Follow:
Beauty

Review | Revlon Lipsticks Dahlia, Hydrangea & Poppy

Een vrouw kan nooit genoeg lipsticks in huis hebben. Voor elke mood een andere kleur lipstick. Vandaag review ik drie lipsticks voor jullie van het merk Revlon. Deze drie Ultra HD lipsticks van Revlon heb ik ontvangen van de webshop Parfumania. Parfumania is een online parfumerie shop en verkoopt naast parfum ook cosmetics, huidverzorgingsproducten en nog veel meer. Ik koos voor de kleuren: Dahlia, Hydrangea en Poppy. 

Zoals je ziet zijn de kleuren Hydrangea en poppy een beetje rood/roze achtig. Dit is ook het type kleur dat ik vaak draag en waar ik me “veilig” bij voel. Ik heb dit keer ook voor een andere kleur gekozen die ik normaal gesproken niet snel zou dragen. Dahlia is een beetje een bruintint, die ik normaal gesproken niet draag. Ik vind dat het mij bleker maakt dan dat ik al ben. Ik ben erg benieuwd naar deze kleuren en hoe ze uitvallen op mijn lippen.

Parfumania

De Revlon Ultra HD Lipstick geeft de lippen een overdaad aan kleur zonder dat de lipstick zwaar aanvoelt . Door de geavanceerde wasvrije geltechnologie creëer je een heldere, high definition kleur in slechts één vloeiende beweging. Het geheim van de Ultra HD Lipstick zit in de gelbasis, die zorgt voor een gewichtloos gevoel op de lippen. Eén laagje van deze heerlijk geurende, zijdezachte lipstick is voldoende om de lippen met een heldere, intense kleur te verrijken.

Parfumania

Voor een overdaad aan kleur die niet zwaar aanvoelt op de lippen. Dankzij het gebruik van innovatieve pigmenten bereik je een intense kleur in slechts 1 beweging. De unieke Elasticolor technologie omhelst de lippen met een explosie van kleur. Bevat polymeren voor een langhoudende kleur en betere conditie van de huid. Hydraterende bestanddelen en anti-oxidanten, waaronder zoete amandelolie, verbeteren de lipstructuur en maken de lippen zijdezacht.

Deze Ultra HD lipsticks van Revlon zijn op dit moment verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren. 810 Orchid, 815 Sweet Pea, 820 Petunia, 825, Hydrangea, 830 Rose, 840 Poinsettia, 845 Peony, 850 Iris, 855 Geranium, 860 Hibiscus, 875 Gladiolus, 885 Camilla, 890 Dahlia en 895 Poppy.

Van links naar rechts de kleuren: Poppy – Hydrangea – Dahlia

Van links naar rechts: Poppy – Hydrangea – Dahlia

Als eerste moet ik zeggen dat ik alle drie de kleuren echt prachtig vind. Hydrangea springt er voor mij wel echt uit. Ik moet wel zeggen dat alle drie de kleuren dicht bij elkaar liggen. Dahlia heeft mij erg verrast, omdat ik eigenlijk had verwacht dat de kleur wat donkerder zou zijn. Maar hij komt qua kleur erg in de buurt van Poppy. Deze lipsticks zijn heel erg romig en smeren lekker uit. Maar omdat ze zo romig zijn moet je wel oppassen dat je niet uitschiet. Ook het subtiele glittertje erin kan ik waarderen. Na een hapje en drankje moet je deze lipsticks wel even bijwerken. Deze lipsticks kosten nu €12,50 op de website van Parfumania, en worden gratis verzonden.

Wat vind jij van deze kleuren van Revlon?

In samenwerking met Parfumania

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

23 Comments

 • Reply Babs

  Ik vind ze heel mooi, de kleuren liggen inderdaad vrij dicht bij elkaar.Mooie hulzen ook!
  Babs onlangs geplaatst…Mijn prachtige nieuwe JJ Footwear laarzen van LaarzenwinkelMy Profile

  12 oktober 2017 at 06:47
 • Reply Shiva

  Mooie kleuren! Ik vind dat ze je alle drie erg mooi staan!

  12 oktober 2017 at 06:57
 • Reply Nancy

  Mooie verpakking! Ik geloof dat ik nog nooit een Lipstick van Revlon heb geprobeerd, maar ik ben ook meer van de matte!
  Nancy onlangs geplaatst…WEDNESDAY WISHLIST: ZAFULMy Profile

  12 oktober 2017 at 07:13
 • Reply Sandra

  Alle drie vind ik het prachtige kleurtjes! De lipsticks zelf zien er ook mooi uit zeg. Ik heb nog nooit iets van Revlon gehad volgens mij. De lipsticks zien er in ieder geval al heeeel mooi uit! 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…Hoe kom ik over op mijn blog?My Profile

  12 oktober 2017 at 11:32
 • Reply Eva

  Mooie kleuren! Ik heb eigenlijk nog helemaal niks van Revlon.
  Eva onlangs geplaatst…Halloween Looks op Make-up e.d.My Profile

  12 oktober 2017 at 12:27
 • Reply Angelina

  Hele mooie kleuren lipstick zeg! Die poppy vind ik ook erg mooi!

  12 oktober 2017 at 12:45
 • Reply Renata

  Die zien er echt mooi uit – vooral die poppy past jou wel goed als je het mij vraagt 🙂

  12 oktober 2017 at 13:37
 • Reply Bianca Ronday

  Zelf vind ik Dahlia vind ik er persoonlijk de mooiste kleur, ik hou van warme tinten.
  Bianca Ronday onlangs geplaatst…ADE amsterdam 2017 poll van de DJ school AmsterdamMy Profile

  12 oktober 2017 at 13:52
 • Reply Daisy Dingen

  Ik dacht eerst oooh das echt veeel te rood voor mij, maar zo op je lippen vind ik ze eigenlijk best mooi allemaal.
  Daisy Dingen onlangs geplaatst…De restanten van het Land van Ooit in 2017My Profile

  12 oktober 2017 at 15:53
 • Reply Amylia De Schepper

  Voor mij de poppy! 😉

  12 oktober 2017 at 21:29
 • Reply Jolanda

  De verpakking ziet er echt te gek uit. Hele mooie kleuren ook!!
  Jolanda onlangs geplaatst…Jean d’Arcel Lash Power MascaraMy Profile

  13 oktober 2017 at 05:59
 • Reply nicole

  Ik vind de bovenste het mooist. Die vind ik het zachtst. Dat hele donkere vind ik minder mooi.
  nicole onlangs geplaatst…Dakkappellen schilderen: een schildersbedrijf inhuren ja of neeMy Profile

  13 oktober 2017 at 08:12
 • Reply Manon

  Het zijn mooie kleuren maar als ik zo naar de lipsticks kijk had de dekking iets meer verwacht.
  Manon onlangs geplaatst…Leuke activiteiten voor tijdens de herfstvakantieMy Profile

  13 oktober 2017 at 08:51
 • Reply MC Kleuver

  Ik vind Dahlia juist heel goed bij je staan! Het straalt kracht uit.

  13 oktober 2017 at 12:00
 • Reply Layla

  Erg donker zijn ze maar wel heel mooi! Staat je prachtig

  15 oktober 2017 at 11:42
 • Reply Eva

  Ik vind Dahlia wel echt een hele mooie kleur! Maar, zoals je zegt, de kleuren liggen wel dicht bij elkaar.
  Eva onlangs geplaatst…Off-shoulder top & oorbellen à la Yara MichelsMy Profile

  15 oktober 2017 at 17:53
 • Reply Sonja

  Ooooh Dahlia is toch wel mijn favoriet! Echt kleuren die ik ook zo zou kopen!
  Sonja onlangs geplaatst…Swatched-it | Mooie roze tinten | Dr. Pierre RicaudMy Profile

  16 oktober 2017 at 17:48
 • Reply Yara

  Ooh die kleuren zijn stuk voor stuk prachtig, ik hou van rode tinten lipstick!
  Liefs,
  Yara

  17 oktober 2017 at 13:52
 • Reply Elke

  Mooie kleurtjes zeg. Ik vind de bovenste vooral de mooiste.

  17 oktober 2017 at 19:01
 • Reply Josine

  Wat maak je toch prachtige foto’s!
  Ik had ze wel iets dekkender verwacht trouwens, maar even goed prachtig. Liefs Josine
  Josine onlangs geplaatst…bye bye bad hair dayMy Profile

  18 oktober 2017 at 21:52
 • Reply Marielle

  Wat een mooie kleuren! Ik vind ze je allemaal mooi staan.
  Marielle onlangs geplaatst…Amazonian Balm Multi-PurposeMy Profile

  20 oktober 2017 at 14:40
 • Reply Sherry

  Wat een mooie tinten staan je goed.

  2 november 2017 at 08:55
 • Reply Tipify

  Hoewel ik zelf dit niet gebruik, vond mijn Canadese vrouw het erg interessant!

  9 februari 2018 at 10:48
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: