Follow:
Fashion

Stalen crystal roseplated armband van Lucardi

Iedereen die mij kent en mijn blog bezoekt weet dat ik gek ben op sieraden en bling bling. Ik mocht dit keer van Lucardi iets leuks uitzoeken wat helemaal mijn eigen stijl was. Ik heb een tijdje zitten nadenken over wat ik zou uitkiezen. Misschien oorbellen, of een ketting. Maar daar heb ik er toch ontzettend veel van. Misschien handig om toch een keer iets anders te nemen.

Dus besloot ik om dit keer voor een armband te gaan. En dan het liefst eentje die bij mijn verlovingsring zou passen. Het zou dus een goudkleurige armband worden met een beetje bling bling. Na een tijdje op de site van Lucardi Juwelier Rotterdam rond geneusd te hebben kwam ik bij de perfecte armband terecht! Deze rosé armband past perfect bij mijn verlovingsring!

Stalen armband crystal roseplated

Rosé en bling is nog steeds helemaal trendy! De kristalstenen maken deze armband helemaal af! Combineer deze mooie armband met andere roseplated sieraden met kristal. – Lucardi

Het pakketje was heel snel binnengekomen, en ik kon niet wachtten om hem te proberen. Op het eerste gezicht lijkt de armband zwaar, maar in het echt voelt hij zo licht als een veertje. Voor het fijne is deze armband eigenlijk net iets te groot. Hij zakt niet van mijn arm af, maar hangt wel los over mijn hand. Ik kan hem een schakel korter omdoen maar dan hangt het originele schakel waar hij in moet wel los. Het is niet vervelend om hem zo te dragen, maar voor het mooie had hij toch liever iets kleiner gemoeten.

De schakels ogen wat grof, maar in het echt vind ik hem heel fijn en elegant. De witte delen met kristalstenen maken het voor mij helemaal af. Deze armband is nu afgeprijsd en kan je op de website van Lucardi vinden voor € 59,99,-

Bij deze armband heb ik ook nog een ring uitgezocht. Deze stond al een tijdje op mijn lijstje maar ik was er nog niet aan toe gekomen om hem in mijn winkelwagentje te gooien. Ik had hem toen een keer op een blog voorbij zien komen en vond hem zo mooi! Ik kan deze ring om mijn ring of middel vinger dragen, dus qua grote vind ik hem perfect! Deze ring is nu afgeprijsd en kan je op de website van Lucardi vinden voor € 9,99,-

Goldplated ring fuchsia met zirkonia

Deze mooie ring van het merk Nouveau Vintage is gemaakt van het materiaal goldplated. De ring is bezet met 12 zirkonia stenen en 1 grote steen in het midden. Door de prachtige stenen heeft de ring de vorm van een bloem. Deze ring is in verschillende kleuren beschikbaar! – Lucardi

Allebei deze sieraden zijn plated, maar wat betekend dat nou eigenlijk?

Een plated sieraad is een sieraad van metaal met een laagje van een ander metaal erover heen. Een koperen ring met een laagje van goud noemen we bijvoorbeeld goldplated, of verguld. Een ring met een laagje zilver noemen we silverplated, of verzilverd. Omdat er maar een dun laagje goud en zilver wordt gebruikt, zijn plated sieraden betaalbaarder dan sieraden die volledig van goud of zilver zijn.

Wat vind jij van deze sieraden?

In samenwerking met Lucardi

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

18 Comments

 • Reply Kool Family

  Mooie juwelen en een fijne samenwerking als je deze cadeau kreeg 😉
  Kool Family onlangs geplaatst…“Ik Snack – Jij Snackt” in de snack tagMy Profile

  17 oktober 2017 at 06:53
 • Reply Angelina

  Ik vind ze allebei erg mooi! Maar de armband is toch wel echt mijn ding hoor. Ik hou ook ontzettend veel van bling bling. <3

  18 oktober 2017 at 09:11
 • Reply Babs

  Wauw, prachtig!
  Babs onlangs geplaatst…Wereldkaarten- Mijn nieuwe wanddecoratie!My Profile

  18 oktober 2017 at 09:34
 • Reply Linda Meester

  Wat een leuke combinatie van staal met steentjes. Deze armband past ook bij mijn tweekleur sieraden
  Linda Meester onlangs geplaatst…Scoupy Super Sparen voor superdeals #spaaractieMy Profile

  18 oktober 2017 at 12:49
 • Reply marjolein goedhardt

  Nice en vooral het platen element van darmband vind ik mooi, goed ook dat je uitlegt De foto’s zijn ook super gemaakt! Dat maakt hebberig
  marjolein goedhardt onlangs geplaatst…HEMA baby lanceert de nieuwe bed- en bad collectie… I’m in LoveMy Profile

  18 oktober 2017 at 12:50
 • Reply Tessa

  Door mijn werk draag ik niet veel sieraden, maar als ik dit zo zie denk ik dat ik daar op vrije dagen toch wat meer tijd aan moet besteden. Ik hou van goudkleurige sieraden

  18 oktober 2017 at 12:52
 • Reply Eva

  De ring is heel leuk en past ook goed bij de armband! De armband vind ik voor dagelijks gebruik best heftig maar voor een feestje dan weer wel erg leuk 🙂

  18 oktober 2017 at 15:04
 • Reply Jamey

  Oeeeh wat een toffe ring.. maar die armband is al heeeeelemaal geweldig.
  Jamey onlangs geplaatst…Langer haar met clip in hairextensionsMy Profile

  18 oktober 2017 at 18:54
 • Reply Marloes

  Ik heb die ring ook! Maar dan in een andere kleur, mooi is hij he. Die armband is ook echt prachtig!

  18 oktober 2017 at 20:18
 • Reply Shiva

  Leuke ring! Persoonlijk vind ik de armband mooier! Maar beide alsnog erg leuk 😀

  18 oktober 2017 at 21:01
 • Reply LavieMamsElle

  Oogt heel mooi. Ik draag bijna geen sierraden en als ik er draag zijn het fijne dingen. Groetjes Ellen

  18 oktober 2017 at 21:23
 • Reply nicole

  De ring vind ik prachtig. De armband is mij wat te grof en groot.
  nicole onlangs geplaatst…Top 3 voedingsmiddelen waardoor je toegevoegde suiker eetMy Profile

  19 oktober 2017 at 06:46
 • Reply Natascha

  Ik vind je ring echt super tof!
  Natascha onlangs geplaatst…Persoonlijk | It’s my 31st birthday!My Profile

  19 oktober 2017 at 07:29
 • Reply Renata

  Ik zou ze graag net iets fijner gezien hebben 🙂

  19 oktober 2017 at 11:41
 • Reply Anne-Wil

  Wauw wat een mooie juwelen! Die ring zou niet misstaan als verlovingsring haha. 🙂

  19 oktober 2017 at 16:51
 • Reply kimmetjekims

  Wat een prachtige sieraden! Echt helemaal mijn ding <3

  21 oktober 2017 at 08:34
 • Reply Nathalie - Volgmama

  Wauw, wat heb je mooie dingen uitgezocht. Vooral de ring vind ik super.

  22 oktober 2017 at 23:01
 • Reply Eveline Fleur

  Jaaa sieraden, love it! <3 Wat een leuke sieraden zeg! De armband zou voor mij iets te grof zijn, maar ik vind hem bij jou echt prachtig staan. Jammer dat hij net wat aan de grote kant is. De ring is trouwens ontzettend cute!
  Eveline Fleur onlangs geplaatst…Veranderingen in ons levenMy Profile

  15 november 2017 at 11:24
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: