Follow:
Beauty

Unboxing van de blux box winter editie

Vandaag unbox ik de Blux Box Winter Editie voor jullie. Ik heb al vaker deze boxen voorbij zien komen in blogland, maar heb er zelf nog nooit gebruik van kunnen maken. Ze leken me altijd wel erg interessant. Je kan je op de Blux box abonneren voor maar 29,95 per editie + gratis verzending. De box verschijnt om de twee maanden en je ontvangt dan 8 tot tien beauty producten, samples en full size.

De producten verschillen van makeup, huid & haar verzorging, creme’s en tot nog veel meer andere beauty gerelateerde producten. Elke box is een verassing, en in elke box zal er vast wel wat leuks voor bij zitten. Ik ben zeer benieuwd naar de inhoud!

Unboxing van de blux box winter editie

Kueshi Rediscover Night Cream (Full Size) € 29,95

De Kueshi Rediscover Night Cream is een voedende nachtcrème, geformuleerd met argan olie, shea butter en extracten uit de dracaena plant. Deze ingrediënten werken regenererend op de huid en onderliggende weefsels. Daarnaast werkt deze crème hydraterend en zorgt het ervoor dat je met een stralende huid opstaat!

De ingredienten van dit product klinken erg goed! Ik ben altijd wel een beetje voorzichtig met cremes & maskers omdat ik een hele gevoelige huid heb en snel uitslag krijgt.

Unboxing van de blux box winter editie

Paul Yacomine Parfum De Coiffeur (Full Size) € 29,50

De Paul Yacomine Parfum de Coiffeur is dé ultieme finishing touch voor mooi haar. Het unieke, op olie gebaseerde haarparfum geeft een heerlijke geur af en zorgt voor een mooie glans. Gebruiksadvies; breng een kleine hoeveel direct aan op het haar. Het parfum kan eventueel ook gebruikt worden op de huid/polsen.

Ik heb nog nooit gehoord van een haar parfum, dus ik was hier zeer nieuwsgierig naar. Op mijn pols ruikt hij erg fris. Ik ben benieuwd hoe hij ruikt als ik het op mijn haar spuit.

Unboxing van de blux box winter editie

3INA Eyes & Lips Make-up Remover (Full Size) € 6,95

Dit product is de bestseller van het Engelse merk 3INA! Deze make-up remover reinigt als een olie, maar voelt aan als water. Sterk genoeg om alle soorten make-up te verwijderen, maar zacht genoeg voor gebruik rondom de gevoelige ogen. De gedestilleerde rozenwaterformule is zelfs goed voor wimpers. Oftalmologisch (oogheelkundig) getest en vrij van parabenen.

Altijd handig een makeup remover! Heel fijn ook dat hij geschikt is voor de gevoelige ogen en vrij is van parabenen.

Unboxing van de blux box winter editie

Salcura Bioskin Zeoderm (15 ml – Full Size 50 ml) € 14,99

De Salcura Bioskin Zeoderm is een diep hydraterende en verkoelende crème die gebruikt kan worden om de droge, beschadigde huid over het hele lichaam te herstellen. Het product is tevens zeer geschikt bij huidaandoeningen als eczeem, psoriasis, dermatitis en netelroos. De crème is voor 99% natuurlijk en bevat geen steroïden of andere chemicaliën. De crème kan zo vaak worden toegepast als wenselijk, ook op het gezicht.

Klinkt als een heel fijn product, wat ik echt uit wil proberen! Zeker omdat ik vaak uitslag in mijn gezicht heb. Misschien heb ik wel een nieuw merk creme gevonden?

Unboxing van de blux box winter editie

Sass Intimate Refreshing Wipes (Full Size)€ 4,50 

Het Engelse merk SASS weet dat een goede intieme hygiëne belangrijk is om je zorgeloos en fris te voelen. Hun assortiment bestaat uit 7 verzorgingsproducten voor de intieme omgeving/vagina die alles geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Eén van deze producten is de Initimate Refreshing Wipe. Deze pH-gebalanceerde doekjes kun je op elk moment van de dag gebruiken en in het bijzonder erg handig gedurende de menstruatie. Door de handige meeneemverpakking kun je je altijd fris en zeker voelen, waar je ook bent. Goedgekeurd door gynaecologen.

Als vrouw zijnde vind ik dit soort producten altijd heel fijn. Ik ben ook erg blij dat er hiervoor verschillende soorten producten bestaan. Binnenkort verschijnt er ook een apart artikel over dit merk!

Unboxing van de blux box winter editie

Medusa’s Make-up Witch Lash Mascara (Full Size) € 9,95

De Medusa’s Make-up Witch Lash Mascara geeft je wimpers meer volume, lengte en textuur, zonder klontjes. Het flexibele rubberen borsteltje zorgt ervoor dat je wimpers mooi gescheiden worden. Het resultaat? Een natuurlijke false lash-look.

Mascara’s kan je nooit teveel hebben! Ik ben nog steeds op zoek naar de perfecte mascara voor mijn wimpers. Het borsteltje van de Medusa mascara ziet er in ieder geval erg fijn uit.

Unboxing van de blux box winter editie

Dr. Lipp Original Nipple Balm (4 ml – Full Size 15 ml)€ 16,00

1 product, 100 toepassingen. De Dr. Lipp Original Nipple Balm For Lips is een award winning multifunctionele balm gebaseerd op 100% medical grade lanoline die de huid voedt, herstelt en hydrateert, tot wel 8 uur lang! Officieel gebruik je de nipple balm bij tepelkloven, maar is al jarenlang favoriet bij de internationale make-up artist vanwege de vele cosmetische voordelen. Het product is o.a. te gebruiken voor droge en schrale plekken op de huid, lippen, knieën, ellenbogen en voeten, maar vooral als een prachtige lipgloss. Het product is 100% organisch, zonder kunstmatige kleur-en geurstoffen, parabenen en andere synthetische toevoegingen. Verkrijgbaar bij o.a Ici Paris XL.

Erg handig om te weten dat je dit product voor zoveel doeleinden kan gebruiken. Deze gaat zeker van pas komen!

Unboxing van de blux box winter editie

Demak’up Wattenschijfjes (€ 1,29 Rol 70 Stuks)

De wattenschijfjes van Demak’up Expert zijn uiterst doeltreffend vanwege hun honingraad structuur: deze structuur gevuld met 100% natuurlijk katoen verwijdert alle soorten make-up, onzuiverheden en restjes. De wattenschijfjes bestaan uit natuurlijke en biologische afbreekbare vezels en pluizen niet.

Ik zeg je eerlijk dat toen ik dit product zag ik echt zoiets had van: meh.. Maar even later veranderde dat in een Yes! Want ik had mijn laatste wattenschijfje opgemaakt en ik gebruik deze echt elke dag. Dus het kwam toch nog goed uit.

Unboxing van de blux box winter editie

Evelyn Iona Green Tea Primer (Full Size) € 24,50

Deze primer van het Amerikaanse merk Evelyn Iona zorgt voor een egale en vlekkeloze teint. De speciale formule met o.a. biologische groene thee en avocado-olie beschermen en hydrateren de huid. Het is een perfecte basis voor onder je make-up, maar kan ook alleen gebruikt worden voor het verminderen van imperfecties, lijntjes en poriën. Het product is vegan, vrij van parabenen en is geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige huid.

Ik heb in het verleden twee verschillende primers gebruikt en daar kreeg ik helaas uitslag van. Dit product ga ik wel een keer uitproberen omdat er geen parabenen in zitten en ook geschikt zijn voor de gevoelige huid.

Unboxing van de blux box winter editie

Afterspa Konjac Sponge (Full Size) € 6,95

Deze Konjac Sponge van Afterspa reinigt, scrubt en voedt de huid intensief en stimuleert de doorbloeding. Gebruiksadvies: De spons is droog verpakt en dient eerst een aantal minuten in het water gelegd te worden. Als de spons goed doordrenkt is met water wring je hem uit en ga met cirkelvormige bewegingen over je gezicht. Na het gebruik spoel je de spons goed uit met lauw/warm water en hang je hem op aan het koortje om te drogen. Eenmaal opgedroogd is de spons weer hard en dompel je hem weer onder water totdat deze zacht is. Verzorg je spons goed, dan is die zeker 2 maanden te gebruiken. De producten van Afterspa zijn te koop bij o.a. Etos en Ah.nl.

Deze sponsjes had ik wel vaker voorbij zien komen op blogs, en vond ze altijd erg interessant. Ik ben ook blij dat ik hem nu kan uit proberen.


Conclusie

Ik ben heel erg tevreden over de inhoud van deze box. Heel veel nieuwe merken die ik nog niet ken, en producten die ik graag uit wil proberen. Ik ben zelf nog niet geabonneerd op een beauty box, maar deze doos heeft me wel heel erg nieuwsgierig gemaakt. Het is dan inderdaad elke keer een feestje om zo’n box te mogen ontvangen, en om te kijken wat voor leuke producten er nu weer in zitten. De winter box van januari/februari 2018 is te bestellen t/m 28 februari 2018 voor 29,95 euro inclusief verzendkosten op  www.bluxbox.nl. De totale waarde van de box is circa 120 euro.

Ben jij bekend met de Blux Box?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

17 Comments

 • Reply Kim

  Die spons lijkt mij ook heel fijn! Ga je er een review over schrijven?

  8 februari 2018 at 10:57
 • Reply Kim

  Die spons lijkt mij ook erg fijn! Ga je daar nog een review over schrijven?
  Kim onlangs geplaatst…Je hoeft niet altijd maar online te zijnMy Profile

  8 februari 2018 at 10:58
 • Reply Kool Family

  Een fijne box en ook de inhoud ziet er prima uit!
  Kool Family onlangs geplaatst…Zo gewoon maar voor ons een wonderMy Profile

  8 februari 2018 at 10:59
 • Reply Pauline Böckling

  Nee, ik had nog nooit van de Blue Box gehoord.
  Ik heb zelf niet om de 2 maanden nieuwe producten nodig en de helft van de getoonde producten zou ik ook niet gebruiken, dus helaas behoor ik niet tot de doelgroep.

  Je hebt trouwens prachtige foto’s gemaakt!

  8 februari 2018 at 11:40
 • Reply Angelina

  Wat een leuke producten zitten erin! Dat sponsje klink zeker interessant hihi.

  8 februari 2018 at 12:35
 • Reply Nicole Orriëns

  Wauw, wat een goed gevulde doos is dat! Lijkt me een feestje op uit te pakken : )
  Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Snelle huishoudelijke tips en weetjesMy Profile

  8 februari 2018 at 13:49
 • Reply Marion

  Ik ken de blue box niet maar zo’n doos met verrassingen is wel leuk.
  Marion onlangs geplaatst…Hoe aantrekkelijk is de POP-selectie van IENS?My Profile

  8 februari 2018 at 15:27
 • Reply Manon

  Goed gevulde box en ziet er allemaal erg interessant uit moet ik zeggen

  8 februari 2018 at 16:48
 • Reply Xarifa

  Ik heb helemaal niks met make-up boxen, omdat ik bang ben dat het niet de juiste kleur is.

  8 februari 2018 at 17:08
 • Reply Kelly

  De inhoud ziet er leuk uit!
  Kelly onlangs geplaatst…Nivea Body Lotion MousseMy Profile

  8 februari 2018 at 18:43
 • Reply Shiva

  Ziet er verassend leuk uit! :p

  8 februari 2018 at 22:22
 • Reply Marloes

  Leuke inhoud. Mascara’s vind ik altijd erg interessant! Ga je daar een blog over schrijven?

  8 februari 2018 at 22:27
 • Reply esther

  Nog nooit van gehoord maar wat zitten er mooie producten in!

  9 februari 2018 at 11:08
 • Reply Linda Meester

  Ik ben niet bekend met de Blue box en gebruik niet veel verzorgingsproducten, dus een doos vol zou al snel teveel zijn
  Linda Meester onlangs geplaatst…Review: Dyson V8 Absolute+My Profile

  9 februari 2018 at 13:45
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge