Mijn Stijl 01

Mijn Stijl 01

Deze outfit droeg ik naar Battle of the drums! Ik heb gekozen voor een little black dress met een wit vestje. Witte sleehakken om er netjes uit te zien, maar waar ik ook comfortabel op kan lopen. Het was eigenlijk een risico outfit want alhoewel het redelijk warm buiten was, bestond er een kans dat het in de avond zou gaan regenen. Gelukkig hielden we het droog!

drieluik

Vest – Het vestje komt van Mango vandaan, het is een van mijn laatste aankopen. Het is dun en luchtig, met een leuk bloemetjes motief.
Little black dress – Het jurkje heb ik bij River Island gekocht, het is al een tijd geleden maar nog steeds een van mijn favorieten.
Schoenen – De schoenen zijn van het merk T.R.E.N.D O.N.E. Het zijn witte zomerse sleehakken met bloemetjes. Dit is toch wel een favoriet paar. Ze lopen heerlijk en zien er zomers en vrouwelijk uit. Ik zou niet zonder ze kunnen (willen).
Ketting – De ketting komt van Primark vandaan, de perfecte plaats om sieraden te scoren. (Ik heb al een grote voorraad)
Tas – De tas komt uit Spanje, van de markt. Het logootje “Chanel” staat er op maar dat is duidelijk een knock off. Alhoewel merken mij niks uit maken vond ik het gewoon een super mooie tas. Wit met goud en groot genoeg voor al mijn spulletjes.

DSC_0464

Wat vonden jullie van deze outfit?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

8 Reacties

 1. Vice
  26 juli 2015 / 16:39

  Ziet er weer goed uit babe 😛 (like always hehe)

  • Marushi
   Auteur
   26 juli 2015 / 19:19

   Thnx baby hihi

 2. 26 juli 2015 / 18:42

  Leuke outfit. Vind je ketting heel erg tof!

  • Marushi
   Auteur
   26 juli 2015 / 19:18

   Dankjewel! ^^

 3. 9 augustus 2015 / 22:10

  Lekkertje jij , sensueel visje , groetjes van een kreeft ;-))

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: