Fogan Cosmetics – Nail Polish

Fogan Cosmetics – Nail Polish

Een tijdje terug heb ik deze leuke nagel lakjes gekocht in Beverwijk. Voor de prijs kon ik ze niet laten liggen, ze waren maar een euro per stuk! Toch denk je dan ergens in je achterhoofd, hmm… Zo goedkoop? Dan zal het vast slechte kwaliteit zijn. Achja, je komt er maar op een manier achter. Ik heb er vijf gekocht en vandaag ga ik ze voor je testen!

2eimage

Ik hou echt van felle nagellak, en ik weet niet waarom ik kom altijd terug op de kleuren rood of roze. Vroeger heb ik echt van alles geprobeerd. Van zwart naar paars met gouden sterretjes, echt van alles!

nummersnagellak

Dit merk heeft helaas geen namen maar nummers om de nagellak te onderscheiden.

 

Tijd om de nagellakjes te testen!

blue02

Kleur 37 | 2 lagen | Matte finish

Voor deze kleur moest ik twee lagen aanbrengen, de tweede laag is wel wat lastiger. Dit komt omdat de formule zo dik is waardoor je een royale tweede laag aan moet brengen wil je er zeker van zijn dat je een goede dekking hebt. De kleur lijkt ook wat blauwig op de foto maar is eigenlijk aqua kleurig. (een van mijn favoriete kleuren!)

darkred01

Kleur 46 | 2 lagen | Matte finish

Ik heb deze kleur gekozen omdat ik het in het potje er heel mooi uit zag zien. Eenmaal op mijn nagels denk ik er heel anders over. Komt voor mij heel dun en een beetje kinderachtig over. Ik denk dat ik niet serieus word genomen met dit lakje haha.

pinkk01

Kleur 44 | 2 lagen | Matte finish

Dit vind ik echt een super mooie kleur!! Lakt makkelijk op mijn nagels, deze kleur ga ik zeker heel vaak gebruiken!

red01

Kleur 42 | 2 lagen | Sparkelende finish

Ik vind dit ook echt een super mooie kleur, hij dekt goed. Maar ik vind hem wat stroperig, lakt niet makkelijk.

whit01

Kleur 38 | 2 lagen | Sparkelende finish

Ook een heel dun lakje. Misschien leuk als je voor een nude look gaat. Maar ik vind dit helemaal niks voor mij.

________________________________________________________________________________

Conclusie:
De kleuren vind ik erg mooi! Niet elk kwastje lakt even fijn, en sommige lakjes zijn erg dik en stroperig. Erg long lasting zijn ze ook niet ,maar 1 tot 2 dagen halen ze wel. Dit kan ook komen door mijn werk, daardoor “chipt” mijn nagellak heel snel.

Pluspunten:

+ Vrolijke kleurtjes
+ Redelijke goede dekking
+ Goedkoop prijsje

Minpunten:

– Trekt snel strepen.
– Droogt langzaam door de dikke formule
– Het duurt best lang voor de opgedroogd zijn.

 

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

7 Reacties

 1. Amanda
  31 juli 2015 / 09:17

  Leuk review! Ik heb er zelf ook een paar van..

 2. marja
  31 juli 2015 / 10:03

  leuk al die zomer kleurtjes

 3. Lana
  7 augustus 2015 / 22:47

  Leuke nagellak! Jou handen zien er ook erg goed uit!

 4. Eefje
  16 augustus 2015 / 21:52

  Leuke nagellak kleurtjes Marushi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: