Follow:
Kids

De kleding collectie van onze kleine prins.

Op het moment ben ik 22 weken zwanger, en volop aan het shoppen voor onze kleine baby boy. Hij is nog niet eens geboren maar heeft al een aardige kleding collectie opgebouwd. Ik zelf ben eigenlijk pas na de 20 weken echo gaan shoppen toen ik wist wat het geslacht was. Daarvoor had ik niet echt de behoefte want ik wou echt specifiek shoppen. Maar natuurlijk zijn alle oma’s wel al los gegaan en heb ik al heel veel leuke kleding setjes mogen ontvangen.

Ook bij onze gender reveal party hebben wij heel veel cadeautjes (waaronder) kleding gekregen. Ons mannetje heeft nu al drie big shoppers vol met kleding haha. Laat staan wat ik nog meer ga shoppen, en wat we nog meer gaan krijgen. Ik hou zelf erg van mooie/leuke kleding, dus ik wil ons prinsje ook goed verwennen. Ik weet zeker dat wanneer hij geboren is ik duizenden foto’s van hem ga maken. Leuke kleertjes horen daar natuurlijk ook bij!

De kleding collectie van onze kleine prins.

Deze setjes hierboven en hieronder heb ik met Koningsdag gescoord. Een echte Ralph Lauren shirtje voor maar drie euro! De vestjes hieronder waren 1,50. Dat is toch geen geld! Die baby’s hebben dat zo kort aan, want ze groeien zo snel!

De kleding collectie van onze kleine prins. De kleding collectie van onze kleine prins. De kleding collectie van onze kleine prins.

Dit kleed heb ik ook op Koningsdag gescoord. Hij was helemaal nieuw en nog niet gebruikt. En zo zag hij er ook zeker uit. Ik mocht hem voor twee euro meenemen, daar hoefde ik geen twee keer over na te denken.

De kleding collectie van onze kleine prins. De kleding collectie van onze kleine prins.

De setjes hierboven en hieronder behoren echt tot mijn favorieten. Natuurlijk wil ik onze knul later graag stoer aankleden. Maar voor nu zijn schattige kleren echt een must. Ze blijven immers maar zo kort klein en cute.

De kleding collectie van onze kleine prins. De kleding collectie van onze kleine prins. De kleding collectie van onze kleine prins.

Deze shirtjes heb ik speciaal voor mijn vriend gekocht. Vooral de “My dad is a total legend” vond ik geweldig!

De kleding collectie van onze kleine prins.

Kijk nou dit schattige outfit met dat strikje. Dat is toch te cute voor woorden!

De kleding collectie van onze kleine prins. De kleding collectie van onze kleine prins.

Dit setje vind ik schattig maar toch ook weer stoer door de zwart/grijs tinten. En ik hou gewoon van die mutsjes.

De kleding collectie van onze kleine prins.

To cute!

De kleding collectie van onze kleine prins.

Van de oma’s en opa’s gekregen. <3

De kleding collectie van onze kleine prins. De kleding collectie van onze kleine prins. De kleding collectie van onze kleine prins. De kleding collectie van onze kleine prins.

Zoals je ziet is onze kleine spruit al aardig verwend. Dus hij zal zeker niet om kleren verlegen zitten hihi. Ik blijf maar shoppen, maar ik moet mezelf ook herinneren ook grotere maten te kopen. Ik hoor van de meeste mama’s dat ze sommige kleren maar zo kort aan hebben omdat ze zo snel groeien. Dus ik wil ook echt dat hij elk setje wel een keertje heeft aan gehad. Ik kan niet wachten tot de kleine er is, en hij al zijn leuke kleurtjes kan passen! 

 

Ging jij ook helemaal los met het shoppen voor kleding?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

22 Comments

 • Reply Jolanda

  Super cute!! Die van mij zijn alweer zo lang eruit (3,5 jaar en 1 jaar), kan me niet meer herinneren dat ze zo klein waren. Alle clichés zijn waar hoor, het gaat zo snel. Lekker van genieten strakjes!
  Jolanda onlangs geplaatst…Een droom van een kinderwagen: Cocosie!My Profile

  30 april 2018 at 08:43
 • Reply Angelina

  Awww wat een super schattige kleertjes zeg! Ik begrijp heel goed dat je nu aan het shoppen bent geslagen hihi.

  30 april 2018 at 11:26
 • Reply Daphne-verdraaidmooi

  Oohhh wat een ontzettend schattige kleertjes! Voor zo’n kleine spruit kan je blijven shoppen!
  Daphne-verdraaidmooi onlangs geplaatst…Beauty hacks: wimpersMy Profile

  30 april 2018 at 13:42
 • Reply Daisy

  Gefeliciteerd met je zwangerschap!! Wat een mooie outfitje heeft je kleintje al zeg ^^ jou prinsje zal niets tekort komen.

  30 april 2018 at 13:45
 • Reply RIA

  wat heb je al veel marsha.heb weer wat meegegeven aan je moeder hoop dat je het leuk.. vind. op naar de volgende aankoop.ga vrijdag weer even kijken. er is zoveel en allemaal even leuk.je heb nog wel wat tegoed voor het kleintje geboren is.gr,dikke knuffel en een aai over je buik voor de kleine van zijn overgroot oma.

  30 april 2018 at 17:00
 • Reply Sonja

  Wat schattig! Ik had welgeteld alles 7, meer niet. In die tijd was ik heel arm toen mijn eerste kind in aantocht was.
  Gelukkig kreeg ik met kraamvisite zoveel dat mijn kind niks tekort kwam.
  Sonja onlangs geplaatst…Nieuwe swimwear collectie Doutzen Kroes | HunkemöllerMy Profile

  30 april 2018 at 17:27
 • Reply Shiva

  Aaah wat leuk super schattige kleren! Fijn zo die oma’s! 😀

  30 april 2018 at 17:29
 • Reply Linda

  Wat een leuke kleertjes!
  Bij dochter had ik heel veel gekregen van familie en vrienden en ook heel veel van FB groepen/marktplaats. Zij had ook heel veel kleertjes ne veel amper aangehad (was met 4 weken uit maat 50/56 gegroeid) Pas alles uitgezocht van haar en het roze te koop gezet. Neutrale bewaar ik voor de babyboy. Voor hem heb ik verder nog niet zoveel gekocht, komt nog wel. Eerst de kamers afmaken, zodat ik ook plek heb
  Nu
  Linda onlangs geplaatst…Shoplog maart/april 2018 (deel 2)My Profile

  30 april 2018 at 20:07
 • Reply Deborah

  Aaaah 😍 wat een geweldige kleertjes.. Jammer dat ze straks zo snel groeien….

  30 april 2018 at 21:07
 • Reply Jouvence

  Wat een ontzettend leuke kleertjes! Mijn favoriet is het setje van Mickey Mouse.

  30 april 2018 at 23:45
 • Reply Nicole Orriëns

  Wat een lieve kleertjes zijn dat allemaal zeg. Het een is nog leuker dan het andere!
  Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Kun jij dit? De Asian squat!My Profile

  1 mei 2018 at 07:40
 • Reply Jessica - Foodie Feest

  Ahhh smelt! Super lieve kleertjes. Vooral dat beesten pakje (is het een krokodil?) vind ik super cute 😀

  1 mei 2018 at 08:43
 • Reply Fleur

  Heerlijk al die kleine kleertjes! Ik heb ook zeker flink geshopt toen in zwanger was, maar nog steeds wel hoor 😉

  1 mei 2018 at 08:45
 • Reply Amy

  Baby shoppen is echt het leukste wat er is! Ik heb zelf geen kinderen maar gelukkig wel veel kleintjes in de vriendenkring of familie. Je kleine man heeft alvast veel toffe outfits!
  Amy onlangs geplaatst…What’s in my make-up bag?My Profile

  1 mei 2018 at 10:19
 • Reply marleen

  Ahhh die geruite blousjes! Schattiger kan het niet worden, haha!
  marleen onlangs geplaatst…VOLWASSEN WORDEN – Momenten waarop ik liever een unicorn ben!My Profile

  1 mei 2018 at 12:58
 • Reply heidi

  Wat mooie kleding heb je al…

  4 mei 2018 at 13:09
 • Reply esther

  oh wat is dat toch heerlijk dat baby-shoppen. Ik ging ook altijd helemaal los. Toffe items!
  esther onlangs geplaatst…Mama, moest jij ook opgenomen worden?My Profile

  14 mei 2018 at 08:53
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: