!

  12 oktober 2017 at 12:44
 • Reply Hellen

  Wat leuk al die reacties! Superleuk geschreven Marsha, we love your blog! Hebben jullie eventueel interesse om op de hoogte te blijven van onze event? Bekijk onze website: http://www.babymomtalk.nl en meld je aan voor de nieuwsbrief! Thanks again Marsha

  Liefs, Hellen
  Founder Babymomtalk

  12 oktober 2017 at 21:26
 • Reply Sharon

  Leuke blog! en ik zie een foto van mezelf ertussen staan! Jammer dat ik je niet gesproken heb tijdens het event. Ik heb er ook een stukje over geschreven op: https://twinmomz.nl/ging-naar-powermom-brunch/
  Groetjes Sharon!

  1 november 2017 at 21:58
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: