Follow:
Lifestyle

Happy Thoughts #22 | Januari 2018

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van wordt. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk een soort van een online dagboekje. Dan kan ik elk moment een happy thought’s openen, en terug kijken op alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van januari. 


Drie jaar een relatie met de beste boyfriend ever!!Met Vice uit eten geweest bij restaurant TakumiEen hele leuke verassing gekregen! Een weekje vakantie gehadIk was super ziek maar heb daardoor wel heel veel series kunnen kijkenMet Vice naar de IKEA geweest, en wat kleine dingetjes gekochtNieuwe samenwerkingen aangegaanIk had al sinds oktober een huidinfectie op mijn pols, die is nu eindelijk weg aan het gaanBij de verjaardag geweest van het kindje van een vriendin van onsEen nieuwe bureaustoel gekregen van mijn papa ♥ Naar de marathon bingo geweest met familie Met collega’s een cursus gedaan van Vitakraft ♥ Foto’s van Marjolijn haar puppy’s gemaakt  Met familie mosselen wezen eten  ♥ Bij familie langs geweest op bezoek.  Met collega’s uit eten geweest bij Sense of China 

Happy Thoughts #22 | Januari 2018

Wat was jouw leukste moment deze maand?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Melanie

  Die momenten moet ik ook eens gaan opschrijven. Zijn er vaak zoveel 😁
  Welke seried heb je gekeken ??

  31 januari 2018 at 07:57
 • Reply Marloes

  Wat een leuke momenten heb je deze maand meegemaakt! Wel vervelend van die huidinfectie! 🙁

  31 januari 2018 at 08:23
 • Reply Nienke

  Klinkt als een geweldige maand! Nog gefeliciteerd met je jubileum. Ik heb vooral echt genoten van een dagje weg en uit eten gaan.

  31 januari 2018 at 10:56
 • Reply Babs

  Die puppy, zo een cutie! Jij was ziek en nu voel ik mij beroerd. Veel series kijken op de bank is een goede tip!

  31 januari 2018 at 14:27
 • Reply Angelina

  Die puppy is echt cute!!!! Leuke momentjes weer! 😀 Altijd leuk om even terug te blikken.

  31 januari 2018 at 16:43
 • Reply Kool Family

  Je maakt me ook instant blij met je happy thoughts. Mijn beste moment deze maand was vrijdag 12/1, laatste werkdag bij mijn werkgever en start van iets nieuws…
  Kool Family onlangs geplaatst…Einde van een mooi liefdesverhaalMy Profile

  31 januari 2018 at 16:45
 • Reply Shiva

  Super leuke momenten weer! Erg leuk om te lezen!

  31 januari 2018 at 19:19
 • Reply Sherry

  Leuke momenten heb je meegemaakt.

  4 februari 2018 at 20:40
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: