Volg mij op BlogLovin

Volg mij op BlogLovin

Klik hier en volg mij op Bloglovin

Wat is Bloglovin’ en hoe werkt het?
Als je een account hebt bij Bloglovin’ kun je jouw favoriete blogs aan je account toevoegen. Met andere woorden: je kan blogs volgen. Zodra jouw favoriete blogs dan een nieuwe blogpost online zetten, komt dit tevoorschijn in de Bloglovin’ feed. Dit is een pagina waarop je alle nieuwe blogposts van je favoriete blogs kunt zien. Je ziet per blogpost de titel, de eerste paar zinnen van het artikel en eventueel een afbeelding. Zodra je op de titel van de blogpost klikt, word je doorverwezen naar de website van de blog. Vervolgens markeert bloglovin het bericht als gelezen. Heel handig dus. Zo kun je dus je favoriete blogs volgen, zonder dat je steeds de url van de desbetreffende blog hoeft in te typen.

 

Heb jij ook een account bij bloglovin? Vul hem dan hieronder in!

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: