Follow:
Beauty

Een fluweel zacht huidje met FRØYA BODY OIL | MYLÈNE

De winter staat voor de deur en zo ook een droge huid en kloofjes. Een goede verzorging is nodig, om te zorgen dat je huid zacht en gezond blijft. Ik heb een gevoelige huid en in de winter snel last van droge benen. Mijn moeder kwam met hét redmiddel. Volgens haar was dit de “wonderolie” van Mylène, die ze op een huisparty bij een van haar vriendinnen had gekocht. Moeders hebben vaak gelijk, maar toch eens even testen of dit wel zo goed werkt!

De verpakking is simpel en duidelijk. Hij oogt fris en ook best hip. Het is een handig flesje met draaidop. De gebruiksaanwijzing is als volgt: na douche of bad aanbrengen op de huid en zachtjes inmasseren. Het doseren is echter wat onhandig omdat het een dunne olie is die eruit komt. Zorgen dat je niet knoeit dus. De olie is gelig van kleur en doorzichtig.

De achterkant staat vol met ingrediënten. De ingrediënten zijn allemaal plantaardig, dus dat is fijn. De olie voelt zijdezacht aan en de geur die vrijkomt zodra je de dop eraf haalt is heerlijk. Het is een geur die me doet denken aan massageolie. Ontspannen dus. Het flesje bevat 200ml en dit flesje is voldoende om te overwinteren omdat je er niet veel van gebruikt per keer.

Belangrijk bij het gebruik van een body oil vind ik dat het product snel intrekt. Je wil niet dat het na gebruik vlekken achterlaat in je kleding. Gelukkig is deze olie binnen no-time ingetrokken en kun je erna vlekkeloos je kleding aantrekken.

Op het flesje staat het volgende:

“Fluweelzachte lichaamsolie om je huid ook na de douche optimaal te verzorgen. De olie bevat, net als Mylène Botanic Oil, een mix van plantaardige ingrediënten. Ga voor een voelbaar gladde huid met deze aangename body oil en revitaliseer lichaam en geest met de heerlijke geur die je de sfeer van het hoge noorden laat ervaren!”

Ik sluit mij volledig aan bij de boodschap op de achterkant van het flesje. Na het gebruik van deze olie voel ik me fris, ontspannen, schoon en mijn huid oogt zacht en soepel. Ik duik nu fris en fruitig mijn bed in, kom maar op met die winter. Een echte aanrader dus, vooral voor deze tijd van het jaar!

Shop het product hier voor €19,00,-

Gebruik jij liever body oil of body lotion?

Dit artikel werd geschreven door gastblogger Anne Peters
Share:
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply jonna@burgertrutjes

  Ben zelf nog niet bekend met dit merk maar ook ik ben meer fan van een body olie dan een lotion. Trekt sneller in en naar mijn idee verzorgt het de huid beter. Perfect inderdaad voor de wintermaanden 🙂
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Cadeautips voor hem – shop voordelig tijdens Black Friday!My Profile

  24 november 2017 at 09:33
 • Reply Babs

  Klinkt heerlijk! Mijn huid is in de winter mega droog!Meer dan in de zomer lijkt wel, ik denk door de centrale verwarming 🙂
  Babs onlangs geplaatst…Keune Color Care shampoo en conditioner – ReviewMy Profile

  24 november 2017 at 10:08
 • Reply Marloes

  Ik had er nog nooit van gehoord, maar klinkt goed! Ik ben zelf meer van de bodylotion. 🙂

  24 november 2017 at 23:29
 • Reply Shiva

  Oh wat lijkt me dat een fijn product! Gebruik zelf nog niks behalve af en toe wat vaseline.

  24 november 2017 at 23:30
 • Reply Sonja

  Mijn moeder kocht vroeger ook bij dit merk! Ik had daar mijn eerste make-up van.
  Sonja onlangs geplaatst…Smile… maar als je niet durft te lachen? | TANDENBLEKEN-THUIS.NLMy Profile

  25 november 2017 at 19:44
 • Reply nicole

  Het ligt er aan. Als het maar snel intrekt, dan vind ik het goed. Ik heb nooit geduld.
  nicole onlangs geplaatst…De deugdzame huisvrouwMy Profile

  26 november 2017 at 15:46
 • Reply Patricia

  Je weet het goed te brengen in je artikel, want ik ben inmiddels zo nieuwsgierig geworden naar het product dat ik het eerdaags ga uitproberen 🙂 Dank voor deze tip!
  Patricia onlangs geplaatst…De TV-series TagMy Profile

  26 november 2017 at 16:16
 • Reply Vera

  Ik gebruik liever een lotion omdat ik olie eigelijk altijd net wat te vet vind.

  26 november 2017 at 17:45
 • Reply Tania

  Ik heb liever een body lotion. Olie vind ik altijd zo’n gedoe
  Tania onlangs geplaatst…Tag | Fall TagMy Profile

  26 november 2017 at 18:47
 • Reply Laura

  Ik kende deze nog helemaal niet eigenlijk! Toch gebruik ik zelf wel liever een creme of lotion, dan olie. Is wat minder vet vaak. Leuk artikel!
  Laura onlangs geplaatst…Morningroutine: How do i get ready in the morning?My Profile

  26 november 2017 at 19:14
 • Reply Natalie

  Ik hou eigenlijk niet zo van olies, niet op mijn huid of op mijn huid. Geef mij maar een lekkere milk of butter! Mylene is wel een heel fijn merk!

  26 november 2017 at 21:13
 • Reply Ilona

  Ik gebruik af en toe een olie, maar alleen als ik echt veel tijd heb. Wanneer het snel moet gaan kies ik voor iets dat snel intrekt 😀

  Ilona
  Ilona onlangs geplaatst…Syoss- Salonplex Pre Color PrimerMy Profile

  26 november 2017 at 23:10
 • Reply Marie-Lise (reislustig.be)

  Ik heb altijd wat schrik bij het gebruik van olie voor puistjes en acné… Het ziet er anders wel een mooi product uit.

  27 november 2017 at 18:47
 • Reply heidi

  lijk me een fijne olie te zijn.

  29 november 2017 at 20:21
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: