Follow:
Beauty

Marc Inbane – Le Teint Dagcréme + winactie

Tijdens deze koude dagen is het natuurlijk altijd fijn om er een beetje gekleurd bij te lopen. En daarvoor gebruik ik de producten van Marc Inbane. Iedereen kent Marc Inbane wel, de producten die zorgen dat je een heerlijk zomers tintje krijgt. Ik heb er al een paar producten van mogen gebruiken, en ik kan je zeggen dat ik ze super vind! Zeker met mijn bleke huid in deze koude maanden vind ik het echt een uitkomst om af en toe een zelfbruiner te gebruiken.

Vandaag laat ik je de Le Teint Dagcrème van Marc Inbane zien. Deze dagcrème zorgt voor verlenging van je teint verkregen door de zon of onze natural tanning spray. Ik mag er hiervan ook nog eens twee verloten! Lees verder om te weten wat je hiervoor moet doen!

Marc Inbane - Le Teint Dagcréme + winactie

Marc Inbane – Le Teint Dagcréme 30ml

MARC INBANE’s le teint is een luxe vochtinbrengende getinte dagcrème voor dagelijks gebruik. Le Teint zorgt voor een stralende huid en beschermt deze tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De aanwezigheid van Bronzyl® zorgt voor verlenging van uw teint verkregen door de zon of onze natural tanning spray. Ingrediënten zoals Sheabutter, Hygroplex® en een NMF-complex optimaliseren de vochtbalans perfect voor een zachte en soepele huid. Le Teint is verrijkt met een geavanceerde UV-bescherming die vroegtijdige veroudering voorkomt.

Een natuurlijk plantenextract is toegevoegd voor zijn verzachtende en kalmerende eigenschappen, wat resulteert in een verfijnde textuur en een zijdezachte huid. De olievrije multivitaminecrème is geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de meest gevoelige. De huid wordt sterk en stralend, waardoor deze zijn natuurlijke harmonie terugkrijgt om de mooiste emoties te onthullen.

Marc Inbane - Le Teint Dagcréme + winactie

Voordelen Marc Inbane Le Teint getinte dagcreme:

 • Zorgt direct voor een stralende en gebruinde huid
 • Verlengt je teint
 • Voor een natuurlijke dekking, of in combinatie met concealer en poeder
 • Beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf
 • Optimaliseert de vochtbalans
 • Verzacht en kalmeert de huid voor een zijdezacht gevoel
 • Helpt uw huid tegen vroegtijdige veroudering
 • Dermatologisch getest, veganistisch en vrij van parabenen
 • Geschikt voor alle huidtypes
 • Olievrije formule

Marc Inbane - Le Teint Dagcréme + winactie

Ingrediënten

Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyrospermum, Parkii Butter, Propanediol, Octocrylene, Dicaprylyl Ether, Ethylhexyl Stearate, Cetearyl Alcohol, Decyl Oleate, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Dihydroxy Methylchromonyl Palmitate, Panthenol, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Glucose, Urea, Ascorbyl Palmitate, Phenoxyethanol, Glyceryl Stearate Citrate, Ethylhexylglycerin, Alanine, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Dimethicone, Dextrin, Hexylene Glycol, Fructose, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylene Glycol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Hydroxycitronellal, Sodium Polyacrylate, Sucrose, Linalool, Hydroxythyl Acrylate/Sodium, Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hexyl Nicotinate, CI 77019, CI 77499, CI 77491, CI 77891

Marc Inbane - Le Teint Dagcréme + winactieMarc Inbane - Le Teint Dagcréme + winactie

De crème die uit het pompje komt is aardig donker. Eenmaal op je gezicht gesmeerd ziet het er ook een tintje donkerder uit. I love it! Het smeert makkelijk uit, en je houd er geen rare vlekken van over.

WINACTIE

Zoals ik in het begin stukje al zei mag ik twee mensen blij maken met deze Le Teint Dagcrème van Marc Inbane t.w.v €39,95. Wat voor stappen moet je hiervoor doen?

♦ Volg mij op mijn instagram account.
♦ Like dit bericht op mijn instagram account.
♦ Tag twee vriendinnen in het bericht.

De winactie loopt t/m 10 Maart 2018. De winnaars krijgen op 18 maart een privé berichtje via instagram dat ze gewonnen hebben. Heel veel succes iedereen!

 

Gebruik jij weleens producten van MARC INBANE?

 

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

18 Comments

 • Reply Yara

  Lijkt me een fijn product!
  Liefs,
  Yara

  5 maart 2018 at 10:29
 • Reply Nicole Orriëns

  Nee, eigenlijk nooit. Maar de combinatie dagcreme met een tintje lijkt me wel heel handig.
  Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Ik heb ruzie met mijn Brabantia vuilnisbakMy Profile

  5 maart 2018 at 11:09
 • Reply cassandra

  Marc inbane is een heel mooi merk. De spray tans voor thuis zijn ook super fijn!
  cassandra onlangs geplaatst…Mask Monday | Filorga Hydra filler MaskMy Profile

  5 maart 2018 at 11:58
 • Reply Bianca

  Klinkt goed! Ik ken het merk wel, maar heb er eigenlijk nog nooit iets van geprobeerd x
  Bianca onlangs geplaatst…BEAUTY | ESSENCE TREND EDITION HAPPY KAWAIIMy Profile

  5 maart 2018 at 12:24
 • Reply Hippiemeisje

  Ook nog noooit gebruikt, ziet er wel mooi uit.
  En waarvan ik schrok: zoveel ingrediënten???,

  5 maart 2018 at 12:26
 • Reply Amy

  Ik vind hun zelfbruiners echt heel erg prettig in gebruik! Deze crème ziet er ook wel goed uit, alleen zou hij voor mij waarschijnlijk veel te donker zijn.
  Amy onlangs geplaatst…Mijn favoriete luxere productenMy Profile

  5 maart 2018 at 14:44
 • Reply Marion

  Dit merk kende ik nog niet. Leuke winactie maar ik sla een keer over.
  Marion onlangs geplaatst…Met een Stella e-bike heb je altijd wind meeMy Profile

  5 maart 2018 at 14:56
 • Reply Angelina

  Ik gebruik ook vaak de producten van Marc Inbane! Ik doe mee met je winactie! 😀

  5 maart 2018 at 14:58
 • Reply Eva

  Dat lijkt me wel een fijn product! Ik weet alleen niet of ik hier een te lichte huid voor heb (dat is zo opgelost hiermee natuurlijk, haha! Maar ik denk dat je dan te veel verschil zou zien).
  Eva onlangs geplaatst…Ik ga beter leren focussen (omdat dat enorm waardevol is)My Profile

  5 maart 2018 at 15:07
 • Reply Mieke | mieksmind

  Wat leuk dat ze dit nu ook hebben! ik gebruik de spray voor mijn benen wel eens, dit lijkt me ook een fijn product!

  5 maart 2018 at 15:28
 • Reply Marloes

  Dit lijkt me een heel fijn product! Ik doe mee!

  5 maart 2018 at 19:08
 • Reply Shiva

  Ziet eruit als een fijn product!

  5 maart 2018 at 19:10
 • Reply Sonja

  Ik zal eens een gokje wagen, want ik wil een kleurtje!
  Sonja onlangs geplaatst…I love you so Mochi too | NYX COSMETICSMy Profile

  5 maart 2018 at 20:20
 • Reply Dhini

  Dat is handig als je getinte huid hebt. Ik sla deze winactie over. Ik gun andere deelnemers

  5 maart 2018 at 23:17
 • Reply Emma

  Ik ken het merk wel, heb er zelf helemaal geen ervaring mee verder, klinkt wel als een fijne creme. Succes en veel plezier met de winactie
  Emma onlangs geplaatst…En dit zit er in de tas, de Louis Vuitton Favorite PMMy Profile

  7 maart 2018 at 08:30
 • Reply Marian B

  Een stralende en licht gebruinde huid, dat wil ik wel! Het maakt me nieuwsgierig, probeer het graag eens uit, dus ik ben van de partij!

  9 maart 2018 at 09:35
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: