Je eigen wereld maken met bloempotten.

Je eigen wereld maken met bloempotten.

Ben jij ook al die bloempotten zat die maar in je schuur staan te verstoffen? Doe er dan wat leuks mee! Je hebt niet heel veel ervoor nodig. Een bloempot, aarde, (vet)plantjes, steentjes en wat ornamentjes. En natuurlijk een goede dosis creativiteit. Ook al heb je kapotte bloempotten, des te meer kan je daar mee! Laat je fantasie de vrije loop!

MpAVaR8

3WPXmPl bFmiqX6 CFudt1b CFuRUvc CXdvtDy e3bdeXs F5c516c Fp94Z6T KB58hfF kiaHhZV mj6TWze Ni2xpdj QqShvIX Bloempotten SrQTD4t Bloempotten YxKD4B6 Bloempotten

Lijkt jouw dit leuk om te doen?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

4 Reacties

  1. Evelien
    5 augustus 2015 / 13:46

    Wat leuk! Dat ga ik echt een keertje proberen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: