Follow:
Geen categorie

Happy Thoughts #21 | Oktober 2017

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van wordt. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk een soort van een online dagboekje. Dan kan ik elk moment een happy thought’s openen, en terug kijken op alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van oktober. 


Met Vice uit eten geweest bij Sushi restaurant Fugu Met Vice wezen shoppen in Amsterdam Horloge gekocht voor Vice zijn verjaardag Naar het event van Helen geweest de Powermom Brunch Mijn schoonzus is bevallen van een dochtertje Met de food chicks wezen eten in Amsterdam bij Sushi Samba  Bij mijn schoonzus wezen eten  Gezellig weer gedate met mijn vriendinnetje Shannon Verjaardag van Vice gevierd met familie  Een wedstrijd gewonnen op werk, we hadden 5 kg chocola gewonnen! Op zoek naar een locatie voor onze bruiloft ♥ Met Vice & Faroek naar Frightnight Zuiderpark geweest ♥ Naar de film “Geostorm”geweest ♥ Verjaardag gevierd van Vice met vrienden ♥ Naar de film Thor Ragnarok geweest 

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van wordt. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk een soort van een online dagboekje. Dan kan ik elk moment een happy thought’s openen, en terug kijken op alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van Oktober. Lees je mee?

Wat was jouw leukste moment deze maand?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Angelina

  Wat een leuke dingen heb je allemaal gedaan. Ik ben ook naar Ragnarok geweest, vond hem echt gaaf!

  31 oktober 2017 at 10:28
 • Reply Sonja

  Je hebt echt veel happy moments gehad!
  Sonja onlangs geplaatst…Van piekhaar naar een volumineus kapsel | RedkenMy Profile

  31 oktober 2017 at 18:25
 • Reply Sherry

  Wat een leuke happy momenten.
  Sherry onlangs geplaatst…Migo® ‘the friendly pear’ sponsort jarige CliniClowns + winactieMy Profile

  2 november 2017 at 08:51
 • Reply Deb

  Klinkt als een gezellige maand! Leuk foto overzicht ook!
  Deb onlangs geplaatst…Essie Licorice & Halloween nailartMy Profile

  5 november 2017 at 14:02
 • Reply marleen

  Aaah, leuke dingetjes allemaal. Ik wil ook wel vijf kilo chocola winnen! haha!
  marleen onlangs geplaatst…Alleen reizen – ervaring & waarom iedereen dat een keer zou moeten doen!My Profile

  6 november 2017 at 09:44
 • Reply Jeanine

  Sushi staat ook zeker op mijn lijstje. Wordt hier hoog tijd om dat weer eens te gaan eten. Is Fugu een aanrader?

  6 november 2017 at 22:56
  • Reply Marsha

   Ik vond Fugu zeker een aanrader! Je betaald wel iets meer, maar je heb dan ook allemaal verschillende sushi’s.

   7 november 2017 at 01:19
 • Reply Angelina

  Wat een super leuke dingen heb je weer meegemaakt!

  11 november 2017 at 15:16
 • Reply heidi

  Wat fijne momenten zijn het.. Dat je der super gelukkig van word als je het leest 😉

  15 november 2017 at 19:07
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: