Fotograaf wordt aan de hand van zijn vriendin over de wereld geleid

Fotograaf wordt aan de hand van zijn vriendin over de wereld geleid

Jullie zullen zijn prachtige foto’s vast wel eens voorbij hebben zien komen. Toch kon ik het niet laten om er een klein stukje over te schrijven op mijn blog. De jonge fotograaf Murad Osmann creëerde een prachtig fotoproject genaamd “Follow me”. Hij reisde met zijn vriendin de hele wereld af en dit resulteerde in een creatieve, spannende en romantische fotoserie. Echt een talent qua fotografie, bewerking en creativiteit.

Bezoek zijn website voor meer werk.

 

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

6 Reacties

 1. Evelien
  28 augustus 2015 / 13:18

  Jaloerss!!! Op zoveel plekken in de wereld geweest. Wel grappige foto’s.

 2. 1 september 2015 / 15:45

  Ik vind het een heel leuk project, alle foto’s vind ik leuk om te zien!

 3. 10 november 2015 / 20:42

  Ik had inderdaad al een paar foto’s van dit project voorbij zien komen en ik blijf het geweldig vinden!

 4. carmenmattijssen
  1 maart 2016 / 10:47

  Ik vind het super creatief bedacht, heel tof!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: